Viktor Orbán: “Hongarije zal een Hongaars land blijven”

Screenshot_285

(Vertaling: E.J. Bron)

Onderhandelingssucces: Visegrád-landen zullen zich geen migranten laten opdringen.

Viktor Orbán heeft vanuit de EU-top het woord genomen. De Visegrád-landen hebben de poot stijf gehouden bij de EU-topontmoeting en willen zich geen migranten laten opdringen.

Die Freie Welt

´s Morgens om 04.00 uur neemt Viktor Orbán vanuit de EU-topontmoeting via Facebook het woord. Zichtbaar vermoeid van de lange onderhandelingen zei hij over het standpunt van de vier Visegrád-landen (Hongarije, Polen, Slowakije, Tsjechië) het volgende:

“[…] We zijn moe, maar ook tevreden, omdat de vier Visegrád-landen een grote onderhandelingsoverwinning hebben geboekt. Wij werden belast door de bedreiging dat ze zouden beginnen met de hervestiging van migranten van de op te richten vluchtelingenkampen in de Europese landen. Het is ons gelukt om dit voorstel af te weren en we konden ons eigen voorstel doordrukken, dat heel duidelijk stelt dat niemand vanuit de op te richten vluchtelingenkampen kunnen worden overgeplaatst naar een land, voordat dit land daarvoor toestemming heeft geven. Zo wordt Hongarije geen immigratieland. Hongarije zal een Hongaars land blijven. […]”.

Zodoende hebben Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië hun standpunten bevestigd geen immigratielanden te willen worden.

Deze rol heeft Merkel waarschijnlijk eerder aan Duitsland toebedacht, dat of opneemt of betaalt.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Marxisme, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Visegrad-landen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Viktor Orbán: “Hongarije zal een Hongaars land blijven”

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Orban: …. “Het is ons gelukt om dit voorstel af te weren en we konden ons eigen voorstel doordrukken, dat heel duidelijk stelt dat niemand vanuit de op te richten vluchtelingenkampen kunnen worden overgeplaatst naar een land, voordat dit land daarvoor toestemming heeft geven. ”

  Dus: behoud van soevereiniteit !!! Heel goed.

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Waarschijnlijk zullen de mohammedanen in de toekomst nog wel eens aan de grens gaan rammelen, maar dat is een zorg voor later. Nog alle tijd om hierop te anticiperen!

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Heerlijk, dat er nog mensen zijn die de toekomst van hun EIGEN land en de bevolking hoog in het vaandel hebben staan. Dat is weer enorm racistisch natuurlijk. Is het eigenlijk wel racistisch? Als er onder dwang gemengd moet worden is dat toch veel racistischer dan wat ook. Of niet soms.

  Geliked door 1 persoon

  • Dat woord racistisch wordt veel te vaak gebruikt en is ook waardeloos.
   Wij gaan met z’n allen toch ook niet slapen met de voordeur wagenwijd open zodat anderen ook kunnen binnenlopen en mee eten en blijven slapen en douchen. Nou, dat is op kleine schaal maar een land is eigenlijk nèt zo! Je wilt weten wie er zijn en wie er onder je eigen dak verblijven, zo ook in eigen land.

   Geliked door 1 persoon

 4. VarAway zegt:

  Dank voor de vertaling van dit uitstekende artikel, Hr. Bron.

  Geliked door 1 persoon

 5. annah zegt:

  goed zo Orban !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. orelius zegt:

  Hulde voor heer Orban een man met ballen en principes. Ik heb het al eerder geschreven onze redding komt van de Visgrad landen.
  Onze lijders(leiders) zijn geevolueerd tot watjes , eigen volk en geschiedenis haters . Watjes die tegen elke natuurwet in gaan.
  Eigen roedel en territorium eerst. Weet je wel.
  Westerse alfa mannetjes hahaha .

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Er zijn al verschillende landen die bedanken voor verrijking, het gaat de goede kant op , we moeten niet wanhopen .Spijtig dat vooral ,Nederland , Belgie Zweden , Duitsland binnen afzienbare tijd tot hulpbehoevende ontwikkelingslanden gaan behoren

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  https://opiniez.com/2018/06/28/video-hongaarse-minister-laat-zich-over-migratie-niet-de-maat-nemen-door-bbc-reporter/redactieopiniez/

  VIDEO: Hongaarse minister laat zich over migratie niet de maat nemen door BBC-reporter

  Wat zou het toch een verademing zijn als een Nederlandse minister eindelijk eens zou zeggen dat hij er in de eerste plaats voor Nederland en de Nederlanders is. Dat hij niet van plan is om de EU, de VN of welk land dan ook te laten bepalen wie er Nederland in mag of wat Nederland al dan niet moet doen.

  Hungarian foreign minister challenged on migration policy – BBC Newsnight

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s