VIDEO Geert Wilders: “ISIS komt naar je toe deze zomer!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Rutte, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO Geert Wilders: “ISIS komt naar je toe deze zomer!”

 1. koddebeier zegt:

  De waanzin ten top !!! We worden geregeerd door gekken en dwazen !!!

  Like

 2. ildiko zegt:

  onze Grappenhuis is een mega idioot ! Rutte detto !

  Like

 3. Harry zegt:

  Goed gezien van Geert !
  Onvermijdelijk dat dat terugkerende tuig zich straks aan aanslagen en ronselen van nieuwe terroristen gaat bezondigen .
  En dan zal je zien dat het hele “elite” koor hoogst verbaasd en geschokt zal reageren !
  Evenals de hoofden van allerhande “veiligheidsinstanties” .
  ” Goh , wie had dát nu kunnen denken , dat ze zoiets overhoop zouden halen ” ?
  ” Nee , dat kan natuurlijk helemaal niet , zulke zaken ” !
  ” Dat mag niet ongestraft blijven ” .
  Nee hoor , drie dagen schoffelen , we zullen ze wel kríjgen !

  Wie had dat allemaal kunnen denken ? Niemand kon dat weten , toch ?

  Nou , wij , nuchtere patriotten , weten het wél , het enige dat we niét weten is wanneer het precies gaat gebeuren .
  En zo woekert het islam-kankergezwel maar door , ongehinderd door de idioten die menen dat ze over ons mogen en moeten heersen .

  En het faciliterende tuig , de Pechtolds , Halsema’s , de Rutte’s , ze weten het heus wél hoe de vork in de steel zit , ze zijn nét niet stom genoeg om het niét te weten ,
  hoe crimineel ben je dan als je die islam-ellende toch blijft steunen ?

  Een heel continent willens en wetens naar de bliksem helpen .
  En dat wellicht voorgoed !
  De doodstraf is nog te mild voor dergelijk volk .
  Welke sufferd heeft ooit een einde gemaakt aan het vierendelen ?

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Precies Harry!

   Mijn opvatting is ook: Of de EU-elite is ongelofelijk stom of zij is wel erg kwaadaardig.

   Stom zullen zij zichzelf niet vinden, dan blijft er dus maar één mogelijkheid over.

   Zij zijn willens en wetens uit op onze ondergang.

   Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Harry 3 juli 2018 om 20:05

   Welke sufferd heeft ooit een einde gemaakt aan het vierendelen ?

   IK NIET! Ik ben juist vóór deze schitterende strafmaatregel.
   En dan heb ik het niet eens over alle andere prachtige methodes om die schurken hun verdiende loon te geven.
   Neem nu de razendpopulaire schandpaal waarmee de getergde burger zich op prettige wijze kan vermaken.
   Het is heel heilzaam om opgekropte woede te luchten op – ik noem maar een voorbeeld – het grijnzende smoelwerk van Rutte, terwijl hij in zijn blote reet op het marktplein aan zo’n schandpaal hangt.
   Eigenlijk zouden we moeten beginnen met een stuk of vijftig van die dingen naast elkaar en er dan vijftig ‘elitaire’, graaiende landverraders aan hangen.
   Heerlijk!

   Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Bijna geen enkele Nederlandse burger weet (wordt niet aan de grote klok gehangen) dat alle plannen en draaiboeken klaar liggen om de kinderen van Syrië-gangers terug te nemen in de schoot van ons goed menselijk Vaderland. Wachten is alleen nog op het sein groen.

  Dat de IS kinderen en hun ouders geen binding hebben met Nederland (behalve als het hun klote gaat) doet er niet toe. Het goedvolk in Nederland wil kost wat kost de islam niet voor het hoofd stoten want stel je voor wat dan zou kunnen gebeuren.

  https://goudsdagblad.nl/terugkeer-goudse-syrieganger-stap-dichterbij/

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Zeg in het buitenland de naam Geert Wilders, en bijna iedereen zegt Holland of The Netherlands, maar noem een Rutte en het merendeel van de aardbewoners en andere buitenaardse nieuwsagentschappen vragen Rutte? hoe de fack is Rutte. I’ve never heard of a Mark from The Pays-Bah. dus hoe zal men herinnert worden, als iemand die staat voor wat hij zegt en doet wat hij belooft, of als een student die niet eens de voorkant van zijn calculatortje kan aanwijzen…….

  Geliked door 1 persoon

 6. Elisah zegt:

  Iets anders,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/cabaretier-gerard-cox-zwaar-onder-vuur-omdat-hij-geen-links-politiek-correct-grachtengordeldier-blijkt-fossiel/
  Cabaretier Gerard Cox zwaar onder vuur omdat hij geen links politiek-correct grachtengordeldier blijkt: “Fossiel!”
  De komiek Gerard Cox, wellicht nog wel het meest bekend van de tv-serie Toen was geluk heel gewoon ligt onder vuur in links Nederland. In een nieuw interview haalt de man uit naar de politiek-correcte consensus, en dan met name de wijze waarop Rotterdam-Zuid qua bevolkingssamenstelling totaal veranderd is. Het verkondigden van die ongemakkelijke wordt hem niet in dank afgenomen.

  Geliked door 2 people

 7. Peter zegt:

  ONGELOFELIJK !!
  Gekker moest het niet worden, maar nu gebeurt het wel.
  De IDIOTEN regeren ons.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Gerard Cox zei: zie jij een kerk in Mekka?
  Nostalgie.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Goed gesproken door Geert. In een land waar geen grenzen meer zijn, wetten en regels niet meer door – immigranten – hoeven worden nageleefd, kleine minderheden hun eigen rare ideeen succesvol doorgedrukt krijgen, die de overgrote meerderheid maar moet slikken, alwaar islam-terroristen in de watten gelegd worden, zo’n land is rijp geworden voor de anarchie. Dat land heet Nederland. Maar dit alles blijft niet mooi staan natuurlijk. Er vonden (hoe merkwaardig) nog nooit aanslagen plaats in Nederland. Maar dit is slechts de stilte voor de storm voor de grootst mogelijke ellende die nog komen gaat.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  Het lijkt alsof onze regering alle gezond verstand heeft verloren. De veiligheid van het land en haar bewoners speelt geen enkel rol. Niet voor deze geesteszieke politieke leiders, voor wie het leven van ISIS terroristen belangrijker is dan het leven van Nederlandse burgers. Straks als deze gevaarlijke gajes uit de bak zouden komen en aanslagen zouden plegen, zal uit het torentje en de TK massale gejank komen, vol met valse krokodillentranen. Er zouden kransen worden gelegd en stille tochten gehouden. Wie haalt het in zijn hoofd terroristen per luxe vliegtuig en bewaking naar Nederland te halen? Gasten die speciaal naar Syrië en Irak zijn gereisd om met hen matties koppen af te hakken, Jezidische en christelijke vrouwen, meisjes en kinderen te verkrachten en ze op de slavenmarkten aan te bieden? Zijn onze pathologische leiders niet ervan bewust dat de arme moordenaars die ze zo graag met de mantel der liefde bescherming bieden, zijn ook kannibalen? Monsters die graag het hart en lever van hen vijanden opvreten? Hoe cynisch kunnen deze politieke gedrochten zijn? Eigenlijk moeten wij onszelf vragen waarom laten wij dat toe? Hoe zit het met onze geestelijke gesteldheid? Mensen die niet voor hen rechten opkomen? HET IS ONS LEVEN DAT OP HET SPEL STAAT.

  Like

 11. john van antwerpen zegt:

  Geert zegt het scherp. Rutte moet op het schavot wat mij betreft.
  Er moet zo wie o een tribunaal komen voor Balkenende, Zalm, Melkert
  Kok en meer van die cultuurcriminelen. In het land der blinden zijn de
  eenoogighe koning. De nederlandse overheid maakt zich met die multicul
  gewoon belachelijk.

  Like

 12. “ISIS komt naar je toe deze zomer!” Ja dat is wel de bedoeling van uw democratisch gekozen regering.

  Geliked door 2 people

 13. Elisah zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/rellen-in-nantes-nadat-politie-jonge-automobilist-dood-heeft-geschoten~a5ff5064/
  Rellen in Nantes nadat politie jonge automobilist dood heeft geschoten
  De Franse regering heeft opgeroepen tot kalmte nadat rellen waren uitgebroken in de stad Nantes.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  @Jonh van Antwerpen. Geert houdt zich zonder omhaal aan de realiteit. Hij bezigt zich niet met liegen en bedriegen; de grote hobby van de meeste Kamerleden van bijna alle partijen. Rutte heeft de situatie niet gecreëerd. Hij is gewoon net zo laf als zijn voorgangers in de laatste 45 of 48 jaar. Hij hoort bij een hele reeks wegkijkende, verwaarlozende premiers die paar doelen voor ogen hadden (en nog steeds): a) zo snel mogelijke afbraak van Nederland als een natiestaat, b) kruipen voor de nieuwe bezetter en machthebber de EU; al wetend hoe corrupt en gevaarlijk deze organisatie is en c) zich aan de schema houden van de Kalergi-Plan. Zorgen ervoor dat de Nederlanders, als een homogeen volk, zouden verdwijnen en vervangen worden met een mix van gedrochten uit de Derde Wereld.
  Als de onzichtbare top van de Bilderbergers (de bazen van de EU) naar Nederland kijken, krijgen ze direct een hartverzakking. Nederland is voor heen een nachtmerrie. Zij treffen hier, helaas, een geordend land met goed gemanaged infrastructuur, goede wetenschappers, prima technische vaardigheden, goedwerkende faciliteiten enz. Het alle ergste vinden de Bilderbergers dat de mensen hier, zelfs van de laagste klassen, nog steeds te mondig zijn. Zij zijn in staat @Jonh van Antwerpen. Geert houdt zich zonder omhaal aan de realiteit. Hij bezigt zich niet met liegen en bedriegen; de grote hobby van de meeste Kamerleden van bijna alle partijen. Rutte heeft de situatie niet gecreëerd. Hij is gewoon net zo laf als zijn voorgangers in de laatste 45 of 48 jaar. Hij hoort bij een hele reeks wegkijkende, verwaarlozende premiers die paar doelen voor ogen hadden (en nog steeds): a) zo snel mogelijke afbraak van Nederland als een natiestaat, b) kruipen voor de nieuwe bezetter en machthebber de EU; al wetend hoe corrupt en gevaarlijk deze organisatie is en c) zich aan de schema houden van de Kalergi-Plan. Zorgen ervoor dat de Nederlanders, als een homogeen volk, zouden verdwijnen en worden vervangen met een mix van gedrochten uit de Derde Wereld.
  Als de onzichtbare top van de Bilderbergers (de bazen van de EU) naar Nederland kijken, krijgen ze direct een hartverzakking. Nederland is voor heen een nachtmerrie. Zij treffen hier, helaas, een geordend land met goed gemanaged infrastructuur, goede wetenschappers, prima technische vaardigheden, goedwerkende faciliteiten enz. Het alle ergste vinden de Bilderbergers dat mensen hier, zelfs van de laagste klassen, mondig zijn en in staat problemen op te lossen. Kortheidshalve, mensen met een te hoge IQ en organisatievermogen. Dat staat haaks op hen duivelse plannen van de hele wereld hen loonslaven te maken. Hen eerste vereiste is : de IQ moet omlaagIII. Een goede voor de hand liggende remedie is: het land te overspoelen met het laagste gespuis uit islamitische landen en Afrika. Zeg lekker dat ze vluchtelingen zijn! Laat ze maar naar binnen!. Vrij snel zullen deze geïmporteerde parasieten de boel leegvreten, Hen primitieve gedrag en explosieve groei in aantallen zouden zeker de rest doen. Een briljante methode de Kalergie-Plan op schema te houden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s