“Ludieke” actie met goedkeuring van “Penthouse-Peggie”!

Screenshot_351

(Door: Theresa Geissler)

DIT is nu typisch D66!

Je verbaast je weliswaar zo langzamerhand nergens meer over, maar tóch. Dit bericht kwam ik vanmorgen stomtoevallig tegen op DDS: “D66-Kamerlid Kees Verhoeven maakt zichzelf compleet belachelijk in een nieuw filmpje, waarin hij zogenaamd het Verenigd Koninkrijk wil overhalen om in de EU te blijven. Hij belt aan bij ´Theresa May´ en toont haar foto’s van halfnaakte mannen.” Om dit filmpje ging het en het werd verspreid met de welwillende instemming van Penthouse-Pechtold himself: “Make love, don’t Brexit”, zoals die zelf inmiddels al twitterde.

Nu kun je dit soort infantiliteiten op zichzelf natuurlijk laten voor wat ze zijn, maar tóch: het verschijnsel heeft wat mij betreft iets zéér alarmerends…juist omdát het aan de andere kant zo typisch iets voor D66 is:

Ikzelf heb deze partij in de loop van zo’n vijf jaar hier regelmatig op de korrel genomen in verschillende artikelen, daartoe getriggerd omdat zij…wel, nog niet eens een irritante drammer is, zoals zijn radicalere partner-in-crime, het rariteitenkabinet GroenLinks, maar eerder omdat zij helemaal niets is: zo helemaal een club van mensen die over het algemeen het geluk hebben gehad om onder comfortabele, stabiele omstandigheden op te groeien, daardoor vaak zonder bovenmatige inspanningen iets hebben bereikt, wier blik daardoor maar al te vaak oppervlakkig is gebleven, maar…die zich verbeelden over een weidse horizon te beschikken. Van alle politieke partijen is D66 misschien wel het meest pro-EU, omdat….de euro en de open grenzen de vakantiereizen, die juist zij zich vaak zo gemakkelijk kunnen veroorloven, zo vergemakkelijken. Over de andere kant van de medaille, de massa-immigratie, breken zij zich het hoofd niet zolang de asielzoekerscentra maar niet al te nadrukkelijk in hún comfortabele wijken worden gerealiseerd. Zolang dat niet het geval is, zijn ze best bereid er af en toe hun neus te laten zien, “Refugees welcome” te kwelen en zich, als het zo te pas komt, in te zetten als ‘vrijwilligers’. Zij bréken zich er, zogezegd, de kop niet óver, zolang het ze de kop niet kóst en ijveren er tegelijkertijd voor om de “Nieuwe Samenleving” zoveel mogelijk te stimuleren in haar “multiculturaliteit” en in zijn “diversiteit” ….ter meerdere eer en glorie van hún ruimdenkendheid.

Dat D66’ers in feite misschien wel worden geminacht en uitgelachen door minstens twee groeperingen, te weten de moslimmigranten en de extremere linksen, die hen mogelijk – ieder op zijn eigen manier – beschouwen als dé ultieme ‘nuttige idioten’, bruikbaar zolang het te pas komt, hebben ze vrijwel zeker zelf niet in de gaten… áls het ze al kan schelen: doorgaans hebben juist zij volkomen genoeg aan zichzélf: best wel ingenomen met wat ZIJ hebben bereikt, de status, die ZIJ hebben opgebouwd…en slaan ze daarnaast ZICHZELF op de borst dat ze desondanks zo reëel en eigentijds zijn gebleven. Degenen onder hen die hun carriëre in de juristerij hebben gezocht – en dat zijn er nogal wat – hebben daarenboven nog de gelegenheid hun politieke correctheid in hun beroep uit te leven, wat ze dan ook dóen: tekenend zijn hier in Nederland inmiddels de werkelijk beláchelijk lage vonnissen voor verkrachting, verminking, doodslag etc., zeker als de daders van buitenlandse/islamitische afkomst zijn -wat trouwens meestal het geval is – terwijl anderzijds door de Heren en Dames rechters en officieren van justitie de messen worden geslepen als er moet worden geoordeeld over het “haatzaaien” van de één of andere vermeende “rechtsextremist”. Ja, de rechterlijke macht is, als men er over nadenkt, hét terrein bij uitstek waarop D66 haar oppervlakkig-zonnige wereldbeeld uitleeft… en tevens dat, waar het de meeste schade aanricht.

Screenshot_352Probeer juist een D66’er ervan te doordringen dat zijn links-liberale levensopvattingen op den duur bijdragen aan de teloorgang van individu en eigen identiteit en hij zal niet begrijpen waarover je het hébt: Júist die levensopvattingen dragen in zijn ogen bij aan de ultieme vrijheid, immers: aan het totale niet-gebonden zijn aan grenzen, aan waarden en tradities. Hoe hoogopgeleid hij in de regel ook mag zijn, de tak van de wetenschap waarvoor hij doorgaans de minste belangstelling heeft, is geschiedenis, omdat dat naar zijn zin te veel appelleert aan datgene wat gewéést is. Over het algemeen wenst hij te leven in het héden en wat betreft de toekomst heeft hij eigenlijk niet zo’n duidelijke voorstelling; hij hoopt wat dat betreft vagelijk op meer vooruitgang, meer verdraagzaamheid en meer openheid naar elkaar toe: dat lijkt hem wel ideaal. Uitgesproken marxistische ideeën koestert hij in feite niet, wat in zijn geval echter weer met zich meebrengt dat hij geen kijk heeft op de doelstellingen van de Frankfurter Schule, die met al te veel vrijblijvendheid en ongebondenheid sluipend worden verwezenlijkt (evenmin trouwens als de huidige VVD’ers en CDA’ers dat hebben). Alleen wezenlijk links georiënteerden – die zich daar wel in kunnen vinden –  zowel als realisten – die het afwijzen – hebben daar weet van, maar van alle denkbare, in dit opzicht niet tot slecht geïnformeerde “middengroepen”, is D66 met haar oppervlakkigheid en haar minimum aan concreet, historisch besef wel degelijk de meest kwetsbare.

En dat nihilistische van ze, dat juist hún soort liberalisme zo kwetsbaar maakt, ziet men uitvergroot terug in dit “akkefietje”: ene Kees Verhoeven, die geldt als een prominent D66’er, heeft voor zichzelf maar één ding helder voor ogen: de EU is heilig en alleenzaligmakend; die MOET blijven bestaan. En met dát idee in zijn achterhoofd respecteert hij om te beginnen de door middel van een referendum zelfstandig genomen beslissing van een ander land niet, maar mengt zich er in, zich daarbij in de verste verte niet realiserend dat hij daarmee in de grond marxistisch dwingend bezig is, want: “Wat heeft de EU nou met marxisme uit te staan?” Daarnaast giet hij zijn inmenging in een zogeheten ‘ludieke’ vorm, waarvan h i j van mening is dat die juist alle elementen uitdrukt die garant staan voor de ultieme, persoonlijke vrijheid: seks, homo-seks en genderisme, en waarmee hij maar wil zeggen dat alleen de EU voor die elementen garant staat. Dat ze door het cultureel marxisme met opzet worden overgestimuleerd om, zodra er in doorgeslagen wordt, te resulteren in het tegenovergestelde, ziet hij op geen enkele manier in. En, wat zo mogelijk nog veelzeggender is: zijn grote baas, “Penthouse-Pechtold”, ziet het al evenmin: die weet niet anders te reageren dan met een aan het hippiedom ontleende kwinkslag: “Make love, not Brexit” en men zíet daarbij als het ware de vage grijns om zijn mond en de flauwe tinteling in die doorgaans dode “schelvis-ogen”…

Wát een uitgelezen stel om als volksvertegenwoordigers te hebben! Als het ergste scenario nog eens waarheid mocht worden, en we allemaal…nee, níet zijn geassimileerd door het cultureel marxisme, maar onderworpen aan de islam, die zich nooit zál laten assimileren, daarin vergist het cultureel marxisme zich een beetje, dan kijkt dit soort semi-liberalen verdwaasd om zich heen en vraagt glazig aan elkaar: “Huh…? Waar zijn we nóu in beland? We waren nét zo mooi op weg naar de algehele vrijheid, verdraagzaamheid en náástenliefde….”

Door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, Eurofielen, Hypocrisie, islamappeasement, Krankzinnigheid, liberalen, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Ludieke” actie met goedkeuring van “Penthouse-Peggie”!

 1. De “rat”, geen Ciske de rat ,maar een smerige rioolrat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Kees Verhoeven is de grootste hielenlikker annex slijmjurk die er in de Tweede Kamer rondloopt.
  Een opportunistische gladjekker van de bovenste plank.

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  In Nederland hebben wij een smerig en geniepig mannetje. Peggie Told bullshit. Had Hans van Mierlo maar nooit D66 opgericht. Een compleet overbodige en smerige politieke partij. De partij is geen vlees of vis, waait desnoods met alle winden mee, vernaggelt haar eigen kroon-juwelen, en is voor ons een ware nachtmerrie. Trouwens, die andere politieke partijen zijn ook niet veel zaaks, Het is een hele verademing dat we op de PVV kunnen stemmen !

  Geliked door 4 people

 4. boorzalf zegt:

  Wat een miezerige kwal is die pechtold. Oppakken en opsluiten die smerige boef.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Beschreven vellen papier afwisselend tonen en weggooien is overigens jatwerk uit een lied van Bob Dylan.

  Geliked door 1 persoon

 6. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Zo die kunnen ze in hun zak steken! Jammer dat waarschijnlijk geen enkel D’66er dit zal lezen, zou zo leerzaam voor ze zijn.

  Like

 7. Lis zegt:

  Iets met spijker en kop. Wat een geweldige analyse, Theresa. U hebt deze actie geweldig gefileerd. Exact het beeld wat u beschrijft, is mijn indruk van mensen die voor demonen 666 zijn: geld, hoog opgeleid, menen de wijsheid in pacht te hebben, maar missen kennis over de uitwerking van hun waanideeën. Meer van zulke artikelen, graag.

  Like

 8. WILLEM zegt:

  Het zijn legale criminelen!
  Hoe dom kan je zijn om daarop te stemmen!

  Like

 9. Elisah zegt:

  Off topic,
  linkse indoctrinatie van de jeugd
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/wierd-duk-kraakt-muziekfestival-lowlands-sectarisch-linkse-intolerante-versie-van-de-eo-jongerendag/

  Wierd Duk kraakt muziekfestival Lowlands: “sectarisch-linkse, intolerante versie van de EO-Jongerendag!”
  Telegraaf-journalist Wierd Duk is ernstig teleurgesteld geraakt in een fenomeen waar hij als jongere erg van hield: muziekfestival Lowlands, dat ieder jaar augustus in Biddinghuizen wordt georganiseerd. Of althans: het wás een muziekfestival. Tegenwoordig is het meer een politieke bijeenkomst van linkse extremisten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Elisah zegt:

  Ludieke actie in UK
  https://fenixx.org/2018/07/06/in-engeland-breek-je-de-wet-als-je-een-moslim-beledigt-maar-het-is-prima-om-de-president-van-v-s-te-beledigen/

  In Engeland breek je de wet als je een moslim beledigt – maar het is prima om de president van de V.S. te beledigen
  Een groep zelfverklaarde “antifascistische kunstactivisten” heeft van de islamitische burgemeester van Londen, Sadiq Khan, toestemming gekregen om bij zijn bezoek aan de stad volgende week een groteske opblaasbare karikatuur van president Donald Trump van 6 meter te laten vliegen.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Lek schieten, dat gedrocht; moet toch mogelijk zijn.
   (Nog liever zou ik trouwens zien dat Sadiq Khán werd lek geschoten. Wie oh wie, Londenaren….?)

   Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Welke mooie vrouw zou zoiets willen kussen

  Like

  • theresageissler zegt:

   Die vraag stelde z’n eigen vrouw zichzelf ook….

   Geliked door 1 persoon

   • spoorinmiddelsbijster zegt:

    Nou aan zijn eigen vrouw zijn ook meer dan 1 steekjes los hoor anders was ze nooit met zo’n engerd getrouwd. Want om nou te zeggen dat hij heel ontzettend lelijk is, nee, maar hij heeft een ontzettend enge asociale gezichtsuitdrukking. Zo’n kop verwacht je in Opsporing Verzocht en niet in De Tweede Kamer.

    Geliked door 1 persoon

 12. theresageissler zegt:

  En ik heb hier nóg iets, mensen:
  Een persiflage op een oud music-hall nummer, oorspronkelijk van George Leybourne: Champaign Charlie – op deze 78-toerenplaat gezongen door Tommy Trinder.
  Ik had er een tijd geleden al een beginnetje mee gemaakt op een ander topic – wat misschien @Spoor’ nog weet, want zij heeft dat toen nog ‘geliked’. Ik heb nu ook een couplet bij het refrein gemaakt
  Luister en lees – en denk niet meteen, dat er wel erg veel taalfouten in zitten, want die zijn zo bedoeld, in een poging om het “Cockney-effect” weer te geven:

  “I’ve got the whole world in me hands, I tell you clear and loud
  I hate me own land’s borders, so I’ll try to wipe them out
  to let the whole world’s people in, at first the desert tribes
  and get what I deserve for that: me dearest, sweetest….bribes (steekpenningen)!
  For:
  Penthouse Peggie is me name
  Getting bribes that is me game
  It’s me way not really to decline
  bribes from Canada or Palestine!
  Every stranger is me mate
  ‘cause I don’t discriminate!
  I’ll enjoy me seaside profits
  For Penthouse Peggie is me name!

  Like

 13. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Echt leuk Theresa, het ‘loopt’ ook lekker op dit wijsje.
  Wat een ongelofelijk goed geheugen heb jij zeg, niet normaal gewoon👍

  Like

  • theresageissler zegt:

   Ja, hè? Een “wandelende encyclopedie” noemde onze webmaster het ooit.
   En er hebben het méér hier kunnen constateren – niet altijd tot hun genoegen. LOL!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s