BRIEFJE VAN JAN – Aan premier Mark Rutte

Screenshot_298

(Door: Jan Dijkgraaf)

U vond uw bezoek aan de president van de Verenigde Staten belangrijker dan de herdenking van de afschaffing van de slavernij.

Meneer Rutte,

Er zijn weer eens mensen boos op u. Klaagnegerts en blanke zeikstralen deze keer. Ik bedoel: ‘SJW’ers van kleur’ en hun ‘helper whiteys’.

U vond uw bezoek aan een van de machtigste mannen ter wereld, de president van de Verenigde Staten, namelijk belangrijker dan de herdenking van de officiële afschaffing door Nederland van de slavernij in 1863.

U had niet uw vicepremier mejuffrouw Ollongren moeten sturen, maar u had er zelf moeten zijn. Met koning Willem-Alexander. En dan had u namens de regering excuses moeten maken voor de slavernijgeschiedenis van Nederland.

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Links fascisme, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, Slavernij. Bookmark de permalink .

17 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan premier Mark Rutte

 1. Piet Karbiet zegt:

  Het is een verademing om alle reaguursels her en der te lezen met pijnlijke feiten over de hedendaagse slavenhandel in Mauretanie, Qatar, SA en Marokko en de barbaarse islamitische geschiedenis van Barbarije, waar eeuwenlang blanke slaven werden verhandeld en de rol hierin van de Ashanti-stammen in Ghana.Die leverden op verzoek miljoenen slaven aan Portugal, Engeland en Spanje. Nederland is woke en laat zich geen nep-schuld aanpraten.

  Like

 2. Thom zegt:

  Eigenlijk zou je aan dwazen waaronder Abou Taleb geen aandacht moeten besteden.
  Er komt gewoon niks anders uit dan bedorven stront.

  Zo heeft ene BIJ1 trol Simone vanSaarloos een boek geschreven over het Wilders proces.

  https://www.geenstijl.nl/5142704/maar-zou-u-haar-lezen/

  Het schijnt uitsluitend over haarzelf te gaan zoals over haar menstruatie.
  Zo ken ik er ook nog één. Bijvoorbeeld dan schrijf je: En daar staat Wilders de held van de door ons gehate rechtse populisten, maar wat heb ik toch weer een verrekte jeuk aan mijn platjeskut. Dat wordt vanavond niet neuken met mijn vriend die in ruitjesjurk reclame heeft gemaakt voor het Grote Doel tegen de populisten.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  We hadden dat Afrika beter nooit kunnen ontdekken, maar laten de Afrikaantjes blij wezen dat het wel gebeurt is, anders hadden nou nog in hun blote reet gelopen en geen mobieltjes gehad enz. !

  Liked by 1 persoon

 4. bigljohn zegt:

  Iedere familie heeft wel een – zwart – schaap. Eentje die die alles doet wat God verboden heeft. Moet de gemeenschap dan ook pas na 150 jaar gaan oprakelen over dat zwart schaap, en de familie gaan verplichten om excuses aan te bieden ? Hetzelfde kan gezegd worden over ons slavernijverleden. In 150 jaar hoorde men niets daarover, totaal niets, en nu pas voelt zwarte Piet zich een slachtoffer. Hoe hypocriet wil je het hebben ! Maar over de slavernij anno nu hoort men niemand. De nog steeds bestaande slavenhandel in de Arabische staten, waar ook de vrouw de slaaf is van de man. Dat gezever over die slavernij moet op houden, en ook geen jaarlijkse herdenking. Het is alleen maar racisme, die gelijk als de Black Panter beweging, van kwaad naar erger kan uitlopen. Nederland loopt langzaam maar zeker vol met zwarte mensen, en zolang wij hun rare gedrag tolereren zal het leven voor ons steeds moeilijker gaan worden. Net zolang tot dat wij slaven zijn geworden van heel die import. We zijn nu al zover dat een zeer kleine minderheid de baas speelt over de overgrote meerderheid. Ieder raar voorstel word door ons gesteund, op weg naar de totale vernietiging van onze eigen cultuur, c.q. onze eigen ondergang. Nederland is niet meer trots op zijn eigen cultuur. Daarom had bijvoorbeeld die hele Zwarte Piet discussie nooit moeten hebben plaatsvinden. Het is echter een casus uit vele !

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Voor mij heb je volkomen gelijk Bigljohn of moeten we ook gaan herdenken die mensen die door Alva werden verbrand, al die Hollanders die op de brandstapel kwamen? en wat er nu gebeurt met die moslims die ons hun vervloekte islam opdringen en wat onze zgn. “regering” toe laat? Vragen wij geld terug van turkije waar ze graag Nederlandse zeelieden als slaven hadden omdat die echte Hollanders beter met zeilschepen konden omgaan dat wie dan ook in de Middellandse zee?

   Like

 5. oud-marinier zegt:

  Als die klaagnegerts en zeik-bleekscheten ZO gaan lopen lullen…, Vraag ik me af hoe het zit met de HERSTELBETALINGEN an ALLE nazaten , van de tijd dat OOK autochtonen nog LIJFEIGENEN (SLAVEN) waren van de toenmalige overheersers cq elite in NL ??? Dan ishet Koninklijk Huis binnen enkele dagen BANKROETen derhalve zullen ze NOCH de gekleurde medemens “herstel-betalingen” gaan betalen en de blanken al helemaal niet .

  Ik wil hiermee zeggen…in het verleden zijn VEEL kwalijke zaken gebeurd in OVERZEESE gebieden cq voormalige NLse kolonie-en. Op geen enkele manier GOED te praten….Maar dit gezwam en EISEN van/over herstel betalingen moet eens afgelopen zijn en de allochtone NLer (althans de zeurenden) zouden er goed aan doen , om zich mentaal enmoraal wat VOLWASSENER opstellen en eraan werken om jezelf UIT zo’n zgn. slavernij-verleden-gevoel , omhoog te werken. Zowel INDIVIDUEEL als ook groeps-gewijs .

  Like

 6. sjuad zegt:

  Op de foto met Trump is een van de natte dromen van Mark, een schilderij van 3 bij 4m1 daarop kan hij na zijn tijd-die aankomende is- zelfbevredigend naar kijken, want pure ijdelheid is belangrijker voor hem dan miljoenen gwone mensen

  Like

 7. fleckie zegt:

  Goed zo, Nu kan de brutale grote ‘bek’ van deze burgemeester v. R’dam, gestopt worden, en kan HIJ aangeklaagd worden voor barbaarse . slavernij t.o.v. blanken , door ZIJN SOORTGENOTEN!…….’ Wie kaatst mag immers de bal verwachten’!

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Van mij hoeven wij helegaar geen excuses te maken voor ons zgn. slavernijverleden! Wij hebben onze “schuld” allang afgekocht met 100en M I L J A R D EN alle kanten op! Naar volk dat zelf verdomd om een poot uit te steken en ons chanteert met die kul! Val voor mij doodneer met je slavernij!

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Rutte, ons eigen lulletje rozenwater aka de klunzende trekpop van de EU.
  De man die werkelijk geen ene flikker te vertellen heeft anders dan wat de EU hem opdraagt.
  Ik hoop dat Trump hem even flink de waarheid verteld om ‘m vervolgens met een flinke trap onder zijn hol op het vliegtuig naar huis te sturen.

  Like

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Zeuren en zaniken over ons slavernijverleden is echt iets voor verwarde mensen.
  Dat is zo lang geleden. Dat zijn van die oude koeien uit het grote vergeetboek. Daar heeft Pinokkio toch geen tijd voor. Hij heeft wel belangrijkere zaken aan zijn kop.

  Nadat de eurotop uitliep op een groot fiasco, reisde Pinokkio naar Washington voor een gesprek met Donald Trump, de Big Daddy van Amerika.
  Veel soeps stond er niet op de agenda. Of was het de bedoeling, om bij de grote baas wat geheime instructies op te halen voor nog meer chaos ???
  Had hij toevallig, naast een sollicitatiegesprek van een halfuurtje op het Witte Huis, ook nog wat privé-zaken op zijn agenda staan ???

  Wie mochten er allemaal mee in het staatsvliegtoestel ??? Mocht zijn vriendje van de Bijslaap ook mee ???

  Wat heeft dit uitstapje ons gekost ??? En wat heeft het opgeleverd ???
  Heel veel gekost en noppes opgeleverd !!!
  Belastinggeld over de balk smijten, is toch zo’n leuke hobby.
  Ha, ha, ha, haaaaaa !!!

  Like

 11. Jan zegt:

  Herstelbetalingen is racisme want het geldt alleen blanken.

  Like

 12. Jan zegt:

  Rutte gaat zeuren en zaniken en jammeren bij Trump over de importheffingen (die van de kant van de EU lachwekkend hoog zijn). Eens een shirt in Amerika gekocht voor $35. Daarover moest ik €20 accijns betalen! (Over de €6,50 transsportkosten wil ik niet zeuren) Dat Trump maatregelen neemt is terecht.

  Rutte zet zich alleen maar voor gek met zijn gejammer en laat zien dat hij de loopjongen is van maffialeider Juncker en zijn bende

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s