FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Brav!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  U ziet op de afbeelding de bedrijfspoedel van Merkel. Braaf geweest, en nu je eigen voortaan koest houden hoor, en mooi de bevelen van je baasje opvolgen !

  Like

 3. Thom zegt:

  IK denk dat de politieke loopbaan voor Merkel en Seehofer spoedig voorbij is. Seehofer heeft Merkel en de EU met opzet zwaar beschadigd. Hij weet heel goed dat het tegen de EU regels (Schengen) is en tegen het beleid van Merkel om geen open volledig landsgrenzen binnen Europa te hebben. Hij was op de hand van Orban en Kurz en tegen Macron met zijn Europese samenvoegen van alle schulden. Het is bijna onmogelijk dat hij niet wist dat als hij Merkel ook maar enigszin van haar waanidee af kon brengen om iedereen binnen te laten, dat Kurz dan de Oostenrijkse grens op slot zou gooien. Dan zouden van de Visegradlanden, Italië, Oostenrijk en wellicht Bulgarije de grenzen gesloten zijn. Dan is Schengen in wezen zo goed als dood.
  Seehofer heeft op termijn Merkel ten val gebracht en dat was zijn bedoeling. Er was een meerderheid van 160 CDU leden die voor het plan Seehofer stemde om de samenwerking met het CSU te behouden. Toen moest Merkel inbinden anders was ze afgezet. Met het plan Seehofer is Schengen op termijn gezien doordat Oostenrijk zijn grenzen gaat sluiten. Andere landen zullen volgen.

  Like

 4. Peter zegt:

  Goed nieuws ?

  De Aquarius vaart niet dus vandaag geen extra dobbernegers !!

  MSF Sea

  @MSF_Sea
  UPDATE: The #Aquarius remains in the port of #Marseille following our regular scheduled port call. Given the current politics at sea, and the criminalisation of #NGO search & rescue vessels, we force ourselves to also take some time to assess the situation.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  En als ge braaf bent en goed luistert krijg je van mutti Merkel een suikere stok om te knabbelen

  Like

 6. Peter zegt:

  HOERA !! HOERA !! HOERA !!
  Vliegtuig migrantenredders aan de ketting.
  VALETTA – De Maltese overheid heeft een vliegtuig aan de ketting gelegd van de Duitse hulporganisatie Sea Watch, die voor de Libische kust migranten uit zee vist. Dat melden verschillende media. De organisatie vaart onder Nederlandse vlag.
  Bron : De Telegraaf 4-7-2018

  Like

 7. Wachteres zegt:

  https://www.gatestoneinstitute.org/12643/germany-migration-deal

  Germany: Migration Deal Keeps Merkel in Power, For Now

  by Soeren Kern
  July 4, 2018 at 5:00 am

  “No country in the world can take in refugees indefinitely. Successful integration can only succeed with a limitation of immigration. This is the core message of the coalition agreement….” — Introduction to Interior Minister Horst Seehofer’s 63-point “Migration Masterplan,” leaked to the public on July 2, 2018.

  “Geen enkel land ter wereld kan vluchtelingen voor onbepaalde tijd opvangen .. Succesvolle integratie kan alleen slagen met een beperking van immigratie, Dit is de kernboodschap van het regeerakkoord ….” – Inleiding tot het 63-punten “Migration Masterplan” van de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer , “gelekt naar het publiek op 2 juli 2018.

  “There is a pattern to European Union summits about subjects on which governments cannot agree. First, leaders stay up all night to signal their commitment. Second, they issue a statement sufficiently vague and contradictory to allow everyone to declare victory. Third, officials charged with implementing the agreement argue endlessly over how to interpret it….” — The Economist.

  “Er is een patroon voor de topbijeenkomsten van de Europese Unie over onderwerpen waarover regeringen het niet eens kunnen worden: ten eerste blijven de leiders de hele nacht wakker om hun betrokkenheid te tonen, ten tweede geven ze een verklaring af die vaag en tegenstrijdig is, om iedereen de kans te geven te zeggen dat zij de overwinning hebben behaald..
  Ten derde wordt er bij het implementeren van de overeenkomst eindeloos geargumenteerd over hoe die te interpreteren …. “- The Economist.

  “The summit communique may say that the issue is one for Europe ‘as a whole,’ but the practical reality is that differences were papered over, not resolved.” — The Guardian.

  “Het communiqué van de EU-topbijeenkomst kan zeggen dat de kwestie er een is voor Europa ‘als geheel’, maar de praktische realiteit is dat de verschillen verborgen worden gehouden, die worden niet opgelost.” – The Guardian.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s