Immigranten sturen € 17 miljard naar hun landen van herkomst

Screenshot_319

(Vertaling: E.J. Bron)

In het jaar 2016 hebben migranten miljarden euro´s aan hun families in hun landen van herkomst overgemaakt, bericht de krant “Die Welt”. Meer dan $ 20 miljard (ongeveer € 17,7 miljard) stroomden in 2016 vanuit Duitsland terug naar de landen van herkomst, € 6 miljard meer dan in 2007.

Mitteleuropa

Terwijl de Duitse regering het als een soort ontwikkelingshulp, is de AfD, die het onderzoek in deze aangelegenheid had aangevraagd, sceptisch. Volgens de partij dienen ontvangers van uitkeringen van de staat uitgesloten te worden van het doorsturen van geld naar hun thuislanden.

“Het kan niet zijn dat ontwikkelingshulp uit het Duitse sociale stelsel gefinancierd wordt”, zegt AfD-woordvoerder Markus Frohnmaier. Maar de Duitse regering beschouwt de overboekingen als “ontwikkelingsbevorderend”, omdat het geld direct daar aankomt waar het nodig is, schrijft “die Welt”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Immigranten sturen € 17 miljard naar hun landen van herkomst

 1. guusvelraeds zegt:

  Dan willen de Europese politiek verwarde mannen en vrouwen van liberaal en groene huize de illusie in de lucht houden dat de Afrikaanse landen in kwestie hun goud jongens gaat terug nemen. Vergeet dat maar met de miljarden die ze naar huis kunnen sturen.

  Realistische politici zouden meteen de sociale kassen sluiten voor deze crème de la crème van de Afrikaanse bevolkingsexplosie. Geen gratis geld en levenslange uitkeringen meer. Neem de prikkel weg voor illegale immigratie.

  Nog beter ware het een moratorium voor de eerste tien jaar te zetten op alle oude vluchtelingen verdragen. Passen niet meer in deze tijd waarin reis omstandigheden veranderd zijn tegen 50 jaar geleden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elisah zegt:

  Dat geld hoort eigenlijk terug te stromen in de duitse economie.
  Als migranten zóveel geld overhebben dat ze die bedragen kunnen overmaken naar het buitenland, dan is hun uitkering waarschijnlijk te hoog?
  Elders heb ik gelezen dat dit geld door de ontvangers vooral gebruikt wordt om de mensensmokkelaars te kunnen betalen om ook europa te komen….

  Like

 3. Leo zegt:

  En dan gaat dit artikel enkel over Duitsland.. De rest van Europa wordt ook leeggezogen door de parasieten . Intussen trapt het lompe volk met beide benen in het vergrijzingssprookje en werkt graag door tot 68 of langer
  Filip de Winter zei ooit: ” Niet de vergrijzing is het probleem maar de verbruining”

  Geliked door 1 persoon

 4. Sharon zegt:

  Ons belasting geld, onze betaalde BTW, foetsie, wat verlang ik toch terug naar gewoon een land met grenzen eromheen

  Geliked door 2 people

  • tinekevanschagen zegt:

   #Me too

   Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Het dievengilde onder de bezielende leiding van Mark R. zou ook met grenzen een route vinden om zijn extreemlinkse gedachtengoed te laten gelden ten koste van de binnenlandse welvaart. Straks krijgen we nog een ministerie van Buitenlandse Welvaart op de plek van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en kan Binnenlandse Welvaart ressorteren als ondergeschoven afdeling van het ministerie van Veiligheid en Justitie. De vaderlandse politiek zit in de houdgreep van openlijke landverraders, ze doen geen moeite meer om hun intenties te verbergen omdat zulks de voortgang van hun plannen (vernietiging van het Westen zoals dat eens was zonder buitenlandse sprinkhanen) enkel zou vertragen. De enige culturele verrijking die we werkelijk meemaken is die van een toename in het aantal verkrachtingen en misdaden. Ik heb niet het gevoel dat we dit nog lang schaffen. Aan de ‘zonnige’ kant: als we allemaal even arm zijn in Europa laten ze ons misschien met rust?

   Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  Dat kan men ook ‘kapitaalvlucht’ noemen. Dank je de koekoek dat die landen de klaplopers die HIER …bivakkeren…niet terug willen laten komen, zou immers OPHOUDEN betekenen van de geldstroom vanuit …ONZE. LANDEN!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s