Agressieve PvdA’ers vallen jonge Joodse demonstranten aan bij bezoek antisemitische Corbyn aan Den Haag

Screenshot_355

(Door: CIDI Jongeren)

CIDI jongerenorganisatie CIJO heeft donderdagavond een statement gemaakt tegen het antisemitisme binnen de Britse Labour Party. Enkele leden van de jongerenorganisatie hielden tijdens de speech van Labour-leider Jeremy Corbyn een spandoek omhoog met daarop “Labour: for the many, not the Jew”, een woordspeling op de officiële slogan van de partij. De CIJO-leden werden vervolgens fysiek lastiggevallen door enkele aanwezigen.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Den Haag, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, PvdA, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

24 reacties op Agressieve PvdA’ers vallen jonge Joodse demonstranten aan bij bezoek antisemitische Corbyn aan Den Haag

 1. Jan zegt:

  Why did I protest against Corbyn? Look at his long list of evasions
  – bewondering voor haatprediker Raed Salah
  – holocaustontkenner
  – verdediger van antisemiet Stephan Sizer
  – antisemitisme op zijn Facebookpagina
  …..
  https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/mar/27/jews-furious-corbyn-evasions-labour-antisemitism

  Labour’s Jeremy Corbyn’s campaign was financed by Hamas
  wo of the three largest donors to British Labour party leader Jeremy Corbyn’s campaign are connected to Hamas according to a report in London’s Daily Telegraph
  …..
  http://israelmatzav.blogspot.com/2015/10/labours-jeremy-corbyns-campaign-was.html

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik vind dat Lodewijk Asscher openlijk op zijn nummer gezet moet worden. Hij had deze Corbyn nooit mogen uitnodigen, gezien zijn Jodenhaat. Nu hij dit wel heeft gedaan kan hij voortaan beter ook maar zijn mond houden over Wilders, die zich sterk maakt om Nederland te zuiveren van moslims die lak hebben aan onze regels en wetten en hun religie belangrijker vinden.
  Volgens Asscher ‘zet Wilders hele groepen in onze samenleving weg’, maar Asscher is blind voor het feit dat hij in feite hetzelfde toestaat door de Jodenhater Corbyn in ons land uit te nodigen.
  Deze Corbyn zou hier, gezien zijn standpunten, niet welkom horen te zijn!

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   De appel valt niet ver van de stam, he, Asscher !

   Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Asscher’s opa was al fout in de oorlog. De appel valt niet ver van de boom, die Asscher had geen enkele moeite met Corbyn’s opvattingen. Allemaal links, antisemitisch en een pot nat.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Lijkt op Soros, die er naar eigen zeggen, met zijn duitse beschermer op uit ging om in Hongarije in de nazitijd .zijn eigen joodse landgenoten te ontdoen van hun bezittingen.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Asscher staat als Jood inmiddels bekend om zijn dubbele houding tegenover de Joden.
   Hiermee houdt hij een typische Asscher-familietraditie in ere.
   Joden die in Europa wonen hebben drie mogelijkheden.
   Een, ze verdedigen actief en openlijk de veiligheid en de vrijheid van joden.
   Twee, ze proberen voorlopig zo onopvallend mogelijk verder te leven.
   Ze emigreren naar een ander veilig land.
   Wat Asscher doet is walgelijk!.
   Naar buiten is hij de man die het beste voor heeft met sociaal zwakkeren en met name Joden.
   In werkelijkheid speelt hij een afschuwelijk dubbel spel en offert hij het welzijn van zijn soortgenoten op om er zelf beter van te worden.
   Een verrader!

   Like

 3. delamontagne zegt:

  DIPLOMACY ?
  Volgende week bij het bezoek van President Trump aan London, mag een 6 m hoge luchtballon voorstellende “Baby-Trump”in luiers, boven Londen vliegen.
  De Burgemeester van Londen kwam zelf even langs om te kijken ……..
  * * *
  ‘Trump Baby’ balloon gets green light from London mayor

  https://pbs.twimg.com/card_img/1012411078532362240/6sfPfTfL?format=jpg&name=600×314

  https://edition.cnn.com/2018/07/05/europe/donald-trump-baby-trump-uk-intl/index.html

  Like

  • Cathja zegt:

   @delamontagne

   Sadiq Khan moet niks van Trump hebben. Hij zou liever niet hebben dat Trump GB bezoekt. Met het toestaan dat deze ‘Trump-ballon’ opgelaten wordt, kun je zien waar dit heerschap voor staat.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Trump zal zich daar niets van aan trekken.
   De Engelsen zullen Trump in de naaste toekomst nog héél hard nodig hebben.
   Die burgemeester van Londen zal te zijner tijd in luiers terecht moeten staan, waarbij duidelijk zal zijn dat die luiers de laatste weken niet verschoond zijn en worden.

   Zo doen we dat met moslims!

   Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Tja, Ik wil deze even plaatsen.
  50 euro boete omddat je niet wilt dat je kind geindoctrineerd word in de moskeet.
  De D66 rechters zijn ook geinfiltreerd in het Duitse rechtssysteem.

  http://m.spiegel.de/lebenundlernen/schule/moschee-besuch-verweigert-eltern-muessen-50-euro-bussgeld-zahlen-a-1216757.html

  Like

 5. Jan zegt:

  De zwakzinnigheid van Lodewijk Asscher

  Labour-leider Jeremy Corbyn deed wat bijna geen enkele sociaal-democraat lukt: jonge kiezers trekken. Daar wil PvdA-leider Lodewijk Asscher graag van leren.

  Ook Asscher kiest nu voor een linksere koers. “Mijn standpunt is nog altijd in ontwikkeling. Ik ben nu op het punt beland waar ik denk dat we als PvdA radicaler moeten zijn.”

  Links heeft een opdracht, vindt Corbyn. “Als de arbeidersklasse geen vooruitgang ervaart, dan vult extreem rechts het gat met een politiek van haat, verdeling en racisme. We moeten juist stoppen migranten de schuld te geven van alle problemen.

  https://www.trouw.nl/democratie/lodewijk-asscher-zoekt-een-nieuwe-linksere-koers-voor-de-pvda~a0d96d4f/

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Antisemitisme is een voortvloeisel uit de linksche doctrine, vandaar dat de Linksche Looney Brigade een fascistisch verbond heeft gesmeed met islamitische volksvertegenwoordiging, de grote overeenkomsten tussen beider wereldbeelden zijn overduidelijk…alhoewel de linksche Nederlandse politici het wat genuanceerder uitdragen, is hun haat jegens het zionisme overtreffend, en hun liefde en bewondering voor de Palestijnse kwestie hun grootste verbindende factor.
  Het zieltjeswinnen van de zieltogende PvdA heeft wederom een dieptepunt bereikt.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De linkse PvdA Bruinhemdjes slaan toe, bij bijzondere gebeurtenissen zijn ze toch niet in staat hun ware aard te verbergen !!

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Zo kennen we die linkse lijpen weer. Zij mogen alles zeggen, de ander niet want: Hatespeech! En als ze het debat niet kunnen winnen? Dan komt het geweld…

  Het antisemitisme van de socialisten is nooit weg geweest. Het sluimert en woekert door in alle geledingen van de samenleving. Ik dacht dat we hadden afgesproken: Dat nooit weer?

  Onze samenleving moet totaal ontdaan worden van socialisten. Lieden die menen dat ze recht hebben op het bezit van anderen zijn niets anders dan dieven. Stelen met behulp van een stembus blijft tenslotte precies dat. Stelen. En stelen is iets voor minderwaardigen. Stelen is iets voor beesten. Normale mensen doen dat niet..

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  De bruinen wortels komen weer bloot te leggen !
  Socialist of Nationaal Socialist wat is het verschil ??

  Like

 10. Haksteeg Anton zegt:

  Dat kun je verwachten van de Partij van de Afpakkers. Het is een schandaal dat de mensen die Israelieten zijn niet gesteund worden door Nederland dat eens hetIsrael van het Westen genoemd werd maar nu? zijn ze net zo laf als de zgn palestijnen.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Als wij het gedrag van de PvdA in de laatste twee decennia goed analyseren, dan zien wij dat hen gedrag tegenover Joden helemaal niet vreemd is. Hetzelfde geldt trouwens ook voor hen gedrag tegenover niet-Joden. In feite begint de PvdA steeds meer NSB trekjes te krijgen. De PvdA bekijkt de islam met dezelfde waardering en bewondering als de NSB bewonderde Nazi-Duitsland; het ultieme voorbeeld voor een perfecte samenleving. De NSB wist donders goed over het bestaan van concentratiekampen in Duitsland van de jaren ’30 (Dachau, Oranienburg enz.), maar zag in hen een pure noodzaak voor het creëren van ‘het nieuwe Duitsland’. De PvdA is 100% ervan bewust dat er in Syrië, Irak en andere moslimlanden worden namens de islam gruweldaden verricht; maar zien in hen pure noodzaak. De PvdA is een voorstander van de Kalergi-Plan. Daarom begon de PvdA al in een heel vroeg stadium (Jihad)moslims en Afrikaanse negers op handen te dragen. Voor hen zijn ze de helden die Nederland in een Kalergiaanse Eurabia zouden veranderen.
  DEEL 2

  Like

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Goed voorbeeld voor het vunzige karakter van deze “Socialisten” (en ook andere politieke smeerlappen) zijn de ISIS demonstraties in Den Haag van 2014, 2015. Deze demonstraties waren identiek aan iedere fascistisch of Nazi demonstraties; met zwarte vlaggen en hakenkruizen. Het geroep om iedereen die niet van Allah houdt om zeep te helpen, Joden af te slachten en homo’s van daken af te gooien. Dat vond de PvdA prima!. Nu een hoopje Joodse demonstranten demonstreren tegen een (socialistische) Labour monster Jeremy Corbyn, worden agressieve PvdA’ers kwaad en vallen hen aan; zelfs in het gebouw van de Tweede-Kamer. Jeremy Corbyn verdient de titel ‘verraderlijke monster’ voor 100%. Hij laat overduidelijk zijn haat tegenover Joden zien. Als een lafaard weet hij dat zij zouden hem op geen enkele wijze aanvallen. Maar dezelfde Jeremy Corbyn heeft met geen woord gerept over de gruwelmisdaden die gepleegd werden (misschien nog steeds) door MOSLIMS op BRITSE KINDEREN. Voor mensen van zijn partij is de angst voor moslims groter dan het welzijn van blanke kinderen die massaal verkracht en verhandeld worden door islamitische bendes. https://www.youtube.com/watch?v=ZsI0GD0WKZc en https://www.youtube.com/watch?v=nhUAJPoM82k
  De meeste misdaden zijn gepleegd in Britse gemeenten waar de LABOUR is aan de macht. Trouwens ook de uitnodiging van Lodewijk Asscher aan Corbyn draagt een symbool van verraad… De appel valt niet ver van de boom vandaan.

  Het zou mooi zijn als wij op een dag zouden van deze verraderlijke POLITIEKE TYFUS worden afgelost.

  Geliked door 1 persoon

 13. fleckie zegt:

  ‘CORBYN, : ASSCHER REAGEERT:’ …..NW. ISR. WEEKBLAD 6.7.2018 …………..Partij van de Arbeid- voorman Lodewijk Asscher heeft gereageerd op de onrust die bij diverse Joodse instanties is ontstaan over het bezoek v.d.van antisemitisme beschuldigde Engelse Labourleider Jeremy Corbyn aan de PvdA. Asscher schrijft onder meer :”” Jeremy Corbyn heeft zelf in maart een brief geschreven aan. de. Jewish Leadership COUNCIL- voorzitter. Jonathan Goldstein over de beschuldigingen . In deze brief van 26 maart j.l. erkent Corbyn dat er binnen zijn partij antisemitische neigingen bestaan en dat hij zijn inspanningen zal ‘redoublen’ om deze te bestrijden. Belangrijk in die brief lijkt me dat Corbyn een. zero’s tolerance- aanpak belooft met betrekking tot antisemitisme.” Asscher reageert echter niet op de duidelijke bewijzen die er liggen dat Corbyn zelf niet vrij is van antisemitisch gedachtegoed. Dat zijn er meer dan EEN,blijkt uit de open brieven die CIDI- directeur Hanna Luden en NIW- hoofdredacteur Esther Voet aan Asscher schreven. Het gesprek tussen Corbyn en Asscher vindt plaats op het moment dat deze NIW – editie wordt verspreid onder de abonnees. Wij informeren u volgende week over dat gesprek. ##

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s