Nog eens € 20 miljoen omkopingsgeld voor “vluchtelingen” in Griekenland

Screenshot_305

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europese commissie maakt nog eens € 20 miljoen over aan de UNHCR ter verbetering van de opnameomstandigheden in Griekenland – vooral het eiland Lesbos moet profiteren van de geldzegen van de belastingbetaler.

journalistenwatch

Het extra geld moet helpen om de instellingen op het eiland Lesbos te beheren, lokale gemeenschapsprojecten te ondersteunen en nog meer noodonderkomens op de eilanden beschikbaar te stellen, bericht de Griekse nieuwssite “ekathimerini.com”.

“Het gaat er eveneens om maatregelen ter bescherming van kinderen, niet formeel onderwijs en preventie van seksueel en geslachtsspecifiek geweld te versterken”, aldus de Eurocommissaris. Dit financieringsbesluit komt bovenop de meer dan € 1,6 miljard subsidie die de Europese commissie sinds 2015 aan Griekenland heeft gegeven om de migratie-uitdagingen de baas te worden.

“De Europese Commissie gaat door met haar belofte om de onder druk staande lidstaten te ondersteunen”, zei Dimitris Avramopoulos, de Europees commissaris voor Migratie. “hoewel de Turkije-deal er in hoge mate aan bijgedragen heeft het aantal nieuwkomers in Griekenland te verminderen, staat het land nog steeds voor een aanzienlijke migratiedruk, vooral op de eilanden”, voegde hij er aan toe.

De Europese Commissie heeft in totaal meer dan € 1 miljard directe hulp aan belastinggeld vrijgemaakt om de immigratie in het kader van het huidige financiële begroting (2014-2020) te ondersteunen. Het belastinggeld stroomt naar de meest getroffen lidstaten zoals Italië, Griekenland, Bulgarije, Kroatië, Duitsland, Zweden en Spanje.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op Nog eens € 20 miljoen omkopingsgeld voor “vluchtelingen” in Griekenland

 1. guusvelraeds zegt:

  Hoeveel krijgen de mensensmokkelaars via het verborgen circuit? Laten we wel wezen het verdienmodel voor corruptie, mensensmokkel, ngo’s en het politiek garen dat gespind wordt voor bepaalde partijen moet wel doorgang vinden.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Het enige waar nog geld in gestoken zou mogen worden is repatriëring! Dan stopt de nog altijd aanzwellende stroom van deze gelukszoekers tenminste ook eens.

  Het is niet mogelijk half Afrika in Europa te prakken! Dat is onbetaalbaar, het overgrote deel kan niets en wil ook niets. Onder een boom liggen kan in Afrika, maar buiten het feit dat het klimaat er hier niet geschikt voor is, is het niet mogelijk al deze mensen hier blijvend te verzorgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s