Ouders van Sophia uiten zware beschuldigingen aan het adres van de politie!

Screenshot_256

(Vertaling: E.J. Bron)

Op de blog “findsophia.blog” uiten de ouders van de vermoorde Sophia op een werkelijk vriendelijke manier zware beschuldigingen tegenover de politie:

 Zeer geëerde politie,

omdat wij niet willen dat het volgende slachtoffer en diens familieleden en vrienden/vriendinnen het net zo vergaat als het Sophia en ons vergaan is, hebben we enkele oprechte en dringende verzoeken aan u:

journalistenwatch

Wanneer een volgende keer diep bezorgde mensen bij u komen en hun dochter als vermist melden, omdat haar gedrag niet overeenkomt met haar gebruikelijke gedrag, dan willen we heel graag dat u deze mensen onmiddellijk serieus neemt en niet reageert met kwetsende opmerkingen. En beroept u zich niet op voorschriften die er niet zijn.

Wanneer de volgende keer een mens is verdwenen en het vanaf het begin volledig duidelijk is dat er sprake moet zijn van een geweldsmisdrijf, ruziet u dan alstublieft niet dagen lang onderling over welke afdeling verantwoordelijk is. Wij willen serieus politieonderzoek, wacht u niet af tot vrienden/vriendinnen en familieleden uit pure wanhoop alles zelf al onderzocht hebben.

Wanneer de volgende keer wanhopige mensen bij u komen, praat u dan met hen, geef ze informatie en verzwijg niets tegen ze. U vergroot en verlengt alleen maar onnodig hun leed.

Brengt u de volgende keer bij het slachtoffer, zijn familieleden en vrienden/vriendinnen gewoon al uw empathie en volledige betrokkenheid tot uitdrukking, ook als het al bijna weekend is.

Beste politie, de mensen zouden u graag willen vertrouwen, stelt u hen niet opnieuw teleur, laat u ze de volgende keer niet in de steek, volgt u uw motto “Je vriend en helper”.

Sophia´s ouders, Eva Karpf, Klar aSeitz, Lukas Hohendorf, Anfreas Lösche, Katharina Lösche

in naam van Sophia, haar vrienden/vriendinnen en familieleden

Team #findSophia

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Ouders van Sophia uiten zware beschuldigingen aan het adres van de politie!

 1. Elisah zegt:

  https://www.nzz.ch/international/fuer-frauen-hat-sich-die-sicherheit-im-oeffentlichen-raum-verschlechtert-ld.1394976

  «Für Frauen hat sich die Sicherheit im öffentlichen Raum verschlechtert»
  Susanne Schröter, Professorin für Ethnologie, steht in ihrer Disziplin mit kritischen Beiträgen zur Migrationsdebatte ziemlich alleine da. Im Interview spricht sie über gewalttätige Zuwanderer, Kritik von links und den Einfluss der Islamverbände.

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Nog steeds naief die gutmenschen welkom bij de realiteit .
  Ja kan natuurlijk racisme en discriminatie gaan schreeuwen neemt niet weg het feit dat jullie dochter zoals zo velen hun kinderen door invasanten vermoord zijn die hier geen ene fuck te zoeken hebben .
  Waren de renzen dicht geweest en was er een solide immigratie beleidt geweest dan hadden al deze vrouwen kinderen en ouderen nog geleefd .
  En daar gaat u geen speld tussen krijgen gecondoleerd met uw verlies .

  Geliked door 2 people

 3. bigljohn zegt:

  Ouders van Sophia; Het is ronduit schandalig te noemen. want de politie zal totale lak aan u hebben. Je kunt maar beter bij de politie geen klacht deponeren. Er word totaal geen aandacht aan besteed. Word er al een melding uitgetikt, dan verdwijnt dat OF in de onderste lade, of het word vanuit hoger hand vernietigd. Voor een inbraak komen ze jaren niet meer. Voor een klacht aangaande overlast in de buurt krijg je te horen dat ze andere prioriteiten hebben. Ja zeg, met 4 man langs de snelweg om argeloze automobilisten een vette bon te geven voor 5 km te hard rijden, want daar is ons politiemannetje een kei in ! De politie is je beste vriend….Alleen in nood leert men zijn echte vrienden kennen, nietwaar ?

  Geliked door 2 people

 4. Eigen volk eerst zegt:

  De politie heeft duidelijk heel slecht werk geleverd. Arme Sophia en familie. Er had zoveel leed voorkomen kunnen worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiaangel zegt:

  Dat beste vrienden en lezers bij Bron…….dat is onze realiteit en ervaring die we als een zure appel moeten nemen.
  Dat is een hele trieste constatering en rauwe waarheid.

  Like

 6. theresageissler zegt:

  Er valt uit dit bericht wel op te maken, hoe de politie reageerde, maar toch denk ik, dat een en ander nog meer zou doordringen, als er nu nog eens een concrete beschrijving zou volgen van wat er nu exact gezegd- en (niet) gedaan is.

  Geliked door 1 persoon

  • Hendrik M. zegt:

   Dat dacht ik ook tijdens het lezen…

   Like

   • theresageissler zegt:

    Ja, nietwaar? Níets aan de verbeelding overlaten: Op táfel met de hele concrete toedracht over hoe alles werd aangepakt, anders dringt het tot de helft nóg niet door!

    Like

 7. FerdinanadK zegt:

  Een vrouw van 28 jaren oud, gaat liftend met een vrachtwagen mee. Ze sms het kenteken van de marokkaanse vrachtauto naar haar broer. Heeft verder noch contact met diverse vrienden gehad.
  Dan is er geen contact meer, omdat later uit de gerechtelijke sectie blijkt, dat ze de eerste reisdag al is “overleden”.
  Normaliter loopt de politie niet erg hard, wanneer het een oudere jongere is.
  Er verdwijnen er honderden per jaar en de meeste duiken weer op.
  Omdat het in dit geval een prominent lid van de SPD is en haar broer een belangrijk lid in van Groenen, moet er nu een barbertje worden gevonden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s