BREAKING: verrijkingstombola tart alle economische wetten, alleen maar hoofdprijswinnaars!

Screenshot_295

(Door: “Weethetwel”)

Voor het eerst in de geschiedenis is er een tombola met voor iedereen de hoofdprijs. In vergelijking hiermee zijn staatsloterij en postcodeloterij grote oplichters. En wat belangrijk is: hij dient net als de postcodeloterij een maatschappelijk doel. Sterker nog, hij kan 40.000 mensen gelukkig maken. En wat nooit eerder vertoond werd: deelname is gratis en toch is er voor iedereen de hoofdprijs.

Wat blijkt: bijna alle 40.000 Somaliërs in Nederland zitten geheel tegen hun zin in huis met een uitkering en 84% voelt zich steeds sterker Somaliër. Met behulp van de verrijkingstombola wordt in één klap een einde gemaakt aan deze uitzichtloze positie. Lees nu verder hoe het werkt:

Hoofdprijs

De hoofdprijs is gevallen op alle Somaliërs in Nederland. Dat is een bedrag van € 5000,- inclusief het verplichte retourticket en let op: 20 jaar lang iedere week een bedrag van € 50,-,  te trekken uit de flappentap in Mogadishu of welke andere plaats in Somalië. Dat geld is daar veel meer waard dan hier (om in Nederland € 50,- uit te kunnen geven moet je al € 200,- verdienen) en zo kunnen de teruggekeerde Somaliërs in hun geliefde vaderland jarenlang een leven gaan leiden op een redelijk welstandsniveau, terwijl er ook geen enkele beperking is op het recht om daar zelf extra geld te verdienen.

Blijvers

Er is natuurlijk een gering aantal Somaliërs dat niet terug kan of wil. Ook daarin voorziet de tombola. Zij gaan verplicht werken bij een commercieel bedrijf tegen 25% van het minimumloon. (niet bij overheid of non-profit, want de bedoeling is te leren werken). Tussentijds solliciteren bij een ander bedrijf staat altijd vrij. De bijstandskas vult het salaris aan. Vervolgens kunnen dan in drie jaar in totaal met tien onderdelen 100 bonuspunten verdiend worden:

Beginnen met werken – Aangepaste westerse kleding dragen – Nederlands kunnen praten – Man en vrouw als gelijke zien – Niet meer neerkijken op christenen, homo’s en andere ‘afwijkingen’ – Niet te koop lopen met het moslim-zijn – Geen extra vakantiemaand pikken met de ramadan – Dezelfde productiviteit behalen als een Nederlandse werknemer – Actief lid worden van een Nederlandse (sport)vereniging –  Verheugd zijn om Nederlander te mogen worden.

Afsluiting

Na drie jaar volgt de feestelijke evaluatie. Ook voor hen die het niet gehaald hebben of tussentijds de strijd opgaven, is er nog altijd de hoofdprijs. Deze wordt aangevuld met een superbonus: per elke tien behaalde bonuspunten één jaar extra flappentappen in Mogadishu. Dat kan dus lekker oplopen tot maximaal 30 jaar. Degenen die het wél gehaald hebben verbranden die dag symbolisch hun Somalische paspoort en zijn dan échte Nederlanders geworden.

De grootste winnaar

De grootste winnaar is de Nederlandse samenleving en de Nederlandse belastingbetaler. De Nederlandse samenleving, omdat ze 40.000 ongelukkige mensen kwijt is en er een (beperkt) aantal Nederlanders bij kreeg dat écht een verrijking betekent. Voorts kunnen tientallen banen uit de asielzoekersindustrie geschrapt worden en mogen die mensen nuttig werk gaan doen.

Maar de super de superbonus is er voor de Nederlandse belastingbetaler, die de komende dertig jaar niet de geschatte 35 (!) miljard euro kwijt is aan de Somaliërs maar maximaal slechts 3 (!) miljard euro.

Nieuwe opgave

Nieuwe opgave voor de linkse partijen en de media: hoe houden ze dit plan en  zulke cijfers verborgen voor de belasting betalende Nederlanders.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Somalië. Bookmark de permalink .

9 reacties op BREAKING: verrijkingstombola tart alle economische wetten, alleen maar hoofdprijswinnaars!

 1. koddebeier zegt:

  Is dit een nachtmerrie ??? Of echt……………………..Nee, toch.??

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Het merendeel van de Nederlanders wil graag betalen voor de uitkeringsparasieten uit andere landen.Nog nooit zo,n stompzinnig volk meegemaakt. Liever vreemdelingen pamperen dan aan de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen te denken. Wat een huichelaars en wegkijkers zijn het toch.

  Geliked door 2 people

 3. jantjeuitnl zegt:

  De belasting betaler hoort niet bij de winnaars

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  je moet uit ’t blote hoofd hier kunnen rekenen,
  om te beseffen wat die Tombola zal gaan betekenen…
  maar wie diep nadenkt, ziet de vele kansen
  het is fantastisch man…we kunnen weer gaan dansen…
  iedereen weer blij, het hele Land tevreden…
  er zijn weer tientallen miljarden te besteden… 😛
  .

  Like

 5. sjuad zegt:

  Agelopen vrijdag hielp ik er een die naast mij woond.
  Auto stuk.
  Ff aantrekken.
  47 km van huis naar bleek, en ook nog eens de auto van een ander waarvoor hij eerder de ANWB wilde gebruiken kennelijk gezien zijn verhaal.
  Die lieten zich niet gebruiken.
  Ook was zijn auto verzekering kut want niet verzekerd voor een dag en een forse$ boete.
  Twee leugens in ene en wat waren deze mensen slecht.
  Echte moskeegangster met gehoofddoekte kleuters.
  Mun maag draaide om, jij bent slecht man zei ik hem, vraag mij nooit meer!
  Wat een kutvolk.

  Like

 6. Eva110 zegt:

  Niks bijzonders, we betalen dagelijks kapitalen aan al de uitvreters die in dit land hun hand op komen houden en als dank nog een grote bek hebben ook.
  Ik herinner nog even aan de uitgeprocedeerde illegalen die huizen kraken en gratis woonruimte, gas, water en licht krijgen, dezelfde voorzieningen waar wij maandelijks een kapitaal voor neer moeten leggen.
  Zo lang iedereen zijn mond dichthoud, braaf elke dag voor dag en douw naar het werk gaat en prijsstijging na prijsstijging wegslikt hoeft niemand zich op te winden, want zonder een duidelijk NEE van de bevolking gaat dit gewoon door.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Het zou ook vele malen beter zijn als mensen, die het feitelijk niet kunnen betalen, niet zoveel kinderen krijgen. Je ziet er zo vijf/zes aan de rokken hangen. Tja, als de Nederlanders er net twee kunnen bekostigen!

  Daarnaast hebben alle moslims veel te lange tenen en voelen zich bij het minst of geringste gediscrimineerd oftewel beledigd. Het ligt bovendien altijd aan een ander of het systeem deugt niet. Trachten uit te leggen dat het zo niet werkt en ze worden acuut boos, voor geen enkele rede vatbaar.

  Ze kunnen me wat! Ik steek er mijn energie niet meer in!

  Like

 8. Guardiaangel zegt:

  Uit welke richting het geld ook komt…….altijd ben ik de klos…….telkens jatten ze een klein beetje van mij……..al jaren lang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s