Geert Wilders: ‘Je bent nooit alleen. Dat is iets wat nooit went’ (video)

Screenshot_263

Journalist Arthur Blok heeft een biografie geschreven over Geert Wilders. Vrijdag werd het boek ‘Zo gek is het geworden’ aan de PVV-leider overhandigd. In een exclusief interview dat Wilders na afloop gaf aan onze politiek verslaggeefster Charlotte Nijs, geeft de politicus een inkijkje in onder meer zijn privéleven en zijn partij.

Tijdens het half uur durende interview spreekt Wilders onder meer over de invloed van de strenge beveiliging op zijn leven: “Alles moet geregeld worden en je bent nooit alleen. Dat is iets wat nooit went en vooral niet als het je privéleven betreft. Of ik nou naar Drenthe of naar Thailand ga, er gaan altijd mannen mee. En als ik ga zwemmen, zwemmen zij mee. Ze zijn er altijd.”

Bekijk hieronder het volledige interview met Geert Wilders (via de link naar het originele artikel)

PVV nieuw

Bron:
www.hartvannederland.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

5 reacties op Geert Wilders: ‘Je bent nooit alleen. Dat is iets wat nooit went’ (video)

 1. Daan Kranenburg zegt:

  Mijn stemgedrag: Janmaat, Pim Fortuyn en sinds begin PVV op Wilders. Bewonder betreffenden omdat ze het op konden/wilden en kunnen/willen opbrengen om voor de autochtone Nederlander en zijn land op te komen en diens belang wilden/willen behartigen. Triest dat die autochtone bevolking dat geen kloot interesseert en in meerderheid voor hun eigen ondergang kiest. Raad Wilders aan, stop ermee en vertrek naar een voor u veilig land om in vrijheid en veiligheid de rest van uw leven door te brengen. Het autochtone Nederlandse klootjesvolk is het niet waard!

  Aanvullend: Op RTL nieuws items , kun je helaas geen commentaar geven, hier dan maar proberen. De Marokkaanse/ Nederlandse moslim burgemeester(P.v.d.A) van onze wereldhavenstad Rotterdam neemt ons autochtonen in de zeik.
  Nederland moet officieel excuses maken voor het slavernijverleden. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb roept het kabinet op dit gebaar te maken ‘voor het leed dat tienduizenden is berokkend’. (in die tijd zijn echter amper 1000 Nederlanders bij slavernij betrokken geweest en zijn er slechts een handjevol misschien rijk van geworden. Moet na 155 jaar de hele autochtone bevolking daar zijn/haar excuses voor aanbieden? Politiek gebral, waanzin en onzin )
  Aboutaleb zegt dat daarmee definitief een punt gezet kan worden achter ‘deze donkere bladzij uit de geschiedenis’.
  Bij de herdenking in 2013 noemde toenmalig vicepremier Lodewijk Asscher slavernij een ‘mensonterende praktijk’ en een ‘schandvlek in onze geschiedenis’. Hij sprak diepe spijt en berouw uit. Maar excuses kwamen er niet.
  ‘Tijd voor de volgende stap’
  Aboutaleb sprak vandaag tijdens de herdenkingstoespraak bij het Rotterdamse slavernijmonument. Hij wil dat het kabinet een stap verder gaat. Wat Asscher toen zei paste in de tijdgeest, stelt Aboutaleb. “Het is nu tijd voor een volgende stap.”
  Nederland schafte in 1863 de slavernij af in Suriname en de Antillen. Dat wordt morgen herdacht, 155 jaar later. Twee opmerkingen:
  Slavernij was/is er al duizenden jaren. De grootste slavenhandelaren ook van meer dan een miljoen blanke Europeanen en vele Afrikanen waren de Moslims en die bedrijven dat vak vandaag nog in ruime mate meneer Aboutaleb!
  De periode dat wat Nederlanders zich daarmee bezig hielden, meer dan 155 jaar geleden, werden de Afrikaanse slaven vnl aangevoerd door de overwinnaars en plunderaars van onderlinge Afrikaanse stammen vetes, Moslims verhandelde ze daarna aan Jan en alleman ook aan die Nederlanders. Niet fraai en keur het ook beslist niet goed.
  Je zou, ondanks al dat leed toen, je echter de vraag kunnen stellen, als die slavenhandel in die tijd naar Amerika, Nederlandse Caribische eilanden niet zou hebben plaatsgevonden hadden dan de nakomelingen van al die Afrikaanse slaven dan nog in die hutjes in Afrika gewoond, in plaats van de huidige geavanceerde westerse wereld?
  Meneer Aboutaleb maakt met zijn oproep op een sluwe manier gebruik ons autochtone Nederlander door een soort (Calvinistische) erfelijke belasting aan te praten en in deze daarmee aansprakelijk te stellen. Blij dat de minister dit door heeft en hier niet in mee gaat,
  Raad Aboutaleb(P.v.d.A.) aan, als hij oprecht zo bewogen is, de huidige slavenhandel van zijn moslimbroeders in Libië en al die andere moslimlanden aan de kaak te stellen ipv ons autochtone Nederlanders te beleren over een periode van 155 terug. Grt. Daan Kranenburg.

  Like

 2. kampersrene zegt:

  je bent nooit alleen. Dat is iets wat nooit went hij bedoeld toch niet zijn echtgenote (grapje)

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Kan video niet zien.

  Like

 4. Ruth zegt:

  Video doet het niet!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s