Vliegtuig van “redders” op Malta aan de ketting gelegd

Screenshot_339

(Vertaling: E.J. Bron)

Malta pakt door: de eilandenstaat heeft nu ook het verkenningsvliegtuig van een hulporganisatie aan de ketting gelegd. De machine werd ingezet om mensen in de Middellandse Zee te redden. De autoriteiten van Malta zouden met onmiddellijke ingang alle vluchten naar het “reddingsgebied” voor Libië verboden hebben, deelde de Berlijnse organisatie “Sea-Watch” vandaag mee.

journalistenwatch

Nadat de eilandenstaat Malta het piratenschip “Sea Watch 3” aan de ketting gelegd had, hebben de plaatselijke autoriteiten nu ook een vliegtuig het vliegen voor de kust van Libië verboden.

Het door het “Zwitserse Humanitiare Piloteninitiatief” geëxploiteerde vliegtuig “Moonbird” (foto) wordt door de Evangelische Kerk Duitsland (EKD)  ondersteunt en was verleden jaar betrokken bij de “redding” van 20.000 “vluchtelingen”.

Op dit moment wordt er in Malta een onderzoek ingesteld tegen de kapitein van het schip “Sea Watch 3” van de Duitse organisatie “Mission Lifeline”. Hij wordt ervan beschuldigd onder valse vlag in Maltese wateren gevaren te hebben. Omdat er in de Middellandse Zee steeds meer “vluchtelingen” om het leven komen, klagen de mensensmokkelaars: “Er zouden weer meer reddingsschepen onderweg moeten zijn om nog meer doden te voorkomen.”

Volgens internationale “reddings”organisaties zijn er sinds 19 juni 483 “vluchtelingen” op de centrale route richting Italië om het leven gekomen. Men beklaagt eveneens dat de nieuwe Italiaanse regering sinds haar ambtsaanvaarding een maand geleden een harde koers tegen “vluchtelingen” zou varen en geen NGO´s meer in haar haven zou laten aanmeren.

Critici klagen erover dat wanneer de NGO´s niet als verkapte internationale smokkel-bendes in de Middellandse Zee zouden huishouden, dat er dan ook geen “vluchtelingen” meer op weg zouden gaan in niet zeewaardige boten. Zij zouden verantwoordelijk zijn voor de vele doden, omdat zij “vluchtelingen” de zee op zouden lokken om ze daarna zogenaamd in nood te “redden”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, gezond realisme, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Malta, Multiculti, NGO´s, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vliegtuig van “redders” op Malta aan de ketting gelegd

 1. VarAway zegt:

  Weten we trouwens al ietsje MEER over de werkelijk vlaggenstaat
  van deze ” padvinder-piraten ” en hun schepen?
  Hoe lang kan het duren voordat we weten of die NLse vlag ECHT of NEP was?
  Als de verkeerspolitie binnen 10 sec kan zien of uw nummerplaat correct is,
  moet zoiets toch ook kunnen met een Nederlands schip ja/nee?
  Hoe veel schepen VAREN er nu helemaal onder NLse vlag?

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Langzaam maar zeker lijkt er schot in de zaak te komen.

  “Omdat er in de Middellandse Zee steeds meer “vluchtelingen” om het leven komen, klagen de mensensmokkelaars: “Er zouden weer meer reddingsschepen onderweg moeten zijn om nog meer doden te voorkomen.”

  Tip voor de mensensmokkelaars: meer doden kunnen ook voorkomen worden als JULLIE ze niet meer de zee op zouden sturen. Gewetenloos vuiligheid. Maar wat wil je, het zijn Noord-Afrikanen, dus moslims. Gaan dús over lijken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 3. Qvic zegt:

  De NGO’s klagen vooral omdat nu hun lucratieve handel naar de knoppen is gegaan, door de handhaving wetgeving. Die zogenaamde vluchtelingen zagen/zien zij enkel als handelswaar en die werden willens en wetens illegaal verscheept door hen. Want zij lapte alle internationale wetten aan hun laars, om er zelf beter van te kunnen worden. Zo met valse beloftes en hun propaganda en het verdraaien van de werkelijkheden, om sympathie op te wekken bij de Europese bevolkingen dat zij zo goed bezig zouden zijn voor de mensheid. In werkelijkheid plegen alle NGO’s valsheid in geschriften.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Hopelijk werkt de tam-tam dat er niet langer gevaren gaat worden naar Europa snel rond en blijven mensen waar ze zijn. Dat niet langer kan zo begint eindelijk door te dringen. Het is godsonmogelijk half Afrika in Europa op te nemen.

  Nu nog inzetten op geboortebeperking en de kinderen die er zijn eindelijk eens goed verzorgen en fatsoenlijk onderwijs bieden, dan misschien, heel misschien komt er ooit nog eens iets terecht van dat continent. Intussen de mensen het zelf laten doen! Alle goedbedoelde rotzooi ten spijt, is daar immers nog maar bar weinig van terecht gekomen!

  Eigen verantwoordelijkheid is echt de enige manier om de mens in draf te krijgen!

  Like

 5. Peter zegt:

  Z.K.H. Prins Bernard was betrokken bij de vluchten van de KLM met nazi’s om hen naar Zuid-Amerika te vliegen.
  Een van de boten met “vluchtingen” staat ingeschreven bij de KONINKLIJKE watersportbond.
  Vreemd……………

  Like

  • Mary zegt:

   Peter 18.49 uur. Zo vreemd is dat allemaal niet, Bernard en jawel Rockefeller (Iluminati) woonde de eerste Bilderberg conferentie bij net als ene Jozef Retinger founder van de European movement wat heeft geleid tot de Europese Unie en zo komen we weer uit bij de NWO projecten van het bovenstaande stelletje. Toen Luns eens bij een Bilderberg bijeenkomst naar binnen wilde werd hij weggestuurd door Bernhard en Rockefeller hij was namelijk te anticommunistisch en te kritisch over de Bilderberg doelstellingen……….

   Like

 6. Peter zegt:

  Nieuwe wapenstok voor politie: elf centimeter langer, groot verschil.
  Wellicht nodig bij de bestrijding van anti-Pietactivisten.

  Like

 7. Peter zegt:

  Eens met de heer J. C. Th. Köhler
  De NGO’s creëren hun eigen vraag.
  GEEF geen geld meer aan Artsen zonder Grenzen en Safe the children.

  Like

 8. Wolf zegt:

  Ook de PvdA Greenpies schepen aan de ketting leggen. Die staan te springen om die criminele dobbernikkers op te pikken. Het gaat de goeie kant op in onze Avondlanden. Oostenrijk, Polen, Hongarije, Italia, Denemarken en alle Vicegrad landen zullen de Eurofielen vernietigen met hun invasie plannetje van het Bilderberg en Soros TUIG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s