Opnieuw bewijs dat de rechtstaat aan alle kanten faalt en de burger volkomen vogelvrij is

Screenshot_257

(Door: Bert Brussen)

Hoe de totaal gestoorde Philip Opoku vrij rondliep en voor de lol een willekeurige metropassagier in Amsterdam doodstak

“Uit gezamenlijk onderzoek van de Volkskrant en de Amsterdamse stadszender AT5 naar de levensloop van de schizofrene Philip Opoku blijkt dat in twaalf jaar tijd vele ernstige inschattingsfouten zijn gemaakt.

In 2007 werd Opoku op 16-jarige leeftijd veroordeeld voor een poging tot doodslag, maar kon hij zijn jeugd-tbs ontlopen. Kort na die veroordeling ontvluchtte hij het land, maar werd er geen Europees aanhoudingsbevel uitgevaardigd.

In 2016 werd hij vervolgd voor een gewapende overval, maar beschikte de rechter niet over zijn volledige justitiële geschiedenis. In mei 2017 bedreigde Opoku zijn moeder tijdens zijn proeftijd, maar werd hij niet teruggestuurd naar de gevangenis.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Opnieuw bewijs dat de rechtstaat aan alle kanten faalt en de burger volkomen vogelvrij is

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Een keurige staat van dienst met z’n 27 jaar.
  Zo’n lieve jongen, volgens zijn moeder, verdient gewoon een zeventiende kans.

  Like

 2. Elisah zegt:

  Er is praktisch geen hulp voor mensen met zwaar psychiatrische aandoeningen, men laat ze gewoon aanmodderen totdat het totaal uit de hand loopt.
  Wachtrijen voor hulp zijn sowieso belachelijk lang, waardoor zaken escaleren voordat er uberhaubt eventuele hulp gegeven kan worden.
  Wil men iemand laten opnemen dan moet die persoon akkoord gaan, maar mensen die geestesziek zijn hebben geen ziekteinzicht en zeggen dus gewoon nee, en dan houdt de verantwoordelijkheid zgn op.

  Like

  • kampersrene zegt:

   mensen met zwaar psychiatrische aandoeningen, bedoelde U islamieten ? Behoudens uitzonderingen ,hebben die inderdaad aan een zwaar psychiatrische probeem ! Welke normaal denkende mens gelooft nu in 72 maagden die ter beschikking staan als ge als martelaar sterft ( lees een paar onschuldige slachtoffers hebt vermoord ) Ze zijn zoals kinderen met een achterstand , De meesten kunnen amper lezen en schrijven .Maar ze voelen zich heel belangrijk , want ze geloven in Allah de meest geweldadige hersenschim Dat heeft met hun opvoeding te maken en wat een imam later in hun oren blaast

   Like

 3. Eva110 zegt:

  Om te beginnen is Opoku een echte Nederlandse naam, vandaar dat men zo omzichtig men hem omging….o, wacht opoku – kleurtje is vrij spel met de Witte burgers in dit land.
  Dit zijn geen ernstige inschattingsfouten maar het doelbewust de andere kant opkijken van justitie en de gewone man op straat moet maar zien hoe ze dit soort zwaar gestoorde psychopaten uit de weg gaan.
  Want laten we eerlijk zijn, dit is gewoon een van de vele verhalen waar dit soort lui gewoon losgelaten worden op de maatschappij met alle gevolgen van dien.
  Dit maal was het een jonge vader die nietsvermoedend in een tram zat, de vorige keer was het een ouder echtpaar die de straat over wilden steken en geschept werden door een idioot die OOK al vele malen veroordeeld was maar weer zonder probleem onze straten onveilig kon maken.
  Maar gelukkig kunnen we volgens de regering de gevangenissen sluiten want Nederland is zo veilig.
  Het word tijd om het gehele justitiële apparaat op de schop te nemen en eens ECHTE rechters te benoemen die hun taak serieus nemen en de recht doen aan de rechtspraak.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De justitie KAN wel straffen, maar WIL niet straffen. Ze willen niet straffen omdat dit een aanloop is naar nieuwe wetten, namelijk die van de Sharia. Ons oude recht en Wet systeem worden lnangzaam afgebouwd, niet voor ons natuurlijk, in afwachting van het nieuwe systeem. Het moet toch onderhand duidelijk genoeg zijn welke kant de overheid op wil. De instructies uit Brussel….Eerst deelde Rome de lakens uit, de Spanjaarden van uit Madrid (80 jarige oorlog), Karel de Grote (Parijs), zijn 3 zonen, Napoleon, weer Parijs, Hitler Berlijn (Duitslands 1000 jarige Rijk) en nu is het de E.U. in Brussel die een 1000 jarig Rijk voor ogen heeft. Wanneer houdt dat gezever van al die alpha mannetjes (nu ook alpha vrouwtjes zoals Merkel) nu eens eindelijk (en voorgoed) op ?

  Like

 5. Henk.V zegt:

  De boven omschreven waanzin is – zoals wij hier allemaal helaas al te goed weten- het logische gevolg van de alles verziekend politiek correcte koers die onze overheden halsstarrig blijven varen. Het is te hopen dat de meerderheid van onze bevolking dat ook gaat beseffen…

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het lijkt mij geen Nederlandse naam ? We worden hier ook nog eens met buitenlandse idioten opgescheept, terwijl er al genoeg van rondlopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s