“Kalifaat-kinderen komen met moeders terug naar Nederland”

Screenshot_336

(Door: Carla van der Wal)

De terugkeer van Nederlandse ISIS-vrouwen en hun kinderen die vastzitten in kampen in Syrië is ‘heel dichtbij’. Nederland heeft een bevel tot gevangenneming neergelegd bij de Koerdische autoriteiten in het gebied.

Dat betekent dat er in feite is gevraagd de vrouwen over te dragen, zodat ze hierheen kunnen komen en berecht kunnen worden. ,,We zijn nu heel dichtbij,” zegt advocaat André Seebregts, die twee van de in totaal drie vrouwen vertegenwoordigt. Hoewel het verzoek aan de Koerden alleen de moeders betreft, acht hij het onmogelijk dat hun kinderen niet meekomen. ,,De hoop is dat de Koerden hen begeleiden naar een ambassade, zodat van daaruit hun terugkeer naar Nederland mogelijk wordt gemaakt.”

Lees verder>>>
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kalifaat, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Rutte, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Kalifaat-kinderen komen met moeders terug naar Nederland”

 1. Mary zegt:

  Hopelijk zetten ze ze gewoon op de straat en halen ze de ambassade niet, wij willen ze niet hier.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Bedankt debiele politici, op naar de ondergang !

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  **De vrouwen verblijven onder erbarmelijke omstandigheden in de kampen, waardoor vooral hun kinderen hard geraakt worden. Sommigen werden nog in Nederland geboren, waar ze naar school gingen, maar moeten nu zien te overleven in Syrië, waar hun moeders gevangenen zijn. Familieleden trokken eerder in het AD aan de bel, omdat ze vreesden voor de levens van de kleintjes, van wie sommigen nog baby’s zijn.**
  In vrije wil uit Nederland vertrokken met schoolgaande kinderen en nu ook baby’s? Familie in NL trekt aan de bel?
  Bidt Mekka om hulp!

  Geliked door 2 people

 4. Idioterie van dit Sloopkabinet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Kalifaat-kinderen komen met moeders terug naar Nederland ???
  ONBEGRIJPELIJK !

  Geliked door 1 persoon

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het ligt voor de hand, dat de moeders niet de gevangenis in hoeven. Dan zouden de kinderen van de moeders gescheiden worden en we zijn toch zeker niet zo onmenselijk als Trump? Nee, wij lossen dit heel humaan op. Een taakstrafje en daarna hulp bij het vinden van een woning, inboedel en een uitkering. M’n liefje wat wil je nog meer?

  j.c.th.kohler@zigo.nl

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   M’n liefje wat wil je nog meer?

   Als het even kan het kalifaat erbij.

   Overigens wat betreft de onmenselijkheid van Trump. Trump en met hem zijn regering dachten er goed aan te doen de kinderen te scheiden van de ouders. Bij voorgaande regeringen werden de kinderen samen opgesloten met de ouders. Vaak onder erbarmelijke omstandigheden. Kinderen van 4 en 5 jaar zaten opgesloten samen met andere criminelen van allerlei slag. Dat wilde men niet meer en de kinderen werden onder gebracht in veilige omgevingen maar dat duurde zolang totdat de goedmensen er lucht van kregen. Obama de verhevene liet de ouders met kinderen na registratie weer vrijelijk de straat op gaan. Bij dit scenario verdwenen honderdduizenden die een beter leven wilden compleet van de radar. Bovendien weten we dat illegalen ernstig uitgebuit worden door werkgevers. Dat is de situatie waaraan de goedmensen de voorkeur geven blijkbaar. Trump zal en moet kapot en wie een stok zoekt zal hem vinden.

   Like

   • Mary zegt:

    Guusvelraeds 19.30 uur. “Trump zal en moet kapot”, maar dat gaat hij niet, hij is ze altijd 10 stappen voor, ze onderschatten hem steeds weer.

    Like

 7. bigljohn zegt:

  Kalifaat moeders met kinderen. Maar het kan nog erger. Ik las vanmorgen in het BD dat er al 50 Jihadisten teruggekeerd zijn in Nederland, en dat er nog 30 volgen. We hebben het hier over een MSM krant, dus de aantallen zouden nog wel eens in de buurt van 250 kunnen liggen. Nederland is hard op weg een bananen republiek te worden, alwaar het recht van de sterkste gaat gelden. En laten we hopen dat wij dat blijven !

  Geliked door 2 people

 8. T.Troubadour zegt:

  Nederland is gek geworden.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  We wisten dat dit eraan ging komen.

  In het geheim werden al draaiboeken in elkaar gezet voor het terughalen van Syriëgangers en hun kinderen.

  Rutte wist daarvan toen hij zei “we hebben geen actief terughaal beleid”.

  De lobby groepen uit de islamitische minderheid hebben goed werk verricht.

  Zal voor hun ook niet zwaar gevallen zijn. Als je de politie al aan de iftar hebt en complete wijken onder controle hebt van Arabische buurtvaders.

  Het slechts nog een kwestie van tijd voordat de islamitische minderheid in effectiviteit de meerderheid geworden is.

  Geliked door 2 people

 10. fleckie zegt:

  We kunnen nu al zeggen’ de moordenaars zijn onder ons’, door REPATRIËRING van dergelijke ( moorddadige ‘sujetten’, zullen we NOG MEER op onze hoede moeten zijn!!!

  Like

 11. Thoth zegt:

  “We zijn nu heel dichtbij,” zegt advocaat André Seebregts, die twee van de in totaal drie vrouwen vertegenwoordigt.

  Afgezien van het gevaar die deze vrouwen vertegenwoordigen, stel ik voor dat Seebregst zijn huis + zijn inkomen ook aan deze vrouwen geeft. Ik zie niet dat de autochtone belastingbetaler hier geld aan spendeert.

  Like

 12. Eva110 zegt:

  Dit is in Brussel al stiekem afgesproken, want het is wel heeeeel toevallig dat Merkel precies hetzelfde doet.
  Te lezen op Jouwatch:
  Tsipras: Merkel hat Zusagen zur Familienzusammenführung gemacht.

  Like

 13. Haksteeg Anton zegt:

  Het is inderdaad typisch het werk van Rutte om dit terughalen te “bevorderen” en dan die zgn. rechterlijke macht in Nederland? die doet de rest en het tuig loopt weer vrij door de straten en kan de volgende stap gaan voorbereiden nl hoe in Nederland zeggenschap te krijgen want dat willen ze net als de palestijnen zich verschuilen achter hun kinderen, die ISIS vrouwen doen in feite precies het zelfde want: “Het doel heiligt de middelen”

  Like

 14. Wolf zegt:

  Die “moeders’ OPHANGEN naast hun opgehangen kroost!

  Like

 15. Elisah zegt:

  Welja…..want ze zijn zoooo zielig en moeten gepamperd worden en het mag natuurlijk ook wat kosten…
  Terwijl de zelfmoord onder Nederlandse kinderen vanaf 10!!! tot 20 jaar blijft stijgen, want voor hen komt alle hulp niet of veel te laat…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s