CROWDFUNDING: “Laat Jan niet alleen € 24.493,- betalen!”

Screenshot_340

De gemeente heeft een claim neer gelegd van € 2.493,-  Laat ons niet alleen betalen!

Beste mensen uit Geldermalsen en omstreken!

Weten jullie allemaal nog hoe het uit de hand liep op 16 december 2015? Toen de week ervoor uitlekte dat er een groot AZC in Geldermalsen zou komen voor wel 1500 man? Onze volksvertegenwoordigers spraken al van “het 12e dorp”.

Heel Geldermalsen stond de week voorafgaand op zijn kop, verbaasd waren we over het feit hoever de gemeente al was met het plannen van de komst van het AZC. Er was al een plan uitgedacht wat moest leiden tot de opname van de asielzoekers uit Nijmegen, waar de locatie moest worden ontruimd vanwege de komst van de Vierdaagse. Ze wisten zelfs het bestemmingplan van het bedrijventerrein “Hondsgemet” al te veranderen voor eigen belang.

Vluchtelingen waren slechts welkom in ons dorp toen zij de oplossing waren voor het verhullen van opnieuw een financiële tegenvaller van de grond exploitatie van enkele miljoenen.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

3 reacties op CROWDFUNDING: “Laat Jan niet alleen € 24.493,- betalen!”

  1. Republikein zegt:

    Onduidelijk.

    Like

  2. J. Vulkanoloog zegt:

    Zou het de Turkse en Marokkaanse relschoppers, die vele vernielingen aanrichtten bij verschillende gebeurtenissen de afgelopen jaren, ook zo vergaan??? Nee, daar hebben Justitie en politie geen geld en tijd voor. Ze zitten achter de makkelijkere slachtoffers aan, waarvan ze weten dat ze tot het uiterste kunnen gaan, want die kunnen nergens heen.. Een Turk en Marokkaan vlucht even het land uit en zohoegenaamd kan daar dan niets aan gedaan worden… Het wordt tijd voor forse onorthodoxe maatregelen willen wij nog een kans hebben op een leven in vrijheid…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s