Diversiteit roept de vraag op of de werkelijkheid ook zo wenselijk is als ons dagelijks wordt voorgespiegeld

Screenshot_291

(Door: Martin Sommer)

Bij ons in Haarlem loop je vanaf het station de stad binnen over een regenboog-zebra. Een diversiteitszebrapad dat zegt: hier is iedereen zichzelf en welkom. Geen discriminatie in Haarlem, niet van herkomst, levensstijl, hoofddoek of keppel. Haarlem zal de enige stad niet zijn met een diversiteitscredo. Deze weken krijgen de nieuwe gemeentelijke colleges vorm, en ofschoon dagblad Trouw mopperde dat de meeste wethouders weer oude witte mannen zijn, zal in menig collegeakkoord de diversiteit worden bezongen.

Lees verder>>>
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", gezond realisme, Multiculti. Bookmark de permalink .

12 reacties op Diversiteit roept de vraag op of de werkelijkheid ook zo wenselijk is als ons dagelijks wordt voorgespiegeld

 1. Thom zegt:

  Lees die onzin uit de Volkskrant toch niet. Witte oude mannen moeten vervangen worden als wethouder.

  Daar ben ik het volledig mee eens, maar dat hoef ik niet te vertellen.

  Ik stel voor dat de BIJ1 kerel die als duoraadslid in Amsterdam bij de presentatie van de raadsleden in een jurkje rondliep te benoemen tot chef van de Volkskrant, dan hebben ze daar de door hun gewenste baas.

  Like

 2. A Ruygrok zegt:

  Hu…., Oude Witte mannen…, wat ongelovelijk infantiel allemaal.., wat is er mis met Oude Witte mannen…., ordinaire discriminatie van de bovenste richel.., hu….,dagbladTrouw.., Kwakzalverkrant, is vlees noch vis met een halfzacht ” gristelijk ” klanten bestand…, die ” liefelijk ” zijn voor iedereen.., behalve voor mij.., mij kotsen ze uit.
  Net als die lieve bestuurders van de week.., altijd zijn ze tegen geweld..maar wel lachen als de Telegraaf in brand word gestoken…, vieze kleverige stinkende riool ratten zijn het..,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

  • A Ruygrok zegt:

   Ik bedoel je keek die lieve gutmensen hypocrieten even recht in het hart met hun grap en gelach alles wat hun onwelgevallig is mag allemaal monddood of helemaal dood het zijn gewoon kopieën van Erdoğan, Hitler, Stalin, Kim e.a
   Ooh…, wat zijn die gutmensen enge hele enge wezens..,
   A.Ruygrok, Monster.

   Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Goh?
  Er is iemand wakker geworden bij de Volkskrant.

  “Mijnheer Sommer kan binnenkort op zoek naar een nieuwe baan want feiten beschrijven en twee weken vooruit denken als maatschappij dat moeten wij niet willen” aldus de hoofdredacteur van de Volkskrant.

  Like

 4. Guardiaangel zegt:

  Fuck alles wat ons uit den vreemde wordt opgedrongen!!!
  Anders zouden we het zelf wel invullen en alleen naar onze maatstaven en normen.
  Niet meer wat ons de overheid voorkauwt.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Martien Sommer van de Volkskrant laat mij veel denken aan zijn beroepsgenoten in de laatste dagen van de DDR. Al wist iedereen in ‘89 –‘90 dat de dagen van de Deutsche Demokratische Republik zijn geteld en het land zal bliksemsnel ophouden te bestaan, bleven de Genossen journalisten Halleluja-credo’s vol lof zingen voor de SED en Erich Honecker. Mijnheer Martin Sommer woont kennelijk in een nette blanke buurt of een dorp, met leuke hoogopgeleide Nederlandse buren en zijn kinderen gaan naar een blanke topschool. Hij kent de succesvolle diversiteit vanaf een grote afstand en zijn taak is (net als die van de DDR journalisten) lofcredo’s te schrijven. Diversiteit brengt brood op de plank!.
  De werkelijkheid is echter anders. Diversiteit is niet enkel een doorslaande mislukking, MAAR HET BRENGT NEDERLAND IN GROOT GEVAAR. Er gaat geen dag voorbij of Nederlandse autochtonen vallen ten prooi aan Marokkaanse, Turkse en Antilliaanse roofbeesten (dieren is te net woord voor hen). https://www.nrc.nl/nieuws/2018/05/29/in-diversere-wijken-voelen-mensen-zich-onveiliger-a1604622 en http://www.ministrando.org/jeugdcriminaliteit/statistieken_over_criminali.html
  De Pravda-jongens van het soort Martin Sommer krijgen opdracht de waarheid onder het tapijt te vegen of te minimaliseren.

  Men kan zelfs vaststellen dat het percentage van fysieke aanvallen van Marokkanen, Turken en Antillianen op Nederlandse burgers is hoger dan die van Palestijnse Arabieren die in Israël leven op Israëlische Joden.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Toch voorzichtig zijn ,als ge iemand ontmoet in boerka of niqab en je zegt beleefd “dag madame , je ziet er goed uit” , of je maakt een compliment over haar schoonheid , kan dat worden opgevat als een belediging met al de nare gevolgen…. dan is Haarlem zijn mooi initiatief naar den bliksem

  Like

 7. Elisah zegt:

  Hoezo divers?

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Haarlem de koning van de diversiteit ….neem de proef op de som en zie wat uw diversiteit waard is .Nodig een tiental orthodoxe joden uit en een tiental radicale Islamieten haal er een paar bourka’s bij en westerse sportief geklede dames . Breng ze samen in een grote eetzaal en laat ze genieten van een diner……en laat me iets weten via E.J.Bron ( met eventueel het aantal slachtoffers )

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Diversiteit en multicriminele culti betekend blanke genocide.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s