Palestijnen: Het enige aanvaardbare vredesplan

Screenshot_307

De Amerikaanse presidentiële gezanten Jason Greenblatt (links) en Jared Kushner (centrum) spreken met Abbas (rechts) op 22 juni 2017 in Ramallah. Tijdens de bijeenkomst verwierp Abbas hun eis dat hij zou ophouden met betalingen aan terroristen en hun families.

(Door: Bassam Tawil – Vertaling: W.J. Jongman en H. Sleijster)

De Palestijnen hebben het plan van de Amerikaanse president Donald Trump voor vrede in het Midden-Oosten nooit onder ogen gezien. De Palestijnen weten niets van dit plan, dat nog steeds niet openbaar is gemaakt.

Dat feit heeft hen er echter niet van weerhouden om het nog aan te kondigen plan categorisch te verwerpen, een standpunt dat de Palestijnen deze week hebben herhaald toen Amerikaanse gezanten uit het Midden-Oosten, Jared Kushner en Jason Greenblatt, Israël en een aantal Arabische landen bezochten om over het plan te discussiëren.

Het Trump-plan is nog niet eens afgerond en als zodanig nog aan geen van de partijen in het Israëlisch-Arabische conflict officieel voorgelegd. Kushner en Greenblatt werken al enkele maanden aan het plan; hun huidige tournee door de regio vindt plaats in de context van Jordanië en Egypte.

Lees verder>>>
(h/t “VarAway”)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Donald Trump, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op Palestijnen: Het enige aanvaardbare vredesplan

 1. Thom zegt:

  Het interesseert Trump niet eens of de een of andere of alle Palestijnen het eens zijn met zijn vredesplannen. Hij laat ze gewoon in hun eigen sop gaarkoken.

  Like

 2. Mary zegt:

  De Palestijnen willen geen vrede, Trump zal er alles aan doen, de Palestijnen wijzen het af, iedereen weet dat ook al wil de EU,VN, etc. anders doen geloven, Trump zal overduidelijk aantonen dat het pure onwil en agressie jegens Israel is van de Palestijnen zo dat niemand daar meer omheen kan.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Als ze ‘ zelfstandig ‘ zouden ‘zijn’ …….MOETEN ZE ZELF ‘DE HANDEN UIT DE MOUWEN ‘STEKEN’, DUS…GEEN MILJOENEN-DONATIES. meer vanuit ANDERE. LANDEN!……Trouwens …er viel me nog een berichtje in uit het’ Algemeen Dagblad van 20.8.1985! ‘De Palestijnse Bevrijdingsorganisatie PLO verdient elk jaar EEN. MILJARD DOLLAR met haar INVESTERINGEN In EUROPA. en. AMERIKA.!!! MEN. kan zich dan afvragen heeft men in onze landen zitten slapen , en desondanks aan de moslem- parasieten altijd blijven ‘doneren’?…… reactie:,…….. ‘INVESTERINGEN’ Alg.Dagblad 1.6.1990. ‘N.a.v. een brief uit Zuidland ( AD- post, 25/5.1990 Over de tweeslachtige houding van. Nederland t.o.v ISRAEL, het volgende Het kleine bericht in het AD van 20-8-1985: ‘De Palestijnse Bevrijdingsorganisatie PLO verdient elk jaar een miljard dollar met haar investeringen in Europa en Amerika’, zullen de meeste mensen vergeten hebben. Er is toch ’n gezegde: ‘Wiens. brood men eet, diens. lied men. zingt’ ( of zou. de. PLO. haar. investeringen elders. geplaatst hebben?)”~*~*~*~*~*~*~* Hoeveel miljarden vanuit andere( onze) landen hebben deze moslem- parasieten ONS al ‘AFGETROGGELD’, …en zijn nog…doende? ( Kaag , met meer dan 10 miljoen ‘eventjes. overgemaakt?’), …….VAN. WIE had ze die toestemming, uberhaupt. tot overmaking van zo’n bedrag aan …’MOSLEM-BEGUNSTIGDEN’?!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s