Illegale binnenkomsten: slechts een vierde deel via Oostenrijk

Screenshot_353

(Vertaling: E.J. Bron)

Seehofer´s grenscontroles aan de grens met Oostenrijk zijn veeleer van symbolische aard. Drie vierde deel van de migranten komt helemaal niet via de Alpenrepubliek binnen.

Contra magazine

Veel gedoe om (bijna)  niks. Zo zou je horst Seehofer´s vasthouden aan de grenscontroles met Oostenrijk en de afwijzingen daar kunnen noemen. Want volgens een lijst van de federale politie loopt 73% van de illegale binnenkomsten in de Bondsrepubliek Duitsland helemaal niet via het zuidelijke buurland.

Onder de door de federale politie in de eerste vijf maanden van dit jaar vastgestelde 18.024 illegaal binnengekomen personen kwamen er slechts 4.935 vanuit het grensgebied met Oostenrijk binnen. Meer dan 13.000 (73%) kwamen via andere grenzen, aldus de “Rheinische Post”. Als je bedenkt dat de grenscontroles met Oostenrijk naar verhouding intensief zijn, dan kun je er van uitgaan dat de wanverhouding duidelijk groter is.

Ook de minister-president van de Duitse deelstaat Sachsen, Michael Kretschmer (CDU), wiens deelstaat vooral getroffen wordt door migratiestromen via Polen en Tsjechië, wil “vluchtelingen”, die al in een ander land geregistreerd werden, sneller uitzetten. “Ik zet er heel erg op in dat personen, die aan de Duits-Poolse en Duits-Tsjechische grens worden opgepakt door de politie, in de ankercentra komen en dat daar de procedures enorm verkort worden”, zei Kretschmer tegen de krant.

Behalve de dit jaar bijna 5000 illegale binnenkomsten uit Oostenrijk kwamen er volgens de statistiek van de federale politie 2039 via Zwitserland, 1905 via Tsjechië, 1622 via Frankrijk, 857 via België, 815 via Denemarken, 789 via Polen en 627 via Nederland. Op de luchthavens deed de federale politie 3747 maal aangifte wegens illegale binnenkomst, in de havens 591. Daarbij moet je bedenken dat de controles op de luchthavens en in de havens het sterkst zijn, terwijl andere grenzen slechts rudimentair gecontroleerd worden. Je kunt er dus van uit gaan dat nog vele tienduizenden meer zonder herkend te worden Duitsland binnenkwamen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Illegale binnenkomsten: slechts een vierde deel via Oostenrijk

 1. Thom zegt:

  Het gaat Seehofer om meer. Hij wil Merkel de tent uitjagen en de complete migranten opname stoppen. Hij heeft niet voor niks continu contact met Orban en Kruz. Hij wil nu met Italië en Oostenrijk regelen dat de Middellandse zeeroute wordt gesloten.
  seehofer is goed bezig, Hij maakt van Merkel de publieke gek in de wereld die ze in wezen is.

  Like

 2. Thom zegt:

  Het onderhoud tussen Orban en Merkel is ook voor Merkel op een fiasco uitgelopen. Ze is de dwaas gebleken waarvan men al wist dat ze dat was. Orban had het over solidariteit met Duitsland namelijk door het grenshek voorkomt hij dat er dagelijks 5000 migranten via Hongarije Duitsland binnenkomen, zei hij. Merkel had daar als antwoord op, dat voor Europa en Duitsland vooral humaniteit voorop staat. Als je de Duitse bladen leest dan weet je dat Duitsland verloren is. De journalisten durven de no-go zones niet in, maar blijven het hebben over door oorlog verjaagde vluchtelingen. Uit Afrika? Met een compleet nieuwste telefoon. Zonder paspoort? Wie betaalt hun reis? Soros? De EU zelf? Worden ze door de dictators gestuurd om geld over te maken naar het land van herkomst?

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Zolang ze maar vanuit Nederland zo de grens over wandelen naar Duitsland, liefst allemaal, zolang Rutte en Co de grens niet sluit vind ik het prima, we zouden natuurlijk bij ieder AZC een lijst neer kunnen hangen hoe goed Merkel wel niet voor ze gaat zorgen aldaar, wat motivatie is altijd goed, dit inplaats van rot op naar jullie gastvrouw die woont hier niet, nog het stemvolk wat haar in het zadel heeft gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik lees hier bij de comments niets over de route Spanje waar per dag bijna 300 uit zee gevist worden, daarnaast nog de vele water scooters die via Marokko naar Spanje oversteken.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Een kwart is wel degelijk significant natuurlijk.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Moet ‘ de guillotine ‘. niet zo langzamerhand geinstalleerd worden? Voordat Merkel en ‘AANVERWANTE GEESTEN’ de plaat proberen te. poetsen, ergens heen, waar ze op ‘hun lauweren in alle rust kunnen gaan genieten, ‘: , ze niet de kans mogen krijgen tot dat doel: indachtig hoeveel mensen onnodig gestorven zijn door absoluut NIET willen erkennen dat ze. behoorlijk foutief bezig waren!! door ONS wildvreemde volkeren, op te dringen, die bovendien ook nog , met als ‘belijdenis’ islamietisch zijnde : met ‘geweldsdrang”. behept zijn,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s