Discriminatie is een grondrecht!

Screenshot_253

(Door: H. Numan)

De Pravda van de nieuwe islamitische volksrepubliek Islamsterdam, AT5, kopte met een artikeltje over kopvodden. Na twaalf jaar wist de PVV dit onderwerp eindelijk hard te maken. Ondanks alle oppositie van politiek correcte dhimmi´s en huilende wijfjes die hun tent niet kunnen missen. Volgens AT5 is dit een aanslag op een islamitisch grondrecht

Ja, zo lust ik er nog wel een paar. Als je politiek correct bent, dan doet enkel jouw mening er toe. De rest, daar hebben we poep aan. Democratie is de trein die Erdoğan en Kuzu nemen onderweg naar sharia. Vlak voor het eindpunt donderen ze links uit de trein. Want die hebben ze niet meer nodig. Het doel is dan bereikt.

Als AT5 echte journalisten had – en die heeft ze echt niet – dan had ze haar huiswerk gedaan. Alleen in de meest fanatieke mohammedaanse landen is gezichtsbedekking verplicht. De meeste mohammedaanse landen hebben zelf behoorlijk wat problemen met tenten, en verbieden die in de openbare ruimte. Niks islamitisch grondrecht! Maar AT5 is roomser dan de paus islamitischer dan een ayatollah. Daar schrijven we niks over, de meeste mensen weten het niet, dus geloven ze ons.

Toevallig las ik vandaag een leuk tenenkrommend stukje in de Thaise media. Thailand kent de doodstraf. In het verleden werd die met een machinegeweer uitgevoerd, maar nu gebeurt dat meer humaan met een dodelijke injectie. Thailand heeft een moratorium op de doodstraf. In de afgelopen negen jaar werden doodvonnissen niet voltrokken. Tot vorige week maandag, althans. Toen kreeg Teerasak Longji zijn spuitje. Uiteraard ging Amnesty Thailand daar tegen protesteren. Niet alle 800 leden die ze in Thailand hebben natuurlijk. De dag na de executie gingen er een paar van staan janken voor de poort van de Bang Kwang gevangenis in Nonthaburi.

Nu wil het geval dat hun afkeer van de doodstraf niet gedeeld wordt door de Thaise bevolking. Er worden regelmatig peilingen gehouden hoe men daar over denkt. Gemiddeld is 90% van de Thaise bevolking voorstander. In sommige polls is dat percentage iets minder, maar nog steeds boven de 80%. Even zo goed is dat niet alleen een meerderheid, maar ruimschoots de absolute meerderheid.

De Thai laten zich niet zo hard koeioneren als de Nederlanders dat doen. Direct na het Amnesty-protest kregen onze dappere helden een berg bagger over zich uitgestort. Er werd getwitterd dat ze verkracht moesten worden of erger. En er werd een rouwkrans afgeleverd op het kantoor van Amnesty. Oh grutjes. De mensen begrijpen ons niet, jammerde de “directeur Amnesty Thailand”. We moeten nóg beter ons best doen om de mensen te indoctrineren op te leiden. En ze was diep bedroefd dat niemand in de regering haar telefoontjes beantwoordde. Vreselijk!

Nee, trut. Jij moet begrijpen dat democratie zo niet werkt. Thailand heeft 70 miljoen inwoners. Tussen de 54 en 63 miljoen daarvan zijn voor iets waar jullie met 800 leden tegen zijn. Je kunt jammeren dat je telefonisch de regering niet meer kan bereiken, daar is een hele goede reden voor. Thailand heeft op dit moment geen democratische regering, maar een militaire junta. Als die opeens dat moratorium in de ijskast legt en je telefoontjes niet beantwoordt, doet ze dat omdat ze donders goed begrijpt dat jullie progressieve plannetje gewoon niet werkt. De militaire junta is in deze een stuk democratischer dan Amnesty. Maar laten we eerlijk zijn en blijven: Amnesty is gewoon een linkse club met haar eigen linkse agenda. En een hele grote mond.

Terug naar Noord-Korea aan de Noordzee. Daar is het niet anders. Een kleine groep malloten heeft besloten dat we beter in anarchie kunnen leven. Jammer genoeg is die kleine groep wel de belangrijkste. Als een paar verlopen uitkeringstrekkers achter Hitler aan lopen, ach. Gekken kom je overal tegen. Soortgelijke kromme en verlopen ideologie is helaas extreem populair bij iedereen die belangrijk is. Juist bij de mensen die veel beter zouden moeten weten. Zoveel verschil is er niet tussen postmodernisme en (inter)nationaal socialisme.

Is een boerka een islamitisch grondrecht? Zekers. Net als vrouwen verminken en homo’s van hoge torens sodemieteren. Zullen we dat gelijk ook legaliseren? Over vrouwen en “mannelijk patriarchaat” gesproken. Dames mogen sinds zeer kort autorijden in Saoedi-Arabië. Als je onze NL-media zou volgen, komt dat als een donderslag bij heldere hemel. Progressieve tantes vechten verdomd graag  om meer voorrechten en hogere posities (voor zichzelf) te verwerven in Nederland. Ik hoor ze wel klagen dat er niet genoeg directeuren vrouw zijn, maar nooit over het schandalige gebrek aan vrouwen die cementzakken sjouwen. Strijden voor vrouwenrechten in Saoedi-Arabierië? Da’s ver van hun bed. Heel erg ver. En ook heel erg hypocriet.

Die vertrappelde islamitische rechten zijn enkel een opstapje om macht te behouden. Dat is waar het om draait. Nergens anders om. Uw kinderen worden gedwongen om moskeeën te bezoeken. Niet andersom. Ze worden met zachte dwang geassisteerd om mohammedaans te leren te bidden. Andersom? Wel, de juf die dat probeert wordt waarschijnlijk dood langs de straat aangetroffen.

Uw kinderen moeten halal eten. Waarom? Gemeenschapsgevoel en leren dhimmi te zijn. Wat mij betreft mag een mohammedaans kind best gekeelde koe eten op school, maar dat moet hij zelf regelen. Gewoon je eigen pakje brood meebrengen.

Nederland is niet mohammedaans genoeg naar je zin? Niet halal genoeg? Da’s verdomd vervelend. Dan moet je subiet vertrekken naar landen waar je geloof meer respect geniet. Wanneer vertrekken jullie? Marokko, Turkije en Koeweit kunnen best enthousiaste goed opgeleide gelovigen gebruiken.

Waarom ik in mijn stukje over Thailand schreef? Omdat Amnesty Thailand daar een piepkleine organisatie is met een verschrikkelijk grote mond. Met 800 leden zegt ze dat 60 miljoen mensen te dom zijn om te poepen, want ze zijn het niet met je eens, is te zot voor woorden. Maar dat is links ten voeten uit. In Thailand, in Nederland, overal. Links is Rupsje Nooitgenoeg. Piepklein en met een afgrijselijk grote bek. Bijna alle linkse organisaties blijken piepklein te zijn. Tien man hier, honderd man daar. En allemaal betaald … door u. Met subsidies via uw belastingafdracht. U dacht toch zeker niet dat ze zelf er één eigen cent in staken, wel?

De PVV bereikt niks? Nou, dat boerkaverbod is er na veel vijven en zessen toch gekomen. Is verdomd weinig, maar het is in ieder geval een beginnetje. Van het einde voor links. Dat weten ze daar donders goed, en daarom hoort u vrijwel niets over wat best een belangrijke stap is.

Reden waarom elke keer weer een nieuw probleem gevonden wordt, is eigenlijk simpel. De oude problemen werkten niet meer. De mensen trappen er niet meer in. Dus moet je iets nieuws verzinnen. Op een gegeven moment, en dat is nu, ga je jezelf overvragen. Daarom wordt links steeds extremer en … steeds kleiner.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", achterlijkheid, Amnesty International, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Discriminatie is een grondrecht!

 1. Sabeltant zegt:

  Hebben de marxistische gemeenteraden al gezegd dat ze zich er niet aan gaan houden?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Numan.
   Ik lees nog steeds je stukjes, vandaar dat ik moet opmerken dat je sinds kort toch enigszins verward aan het molenwieken bent, als ik het zo mag zeggen tenminste.
   Ik zou me aan een onderwerp, hooguit twee houden als ik jou was en niet door elkaar praten, als ik het zo mag zeggen.
   Daarbij, wat hebben wij met Thailand?
   Moeten we ons daar zorgen over maken?
   Zo te lezen hebben die mensen het daar héél goed in eigen hand.
   Hoeven wij toch niet met het opgeheven vingertje over te schrijven…?
   Ik denk dat wij zelf genoeg echte zorgen hebben.
   Maar verder heb je natuurlijk in alles wat je schreef gelijk.
   Vandaar dat ik me dit afvroeg.

   Vat je?

   Like

 2. VarAway zegt:

  Dank, 1000 x Dank Hr.Numan, voor wederom een uitstekend stuk,
  met een verhelderende bloodschap….!

  Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De oude problemen werkten niet meer.”

  Volgens mij zit het nog iets anders, heer Numan. Het socialísme werkt niet. Socialisme, dat later om marketing redenen sociaal-democratie is genoemd, omdat socialisme teveel naar “achter het ijzeren gordijn” klinkt.
  Het socialisme werkte niet sinds 1867, de publicatie van Das Kapital, door Karl Marx.
  Het socialisme werkte niet na de februari-revolutie in Rusland.
  Het socialisme werkte niet na de oktober-revolutie in datzelfde Rusland, dat vanaf dat moment de Sowjet Unie werd.
  Het socialisme werkte niet in de DDR.
  Het socialisme werkt niet in Cuba; nu ze er daar beetje bij beetje van afstappen gaat het iets beter.
  Het socialisme werkt niet in Noord-Korea. Militair doen ze het goed, maar economisch is het een rampgebied.
  Het socialisme werkt niet in Venezuela. Met de grootste bewezen olievoorraad ter wereld, groter dan die van Saudi Arabië!, lijdt het volk armoe en probeert het land te ontvluchten.
  Het gaat er dus niet om welke problemen er gebruikt worden om het volk bang te maken; het gaat om het systeem dat aangedragen wordt als oplossing. Dát werkt niet en de mensen beginnen dat langzaam maar zeker door te krijgen. Alleen in Amsterdam (GreenLeft City) snappen ze het niet, maar dat komt nog wel…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Jeetje Köhler.
   Wat ben je weer consequent.
   Dadelijk ga je nog bewijzen dat het kapitalisme wèl werkt.
   Vindt je dat eigenlijk wel kunnen?
   Want als je om je heen kijkt, en je ziet de verloedering terwijl het toch zo goed gaat in NL mag je toch vastellen dat het steeds beter gaat.
   Ik begrijp dat dit ’n doordenkertje is, maar voor jou die de puntjes altijd zo pijnlijk op de I zet moet dat géén probleem zijn…

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Kapitalisme is het enige systeem dat werkt. Dat zit hem in de predestinatie, door Calvijn verwoord met de volgende uitspraak: “De mens is onbekwaam tot enig goed en geneigd tot alle kwaad.”
    Ik ben overigens geen calvinist. Maar de uitspraak duidt erop dat het socialisme, dat in theorie erg goed is, niet kán werken, omdat de menselijke aard weigert eraan mee te werken.
    Kapitalisme is trouwens niet het systeem van mensen met veel kapitaal, dat is een misvatting. Ik heb mezelf altijd een kapitalist zónder kapitaal genoemd.
    Socialisme is gebaseerd op de assumptie van solidariteit tussen de mensen. Een fictie.
    Die zogenaamde solidariteit betekent niet meer dan: vandaag help ik jou, want morgen moet jij mij helpen. Eigenbelang dus.
    Kapitalisme betekent dat als ik iets harder loop dan m’n buurman, ik ook iets meer kan bereiken. Dan word ik niet ineens een Rothschild, maar ik kan in een Opel Astra rijden en m’n gemakzuchtige buurman komt niet verder dan een Opel Corsa. Dát is kapitalisme en dat is het enige systeem dat werkt. Socialisme werkt alleen in kloostergemeenschappen en kibbutzim. Samenlevingsverbanden die drijven op idealisme.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het socialisme werkt niet omdat het het individu veronachtzaamt en omdat het geen transcedente basis heeft.

   Like

 4. Eva110 zegt:

  Goed stuk heer Numan, alleen mis ik nog het feit dat door de regering dit soort grote bek clubjes zwaar gefaciliteerd en gefinancierd worden.
  Uit uw stuk begrijp ik dat de inwoners van Thailand helemaal niet zitten te wachten op een stel geitenwollen betweters en ik begrijp dan ook niet waar die lui het recht vandaan menen te moeten halen om zich met de wetten van een soeverein land te moeten gaan bemoeien.
  Dit is dan Thailand, maar er zijn bijna geen landen buiten te islamitische landen op te noemen waar dit soort clubjes gesponsord en ondersteund door onze regering zich in zaken mengen die ze niets aangaan.

  Like

 5. Marc zegt:

  Inderdaad, links wordt kleiner. Maar ze trappen harder dan ooit. De manier waarop Aboutaleb, namens de PvdA, Leefbaar Rotterdam buiten het college heeft gehouden spreekt boekdelen, Evenzo in Barendrecht. En in Amsterdam geven ze nota bene, voor het eerst in al die decennia, ‘eindelijk’ een burgemeesterszetel aan een GroenLinkse.

  Ik vind het volledig bij de wilde beesten af, wat er in dit land gebeurd!

  Overigens gaat het in Spanje er nog veel slechter aan toe: daar nemen ze op Duitse wijze het merkeliaans ‘humanisme’ over door op nog demonstratiever wijze de nationale belangen te negeren als Italië eindelijk de wijsheid verkrijgt mensenhandelaren de toegang tot dat land te ontzeggen.

  Nog steeds eis ik de doodstraf voor al die ambtenaren met beslissingsbevoegdheden die Schengen zo vorm hebben gegeven dat, met het verdwijnen van de binnengrenzen, ook de buitengrenzen van de EU verdwenen.

  Twee dagen terug nog stelde dat Duitse monster dat, om te voorkomen dat de EU zichzelf opblies, er tot overeenstemming gekomen moest worden. Op het spel stond namelijk het geheel van Europese waarden!!!
  Elk normaal mens zou denken dat waarden bedoeld zijn om als leidraad te dienen voor de samenleving als geheel. Centraal staat dan het volk! Zo niet bij Merkel: niet de samenleving moet gered worden, maar de Europese waarden!
  Dat tot in het meest extreme handhaven van waarden in dit geval ten koste gaat van juist diezelfde samenleving, is iets wat haar en alle politiek-correcte politieke meute stelselmatig ontgaat. En daarmee is vastgesteld dat deze mensen of werkelijk ongelooflijk dom zijn, of buitengewoon kwaadaardig.

  In elk geval zou de doodstraf hier gerechtvaardigd zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Marc.
   Je bent op de goede weg maar je moet toch proberen het ruimer te zien.
   Laten we eerlijk zijn.
   Het belangrijkste is toch dat je later met je clubje geselecteerde gelijkgestemden om het kampvuur kunt zitten, terwijl een ieder de kans krijgt om te bewijzen dat hij/zij het allemaal van te voren wist en ook gezegd heeft, waarna ze/hij de onvermijdelijke doodstraf kreeg.

   Like

 6. hendrikush zegt:

  Komen er in het geplande slavernijmuseum ook koran teksten te hangen?

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Kijk.
   Hendrikush.
   Jij zou van mij in een livreitje op een klein hoekstoeltje bij de deur mogen zitten om open te doen als er aangescheld werd.
   Wel met je handen op je knieën, natuurlijk.
   Maar dit dáárgelaten.
   Leuke vraag overigens.
   Wat die islam betreft.
   Laten we het dáár maar niet over hebben.
   Ik wed om ’n goed ding dat die lui die teksten nog niet eens kunnen lezen.
   Hoeft ook niet.
   Ze moeten er hangen.
   Vrienden van mij hadden óók van die teksten in de woonkamer hangen.
   Boven de kachel en verder in alle hoeken.
   Desgevraagd verklaarde de gastheer dat het allemaal niet van belang was.
   Hoofdzaak as dat ze er hingen.
   Ik wist dat allemaal natuurlijk toendertijd nog niet maar nu wel…
   De moslim kent ’n tweetal stadia.
   Ten eerste, je komt binnen en hij verklaart verlegen dat het niet van belang is.
   Ten tweede, je komt binnen en je struikelt over je eigen hoofd.

   Vandaar dat je altijd die twee stadia in het oog moet houden.
   Vanzelfsprekend wordt dit vervolgd.

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Aboutaleb wil dat het kabinet excuses maakt voor slavernijverleden…. Ja hoor, nog meer kruipen voor de vreemdeling…

   Like

 7. hendrikush zegt:

  Islamitische grondrechten gelden alleen op islamitische grond.
  Opsodemieteren van het erf van mijn voorvaderen met die zooi.

  Geliked door 1 persoon

  • Marc zegt:

   Dan heb jij toch een probleem: volgens de islam ben je geboren als moslim. Je bent dus feitelijk een afvallige die gedood mag worden.

   Ik bedoel maar: wat nou multiculturalisme? Wat nou iedereen gelijkwaardig? Volgens de sharia? Mooi niet!

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    En dat laten wij onder “vrijheid van godsdienst” vallen, terwijl het rechtstreeks in strijd is met de verworvenheden van de Verlichting en met het Recht…. Mijnheer Van Aertsen wil graag de zaak positief bekijken en samenwerken. Femke natuurlijk ook… Oikofobie!!!

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Maar … via “de vrijheid van godsdienst” worden die islamitische grondrechten wel binnen gesmokkeld.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Links is een ziekte en het is een streven om alle ziekten de wereld uit te helpen !!

  Like

 9. Guardiaangel zegt:

  Nederland moet oppassen voor de toegenomen macht van Erdogan……..let op….het zal niet lang meer duren dat dit heerschap zal optreden…..met chantage…..met nog meer miljoenen vragen voor gelukszoekers…….met onder druk zetten van Europese regeringen……nog steeds steun krijgt van de Europese heks.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s