VIDEO: “Ich bin Deutschland” (“I am Germany”)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: “Ich bin Deutschland” (“I am Germany”)

 1. Jan zegt:

  Dit filmpje is misleidend!! WO WAR DIE HÜBSCHE BLONDINE??

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Zoals de AFD Duitsland voor zich ziet, maar niet het islamgevaar in beeld brengt. Het filmpje laat een idealistisch Duitsland zien, maar het lijkt meer op een reclamefilmpje van een reisbureau. Zo brengt een reisbureau ook toeristen naar Turkije en Egypte, laat alleen maar de positieve kanten zien, en brengt de reizigers naar rustige gebieden. Terwijl het gevaar altijd aanwezig is ! Het filmpje was compleet geweest als die ook de wantoestanden in Duitsland in beeld bracht, met een AFD die zich daartegen verweert.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Niet zo negatief, BigLJohn: Dat filmpje sprak mij best aan:
   Het toont Duitsland, zoals het wel degelijk kán zijn, zoals ík het ook nog ervaren heb.
   Dat is de kern en die laat zich niet uitroeien. Niet door álle moslims van de wereld!

   Like

 3. alwine kerkhof zegt:

  Goed bewaren. Komt nooit meer terug.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  ???? Nostalgie, das war einmal !!

  Like

 5. Peter zegt:

  Nein gegen die Unterdrückung des Islams !! Om het maar eventjes in het Duits te zeggen !!!

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Ich bin Deutschland.

  Natuurlijk ben je dat op basis van datgene wat je voorouders hebben gedaan en wie, wat ze waren.
  Maar ik zou toch verwacht hebben dat de generaties Duitsers die na WOII geboren zijn véél sneller en agressiever het internationaal juk van beschuldigingen, verdachtmakingen en aantijgingen zouden hebben afgeworpen!
  Op z’n Rotterdams gezegd, krijg de kelere.
  Kijk naar datgene wat we nu doen.
  Beoordeel ons dáár op, en zeik niet over het verleden!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Ik ben vandaag een Belg.

  Belgische toestanden
  “Een Vlaming houdt niet van Nederlanders, maar respecteert ze wel. Een Nederlander houdt wel van Vlamingen, maar respecteert ze niet”, volgens een medewerker van de Nederlandse ambassade. Voor de bühne doen de meeste Nederlanders en Vlamingen meestal of we Beste Buren zijn. Maar de waarheid is dat Vlamingen niet van Nederlanders houden. Andersom vinden de meeste Nederlanders de Vlamingen wel leuk. Ondanks dat roepen ze vaak veel weerstanden op. Dat komt omdat Nederlanders vaak de neiging hebben om zich laatdunkend uit te laten over de zuiderburen. In de Nederlandse media hebben ze het al te vaak meteen over Belgische toestanden als er in dat landje iets niet goed gaat. Nederlanders behandelen Belgen en Vlamingen vaak als het achtergebleven sulletje: wel grappig, maar niet zo slim. Door een dergelijke opstelling maak je als Nederlander gegarandeerd geen vrienden in België.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/waarom-de-rode-duivels-geen-steun-van-nederlandse-supporters-verdienen/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Grote onzin Bert.
   Ik woon zelf in Antwerpen en alle Vlamingen die ik hier ken hebben het grootst mogelijk respect voor Nederlanders.
   Houden van…?
   Van wie.
   We kennen elkaar niet maar we voelen gemeenschappelijke waarden en normen daar komt geen houden van bij voor.
   Laten we toch eens ophouden met dat gedoe.

   En wat heeft dit in Godsnaam met voetballen te maken…?
   Je bent ’n tijdje weg geweest, ik dacht dat je wat meer geleerd had.

   Like

 8. john van antwerpen zegt:

  Duitsland is of heel slecht in iets (Hitler, Merkel) of heel goed (Beethoven, machine,s, Nietzsche)
  Het grijze gebied is er ook. Maar de vastgeroeste vaak oude politici zijn zo drammerig
  in hun schuldgevoel dat hun medelijden met veelal gelukszoekers hun eigen Untergang wordt.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Tot 1918 viel heel het land feitelijk onder Pruisische culturele dominantie. En daar ging een matigende invloed van uit, in die zin dat men allereerst lette op praktische zaken en niet redeneerde vanuit een deontologisch en moreel-theoretisch spectrum, maar vanuit een utilistisch en op de alledaagse realiteit gericht denken.
  Maar in november 1918 is Duitsland als het ware haar ziel kwijtgeraakt en verviel het tijdens het interbellum in een morele en culturele chaos, waar de nazi’s uiteindelijk de heerschappij over wisten te verkrijgen. Met een nog veel grotere catastrofe als in 1918 tot gevolg, en een totale eliminering van wat er nog aan Pruisische invloed was overgebleven.
  De consequentie daarvan is o.a. een eenzijdig en compromisloos deontologisch en moralistisch denken, dat nu nog steeds op vrijwel elk sociaal-maatschappelijk terrein kenmerkend is voor zowel de leefwereld als de beleefwereld van de gemiddelde Duitser.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  AFD beeldt op een beschaafde manier uit wat Duitsland was, wat het zou kunnen zijn, maar ook dat er niets van het land overblijft als de Duitsersj willens en wetens het land overgeven aan de EU en aan de islam.

  De gevolgen zullen heel wat rampzaliger zijn dan die hier worden afgebeeld.

  Bleef het maar bij Duitsland als onderdeel van de EU.

  Like

 11. fleckie zegt:

  …’NAZI-INFLATIE’ NW.ISR. WEEKBLAD 6.7.2018 BART SCH UT……………’Wie mag je anno 2018 nog nazi noemen? Een lastige kwestie .Aan de ene kant wil je niet de Holocaust bagatelliseren door iedereen maar onder het nationaalsocialisme te scharen, daarmee onteer je de slachtoffers en hun onbeschrijfelijke leed. Aan de andere kant kan het ook niet zo zijn dat je om de enorme tenen van allerlei Jodenhaters heen hoeft te stappen. Antisemieten vinden zichzelf immers nooit antesemieten. Op een paar echte neo- nazi’s na, maar die lijken- zeker in ons land- een uitstervend ras. Wat gezien hun raciale opvattingen best ironisch is. Met zo weinig echte nazi’s is het onvermijdelijk de kring wat uit te breiden.Vroeger gebeurde dat al met de term ‘fascist’,maar die is inmiddels zo uitgehold dat alle inhoud en kracht verloren zijn gegaan. Trump is een rascist ,net als Baudet en Wilders,maar gelukkig geldt hetzelfde voor Rutte,Merkel,JUNCKER,Pechtold, de ANTI FANTISTISCHE AKTIE! Hun moeders en de hond van de buren. Idem voor racist voor- en tegenstanders van Zwarte Piet,zij die immigratie willen
  faciliteren en zij die het willen beperken en natuurlijk iedereen die wij of zij onaardig vinden.
  Maar ‘nazi’ is zeg maar HORS CATEGORIE als het om politieke beledigingen gaat. Een paar jaar geleden kreeg ik forse heibel met de extreemlinkse website. KRAPUUL omdat ik het opnam voot ( toen nog minister Lodewijk Asscher die door het krapuul werd vergeleken met Reinhard Heydrich en Wilhelm Stuckart, de architecten van respectievelijk de ENDLOSUNG . der. JUDENFRAGE en de Neurenberger rassenwetten. Wie het verhaal van Asscher familie kent, weet hoe walgelijk het is de man. met deze twee misdadigers te vergelijken. Opvallend, ook omdat de krapulers zich keer op keer zelf antisemiet tonen: deze week nog viel een zekere Pyt van der Gallen dezelfde Lodewijk Asscher aan omdat de PvdA’er zich bereid toonde Jeremy Corbyn aan te spreken over de Jodenhaat binnen Labour ( niet echt iets wat Heinrich of Stuckart hadden gedaan, lijkt mij ) en een paar jaar terug wist ene Walter van der Cruijsen te melden dat de Joden in Parijs zelf de aanval op een synagoge hadden uitgelokt. Afijn, het afvoerputje van politiek Nederland roerde zich en na een jarenlange stroom van beledigingen en bedreigingen aan mijn adres vanuit het Krapuulkamp heb ik de volgende regel geleerd: don’t make STUPID people famous. Negeren dus. Of heel precies formuleren. Zo loop je het risico dat wanneer je Jozias van Aartsen ( kan ik een ‘amen’ krijgen dat de hoofdstad eindelijk van hem verlost is) met een burgemeester in oorlogstijd vergelijk,zo’n beetje alle Haagse hobo’s je aanvallen omdat je hem een NSB-burgemeester genoemd zou hebben. Je zou van sommigen verwachten dat men het verschil weet. Hoe dan ook, voorzichtigheid is geboden.
  NIEUWE. BRUINHEMDEN Maar er zijn natuurlijk ook gewoon echte nazi’s.En als die zelf al. FAMOUS zijn, is het je goed recht ,nee,je plicht ze aan de schandpaal te nagelen. Neem de leiding van Alternatieve fur Deutschland,die vindt dat Holocaustherdenkingen een schande zijn en dat ze trots moeten zijn op de Duitse soldaten tijdens de Tweede Weteldoorlog. Of hun aanhang ,van wie meer dan de helft vindt dat Joden veel te veel invloed hebben op economie,politiek en media. Fascisme + Jodenhaat = nazisme, zeker bij onze oosterburen. .
  HITLER ALS BESCHERMER VAN. EUROPA TEGEN. DE JODEN. EN. DE. BOLSJEWISTEN, DIE. KENNEN. WE. NOG VAN. DAMALS. In eigen land hebben we Arnoud van Doorn: oud- PVV’er ,drugshandelaar ,’kindervriend’, salafist, serieantisemiet en gemeenteraadslid in den Haag voor HIZB al- Tawhid( of PARTIJ voor de Eenheid,als u het perse in het Nederlands wilt zeggen, maar waarom zou u?) Je hoort nogal eens,vooral rond de herdenkingsdagen, dat moslims de nieuwe Joden zijn, maar vooralsnog gedragen de meer strijdbaren onder hen zich eerder als de nieuwe bruinhemden. Denk NIDA. Denk. Denk, Denk salafisten. En denk jihadi’s natuurlijk; in dit licht is het fascinerend te zien dat Nederland de JIHADISTEN terug het land in haalt om hen er met een lichte tik op de vingers vanaf te laten komen. Ons land ontpopt zich zo voor IS” ers als de veilige haven die Zuid-Amerika ooit was voor. SS’ers. Arnoud van Doorn dus. Zijn laatste antisemitische hersenscheet luidde:” Hebben de ” goede” WO2 gewonnen of niet? Of waren de nazi’s de beschermers van de Europese beschaving tegen het zionisme en het communisme?” Hitler als beschermer van Europa tegen de Joden en de bolsjewisten,die kennen we nog van damals. Soms b.omken nazi’s ondanks alle inflatie waaraan het woord onderhevig is, gewoon dat :… nazi’s *~*~+~*~*~*~*~.fleckie: hoe de Russen over de binnendringende Duitse legers dachten, vertellen Michail Semirjaga in ‘PLAN BARBAROSSA’ uitg. PErsagentschap NOVOSTI, MOSKOU 1980, op ejbron 3.11.2016′ onder ‘ . …POETIN op het VALDAI- forum’.+ 11.2.2018,onder ‘Men wil voor u bepalen wat waar is. …….Het boek van Constantin SIMONOV: ‘ Dagen en Nachten in Stalingrad’, uitgeversmaatschappij A.Manteau N.v. Brussel( ter nagedachtenis aan hen,die voor. STALINGRAD gesneuveld zijn’) …….het boek van Stefan Murr:’ Die NACHT vor BARBAROSSA’
  uitg.Droemer Knaur, Munchen, isbn 3.426. 19139. 3. …….(:,Sobald es einmal moglich sein wird,die Geschichte des 20. Jahrhunderts ganz zu uberblicken ,wird man vielleicht finden, dass sie von einem einzigen Ereignis beherrscht wird, von Hitlers Invasion in Russland’. Gerald Reitlinger.’ En het boek ‘Stalingrad’ betr. De Duitse legers. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

  • fleckie zegt:

   Op ejbron 2.6.2015 ‘Merkel : ‘Duitsland is een.’…..betreffende ‘definitieve oplossingen van het ‘Jodenvraagstuk’ en bespreking de vernietiging van het Russische volk,( beruchte WANNSEE Instituut) pag. 68.+ 69, Boek KLAUS BARBIE, een NAZI. In dienst van de VS. , van Erh. Dabringhaus, uitg. Batteljee& Terpstra Uitgeverij. Leiden . Isbn 90.6774.01.01 *~*~*~*~*~*~*~

   Like

 12. fleckie zegt:

  ‘ONDERZOEK’ …….’JOODSE JOURNALISTEN ONDER. DRUK’. NW.ISR.WEEKBLAD 6.7.’18.
  ‘ Uit onderzoek v.h. Shalom Hartman instituut in Jerusalem blijkt dat Joodse journalisten steeds meer onder druk staan in Europa,Zuid-Afrika.en Noord-Amerika. Volgens ditecteur Alan Abbey toont het onderzoek A WORLD in FLUX , JEWISH JOURNALISM. STRUGGLES. TO. SURVIVE aan dat diverse journalisten inmiddels artikelen publiceren onder pseudoniem,omdat ze anders kwetsbaar worden voor antisemitisme of worden geisoleerd door collega- journalisten.Ook zijn er problemen met de nieuwsgaring omdat bronnen weigeren hen van informatie te voorzien. of zelfs met ze te praten. Het onderzoek werd onder journalisten uit 20 landen gehouden.In sommige ( vooral Oost-Europese ) landen is het voortbestaan van de Joodse gemeenschap door een gebrek aan informatie zelfs in gevaar gekomen. Abbey noemt ook de TURKS-JOODSE gemeenschap als voorbeeld. Joodse journalisten zouden zich er steeds meer terugtrekken uit sociale media als TWITTER en FACEBOOK. 20% v.d.journalisten meldde dat ze persoonlijke informatie en contactgegevens uit hun publicaties hebben verwijderd. Wereldwijd zijn zo’n 120 Joodse media BUITEN ISRAEL en Noord-Amerika, zowel schrijvende journalisten als die actief zijn op radio en tv. Ook blijken veel journalisten maatregelen te hebben genomen voor hun persoonlijke veiligheid. Het onderzoek kwam voort uit. de Joodse mediaconferentie die enige tijd geleden in Jerusalem werd gehouden. Ook het NIW werkte aan het onderzoek mee.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 13. fleckie zegt:

  Commentaar, ‘ISRAELIETISCH ‘. NW. ISR. WEEKBLAD 6.7.2018.
  Esther Voet,hoofdredacteur. De bevindingen in het rapport van het Shalom Hartman Institute over de situaties van Joodse. journalisten wereldwijd,( zie de Varia) is op sommige punten schokkend. Gelukkig is er nog geen NIW- journalist geweest die ons vroeg zijn artikel onder pseudoniem te plaatsen,maar er staan ook verhalen in het rapport die voor ons herkenbaar zijn. .Ik heb even bij deze en gene rondgevraagd,van een isolement kun je echt niet spreken,maar er zijn wel degelijk journalisten die ons bijvoorbeeld op TWITTER hebben geblokkeerd omdat wij de hele situatie in het Midden- Oosten net even anders aanvliegen dan de gemiddelde Nederlandse pers. Dat doen we zeer bewust,omdat er over Israel in veel andere media op een manier wordt bericht die wij in ieder geval met de beste wil van de wereld niet meer objectief kunnen noemen.Objectief zijn we zelf ook niet,maar wij lopen met dat woord tenminste niet te pronken.We geven wat tegengas tegen de ladingen negatieve berichtgevingen,tonen dat er ook nog een andere kant van de zaak is dan alleen die van de Palestijnen,die standaard worden neergezet als hulpeloze slachtoffers. Gevolg: Olaf Koens blokkeerde op Twitter vanaf het begin van zijn correspondentschap in Israel sommige NIW- medewerkers. Inmiddels verhuisd van Tel Aviv verhuisd naar. ISTANBOEL noemt hij het NIW’het slechtste weekblad van Nederland’.Heeft hij wel een abonnement ,vragen wij ons af. Zijn voorganger Roel Geeraedts ,die nu rondloopt op het Binnenhof,vergeleek eerder een NIW- medewerker met de Partij voor de Eenheid- gekkie Arnoud van Doorn. Opvallend is ook dat er collega’s zijn die nog altijd moeite hebben met de naam van het oudste weekblad van Nederland: het Nieuw ISRAELIETISCH Weekblad. Ook afgelopen week weer,toen wij het nieuws brachten over de hakenkruizen op de muur van de Zeeburger begraafplaats,RTV Noord-Holland, AT5 en Het Parool,ooit een verzetskrant ,namen ons nieuws over maar spraken daarbij van het ‘Nieuw Israelisch Weekblad’. Triest dat medewerkers van uitgerekend die krant niet meer weten dat het om ISRAELIETISCH gaat. Ja,met die extra e,oude spelling namelijk ,zoals het FINANCIEELE DAGBLAD . Goed , die e is nog daaraan toe, maar Israelisch ? Voor al die collega’s nog maar eens: ‘ISRAELIETISCH ‘ is een ouderwets woord voor joods. Pas na de Tweede Wereldoorlog is ‘Jood’ en ‘Joods’ gangbaar geworden. Daarvoor sprak men van. Israëlieten. Dus nee, wij zijn geen Israëli’s, maar gewoon Nederlanders,en ja, daar zitten inderdaad een paar Israëlieten bij. * Esther Voet,hoofdredacteu Twitter: @Esther_ Voet
  *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 14. fleckie zegt:

  ( alhoewel dit bericht niet van toepassing is op ‘naam van het artikel ‘ ich bin DLD’… is hier een bericht uit ‘ISRAELNETZT’ 5.7.2018, …’NEUE STUDIE’. : ‘Entsalztes Wasser kann zu Herzproblemen fuhren’. TROTZ Empfelungen der WELTGESUNDHEITSORGANISATION und diverser Studien wird entdaltztem Wasser in ISRAEL kein. MAGNESIUM. zugefuhrt. Neue Forsungsergebnisse zeigen nun dass der Mangel Herzkrankheiten begunstigen’. >>>>>>> Reeds eerder heb ik al eens geattendeerd op magnesium, aanwezig in bijvoorbeeld , zeker chocolade, , ( als chokoladedrank, met magere melkpoeder ( Campina, ELK) ( i.p.v.koffie voor het slapengaan) *~*~*~*~*~*~*~>*>*>*>*>*>*>* ‘DRINKWATER’. ‘ ISRAEL GIDSLAND” …NIW.6.7.2018. : Onder wetenschappers van onder meer de Harvard Universiteit is een discussie ontstaan over de manier waarop wij op aarde omgaan met natuurlijke bronnen , met name met de zoet- watervoorraad . Israel wordt nu in die discussie als gidsland aangewezen. Tussen 1962 en 2014 verminderde de watervoorraad per persoon op aarde van 17.220 tot 7.462 kubieke meter . Marian Tupy van Innovatiewebsite Human Progress stelt nu dat ontziltingstechnieken zoals in Israel gebruikt dit probleem kunnen oplossen. ” Israelische huishoudens betalen zelfs 48% minder voor hun water dan de inwoners van Los Angeles”, zegt Tupy. Daarnaast schrijft zij dat vooral autocratische landen ,waaronder de voormalige Sovjetunie + China onder Mao, hebben gesmeten met hun natuurlijke bronnen. “Israels ontziltingsinstallaties voorzien niet alleen Israëli’s van water,maar ook inwoners v.d.Westbank en er zijn er op diplomatiek niveau onderhandelingen gaande om Israelisch drinkwater ook te exporteren naar Arabische landen. “Dat is vooruitgang.”, schrijft Tupy. Israel exporteert al enige tijd drinkwater naar het door droogte geteisterde buurland Jordanie,dat zelf niet kan voorzien in de waterbehoefte van het land,zeker met de binnengekomen v.uchtelingen uit SYRIE. *~*~*~*~*~*~*~>*>*>*>*>*>*>*Fleckie: als er per jaar ‘MEERDERE MILJOENEN ‘ mensen ‘ BIJGEGABRICEERD’ worden, KAN HET VANZELFSPREKEND NIET UITBLIJVEN ! dat er ook MILJOENEN! LITERS WATERS …MEER. VERBRUIKT. WORDEN! ( toch?) ~*~*~*~*~*~*~*ll

  Like

 15. fleckie zegt:

  Op het ‘ISRAELNETZ’ dat 6 x per jaar verschijnt, : ‘ HAMAS. hackt handys von Israelische soldaten. : Een attractieve jonge vrouw schrijft een Israelische soldaat en vraagt hem een DATING- UP te downloaden . Wat het slachtoffer niet weet: Erachter steekt een. spionage- methode van HAMAS’, ( etc.)*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s