Onbekende controle van buitenaf . . .

 

(Door: “GuardiaAngel”)

Nog voordat de twee atoombommen op Japan vielen en tijdens het project in aanloop naar de atoomaanval op Japan om deze te dwingen te capituleren,  was er het begin van nog een andere activiteit die niet verklaard kon worden. Na de aanval op Japan en het doorontwikkelen van atoomwapens werden er meer van deze verhoogde activiteiten waargenomen. Juist op plaatsen waar men bezig was om atoomenergie om te zetten en toe te passen voor nog grotere impact en vernietiging met het construeren van atoomwapens. Ook andere plaatsen in Amerika kwamen onder verhoogde paraatheid doordat er frequenter waarnemingen werden gedaan. Tijdens de aanloop naar de Koude Oorlog in de jaren ´50 werden er vele waarnemingen van onbekende, zich door de lucht verplaatsende objecten gedaan.

Deze waarnemingen vermeerderden tegelijk met de toegenomen atoomwapenwedloop met de Russen. De Russen hadden hetzelfde probleem. Bij hun geheime plaatsen werden ook plots verhoogde waarnemingen gedaan. Beide landen lieten via hun stafchefs van de luchtmacht weten dat het niets betekende. Er werd zoveel moeite gedaan om het probleem niet als een probleem of gevaar te doen lijken, maar af te doen als iets simpels en voor de hand liggend. De ene na de andere hoge militaire woordvoerder somde zijn verklaringen op. De pers werd ingeschakeld om de juiste berichtgeving in de juiste bewoording te publiceren. De Koude Oorlog was inmiddels in volle gang en Amerika met zijn geallieerden waren alert op elke verdachte omstandigheid en beweging van militaire objecten. Zo dachten beide landen dat ze elkaar bespioneerden met de aller modernste toepassingen en de spanningen liepen behoorlijk op. Waarbij in de jaren ´60 het hoogtepunt werd bereikt met de Cuba-crisis.

Ondertussen was er op hoog niveau en bij elk staflid van de USAF en op alle luchtmachtbases de grootste alertheid ooit. Er bleven namelijk door de militairen zelf onverklaarbare waarnemingen gedaan worden. Elk verslag werd onmiddellijk geclassificeerd als topgeheim met het verbod om hierover maar iets te zeggen. Piloten en grondpersoneel, ook diverse controlecentra, o.a. Strategic Air Control, en het controlecentrum voor de atoomsilo´s gaven meldingen van verdachte vliegende objecten. Werden Amerika en Rusland van buitenaf gecontroleerd? Deze vraag werd actueel, omdat beide grootmachten zeiden niet betrokken te zijn bij deze onverklaarbare activiteiten, ondanks dat ze elkaar bleven wantrouwen.

Was het inderdaad mogelijk, nu deels de archieven zijn opengegaan, dat er van buitenaf werd gecontroleerd op beide machten, zodat er geen fatale fouten gemaakt zouden worden die honderd maal erger zouden zijn dan de impact op Japan? Waarbij duizendmaal meer radioactiviteit zou vrijkomen, waarbij het zeker was dat de Aarde voor duizenden jaren onbewoonbaar zou zijn geworden? Het is al bekend dat de ramp met Tsjernobyl, waarbij het hele complex in beton werd gegoten en de omgeving voor duizend jaar besmet zou blijven, er nu 30 jaar na de ramp opnieuw een gigantische constructie wordt opgetrokken, een rolbare hal met hele dikke wanden, die, als het project klaar is, zo over de kerncentrale getrokken wordt.  Deze constructie moet de radioactieve straling voor 100 jaar veilig stellen.

Zouden al die activiteiten van onbekende objecten er geweest zijn om ons te behoeden voor een totale vernietiging?

De rapporten die deze eeuw vrijkwamen, spreken niets tegen, ze bevestigen alleen maar dat elke activiteit tot atoomproductie en het bouwen van raketten nauwkeurig werd geobserveerd. Zie verder bovenstaande video voor een eigen indruk. Een video die mij wel tot enig nadenken zette, waarbij ik de vermelding doe dat ook mijn vader bij de Marine Luchtvaart Dienst over bepaalde zaken een spreekverbod had. Juist over de periode van hoge activiteiten in de jaren ´60.

Door:
“GuardiaAngel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Onbekende controle van buitenaf . . .

 1. Republikein zegt:

  De daad van het Amerikaanse Congres van de oude Confederatie, 14 juni 1777, verklaarde de inauguratie van de sterren en strepen: “Dat de Unie dertien sterren, wit in een blauw veld, die een nieuwe constellatie”. (Amerikaanse seriële reeks voor het Congres, volume 1276)

  Ongeveer 5 jaar later was het op deze dag voor de zomerzonnewende, 20 juni 1782, toen het Congres officieel het geheime ontwerp van de Amerikaanse Great Seal van Ier Charles Thomson aannam. In de komende vijf jaar werden er meer geheime symbolen in het ontwerp geplaatst, zoals een olijftak die vrede vertegenwoordigt, werd geplaatst in het ‘rechtertalon’ (geen klauw) van de Phoenix en een bundel van 13 pijlen in het ‘linkertalon’ die oorlog voorstellen.

  Boven het hoofd van de Phoenix verschijnen de 13 sterren die in rijen van 1-4-3-4-1 zijn gerangschikt en een zespuntige ster vormen. Dit originele ontwerp werd in 1787 officieel aangenomen als de Nationale Verzegeling.

  Let op, het plaatsen van deze symbolen in de talons is belangrijk.

  De vraag die we ons allemaal moeten stellen, wat betekenen deze geheime symbolen en wat was dit een “nieuwe constellatie” waarover het congres sprak?

  In de paspoorten van 1820 van John Quincy Adams, minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, vinden we de Phoenix van Adams en de 13 sterren waren gerangschikt in de vorm van een lier. We kunnen een aantal aanwijzingen vinden zoals de Phoenix van Adams in de snavel van het sterrenbeeld Lyra. (die een nieuwe constellatie voorstelt)

  De US Seal die nu het vermeende schild heeft ziet er bijna precies hetzelfde uit als het sterrenbeeld Lyra minus het “Ontbrekende Symbool” – De Lyre.
  Deze gebeurtenis wordt in detail beschreven in het tijdschrift van de Amerikaanse geschiedenis, deel 19;

  John Adams, later President van de Verenigde Staten, de vader van John Quincy Adams, die ook President van de Verenigde Staten was, was voorzitter of voorzitter van de Raad van Oorlog in 1777. In het bezit van zijn familie, zoals mij door zijn kleinzoon werd verteld, is de Ere Charles Francis Adams, een erfenis, een zeehond die een adelaar voorstelt die in zijn snavel de lier van Orpheus vasthoudt, een oude constellatie van dertien sterren, deze sterren stralen uit in een cirkel van dertien sterren, met het motto;

  “Nunc sidera ducit, “Nu leidt het de sterren,” geciteerd uit de beschrijving van de lier van Orpheus in de Astronomicon van Manilius.

  Door de harmonie van zijn lier wordt Orpheus voorgesteld als het tot zwijgen brengen van de waakzaamheid van de regio’s Pluto, Hades, of de Schaduwen, teruggekeerd op aarde, en leidde bomen en rotsen, levendig door de magie van zijn lier, te volgen waar hij leidde. Gestorven als een sterrenbeeld van dertien sterren, zou zijn lier deze hemellichamen leiden, omdat hij die van Hades tot zwijgen had gebracht en de levenloze lichamen terrestrisch had geleid, en de immense baan van de wereld wervelt in zijn revolutie.

  Enz, enz. et etcetera, rara.
  https://gnosticwarrior.com/lost-symbol.html

  Zo, dat lucht op!
  Voor Nemesis.

  Like

 2. Thom zegt:

  Hahaha Ik weet wel wie daar achter zit.. Dat is de Grote Boze Trump.
  Waar Trump ook voor verantwoordelijk is zijn de chemtrails achter de vliegtuigen die de wereld stiekem vol spuiten met gif. Vraag het maar aan CNN. De maker van de film over de nukes flauwekul is journalist bij CNN. Dan weet je het wel. CNN Clintn News Network.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Tsjernobil nu. Documentaire die niet snel te zien zal zijn op een poco T.V.Kanaal.

  Duizenden jaren na kernramp geen leven meer mogelijk?

  Kijk en oordeel zelf.

  Like

 4. Elisah zegt:

  Kernbom op Nederland?
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/leider-van-pakistaanse-islamistische-partij-dreigt-kernbom-op-nederland-te-gooien-vanwege-mohammed-cartoons/

  Leider van Pakistaanse islamistische partij dreigt kernbom op Nederland te gooien vanwege Mohammed-cartoons
  Khadim Hussain Rizvi is zijn naam, en met het gooien van kernbommen op Nederland maakt hij momenteel in Pakistaan faam. Want Nederland heeft Wilders in het parlement, en Wilders wil een wedstrijd met Mohammed-spotprenten organiseren. Daarvoor verdient het hele land te sterven, aldus de gestoorde islamitische geestelijke Khadim Hussain Rizvi.

  Trouwens, hoe kwam pakistan ook alweer aan die kernbom?

  Like

 5. Marc zegt:

  I BELIEVE!

  LOL!

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Als het over Ufo’s gaat….Rosswell ligt bij velen nog in het geheugen, daar werd toen destijds door de Amerikaanse overheid flink over gelogen. Geheime wapens, waaronder de Stealt onzichbare straaljager die zomaar opeens mogelijk waren….Maar vele jaren daarvoor was men in Duitsland bezig om een voortstuwing te ontwikkelen die niet via brandstoffen ging, maar een door miljoenen volts enorm sterk opgewekt magnetisch veld, als voortstuwing benodigd voor een schotelvormig vliegtuig. Aan de Zuidpool is een Duitse basis voor aardse Ufo’s Neu Schwabenland genaamd. Ik heb daar documantaires over op mijn computer staan. http://video.google.com/videoplay?docid=-1614262669268834892 en http://video.google.com/videoplay?docid=4272650740694543202. Als deze Urls nog actief zijn. Aan het eind van de oorlog zagen de geallieerden in deze case een schotel door het luchtruim klieven met een hakenkruis erop. De Amerikanen hadden in 1943 ooit een schip onzichtbaar willen maken terwijl er zich daarbij allerlei rare verschijnselen zich voordeden….
  Url; https://nl.wikipedia.org/wiki/Philadelphia-experiment

  Like

 7. Thom zegt:

  Robert Hastings is degene die een website runt genaamd FVX Research. Hier komt het UFO verhaal vandaan.
  Niks van deze site kan gecontroleerd worden.Het hele verhaal is een broodje aap verhaal.

  https://motherboard.vice.com/en_us/article/ae3pjp/the-man-behind-one-of-the-biggest-trollings-of-rconspiracy-ever

  Like

 8. kopjethee zegt:

  Heb MIJN HELE LEVEN gelooft in UFO `s …..ben er zeer in thuis, in dit onderwerp, ook ruimtevaart, astronomie enz enz, het hele aanverwante pakket wat deze richting uitgaat. Toch moet ik hier ( de laatste paar jaren ) een aantekening bij plaatsen INMIDDELS :
  is de kans zeeer groot, dat dit onderwerp een ONDERDEEL is, van een politiek machtsspel dat zijn weerga niet kent, en behoorlijk ingewikkeld in elkaar zit.
  UFO `s bestaan niet meer, het zijn allemaal I FO `s ! Identified fllying objects…..dat wil zeggen, in het kort, dat alles wat we zien vliegen……onder Amerikaanse vlag valt, en wapens zijn van de Amerikaanse Defensie ( mogelijk in samenwerking met wat andere landen ) ….Pas hier dus mee op, om hier voor 100% in te geloven ! En laat je niet beetnemen……dit alles is een SPEL wat gespeeld wordt op zeer hoog niveau, alleen maar om GELD in het laatje te brengen en ONS een rad voor ogen te draaien. Veelal bekend is ( maar niet bij iedereen nog ) dat :
  Global Earth ……een LEUGEN is
  dat Climate Change…..een LEUGEN is
  dat een groot gedeelte van het Atoomwapen-onderwerp …..een LEUGEN is
  dat de MAANLANDING zeeeker…..een LEUGEN was ( en zal blijven )
  dat alle APOLLO ` s …….LEUGENS waren
  dat het gezeik over het CO 2 onderwerp ……LEUGENS zijn
  dat de NASA …….zeker een LEUGEN-bedrijf is
  kortom : dat er SUPERVEEL gelogen wordt, en gemanipuleerd, en dat dit alles maar 1 doel heeft : GELD en MACHT
  Zelfs OLIE blijkt GEEN FOSSIELE BRANDSTOF ! ….blijkt OP ELKE PLEK OP AARDE, naar boven gehaald te kunnen worden, en wordt CONSTANT aangevuld door de natuur van elke dag !
  En zou GRATIS kunnen zijn door de constante aanmaak ! …..Dit is wel 1 van de grootste LEUGENS aller tijden, en niet zo bekend bij een ieder.
  Dus pas op met wat je geloofd, want zelfs NA 40 jaren ergens in geloofd te hebben, kom je op een dag de waarheid tegen ! Dus blijft U rustig op de bank zitten, haal diep adem, laat ze lullen en pak een kopje thee

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Nou, een bak koffie in mijn geval……..
   Dat alles om de macht draait is niet nieuw,

   “De leugen is de waarheid geworden,en de waarheid de leugen”

   Geliked door 4 people

 9. Jan zegt:

  Waarom GA een psudowetenschapper ofwel charlatan, volksverlakker, leugenaar is

  – pseudowetenschappen kampen met een groot gebrek aan fatsoenlijk bewijs. Zonder betrouwbaar bewijs kan iemand alles beweren.
  – in pseudowetenschappen wordt gebruik gemaakt van allerlei immuniseringsstrategieën: wie het niet eens is met een pseudowetenschappelijke theorie, kan de waarheid niet verdragen of is vastgeroest in oude denkpatronen.
  – traditionele wetenschappelijke kennis is ondergeschikt aan intuïtieve kennis. Bewijs hoeft niet te worden geleverd: de ingewijde begrijpt het intuïtief en de niet-ingewijde kan het niet snappen bij gebrek aan intuïtie.

  Een bekende psudowetenschapper was Erich von Däniken. Alle civilisatie kwam van buitenaardse wezens, waren astronauten. Helaas werd de wetenschap beïnvloed door deze fantast die scienceFICTION projecteerde op oude civilisaties en zo zijn boeken vol loog. Een voorbeeld is Velikovsky die van wetenschapper overstapte naar de charlatanerie van Von Däniken.

  Binnen de geneeskunde worden figuren als GA kwakzalvers genoemd, oplichters en binnen de wetenschap morosoof, ofwel waangeleerde

  It’s Not an Alien Astronaut
  https://misfitsandheroes.wordpress.com/2017/03/06/its-not-an-alien-astronaut/

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  GA: ….er nu 30 jaar na de ramp opnieuw een gigantische constructie wordt opgetrokken, een rolbare hal met hele dikke wanden, die, als het project klaar is, zo over de kerncentrale getrokken wordt. Deze constructie moet de radioactieve straling voor 100 jaar veilig stellen.

  De realiteit:
  In Tsjernobyl fladderen de vlinders
  Dertig jaar na de ramp denkt men voorzichtig aan ontmanteling
  ….
  Tussen de kortstondige pieken is de verhoogde achtergrondstraling in Tsjernobyl doorgaans nog geen halve microsievert per uur, ‘slechts’ een paar keer de normale achtergrondstraling. Aan het einde van de dag wijst de teller een totale dosis van 0,003 millisievert aan. En dat valt mee. Zo worden reizigers in een vliegtuig op grote hoogte óók blootgesteld aan verhoogde (maar veilige) dosissen kosmische straling. Ik heb tijdens mijn vlucht van Amsterdam naar Kiev waarschijnlijk meer extra straling opgelopen dan gedurende mijn bezoek aan de ‘verboden zone’ van Tsjernobyl.
  ….
  https://www.nemokennislink.nl/publicaties/in-tsjernobyl-fladderen-de-vlinders/

  Aan welke straling word je blootgesteld als je gaat vliegen? Wat doet dit met je lijf en wat kan je ertegen doen?
  ……
  als je op een moment met zeer hoge zonneactiviteit van Hong Kong via de Noordpool naar New York vliegt, word je blootgesteld aan ca. 0,0688 mSv (milliSieverts) kosmische straling. Vlieg je daarentegen op een moment met zeer hoge zonneactiviteit van Bangkok via de evenaar naar Hong Kong, dan word je slechts blootgesteld aan ca. 0,0043 mSv.

  https://jessevandervelde.com/aan-welke-straling-word-je-blootgesteld-als-je-gaat-vliegen-wat-doet-dit-met-je-lijf-en-wat-kan-je-ertegen-doen/

  Conclusie: GA verspreidt nepnieuws

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Sommige pinguinsoorten kunnen vliegen, hier overduidelijk het bewijs, op film

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Ach ja, de grootste alien zit in de tweede kamer, hij noemt zich pechtold.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Ik zal de bijgevoegde video goed gaan bestuderen, want ik ben beslist een heel nieuwsgierig persoon en de zogenaamde UFO’ s hebben al heel erg lang mijn aandacht..

  Van de onverklaarbare verschijnselen die op over de hele wereld op foto’s en film zijn vastgelegd en waarbij het beeld- en filmmateriaal wetenschappelijk te analyseren is moeten wij zo langzamerhand gaan vermoeden dat er inderdaad bepaalde fenomenen in de lucht waarneembaar zijn. Over de hele wereld zelfs..
  De vele -vaak tegenstrijdige- theorieën die zich daarna aandienen maken echter duidelijk dat men over de aard ervan veel te weinig weet. Laat staan dat – als eenmaal vast zou staan dat het om waargenomen objecten zou gaan, dat men deze nauwkeurig in verband kan brengen met andere zonnestelsels. En in een situatie van onduidelijkheid willen nogal wat wilde theorieën zich versneld aandienen, omdat veel mensen graag geforceerd snel willen begrijpen wat er gebeurt
  Ooit stortte er bij de plaats Roswell een Ufo neer ,waarna men inzittenden ervan in handen heeft gekregen . Maar ook rond dit zogenaamde Roswell Incident is het helemaal wazig geworden, omdat de informatie erover slechts mondjesmaat werd verstrekt. Zelfs over de interpretatie van de filmbeelden van de lijkschouwing van een ”buitenaards wezen” in Roswell blijven experts elkaar tegen spreken.
  Allemaal heel interessant leesmateriaal voor de geïnteresseerden, dus.

  Zou ik willen dat er een UFO kon worden bemachtigd die nog helemaal intact en op afstand bestuurbaar was?
  O, zeker, want ik heb een bepaalde groep levensgevaarlijke luchtfietsers die in Brussel resideren, op het oog . Die zou ik graag – tezamen met Angela M, collectief opgepakt zien en deel willen laten nemen aan een reis naar een ander planetenstelsel, graag lichtjaren bij ons vandaan. Zij hoeven daar niet perse dood aan te komen. Flink wat lunchpakketten onderweg en wat houtjes, waarop de EU leiding later kan bijten. Zwaar doorvoede types als Franske T. zie ik best wel een zeer lange afstand redelijk gezond afleggen.
  Definitief afvoeren met dat krankzinnige EU volk naar heel verre oorden. Ver uit het zicht. Voorbij de sterren. Uit het oog en zeer zeker ook uit het hart!
  Heel graag, want ik snak naar een gezonde samenleving..

  Geliked door 1 persoon

 14. IkBenHet zegt:

  Wow… Het is nét of ik op de site van xander zit 😉

  Like

 15. Dat er binnen de Staat Amerika gelogen wordt is ons bekend. Veel bleef echter duister en kwam niet boven water. Nu wil Trump evt. het bewijs aanleveren dat de Clintons en nog wat figuren achter de aanslag 9/11 zaten. Dat kan waarheid zijn, het is een troef die hij achter de hand houdt. Dat er nog militairen met zwijgplicht rondlopen uit de tijd van de koude oorlog omdat ze iets onverklaarbaars hebben waargenomen, leg ik niet zomaar naast me neer. Daar zijn er teveel getuigen van over de hele wereld op verschillende plaatsen en tijdstippen.
  Er wordt driftig gezocht naar leven buiten deze planeet. Telkens doet men nieuwe waarnemingen die tegen alle wetten ingaan. Mars heeft zoutkristallen op de hellingen van duinen. Planeet X zal straks worden aangetoond, waar hele reeksen boeken al over werden geschreven.
  Veel zaken gaan een eigen leven leiden juist door het classificeren als topgeheim en opbergen in de kluizen.
  Inderdaad worden we ook dagelijks met nepnieuws om de oren geslagen en moeten we zelf onderzoeken waar bronnen van waarheid en oorsprong liggen.
  Ik vind dat met duistere en geheime zaken uit het verleden, niet zoals Jan zegt…..allemaal flauwekul, er ergens een grond van waarheid zit.
  Binnen de perimeters van het buitenste hek rondom Tsjernobil is een tweede perimeter waar de radioactiviteit nog steeds abnormale hoge actieve straling aangeeft die zonder meer dodelijk is.
  Dieren schijnen zich sneller aan te passen dan de mens, bleek vorige week door een ontsnapte waargenomen wolf uit de perimeters, ook de herten en reeën gedijen goed, de karpers in het koelwater meer groeien als kool en planten zich snel voort (docu van Jeremy Wade)
  Dat alles wil niets zeggen hoe de mens zelf op alles reageert.
  Bij sterk vervuilende industrie en chemische industrie is het bewezen dat baby´s vaker verhoogde afwijkingen vertonen.
  Mijn bericht boven is een observering omdat voor mij bepaalde zaken niet direct leugens, fake news, verdraaide feiten of totale onzin kan zijn.
  Er moet iets zijn, tussen de leugen en waarheid, waarom het niet of nu nog niet te verklaren is.

  Met mijn laatste voorbeeld wil ik dan ook afsluiten:
  Tussen de 3000 en 6000 jaar oude civilisations zijn bouwwerken verricht met uitgehouwen blokken graniet (keihard) van duizend tonnen aan gewicht. Bij de bouwwerken van de Egyptenaren konden we nog een reconstructie toepassen, takelwerk en opgeworpen hellingen waarover blokken konden worden getrokken over rollende balken, heel aannemelijk en naderhand getest op de uitvoering.
  Echter bij de civilisaties die ik bedoel zijn blokken honderd keer zwaarder uit een stuk gehouwen, en naar een hoog plateau verplaatst die 1500 meter hoger ligt en alleen te bereiken via een smal pad, waarbij de afstand tot de groeve meer dan 100 km betrof, dat zonder moderne machines zelfs niet mogelijk is.
  Alleen al het zien van deze gigantische blokken graniet en het verplaatsen naar de bouwplaats geeft zoveel vraagtekens waar deskundigen uit de mijnbouw, offshore, architecten en anderen die al grote bouwprojecten had gerealiseerd, zeiden dat het niet mogelijk was en ze niet wisten hoe ze dit heden ten dagen nu moesten oplossen.
  Het was wel mogelijk, want ze liggen, staan, of ingebouwd tussen andere constructies.
  Maar kijk zelf naar deze docu´s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s