FOTOSHOPPER Merkel . . .

Screenshot_350

“Wat opgebouwd werd, kan ook weer vernietigd worden!”

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op FOTOSHOPPER Merkel . . .

 1. theresageissler zegt:

  Als ze het maar láát: Eén keer was waarachtig wel genoeg!
  (Het begin van de tweede helft van de film “Mein Schulfreund”….Als ik er nog aan denk…..)

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Toch twijfel ik niet aan Merkel ’s intenties. Ik denk eerder dat ze echt de weg kwijt is…

   Like

   • Merel zegt:

    Niemand zit per ongeluk op die plek, en zij zeker niet, ze is een door en door sluwe doortrapte vos die geen respect verdiend

    Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Merel
    Ik heb het niet over respect en vind haar fouten onvergeeflijk.
    Ik vergelijk het wel eens met Cees Verhoeven, ex-topman van Ahold. Hij was lange tijd zo succesvol dat hij het contact met de werkelijkheid verloor en afschuwelijk de fout in ging.
    Duitse intellectuelen, in de jaren ’30 van de vorige eeuw gingen ook de fout in. En zij droomden, net als Merkel, van de verwerkelijking van de hemel op aarde: en de plaats daarvoor: Duitsland.
    Nee, ik vergeef ze NIET!

    Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Orban pleit er voor om de grenzen dicht te doen. Merkel pleit juist voor “menselijkheid”. Dit is nou een mooi voorbeeld van een valse tegenstelling. De grenzen open gooien, mw. Merkel, is helemaal niet menselijk, maar leidt tot chaos, waarbij iedereen op den duur de verliezer zal zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   En om 21.25 twijfelt u niet aan haar intenties?
   Dit zijn tegenstrijdige reacties.
   Dat valt me vaker op.
   Tenzij u dit cynisch bedoelt natuurlijk.

   Like

 3. john van antwerpen zegt:

  Hoe lang blijft dat mens nog aan ? Is zij wel een mens ? Eerder een leviathan.(zeemonster)
  De ene mens is voor de andere een wolf.(Thomas Hobbes). En deze wolvin in
  schaapskleren heeft het voor elkaar gekregen dat Europa wederom een
  slagveld wordt. In Polen, Hongarije, Italie en Birma zijn ze wel wakker. Israel moet komen !!!

  Like

 4. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Een monster wat verwekt is kan ook weer gedood worden!! 😡

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Yep, wat opgebouwd is, kan weer vernietigd worden. Zo dacht haar voorganger er ook over.
  Het derde rijk eindigde in een bunker onder Berlijn.
  Hoe gaat het vierde rijk eindigen? In een moskee?

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Video: „Allahu Akbar“-Rufe auf Schlepperboot
  Sie kommen nicht in friedlicher Absicht: Unter den Flüchtlingen befinden sich zahlreiche Terroristen, die nichts anderes als einen Völkermord wollen. Dies macht sich aber nicht erst auf europäischem Boden bemerkbar, vielmehr brüllen die Flüchtlinge schon auf den Schlepperbooten „Allahu Akbar“ und strecken dabei die geballte Faust in die Höhe.

  Hier das Video::

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Die Merkel denkt dat Duitsland een spelletje poker is. Zo gewonnen, zo geronnen. Maar zo ga je niet met een volk om. Iedere dag dat zij langer aanblijft, zinkt Duitsland dieper weg. Waarom gedogen de Duitsers deze gore smeerlap al 12 jaar, ja waarom kreeg ze nog geen kogel door haar vette varkenskop. Een raar volk die Duitsers. Ze moeten zich zo nodig schuldig voelen over hun oorlogsverleden ! De Fransen lopen toch ook niet moeilijk te doen over Napoleon ? Ja, bij ons loopt ook zo’n klein groepje geestelijk gestoorden rond die het slavernij verleden van Nederland oprakelen, en ons verplichten om excuses aan te bieden over wat bet over bet grootvader heeft aangericht. Ik wens de Duitsers veel gezond verstand toe !

  Like

 8. Elisah zegt:

  http://www.spiegel.de/lebenundlernen/schule/moschee-besuch-verweigert-eltern-muessen-50-euro-bussgeld-zahlen-a-1216757.html
  Eltern müssen 50 Euro Bußgeld zahlen
  Sie wollten nicht, dass ihr Sohn mit seiner Klasse eine Moschee besucht: Nun müssen die Eltern des Schülers ein Bußgeld zahlen – wegen Schulschwänzerei.

  50 euro toch goed besteedt

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Binnen korte tijd zien wij een foto van AfD met onder een tekst
  “””Wat werd binnengelaten kan ook teruggestuurd worden”””

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article178615088/Verheiratete-Minderjaehrige-Regierung-weiss-nicht-wie-viele-Kinderehen-es-gibt.html

  Regierung weiß nicht, wie viele Kinderehen es gibt
  Vor einem Jahr trat das Gesetz zur Bekämpfung von Ehen minderjähriger Migranten in Kraft. Doch die Frage, wie hoch die Zahl der erfassten Fälle ist, kann die Bundesregierung nicht beantworten. Die FDP kritisiert „reine Schaufensterpolitik“.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De grootste vijand van het Westen is Brussel, de onnodige bureaucratie en alle tot mislukken gedoemde megalomane plannen, de landen op het continent zijn verdeeld in vele soevereine natiestaten, de politieke fragmentatie draagt bij tot de economische concurrentie en een bloeiende economie in de staten, en ondanks of juist dankzij dat slaagden de Europese landen erin om de vrede te bewaren binnen en buiten de westerse staten. Het Linksche Gesticht in Brussel heeft echter de politieke balans uit elkaar getrokken met de vorming van een politieke unie, en hun demonisering van iedereen die zich EU-kritisch uitlaat, nationalisme verkettert en zelfs de westerse maatschappij gedwongen om hun deuren te openen voor miljoenen mensen die verdeeldheid en angst komen brengen, desondanks probeert de EU ten koste van het zelfbeschikkingsrecht van de verschillende lidstaten een steeds machtiger blok te worden.
  De visie die men in Brussel heeft met hun plannen tot nog meer integratie en centralisering van de macht in Brussel, is een enorme bedreiging voor de democratie en vrede in Europa, die van oudsher onlosmakelijk verbonden is met de onafhankelijkheid van de landen en hun volken, die ieder hun eigen taal spreken. In een transnationale utopie kan democratie echter nauwelijks functioneren, en maakt Brussel zich schuldig aan een anti-Europees beleid, het ondermijnen van de vrijheid en vrede in het nastreven van een EU-communistische superstaat.
  De europese raad bestaat vooral uit groene en linksche partijen, waarvan veel leden oorspronkelijk uit de communistische beweging komen. ‘Veel van hen hebben hun nederlaag duidelijk nog niet toegegeven en geloven nog steeds dat centrale heerschappij en controle tot goede resultaten zal leiden’. Gelukkig hebben de meeste mensen wél van de geschiedenis geleerd en weten dus beter.’

  Like

 12. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/06/duitse-regering-krabbelt-terug-schrapt-voorstellen-voor-concentratiekampen/
  Duitse regering krabbelt terug – schrapt voorstellen voor “concentratiekampen”
  Na een ontwrichtend conflict dat bijna leidde tot de ontbinding van de coalitie bereikte de Duitse regeringscoalitie donderdag een akkoord over het immigratiebeleid.

  Like

 13. Jan zegt:

  Merkel: “Plapperdeplapperdeplap”

  Schandalig wat dat kreng bij elkaar liegt en leutert. Vanaf 5:15 slaat zij volledig op hol

  Like

 14. Williaan zegt:

  Zij heeft nog gelijk ook 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s