Wat een groteske!

Screenshot_304

Beatrix von Storch (AfD).

Het gehakketak dat de CDU en de CSU opvoeren, is echt niet meer te verdragen.

Je moet je toch eens voorstellen… Het gaat om de banale vraag of Duitsland het recht heeft asielzoekers terug te sturen die sowieso geregistreerd staan in veilige derde landen. Waarom moeten wij asielzoekers opnemen die heel duidelijk niet politiek vervolg worden?

journalistenwatch

Wat een groteske.

De Duitse grondwet is absoluut duidelijk. Op asiel kan diegene zich niet beroepen “die uit een lidstaat van de Europese Gemeenschappen of uit een derde land binnenkomt.”

De regering discussieert er serieus over of we ons aan de grondwet mogen houden. Als we ons in deze EU niet aan onze grondwet mogen houden, dan is deze EU sowieso kapot.

Het gaat bij de ruzie tussen de CDU en de CSU dus om een pure vanzelfsprekendheid. Daarvoor neemt Merkel heel Duitsland, Europa en haar partij in gijzeling.

Alles, opdat Merkel niet hoeft toe te geven dat grenzen gewoon toch beschermd kunnen worden en dat ze ons drie jaar lang voor de gek heeft gehouden.

Een “Europese oplossing” is er niet. Alleen maar intentieverklaringen, die maanden en misschien zelfs jaren duren om ingevoerd te worden.

Een regering, die de meest eenvoudige basisplichten van een soevereine staat niet kan of wil vervullen, is een overbodige regering. De CSU zou er eindelijk eens mee moeten ophouden te praten. Seehofer moet eindelijk met de uitzettingen beginnen of vertrekken. Er zijn genoeg woorden gewisseld.

De uitzetting van al geregistreerde personen is geen revolutie, maar in ieder geval een eerste stap om de scherven van het rampzalige kanselierschap van Merkel op te ruimen.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Beatrix von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, belangenverstrengeling, christendemocraten, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wat een groteske!

 1. paulzwueste zegt:

  Die Duitsers zijn naar mijn mening redelijk gestoord.
  ‘Redelijk’ mag natuurlijk altijd, maar is niet aan te bevelen.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Helaas is dat in feite waar, voor zover generalisaties waar kunnen zijn. En ik vraag me af wanneer deze stornis is begonnen. Met de oprichting van het Duitse Reich in 1871, de Kaiser Wilhelm, na de WO 1, met de Führer, na de WO 2 en de heropvoeding, de 68 beweging of pas na de hereniging?
   Bij jou zijn er ook gekke en redelose dingen. Momenteel b.v.in Amsterdam. Maar bij ons is alles extremer. We hebben altijd gelijk en weten alles beter. Absoluut kinderachtig en met catastrofale gevolgen. Je zou kunnen lachen als het niet zo tragisch was.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @droevige
    De ellende begon volgens mij na november 1918; de totale ineenstorting van alles wat Bismarck had opgebouwd en de feitelijke desintegratie van Duitsland in zowel economisch als cultureel opzicht. Daar werd uiteindelijk op gereageerd met het rampzalige nationaal socialisme en de gevolgen daarvan, wat Duitsland daarna meer dan 70 jaar KO sloeg.
    En dat het bij jullie allemaal extremer is ligt aan het feit dat de matigende intellectuele en culturele invloed van het gezonde Pruisische verstand sindsdien ook al is verdwenen.

    Like

 2. Qvic zegt:

  De huidige toelating van asielzoekers zijn alle illegaal volgens de grondwet, ook alle die naar Nederland zijn gekomen. Want niet één asielzoeker is een politiek vluchteling. Alleen een politiek vluchteling kan legaal asiel aanvragen volgens de grondwet. Alle andere vormen van asiel zijn illegaal volgens die zelfde grondwet. Daar hebben de Europese regeringen massaal misbruik van gemaakt, om tegen de eigen grondwet in te gaan handelen. Daar staat vervolgens in die zelfde grondwet dat op andere vormen dan politiek asiel verlenen aan buitenlanders, hoogverraad wordt gepleegd. Met als gevolg dat de desbetreffende regeringen die hieraan zich schuldig hebben gemaakt, direct uit hun functie geheven moeten worden en berecht. Zo staat het in de grondwet beschreven. Dan wordt het ook duidelijk dat de huidige regeringen samen met de EU in Brussel geen politiek bedrijven, maar een criminele organisatie is, die lak heeft aan de grondwetten in de Europese landen.

  Liked by 3 people

 3. hans zegt:

  Omdat die vette Oost-Duitse inteelt gans word gegijzeld door soros! Daarom houd ze het vol. Zeer hardnekkig. De oplossing is haar die kanselarij uit te trappen en zo ook al die hordes die ze heeft binnengehaald, anders verdwijnt ze idd niet!

  Liked by 2 people

 4. Roeland zegt:

  Nou, Mutti heeft het weer voor elkaar. Seehofer binnen boort wat vage toezeggingen en we gaan vrolijk voort. Het was natuurlijk allemaal een toneelspel. Net zoals dat met Rutte en die turken in Rotterdam, vlak voor de nederlandse verkiezingen. Die EU is niet weg te krijgen. We worden er allemaal door vertrapt.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Niet meer van deze tijd, de verdragen die het gevolg zijn van o.a. “mensenrechten” vloeiden voort vanuit de vreselijke toestanden van de WWI en II.
  Het mandaat is verlopen.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Wij europeanen stevenen af op rivieren van bloed.R.I.P.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s