Australië stopt directe hulpbetalingen aan de Palestijnse Autoriteit

Screenshot_306

Julie Bishop en Benjamin Netanyahu.

(Vertaling: E.J. Bron)

Australië heeft vandaag zijn beslissing bekendgemaakt zijn rechtstreekse financiële hulp aan de Palestijnse Autoriteit stop te zetten, omdat deze hulpgelden geïnvesteerd zouden kunnen worden in terrorisme tegen Israël.

Israel Heute

Vorige maand verzocht de Australische minister van Buitenlandse Zaken, Julie Bishop, de Palestijnse autoriteit om te garanderen dat de Australische hulpgelden niet voor de betaling van salarissen aan Palestijnen gebruikt zouden worden die vanwege terroristische activiteiten in Israël in de gevangenis zitten.

Het antwoord van de Palestijnse Autoriteit schijnt de Australische minister Bishop niet toereikend te zijn, ze schreef een op internet gepubliceerde verklaring:

“Ik ben er van overtuigd dat de tot nu toe via de Wereldbank betaalde Australische hulpgelden er niet voor werden gebruikt (betalingen aan terroristen), ik maak me echter zorgen dat verdere betalingen voor activiteiten gebruikt zouden kunnen worden die Australië niet kan ondersteunen.”

“Iedere hulp van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie aan de wegens politiek gemotiveerde gewelddaden veroordeelde personen is een affront tegen de Australische waarden en ondermijnt het vooruitzicht op een zinvolle vrede tussen Israël en de Palestijnen.”

Verder verklaarde ze dat Australië van nu af aan zijn jaarlijkse hulp aan een front van de VN voor de Palestijnen zou geven, dat de bevolking op de gebieden gezondheid, levensmiddelen, water en hygiëne ondersteunt.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, Australië, Barbarisme, gezond realisme, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Australië stopt directe hulpbetalingen aan de Palestijnse Autoriteit

 1. Tanya zegt:

  Geweldig bericht, zouden meer landen moeten doen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Bravo, Australië! Ik spreek de wens uit dat nog veel meer landen gaan inzien dat hulp aan een terroristische organisatie een groot gevaar voor het leven van zeer veel onschuldige burgers in Israël kan betekenen.

  Like

 3. Marijke zegt:

  Hé, hé, eindelijk een verstandig land! Goed van Australië! Wij blijven Hamas nog wel even financieren om tegen Israël in opstand te komen. Helaas.

  Like

 4. Jan zegt:

  Iraanse Hiemstra: Israël steelt wolken, regen en sneeuw!

  An Iranian general on Monday accused Israel of manipulating weather to prevent rain over the Islamic republic, alleging his country was facing cloud “theft”, before being contradicted by the nation’s weather chief.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/248323

  Geliked door 1 persoon

 5. Petra DeBoer zegt:

  Mooi, wie volgt na Amerika en Australië. Hopelijk Nederland.

  Like

 6. Mary zegt:

  Goed om de rechtstreekse hulp te stoppen. Laten we dan maar hopen dat het geld dat middels de VN voor eerste levensbehoefte van de Palestijnse bevolking ook werkelijk daarvoor gebruikt gaat worden.

  Like

 7. Henri zegt:

  Het lijkt erop dat het voorbeeld van POTUS wordt opgevolgd. Langzaam maar zeker keert de wal het palestijnen schip, die nep vluchtelingen die eigenlijk alleen als marketing label bestaan. Want het zijn gewoon arabieren. Dat label staat onder druk, gelukkig.

  Like

 8. VarAway zegt:

  Praatjes voor de vaak, van Australie.
  Bekt lekker, klinkt nog mooier, maar als het geld via de door en door corrupte VN
  organisaties gaat worden ” besteed “, dan kunt u er vergif op nemen dat de eveneens
  door en door corrupte z.g. ” palestijnen ” toch weer hun zakken vullen.
  Ergo? Er gaat NIETS veranderen.
  Helemaal NIETS.

  Geliked door 1 persoon

 9. john van antwerpen zegt:

  Israel krijgt steeds meer bondgenoten.
  Of die geschiedenisvervalsers het nu willen of niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s