Halil A. (25) verkracht 12-jarig meisje, stalkt en bedreigt maanden lang, krijgt slechts 3 jaar cel

Screenshot_346

(Door: Marc van Molenbeek)

‘Voorwaardelijke straf en proeftijd van vijf jaar moeten er voor zorgen dat hij niet opnieuw in de fout gaat’

Halil A. uit Hilversum is een grote sterke volwassen kerel. Dus dacht hij op een dag: ‘Kom, ik ga eens via Instagram op zoek naar een 12-jarig meisje om te manipuleren zodat ik haar kan dwingen om me seksueel te bevredigen‘, want dat is wat sterke volwassen kerels in Hilversum kennelijk weleens doen.

Zo gezegd zo gedaan, maar het 12-jarige meisje in kwestie bleek dan weer niet zo groot, sterk en volwassen en was, gek genoeg, er nog niet helemaal aan toe om Halil A. seksueel te bevredigen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, D66, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Halil A. (25) verkracht 12-jarig meisje, stalkt en bedreigt maanden lang, krijgt slechts 3 jaar cel

 1. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/04/in-plaats-van-parfum-en-lippenstift-vandaag-de-dag-hebben-vrouwen-alleen-nog-maar-killer-tampons-elektro-ondergoed-en-kuisheidsgordels-nodig/comment-page-1/#comment-120781

  In plaats van parfum en lippenstift: Vandaag de dag hebben vrouwen alleen nog maar Killer-Tampons, Elektro-Ondergoed en Kuisheidsgordels nodig
  Voorbij zijn de dagen dat vrouwen gewapend met lippenstift, eyeliner en parfum de straat op gingen: Sinds Merkel’s uitdrukkelijk uitgenodigde cavaliers deze deels tot no-go-zones met verhoogde veiligheidsrisico’s maakten, moet de angstige vrouw zich uitrusten met allerlei ‘wapens’ om gevaar af te wenden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  De strafmaat word tegenwoordig bepaalt als er gerede zorgen zijn dat er bij een “verward” persoon … de kans aanwezig is op een beginnend proces van polarisatie en radicalisering, de gerechtelijke macht sluit dan de kans op recidive uit, als men de verwarde dader zo spoedig mogelijk weer in zijn vertrouwde omgeving terugplaatst…… Holland op z’n (s)malst.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Deze ideologische excessen, door de linksche politiek veroorzaakt, losgelaten in de samenleving, worden al snel ‘goede’ bekenden van de politie en alras een probleem voor de gerechtelijke macht, die het probleem spoedig weer terug plaatst in de samenleving…..oplossingen aandragen voor de excessen van een politieke dwaling door het uitblijven van een corrigerende detentie heeft een aanzuigende werking op mensen met een criminele inslag. Criminaliteit en misdaad neemt een steeds grotere plaats in de samenleving, maar strafeisen gaan omlaag, de penitentiaire Inrichtingen steeds voller, maar het aantal bajesen steeds minder, de radicalisering en buitenlandse georganiseerde criminaliteit steeds professioneler, maar de opsporingsdiensten door bezuinigingen vleugellam gemaakt, Het ontkennen van de problemen is een hiaat in de linksche leer en kennis van de politiek , dat zij geen verzadigingspunt van mensen per oppervlakte kunnen berekenen, slechts hun eigen onverzadigbare linksche lusten nastreven zonder gebrek of tekortschieten van andermans geld.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Laatst las Wachteres mij een bericht voor dat in Maleisië circuleerde . Maleisië is een streng islamitisch land. Het bericht handelde over de manier waarop in de gastlanden die migranten ruimhartig binnen lieten. In de berichtgeving viel een opvallende mededeling op: kindermisbruik werd in het Westen niet zwaar bestraft…

  Dit soort informatie is alles zeggend. In de islamitische wereld vindt men het misbruiken van ”ongelovige” kinderen niet zo wereldschokkend.Het is blijkbaar een ingeburgerde gewoonte, waarover je niet moeilijk moet doen. En dat men d3e traditie van misbruik van kinderen in de gastlanden tamelijk ongestraft kon voortzettend, was bepaald een kant van het Westen dat de moslims aansprak.

  De rechters die Halil A. mild behandelden hebben het imago dat het Westen in de moslimwereld heeft VERSTERKT.

  Dit wordt de norm voor de verrijking waar de EU altijd de mond vol van heeft.

  En wie maalt er nu om de ”nevenschade” van deze verrijking? De bewe5rkstelloigers van onze verrijkende toekomst vinden het best wel onprettig dat een kins langdurig wordt misbruikt. Zoiets hoort eigenlijk niet.Dat spreekt vanzelf. Het GROTE PLAN m moet hoe dan ook gerealiseerd worden…

  De rechters die Halil bestraften hebben dat goed begrepen. Mijn COMPLIMENT!!

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 5 juli 2018 om 12:24

   De bewe5rkstelloigers

   Dit is nog eens wat anders dan die haperende ‘h’ van Wachteres. 😛

   Op de een of andere manier is het te merken dat je heel kwaad bent.
   Terecht, natuurlijk.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Dat zie je goed, Tistochwat. Het steeds moeten intomen van een smeulende woede die niet weg gaat, leidt tot irritante verschrijvingen, omdat mijn concentratie er onder lijdt. Dan maak ik stompzinnige spelling fouten, of vergeet ik gewoon delen van een zin.
    Daarom schrijf ik op het ogenblik niet al te veel… 😦
    Gelukkig zijn er dan vrolijke mensen die mij met hun vriendelijke woorden wat ontspannen, waarvoor dank:-)

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Henk.V 5 juli 2018 om 22:09

    Speciaal voor jou dit plaatje:

    Like

 5. Thomasson zegt:

  Het verhaal van Halil A. uit Hilversum is een alledaags verhaal die kenmerkt mensen van zijn etnische- en culturele achtergrond. Het is bij de mensen waar hij toehoort heel normaal seks te hebben met jonge kinderen. Hoe jonger het meisje is, des te beter. Per slot van rekening zijn geestelijke leider had seks met een 6 jarig meisje. Hij vond zijn uitspattingen zo heerlijk, dat hij adviseerde de hele club zijn voorbeeld te volgen. Halil A. heeft geluk. Misschien is hij aan dit geluk gewend en ziet het als vanzelfsprekend, dat hij zijn smerige praktijken kan uitoefenen in een land waar de rechtelijke macht is net zo gestoord als hij. Het bestaat uit liberale en socialistische griezels die kennelijk seksuele misdaden tegen kinderen niet erg vinden. Vanzelfsprekend, zolang als deze misdaden niet zijn gericht tegen hen eigen kinderen. Als aanhangers van de Kalergi-Plan sympathiseren de dienaars van de rechtelijke macht met de Halil A. soort mensen en vinden voor hen ALTIJD verzachtende omstandigheden. Vandaar de voorwaardelijke straf en proeftijd om – theoretisch – te zorgen dat hij niet in de fout gaat.

  Like

 6. ruud beijer zegt:

  Allemaal de schuld van de wegkijkers en islamhuichelaars.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Mohammedaan?

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Nederigland en z’n “recht”spraak begint een walgelijk landje te worden !!
  Zulke rechters zouden per direct uit hun ambt gezet moeten worden, hebben die lui dan geen enkel schaamte gevoel over de uitspraken die ze doen, wat een kruipers voor de islam zijn het toch !!!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Zet vandaag eens 1000 moslims met een strafblad. Als straf voor de bezetter. Moet je zien hoe snel men zich beeldig gaat gedragen.

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  ‘Voorwaardelijke straf en proeftijd van vijf jaar moeten er voor zorgen dat hij niet opnieuw in de fout gaat’

  Er is nog een manier om te zorgen dat hij nooit meer de fout ingaat:

  Flikker hem van de hoogste verdieping van Hotel Gooiland af. Met z’n hoofd vooruit of niet, dat maakt niks uit.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 11. off topic:

  Antifa krijgt een verschrikkelijk pak slaag van “The Proud Boys” in wat de geschiedenisboeken zal ingaan als The Batlle of Portland. De kans bestaat dat het een eerste in een serie wordt, want blijkbaar heeft Links in Amerika besloten om het tot een burgeroorlog te laten komen.

  Ze zullen dan echter jammerlijk verslagen worden door het Amerikaanse volk.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Natuurlijk is dit “schokkend” voor de rechtbank.
  Elke rechtbank is zo.
  Ze schokken daar wat af op die rechtbanken.
  Ze lijken Gronigen wel.
  Met dit verschil dat zij dus wèl ongelofelijke vergoedingen voor die schokken krijgen…
  Maar neem me niet kwalijk.
  Ik lees iets over “naaktfoto’s…
  Van wie?
  En heeft die man maanden kunnen stalken…?
  Daar maak je toch binnen ’n paar dagen ’n end aan.
  Je loopt achter ‘m langs en je pakt ‘m.
  By surprise.
  Dat zullen er weer ’n hele hoop hier niet begrijpen….
  Die schrijven dan weer dat Zwueste het niet begrijpt en zo emotioneel is.
  Maar zelf zitten ze samen gemoedelijk binnen “Mens erger je niet.”, te dammen.
  Normaal in NL.
  Geen sterke mannen in de buurt?
  Geen “vrienden” die zeiden “wacht even dat los ik wel op…!”

  Nou ja, lafaards kunnen altijd iemand inhuren.
  Maar ook daar waren ze te laf voor, kennelijk…

  Geliked door 2 people

 13. guusvelraeds zegt:

  De vader van een belaagde dochter die dit monster kreupel slaat (beter doodschiet) krijgt minimaal 20 jaar. uiteraard zonder proeftijd.

  Geliked door 2 people

 14. kampersrene zegt:

  Ik zou die Halul ook eens willen bevredigen met een rechtstreekse reis naar het pretpark van Allah

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s