VIDEO: Het complot om Europa te overspoelen met 250 miljoen afrikanen


(Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Elisah”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Globalisering, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Het complot om Europa te overspoelen met 250 miljoen afrikanen

 1. koddebeier zegt:

  De gruwel die onze kleinkinderen te wachten staat: 200 Million Africans !!
  Want van de klootzakken die ook wel politici genoemd worden hebben niets maar den ook niets te verwachten, die hebben allen maar prietpraat en zitten elkaar vliegen af te vangen, maar aktie ondernemen ho maar !!!!! Met het huidige soort politici heb het volk geen vijand nodig, zij zijn onze grootste vijanden, zij helpen Europa en de bevolking naar de verdommenis !!
  Onze bezetters en moordenaars zijn onderweg, wie red Europa ????

  Geliked door 7 people

 2. ruud beijer zegt:

  Kom vooral naar Nederland.Daar staan de linkse huichelaars en wegkijkers klaar om ze aan een huis plus uitkering te helpen. Walgelijke Nederlanders.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Ruud Beijer. U schrijft: “Kom vooral naar Nederland.Daar staan de linkse huichelaars en wegkijkers klaar om ze aan een huis plus uitkering te helpen. Walgelijke Nederlanders”. Niet de Nederlanders zijn walgelijk, maar de Vichey-achtige huichelaars die het land regeren. De wegkijkers en actieve huichelaars zijn niet enkel van links. Ze horen bij bijna alle politieke partijen in de Tweede-Kamer. Eigenlijk is tegenwoordig de term democratie overbodig. Waarom? Omdat alle politieke partijen hebben – op vrijwillige basis – een en hetzelfde agenda die niet voor ons bestwil is bestemd.

   Geliked door 1 persoon

   • ruud beijer zegt:

    Beste meneer het zijn de huichelaars en wegkijkers die op de bestaande partijen blijven stemmen.Alle partijen behalve de PVV en het Fvd huichelen mee met de islam en de vluchtelingen.

    Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  ” …de klootzakken die ook wel politici genoemd worden…”

  Gisterenavond bij Jinek weer een sterk staaltje gezien. Te gast was Frans Timmermans. Veel woorden gebruikt om te zwetsen over de oplossingen, wat voor een goeie deal er toch was gesloten op het migrantenoverleg, etc.
  Geen woord, zelfs geen letter, over de misdadige actie van Merkel, die de oorzaak was van dat probleem in 2015. Wel moest hij natuurlijk nog even vermelden dat er mensen waren die probeerden een tweedeling te veroorzaken, door angst te zaaien en er een complottheorie bij te halen. Hij zal toch niet Geert Wilders en Thierry Baudet bedoelen? Geen woord, zelfs geen letter, over het Coudenhove-Kalergi plan. En dat ís nu juist het complot. Ook dikke Frans, een van de klootzakken die ook wel politici genoemd worden, kreeg van Jinek (wanneer sodemietert dat wijf eindelijk eens op om een jong te werpen?) ruim de tijd om zijn demagogische verhaal te doen. Als er één het verdient om voor een Neurenberg 2.0 gesleept te worden is hij het. En laat ie dan Jinek meenemen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   j.c.th kohler.Wat dacht je van agenda 21.

   Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Wat ben ik blij dat programma gemist te hebben,je zal toch zitten zappen en onverwachts tegen die walgelijke huichelaars kop aankijken !

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Jinek ?? Triest dat dit zich ook nog voortplant !

   Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het is dus tegenwoordig zo dat als je een eigen mening hebt dat je een (ongewenste) tweedeling veroorzaakt. Hert moet gekker worden… Die Frans Timmermans bazelt gewoon een standaard verhaal, en vind zichzelf echt geweldig.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Jinek die ’n jong moet werpen om van de buis gehaald te kunnen worden.,..?
   Köhler nu ga je toch wel héél erg ver.
   Ik zal het je uitleggen.
   Die Jinek met dur snavelkop zal nooit jong mogen krijgen…!
   Vroeger werden ze verbannen naar de Oost, maar nu zitten we met dat tuig en in de hedendaagse waanzinnige samenleving geven ze die heksen nog een functie waarbij ze ontzettend veel kwaad kunnen doen.
   Je weet toch dat de vrouw de wereld beheerst met haar tong.
   Nou die Jinek doet niks anders… en dan wil jij dat ze er nog ’n Jinekje bij kweekt?
   Niks er van.

   Gewoon ’n flesje secondelijm “Professional” tussen die lippen en geen vent die er nog
   ’n zinnig woord tussen uit zal kunnen persen!

   Geliked door 3 people

 4. bigljohn zegt:

  Niet alleen dat die 250 miljoen Afrikanen zullen komen, maar 90 % van hun is ook nog eens moslim. Daar werd in de video niet over gerept. Ook niet over de E.U. onze tweede vijand. Och, we stikken eigenlijk van degenen die ons vijandig gezind zijn, te weten; de overheden, politie en justitie, MSM media, ja lust je nog een peul ! Stel u voor dat wat nu in het groot gebeurt ook op kleine schaal aanwezig zou zijn. Namelijk dat ik inbrekers in mijn huis ga tolereren. Ik haal mijn voordeur er uit en plaats een reclamebord naast het open ontstane gat. Daar staat op; Iedereen is welkom, ongeacht wie of waar u vandaan komt. Crimineel of niet, maakt niets uit. U kunt hier gratis gebruik maken van bed, bad, en drie maal per dag een royale maaltijd, en u krijgt van mij maandelijks een riante uitkering, U mag met mijn vrouw naar bed en mijn dochters aanranden. En als dit alles uitkomt zal de rechter heel mild voor u zijn. Teelt van en handel in drugs is ook toegestaan. Hoe lang zou het duren eer ze u uit uw eigen huis zullen knikkeren ? Te bizar voor woorden dit alles, nietwaar ? Dit alles komt natuurlijk over als baarlijke nonsens ! Maar dit is wel de situatie die zich in het groot voordoet. Nederland is net een kippenhok waar iedereen ongecontroleerd in en uit kan lopen. De grenzen die blijvend openstaan (net als die verwijderde voordeur). Die indringers die van het ene gratis naar het andere gratis wandelen, plegen misdaden die zeer mild gestraft worden, en op den duur worden wij Nederlanders, net als bij dat huis, uit onze huizen geknikkerd. En dat word onze toekomst !

  Geliked door 2 people

 5. Elisah zegt:

  Emotionele chantage? Waar zijn die ouders die dit hun kinderen aandoen?
  https://www.geenstijl.nl/5142720/foto-s-van-verdronken-kinderen-wen-er-maar-aan/
  Foto’s van verdronken kinderen. Wen er maar aan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s