VIDEO: Open Doors World Watch List 2018

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Open Doors World Watch List 2018

 1. guusvelraeds zegt:

  Open Doors is de enige hulp organisatie waar ik sinds jaar en dag aan doneer. Ooit lid geweest van Amnesty International. Maar sinds deze organisatie geïdeologiseerd is heb ik me daar van afgewend. Het goede van Open Doors is dat het de hypocrieten onder de Christenen hun wegkijken van geloofsbroeders en hun vrijage met de islam indirect onder de neus wrijft

  Geliked door 2 people

 2. kampersrene zegt:

  De top vijf van de meest gevaarlijke landen voor Christenen …..bestaat er geen top vijf van de meest gevaarlijke landen voor islamieten ? …..neen natuurlijk niet , integendeel , ze zijn bijna overal welkom Ze worden feestelijk onthaald met spandoeken Willkomen fluchtelingen en krijgen alles wat hun hartje lust. Zelfs de Paus kust hun kl… heu , hun voeten……en ze.. zijn geweldadig in opdracht van Allah….het hun wordt zelfs niet kwalijk genomen want het is hunne KUL tuur en religie Wie durft een opmerking te maken is ….een racist

  Geliked door 4 people

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  En allemaal maar bidden.
  Ze hebben na duizenden jaren van bidden nog steeds niet door dat hun gebeden in een zwart gat terechtkomen.
  Vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen. Ze opsluiten in een psychiatrische inrichting is zo’n gek idee nog niet.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   @J. C. Th. Köhler, dan ook maar de christelijke morele waarden afschaffen zodat er geen objectieve morele waarden meer zijn en er alleen nog meningen en voorkeuren zijn.

   De morele waarden zijn door God gegeven en voor christenen objectief. Atheïsten erkennen God niet en dus erkennen ze ook geen morele waarden en hebben alleen meningen en voorkeuren. Als ik u was dan ging ik in Noord Korea wonen waar geen christelijke morele waarden zijn en kunt u in een land leven wat helemaal bij uw voorkeur past.

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Jij kan mij niet wegsturen, Petra. En je mag me ook geen woorden in de mond leggen die ik niet gebruikt heb. Als je goed gelezen had, had je gezien dat ik het niet heb gehad over het afschaffen van waarden.
    Verstandige mensen zouden na verloop van tijd inzien dat bidden niet helpt.
    Zoals Einstein zei: “Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten.”

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Goed dat je die apenstaart voor m’n naam zet, anders had ik absoluut niet geweten tegen wie je het had.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • BM Fidel zegt:

    Als atheïst heb ik helemaal zelf een eigen geweten en moreel kader moeten ontwikkelen. Christenen hebben geen eigen geweten, ze halen het uit een boek en achten zich ook nog moreel superieur. Net als moslims.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @J. C. Th. Köhler, bidden behoort ook tot de objectieve morele waarden van christenen en God. De objectieve morele waarden zijn de geboden en verboden in de bijbel. U erkent God niet en dan kunt u zich niet beroepen op morele waarden en het is heel erg krom dat u dan bepaalde waarden wilt behouden maar bidden belachelijk maakt. Een beetje selectief shoppen in de bijbel wat u wel past, en wat u niet past verbieden of schrijven dat mensen die bidden in een psychiatrische instelling behoren.

    Voor atheïsten, moslims en andere afgoden dienaren zijn er geen objectieve morele waarden want ze erkennen God niet en het is belachelijk dat u dan als atheïst wel waarden wilt houden terwijl die uit de bijbel komen.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @BM Fidel, zo dat s knap om zelf een geweten en moreel kader te ontwikkelen. Een geweten heb je bij de geboorte en heb je dat niet dan ben je geestelijk gehandicapt of hebt een psychiatrische stoornis. Een moreel kader ontwikkeld een mens o.a. middels familie, vrienden, school, werk en de wetten van een land. De grondwet in Nederland is op de bijbel gebaseerd maar ook vele andere wetten zijn dat.

    Uw morele kader is gebaseerd op de bijbel omdat u in een land woont met christelijke normen en waarden want was u in de binnenlanden van Afrika geboren dan had u nu hetzelfde gedrag gehad als de gelukszoekers die op bootjes stappen om naar de EU te komen.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    ” …het is belachelijk dat u dan als atheïst wel waarden wilt houden terwijl die uit de bijbel komen.”

    Ten eerste ben ik geen atheïst, ik ben agnost.
    Ten tweede komen die waarden niet uit de bijbel, maar zijn er door mensen IN geschreven. Want de hele bijbel, zowel oude als nieuwe testament, is door mensen geschreven. Trouwens ook de Thora en de koran. Allemaal mensenwerk.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @J. C. Th. Köhler, ook al is de bijbel door mensen geschreven, toch is het Gods woord, en er staan vele zaken in die de mens destijds nog helemaal niet wist maar inmiddels wetenschappelijk bewezen zijn, en dat het klopt wat er in de bijbel staat.
    Dat u een agnost bent maakt nog niet duidelijk of u een agnostische atheïst bent of een agnostische theïst. U bent in elk geval geen christen en dan zijn er voor u geen objectieve morele waarden waar u zich op kunt beroepen. De geboden en verboden in de bijbel zijn voor u geen feiten en dan gaat het bij u om subjectieve morele waarden en dat is niks meer dan een mening of een voorkeur.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s