Tommy Robinson is de held die Engeland nodig heeft

Screenshot_341

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

“On October 27th 2006, Samantha: “was abducted by two Asian men who drove her around Oldham for hours and then raped her. They then threw her out of a moving car in the Chadderton area of Oldham. She ran away and asked another man for help. He invited Samantha inside and then dragged her upstairs and sexually assaulted her. She ran away whilst he was calling his friends to come and join him. At that point a taxi driver and his passenger pulled up beside her to ask if she was okay, they said she looked very upset and like she’d been through hell, and so offered to take her to the police station and then home… They then took Samantha to a house on Attock Close, took her inside and then locked her in a room where 5 Asian men went on to rape her over and over for nearly 24 hours.“

(“Easy Meat: Inside Britain’s Grooming Gang Scandal“, p. 129)

Jonge Duitser

Laat ik het vandaag eens hebben over een echte held. Ja, een held. Een Engelse patriot, met wie ik me sinds mijn tijd als adolescent verbonden voel. Ik heb het over Tommy Robinson, die op dit moment in een Engelse gevangenis zit en een politieke gevangene in zijn eigen land is. Tommy, die uit Luton komt en wiens enige misdaad het is dat hij de waarheid zegt die hij van harte meent. Want hij heeft de duisternis gezien, weet hoe het is om in een stad te wonen die midden in Engeland door het “islamisme” en door de criminaliteit van geïmmigreerde islamitische bendes weggevreten is. Het is zijn misdaad dat hij eerlijk is en staat voor hetgeen hij zegt en met eigen ogen heeft gezien. Hij komt uit de Engelse onderlaag, de “walgelijke en barbaarse” voetbal-hooligan, voor wie de Britse bovenlaag zijn neus ophaalt en zich daarna walgend van dit proletariaat afwendt als het zijn onvrede tot uiting brengt.

Tommy Robinson, geboren als Stephen Christopher Yaxley-Lennon, is noch rechts-extreem nog mensvijandig. Hij is niet antisemitisch noch racistisch. Hij is überhaupt niets van hetgeen de mediale klasse beweert. Noch slechts noch terroristisch en niet eens stom. Een heel gewoon figuur uit Luton, waar de meerderheid van de inwoners al islamitisch is zijn en ettelijke “islamisten” een toevlucht vonden. Een stad, waarin Tommy´s eigen zus slachtoffer van de zogenaamde “grooming gangs” werd. Grooming gangs? Ja, men herinnert zich heel vaag aan de gebeurtenissen in Rotherham, waar 1400 jonge, overwegend blanke en christelijke meisjes uit de Britse onderlaag op industriële wijze verkracht werden. De daders waren, op enkele uitzonderingen na, allemaal Pakistaanse/Oriëntaalse moslims. De slachtoffers beperkten zich niet alleen tot Rotherham, maar uiteindelijk tot tientallen Engelse steden. En in bijna alle gevallen keek de politie weg, de politiek onderdrukte iedere poging de zaken op te lossen. Er overleden zelfs mensen als direct gevolg van deze verkrachtingsbendes, die zich niet alleen maar tot blanke meisjes beperkten, maar zich ook aan Sikh meisjes en de eigen familieleden vergrepen. Het is alleen maar te danken aan het onvermoeibare werk van enkele journalisten dat we er nu überhaupt van weten.

Robinson komt e uit een streek waar de multiculturalisering en de daarmee gepaard gaande sluipende islamisering al de eerste merkbare effecten hebben getoond. Daarom voelde ik me vanaf het begin nauw verbonden met Robinson. Want wij zijn allebei kinderen uit de arbeidersklasse, zijn in arbeiderswijken opgegroeid en kennen de drab van de multiculturele steden in West-Europa heel goed. Dezelfde problemen, met uitzondering van de rape-gangs, heb ik in Berlin-Wedding en Berlin-Moabit ook gezien.

Maar toen Tommy in 2008 over zulke gevallen begon te praten en aan het eind van de jaren-2000 met de EDL burgerbeweging/zelfverdedigingsgroepering de straat begon op te gaan, gooiden de media de spreekwoordelijke gieremmer over Tommy en de EDL heen, de “English Defence Leauge”. Deze zou rechts-extreem zijn, mensvijandig, racistisch, nationaalsocialistisch enz. U kent deze lege woordhulzen, die met 1200 salvo´s per minuut op iedereen worden afgevuurd die ook maar een meter van de algemene mening afwijkt. Dat ook Sikhs, hindoes en andere nationale minderheden in Engeland zich bij deze EDL hadden aangesloten om tegen de offensieve inbezitneming van land en seksueel geweld door enkele moslimgroepen te protesteren, stoorde de media daarbij niet in het minst, omdat dit niet of slechts relativerend werd genoemd. Terwijl er al sinds meerdere jaren een zeer actieve groep binnen de Sikhs en de hindoes is, die de politiek lastigvalt met vragen en probeert gehoor te vinden voor de problematiek die Tommy aansprak. Namelijk dat er sprake is van een sluipende islamisering van complete steden in Engeland, in het kielzog waarvan moord, verkrachting en drugscriminaliteit zwemmen. Voor het uitspreken van deze waarheden werd hij tot staatsvijand nr. 1 verklaard en zit hij nu opnieuw, na een snelproces, 13 maanden in de gevangenis.

Men had hem enkele jaren hiervoor al vanwege een kleinigheid gearresteerd, nadat hij zo bekend geworden was dat het niet meer hielp hem te negeren. Hij zat in de gevangenis, waar men hem samen met zware criminele terroristen en islamitische bendeleden onderbracht, die hem in de gevangenis al zijn tanden uit de mond sloegen. Dat hij daar nu in het jaar 2018 zou kunnen sterven, is een mogelijkheid waarmee rekening gehouden moet worden en die zeer zeker door de Engelse autoriteiten werd bedacht. Vermoedelijk zouden Theresa May en haar vrienden van de rode Labour Party liever hebben dat Tommy in de gevangenis zou sterven en dat zodoende de stem van die kiezers zou verdwijnen die door hen volledig werden verraden – de blanke onderlaag. Het zogenaamde vuil, de in Duitsland “donker-Duits uitschot” genoemde rest van het land, die deze republiek toch eigenlijk ooit mee heeft opgebouwd en nu met voldongen feiten wordt geconfronteerd en geen gehoor vindt bij de traditionele partijen.

Tommy is een held, de stem van het Engelse volk en de geschonden “white working class”. De held die Engeland verdient en bitter nodig heeft.

 

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tommy Robinson is de held die Engeland nodig heeft

  • paulzwueste zegt:

   Goed geschreven.
   Als we nou allemaal eens ’n pak met 250 waxinelichtjes voor Tommy zouden branden.
   Je weet wel in alle vensterbanken in alle huizen in alle straten.
   EN DAT IN HÉÉL EUROPA!!!
   Zodat de ruimtesondes mooie verlichte opnames voor onze Tommy zouden maken.

   Wat zou Tommy dan blij zijn!!!.

   Geliked door 1 persoon

 1. theresageissler zegt:

  Jazeker, young German, maar de protesten zullen dan ook dóórgaan – zowel in GB als daarbuiten – tot het recht heeft gezegevierd, met andere woorden, tot Tommy weer op vrije voeten is!
  Duitsland doet hopelijk ook mee…?

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  Een echte held.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s