Volgens de Koran zal er alleen dan vrede in de wereld zijn wanneer de islam en de sharia in elk land regeren, en dus heersen; anders nooit!

Screenshot_279

(Door: “Balkanske priče”)

Volgens de Koran moet de hele wereld onderworpen worden aan Allah. Dat is het kerndoel van de islam (’De heerschappij is alleen voor Allah.’- Koran,12:40)…De bezetting van Europa is 2 keer mislukt! Nu zijn we getuige van de historische gebeurtenis van de derde agressieve expansiegolf van de islam. En wat hij in het verleden met de wapens niet kon, doet hij nu met het geboortecijfer en immigratie. Jihad bestaat ook uit demografische oorlogvoering met de volgende elementen: migratie en de vorming van geïsoleerde moslimgemeenschappen in het te veroveren gebied. Mohammed was er van overtuigd dat de Arabieren niet alleen met het zwaard de wereld kunnen veroveren, maar ook via succesvolle demografische oorlogsdoctrine. Het hele Midden-Oosten, Pakistan, Centrale-Azië, Noord-Afrika is op deze manier veroverd. Libanon is binnen 40 jaar veranderd van een christelijk land in een land met een moslimmeerderheid…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, Historie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Volgens de Koran zal er alleen dan vrede in de wereld zijn wanneer de islam en de sharia in elk land regeren, en dus heersen; anders nooit!

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Mooi voorbeeld van “diversiteit”…

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  En al die islamitische geloofsidioten die meer dan 1400 jaar achterlopen geloven daar nog in ook en de onnozele westerse politici snappen er nog steeds geen hout van en buigen als een knipmes voor de islam.

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  En DAT is nu precies DE reden , waarom de Islam + Qur’an , VERBODEN moeten worden ….WERELDWIJD.

  Geliked door 2 people

 4. ildiko zegt:

  wanneer de islam wereldwijd uitgespuugd en verboden wordt ja dan pas er wereldvrede komt !

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  De islam heeft in nederland en europa binnen kunnen dringen dankzij het verraad van europese politici.De resolutie van straatsburg.

  Geliked door 2 people

 6. boorzalf zegt:

  Het boek des doods staat notabene in de tweede kamer. Geen hond in de tweede kamer die dat boek gelezen heeft.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Geert Wilders en Martin Bosma en de zijnen zéér zeker wel!

   Geliked door 2 people

   • theresageissler zegt:

    Zie het zo: Dé-programmeurs, die totaal doorgedraaide sekte-leden weer tot rede moeten zien te brengen, kennen meestal óók de hele Bijbel van buiten; dat moeten ze wel:
    Zonder gedegen Bijbelkennis is het onmogelijk om afdoende te dé-programmeren.

    Like

   • Geen lid van de 2e slaapkamer. Maar wel gelezen. Moet eerlijk zeggen dat ik t maar een vervelend boek vind. Zowel de inhoud als de herhaling van “allah is groot, blablablabla”. Die je minstens een maal per bladzijde tegenkomt. Hierbij vergeleken is de bijbel lezen bijna ontspannend te noemen (als atheist).

    Like

 7. zijlstra zegt:

  De Islam valt wel degelijk vor de derde keer fysiek Europa binnen.
  Nostradamus beschrijft in tientallen kwatrijnen de hele marsroute.
  Nog nooit heeft iemand een voorspelling tegen kunnen houden.

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Zoiets in die aard dacht Hitler ook , maar het was tegen zijn snorreke . Nu is het de beurd van de Koranneukers , maar het zal tegen Mohamed zijn achterwerk zijn Door de hele wereldgeschiedenis loopt die rode draad van macht en onderwerping. Het begon al toen de Neanderthalers hun vrouw bij de haren over de grond sleurden .Behoudens uitzonderingen is “de mens” hetzelfde gebleven en verschilt hij in feite in niets van de Neanderthalers ,behalve E.J. Bron, zijn talrijke reageerders en sympatisanten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s