Explosieve ontwikkeling dankzij Servische visumvrijheid: migratie in de EU zou legaal kunnen worden

Screenshot_318

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Eind 2017 heeft Servië de visumplicht voor Iraniërs opgeheven, zogenaamd om het toerisme aan te zwengelen. Volgens mediaberichten kwamen er sindsdien 15.000 Iraniërs – meestal met een rechtstreekse vlucht zonder retourticket- naar Belgrado.

Blick

Weldra ook visumvrijheid voor Nigerianen en Pakistani?

De meesten willen verder naar de EU. Volgens mediaberichten mogen wellicht weldra ook Nigerianen en Pakistani zonder visum naar Servië.

Sinds 2014 is Servië EU-toetredingskandidaat. Aleksander Vučić, ex-minister-president en sinds 2017 president van Servië, veranderde sindsdien van nationalist en EU-tegenstander tot stramme EU-voorstander met sympathieën voor liberale ideeën. Na fasen van heftige vijandigheid ontmoet hij nu ook graag Georges Soros, die zijn speculatie-miljarden voor een wereld zonder grenzen en vrije migratie investeert.

Eerste lesbische minister-president

In april 2017 werd Vučić gekozen tot president van Servië. Linkse demonstranten protesteerden tegen hem – destijds vermoedde Vučić dat George Soros hier achter zou zitten. De naam Soros gold in het land tot dan toe over het algemeen als synoniem voor het kwaad. In jni 2017 nomineerde Vučić toen Ana Brnabić als nieuwe minister-president.

Sindsdien heeft Servië een zich openlijk als lesbienne bekennende minister-president. Brnabić is partijloos, heef t internationaal goede contacten en was onlangs ook aanwezig op de Bilderberg-ontmoeting in Turijn. Daarvoor werkte ze o.a. voor USAID, een Amerikaans agentschap voor internationale ontwikkeling, dat nauw samenwerkt met George Soros. Brnabić marcheerde vorig jaar als eerste regeringscheffin helemaal vooraan tijdens de regenboogparade van Belgrado.

Nieuwe lente voor Soros in Servië

In mei wees ze de conservatieve minister Nenad Popović scherp terecht: hij had kritiek op de distributie van Kroatische prentenboeken, waarin paren van hetzelfde geslacht met kinderen getoond worden. In Servië staat het huwelijksverbod tussen paren van hetzelfde geslacht sinds 2006 in de grondwet.

EU-integratie bespoedigd

President Vučić heeft inmiddels nauwe banden aangeknoopt met de familie Soros. In de herfst van 2017 had hij tweemaal een ontmoeting met George Soros respectievelijk diens zoon Alexander. Daarin werd o.a. de opening van een door Soros ondersteunde “Stichting voor Europese Integratie van Servië” besproken.

Zoon van Soros enthousiast

In deze periode viel ook de opheffing van de visumplicht voor Iran. In april 2018 ontmoette Vučić Alexander Soros opnieuw in Belgrado. Daarbij werd de opening van het “Roma Institute” in Belgrado besproken, een filiaal van Soros´ “Open Society Foundation”. Volgens onofficiële schattingen wonen er in Servië tot 500.000 Roma.

Alexander Soros twitterde enthousiast: “Stimulerende ontmoeting vandaag met Vučić in Belgrado. Een Europese leider is bereid om iets voor Roma te doen, Europa´s grootste en meest benadeelde minderheid.”

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Rotzakken, Servië, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Explosieve ontwikkeling dankzij Servische visumvrijheid: migratie in de EU zou legaal kunnen worden

 1. alwine kerkhof zegt:

  Gaat dus helemaal fout!
  Ik vraag mij steeds af, ik ken het verhaal achter dit hele gedoe, de blanken moeten worden uit geroeid, zie de NWO plannen, maar dan?
  Men verwacht toch zeker niet, dat het geteisem alles in orde blijven houden?
  Werken willen ze niet, betalen nog minder, dus waar komen dan hun uitkeringen vandaan enz?

  Like

  • texel zegt:

   Ik denk dat daarna, als ze de mondige blanken allemaal hebben uitgeroeid in Europa, de slavernij weer terug keert in een moderne versie. Zwarte en islamieten zijn nu eenmaal makkelijker in het gareel te houden. Zij gedijen nu eenmaal beter met een wrede dictator boven zich dan in een vrije open democratische wereld. Wij hebben afgedaan omdat wij te mondig en te intelligent zijn en teveel eisen stellen aan de boven ons gestelde elite.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Nederland uit de EU !!!!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  De wraak van Servië op Europa zal zoet zijn.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Geert Wilders zei het tijdens slotdebat voor de Tweede Kamer verkiezingen al (i.v.m. de Turkije-deal):
   – je moet met zulke mensen geen deal sluiten, want dan wordt je chantabel.

   Het al dan niet door laten van “vluchtelingen” is een machtsmiddel geworden. De EU is de grote verliezer van dit machtsspel, want het is te “lief”, behalve voor de eigen bevolking.

   Like

 4. Roni zegt:

  Zoals een Servische vriend ooit tegen me zei “Het kan zwaar zijn om een Serviër te zijn.”
  Als ik dit nu zo lees dan begrijp ik dat, Servië anno 2018……
  Mladic, Karadzic en Milosevic…..ik mis jullie..

  Like

 5. Peter zegt:

  Die sluwe duivel Soros probeert met zijn poen Europa kapot te maken.
  Hoe hem te stoppen ??
  That’s the question.
  Inderdaad ik mis Mladic, Karadzic en Milosevic ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s