Opnieuw twee Syriëgangers terug naar Schiphol

Screenshot_317

Reda poseerde in ISIS-gebied met zware wapens.

SCHIPHOL – Twee “Nederlandse” Jihadisten, Reda N. en zijn Utrechtse strijdmakker Oussama A., die in Turkije zijn veroordeeld, zijn op de terugweg naar Nederland. Ze zijn het land uitgezet en worden onder begeleiding van de marechaussee naar Schiphol gevlogen.

Minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) meldde onlangs al dat het tweetal een paspoort heeft gekregen. Zodra ze in Nederland aankomen, worden ze aangehouden. Al eerder werden Syriëgangers naar Nederland overgebracht en meteen vastgezet. Het OM begint een strafrechtelijk onderzoek naar hun daden.

De twee mannen zijn in Turkije tot zes jaar cel veroordeeld. Ze werden aan de Turkse grens opgepakt toen ze weg waren gegaan bij het Vrije Syrische Leger.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

10 reacties op Opnieuw twee Syriëgangers terug naar Schiphol

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Berechten als oorlogsmisdadigers lijkt me de beste oplossing om de maatschappij tegen deze beesten te beschermen. De doodstraf is de enige goede straf.

  Like

 2. Thoth zegt:

  Zo, en wat doen de rechters hiermee? Nederlanderschap afpakken zodat’ze eindelijk naar Marokko kunnen vliegen? Nee hoor. Op de kosten van de belastingbetaler krijgen ze een psychologische ondersteuning en worden ze weer ‘klaargemaakt’ om een bijdrage te leveren aan Nederland. Maar het eerste hebben ze natuurlijk een huis nodig. Ik denk dat Amsterdam – met een linkse burgemeester in de toekomst, Halsema – hierop voorbereid is. Het is hetzelfde al haar linkse zuster Sargetini in het EP, het zijn allemaal hysterisch in Nederland… de autochtonen.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Doodstraf zonder enig nadenken!
  Israël weet hoe je met dit soort varkens om moet gaan vernietig niet alleen de terroristen maar ook alle tegoeden en huizen van hun hele familie. We zijn veel te slap als het om islamitische terreur gaat. Elke islamitische terrorist zou moeten weten dat hem en zijn familie een zekere dood te wachten staat.

  Like

 4. Jan zegt:

  Zij kunnen toch per ongeluk uit het vliegtuig vallen?

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Het Kalifaat heeft gewonnen van Nederland. Bah, misselijkmakend, het pamperen gaat weer beginnen en het snotteren in de media.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  “Slimme” actie van Blok.
  Hoe dom , een ezel is nog slimmer.
  Die sukkel geeft ze nog een paspoort ook, de idioot !!

  Like

 7. A Ruygrok zegt:

  Wat een “fijn” land is NL toch …Zoo zorgzaam en lief voor z’n trouwe ingezetene.. we mogen ons elke dag wel feliciteren met zo’n Heilzame rechtstaat…Proficiat NL…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 8. Harry zegt:

  Wat heeft het GVD allemaal voor zin ?
  De gevaarlijkste criminelen en de meest vreselijk gestoorden worden hier regelmatig op “proefverlof” gestuurd .
  Wat is er makkelijker om te ontsnappen ?
  Hoe vaak heeft zo’n gek al niet opnieuw een moord of verkrachting begaan ?
  Verbaasde gezichten alom !

  Onze overheid bestaat uit een stel gestoorden , waarvan je je oprecht afvraagt welke gek er nou het gekste is , de gestoorde of de “boven ons gestelde” .
  Deelt die idiote Soros zóveel geld uit , dat ze zich naar dat verdroogde reptiel schikken ?
  De vorige voorzitter van de VVD heeft zo’n twintig miljoen achterovergedrukt , peanuts vergeleken bij wat Rutte en Pechtold overhoop halen met hun landgenoten .
  Dat is écht een kapitaal misdrijf !

  Like

 9. aad zegt:

  Lees het laatste stukje verder bij De Telegraaf, anders begrijp je mijn reactie niet. Lees ook onder het artikel Geen grap: Technische Universiteit Berlijn – cursus “De techniek leren van het hoofddoek binden”. Binnenkort melden deze “Nederlandse” Jihadisten zich aan bij de Technische Universiteit Berlijn, opleiding terreurtraining. Wegens leraren te kort en de verwachte grote uitval van leerlingen, ook zonder verdere diploma welkom.

  Like

 10. Alex Delarge zegt:

  Hoe verzin je het. Met een vliegtuig naar Schiphol. Gewone lijnvlucht?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s