Tweede Kamer houdt anderhalve ton in op bijdrage aan fractie DENK

Screenshot_234

(Door: Bas Paternotte)

Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk toucheerden dubbele ondersteuning voor fractiekosten

De Tweede Kamer houdt dit jaar 146.000 euro in op de fractieondersteuning voor DENK. Dat schrijft het presidium donderdag aan de Tweede Kamer. Kamerfracties krijgen jaarlijks een bedrag toegewezen voor het maken van kosten en de inhuur van personeel. DENK kwam met de verkiezingen van 2017 in de Kamer maar Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk kregen dat jaar ook al fractieondersteuning omdat ze als Groep Kuzu/Öztürk twee blauwe zetels bezetten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", Graaien, Hypocrisie, Moslims, Rotzakken, Turken. Bookmark de permalink .

32 reacties op Tweede Kamer houdt anderhalve ton in op bijdrage aan fractie DENK

 1. Flo zegt:

  Niks geen ondersteuning meer, laat Erdogan dat tuig maar in de kost nemen ,ze staan voor Turkije,dus waarom ons belastinggeld naar die Moslimpartij ,ze zouden in de 2e kamer eens wijzer moeten worden en naDENKen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad DENK is Erdogan-tuig…
   Goed omschreven Flo.
   Daar hebben we houvast aan.
   Wat willen we nu eigenlijk?
   Kuzu en Öztürk zijn directe afstammelingen van het nomadenvolk dat in 1454 na Christus Konstantinopel heeft verwoest.
   Vuil smerig ongedierte dat ons elke dag uitdaagt en zich misdraagt in de Tweede Kamer.
   Het centrum van onze eigen Nederlandse democratie.
   Alléén daarom al zouden ze daar niet meer mogen komen!
   En dan nog eens wat…!
   Ik heb in het begin veel negatieve reacties gelezen over onze Marokkaanse Voorzitter van de Kamer, Mevrouw Arib.

   Maar zij behoed ònze democratie!
   (Ondanks haar twee paspoorten.)*
   Onze regels!
   Onze normen en waarden!
   Dat heb ik héél goed gezien en gehoord, en iedereen die bij voorbaat al kritiek op haar had moet zich dus schamen.
   Kuzu en Öztürk moeten weg.
   Het zijn slangen in dienst van Erdogan, die onze samenleving wil ontwrichten ten behoeve van de totale islamisatie van NL en de overrompeling van Europa door Turkije.
   * Regels zijn regels en voor onderontwikkelden geld Geen plaats in Nederland!
   Alléén mensen die zich willen identificeren met de Nederlandse cultuur EN IDENTITEIT!

   Goedgehoord Argentijnse plaathoer Maxima… en je laffe plumpudding
   Alex de strontvlieg!!!!

   Like

 2. kampersrene zegt:

  Aan hun Turkse smoelen te zien zijn ze niet tevreden met de geldelijke bijdrage , ze hadden meer verwacht ! Zeker nu dat hun politieke bijdrage voor Nederland onmisbaar geworden is

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/denk-stagiair-en-isis-fan-gaat-los-op-dds-telegraaf-wnl-krijg-de-kanker-vieze-extreemrechtse-kanker-joden/

  DENK-stagiair (en ISIS-fan) gaat los op DDS, Telegraaf, WNL: ‘Krijg de kanker, vieze extreemrechtse kanker joden!”
  Hussein Jamakovic, een voormalige DENK-stagiair die zichzelf heeft ontpopt tot sympathisant van ISIS, gaat in een e-mailtje helemaal los op enkele rechtse media. Hij beschuldt onder anderen de redactie van De Dagelijkse Standaard van het zijn van “vieze extreemrechtse kanker joden”, van wie hij hoopt dat zij “de kanker krijgen.” Ook kondigt Jamakovic aan te gaan emigreren, als Geert Wilders hem daarvoor betaalt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Da’s ’n goeie.
   Als Wilders hem betaald!
   En inderdaad.
   We zullen het ‘m betaald zetten.
   Als we afgerekend hebben met die smeerlap.
   Die tijd gaat komen.

   Stront uit de Balkan.

   Like

 4. kampersrene zegt:

  anderzijds het is slechts een “fractie” van “niks” die Turkse onozelaars

  Geliked door 2 people

 5. Armani zegt:

  Tja het is Goor Stinkend islamitisch Inteelt Tuig , de boel Tillen en leven op kosten van in hun ogen ongelovigen , en haat tegen alles en iedereen die geen moslim is zit er vanaf baby ingestampt , daarom is 95 % van dat volk in de wereld ook analfabeet , het heeft ook niets met geloof te maken het is een agressieve indoctrine

  Like

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Dissidenten dienen überhaupt hier niet voor beloond te worden.

  Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  En die 1 1/2 ton gaan zeker naar Femke….

  Like

 8. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/sjoemelpolitici-denk-huilen-tranen-met-tuiten-nadat-kamer-hen-onterecht-verkregen-subsidie-e150-000-afpakt/

  Sjoemelpolitici DENK huilen tranen met tuiten nadat Kamer hen onterecht verkregen subsidie (€150.000) afpakt
  Het haatzaaipartijtje zelf ontkent iets verkeerd te hebben gedaan en zet de aanval in op het presidium. Kuzu en zijn boeven beweren dat het Presidium een soort complot is van andere partijen om DENK zo hard mogelijk te treffen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   We kunnen ze natuurlijk vragen hun biezen te pakken en terug te gaan naar Erdogan.
   Daar kunnen ze dan uithuilen.
   Altijd leuk om ze dat te vertellen.
   Ook al weten we dat ze niet zullen gaan.
   Gewoon bij elke discussie naar voren brengen.
   Op ’n beschaafde wijze.
   Bevalt het je niet, gewoon weggaan.

   Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .

  Dat hadden die denkjongens niet gedacht
  maar dat dubbele toucheren gaat niet lukken
  dus instemmend hoongelach in Haagse wandelgangen
  .
  ’t verdriet doet hier de broederblik bedrukken
  want ’t Presidium neemt de gluiperds in de tangen
  en veroorzaakt hier de humor van de dag…
  .
  want dit veroorzaakt minder noten op de zangen
  wat tussendoor wel eens ’n keertje mag,
  daar ons arme Land steeds vaker minder lacht
  .
  dus holadiéé we vieren weer wat feest
  omdat zoiets weer fijn wat pijn geneest… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 2 people

 10. theresageissler zegt:

  Het valt aan te nemen, dat deze manier van doen in hún land(en) van herkomst de gewoonste zaak van de wereld zijn en nu staan ze te tráppelen om het ook híer…eh….”salonfähig” te maken.
  Flink korten, dan leren ze die fratsen misschien nog af! (En anders hopen, dat ze er tijdens de Kamerdebatten verongelijkt over gaan ‘piepen’, dan kunnen we nog eens lachen!

  Geliked door 3 people

 11. Hovawart zegt:

  In een polariserende maatschappij komen mensen die het in het midden blijven lopen tussen twee vuren te staan, gevangen in het kruisvuur.

  Like

 12. Ruud zegt:

  Dankzij de vele huichelaars en wegkijkers zit denk in de kamer.Walgelijke partij.Zodra de PVV aan de macht komt trappen we ze het land uit. Geen Turken in de regering!!!

  Geliked door 4 people

 13. Elisah zegt:

  Off topic, maar ernstig
  https://fenixx.org/2018/06/29/ebola-uitbarsting-in-italie/

  Ebola-uitbarsting in Italië
  Er zijn nu 40 geregistreerde gevallen van ebola in Italië. Het is een wonder dat er tot nu toe slechts veertig gevallen van ebola in Italië zijn geregistreerd. De ebola verspreiding was succesvol omdat de massale toestroom van het Afrikaanse continent naar Europa niet werd onderbroken en zelfs toenam.

  Geliked door 1 persoon

 14. Hovawart zegt:

  Het is Het Grote Probleem van deze tijd, Gratis Geld voor iedereen, misbruik maken van de voorzieningen, veinzen dat men recht heeft op uitkeringen en subsidies……liegen en bedriegen, als je maar brutaal bent mag je alles en kom je bijna overal mee weg.
  Het onvermogen om het linksche gratisgeldbeleid nog te kunnen omvormen of aan te passen zal de toestroom van gelukzoekers en politieke paljassen nog verder doen toenemen, het hek is van de dam……..en men wacht maar op een buitenlandse instantie om de geldstromen en corruptie aan te kaarten.
  Gelegenheid maakt de dief, en met dieven vangt men dieven, dus wat is het probleem? er zijn tegenwoordig meer dan genoeg dieven in de Pays Bah en daarbuiten.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  D’66 en de VVD zijn net zo corrupt, dus het lijkt erop dat deze komieken van de TK gewoon het vigerende Haagse cultuurtje hebben gevolgd, waar wederrechtelijk graaien en binnen harken van belastinggeld eerder de norm dan de uitzondering is. Met dat verschil dat deze 3 nooit een lucratief baantje toegeschoven zullen krijgen binnen het regenten-circuit wanneer ze de TK moeten verlaten.

  Laat het nu gewoon eens tot de rest van de lezers/reageerders doordringen dat Kuzu en Ozturk een jaar of vier geleden tot de conclusie kwamen dat zij uit de PvdA-fractie zouden worden gewerkt
  wanneer ”de Partij” na de eerstvolgende TK-verkiezingen een aanzienlijk aantal zetels zou moeten inleveren. Want Kuzu kwam uit de cliëntelistische Dinayet Turkenclub van de PvdA afdeling Rijnmond/Rotterdam, waar men binnen ”de Partij” tabak van had gekregen en die ze er hoe dan ook wilden uitgooien. En Ozturk had zich onmogelijk gemaakt wegens schimmige onroerend goed transacties in Roermond.

  Als ze dus hun kamerzetels en hun bron van riante inkomsten wilden behouden restte hen geen andere keus dan de gok te wagen om zich af te splitsen en een ”allochtonen-partij” op te zetten.
  En dat deden ze dus ook; met zoveel mogelijk ophef en media-bombarie ten einde daarmee zoveel mogelijk publiciteit te genereren voor hun ”zaak.” Daarna hebben zij zich in de aanloop naar 15 maart 2017 in alle mogelijke en onmogelijke bochten gewrongen om toch maar zoveel mogelijk allochtoon stemvee aan zich te binden. Daarvoor was hen niks te dol en niks te gek; zelfs het aantrekken van Sylvana Simons nog niet. Maar die bleek haar eigen plannen en haar eigen agenda te hebben en weigerde het dus om door de hoepels van circusbaasje Kuzu te springen.

  Niettemin is de gok goed voor hen uitgepakt en mogen zij tot de volgende verkiezingen, en waarschijnlijk ook nog daarna, hun zeteltjes houden en hun centjes opstrijken.
  Kortom; wij hebben hier te maken met een stelletje politieke opportunisten van de eerste orde, die zich zelfs nog bij de PVV zouden hebben aangesloten wanneer het mogelijk zou zijn geweest om daarmee hun zeteltjes te behouden. Durf te wedden dat ze daar nog serieus over hebben nagedacht ook!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bijzonder goed geanalyseerd Taljaard.
   Vissen in zéér troebel afvalwater.
   Gaat toch ’n keer fout.
   We zullen nog veel met ze meemaken.

   Like

 16. Anneke zegt:

  Islamitisch gespuis, dit is niet pluis. Máár een gevaarlijke luis in de pels.

  Like

 17. Delicaat zegt:

  *gniffel*

  Like

 18. dutchess zegt:

  Kan die subsidie voor deze landverraders niet helemaal verdwijnen?
  Stel je eens voor. Een driekoppig buitenlands partijtje van in Turkije wonende Nederlanders, die soepsidie krijgen van Erdodrol?

  Like

 19. Patriot 2.0 zegt:

  Een wettelijk, gedeeltelijk burka – verbod, lijkt me toch een herdefinitie van de (volledige) vrijheid van godsdienst in te houden. Dat is m.i. een interessante en belangrijke ontwikkeling. Dat schept m.i. een precedent..

  Like

 20. Petra DeBoer zegt:

  Goed zo aanpakken die Turken die anderen altijd de maat nemen.

  Like

 21. Elisah zegt:

  Nu hier nog,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/genoeg-is-genoeg-rechter-slingert-toeterstoeten-bij-turkse-bruiloften-op-de-bon-en-pakt-rijbewijs-af/

  Genoeg is genoeg: rechter slingert toeterstoeten bij Turkse bruiloften op de bon en pakt rijbewijs af
  Een Turkse bruiloft is een hele happening. Niet alleen voor het bruidspaar en de gasten, maar ook voor de stad waar deze plaatsvindt. Niet zelden wordt het excuus van een trouwerij misbruikt om wegen te bezetten, geluidsoverlast te veroorzaken en het werkende leven in de stad stil te leggen. Eén rechter heeft daar nu schoon genoeg van en legt boetes op van duizenden euro’s en pakt zelf het rijbewijs van een roekeloze bruiloftsgast af.

  Like

 22. Elisah zegt:

  https://politiek.tpo.nl/2018/06/30/christenunie-wil-gewaardeerde-navo-partner-turkije-niet-meer-waarderen-als-navo-partner/
  ChristenUnie wil ‘gewaardeerde NAVO-partner’ Turkije niet meer waarderen als NAVO-partner
  ‘Verkiezingen in Turkije waren geen democratische verkiezingen’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s