Hamburg: nieuwe fantastische woningen voor “nieuwe bewoners” – wanhopige buurtbewoners machteloos

Screenshot_360

(Vertaling: E.J. Bron)

“Deze beelden zijn documenten van de inferioriteit van de burgers tegenover de macht van de rood-groene Senaat van Hamburg. Tegen het verbitterde verzet van veel buurtbewoners in bouwt de stad op een voormalig drasland in het Hagendeel in Hamburg-Lokstedt nog een wijk voor het gratis wonen van zogenaamde vluchtelingen”, aldus de AfD, district Hamburg.

journalistenwatch

Ongeveer 18.000 m² overstromingsland werden dicht gestort en dicht gemaakt om er talloze huizen op te bouwen. Er werd zelfs speciaal een weg naar de nieuwe grote wijk aangelegd. De kosten alleen al voor de problematische bouw in het drassige gebied: € 18 miljoen.

In het vervolg zullen daar in het kader van de schandalig dure “publiekrechtelijke onderbrenging” meer dan 500 personen gratis wonen. Met ongekende gevolgen voor de wijk, voor de scholen, voor de kindercrèches en ook voor de veiligheid van de mensen die daar al tientallen jaren lang wonen. Exploitant van de nieuwe gratis woonruimte is zoals altijd “ondersteunen en wonen”, de stedelijke onderneming met de gouden ezel in de kelder. Een gouden ezel, die zoals bekend door de belastingbetaler wordt gevoerd.

Projecten van “ondersteunen en wonen”, waarover “Jouwatch” al eerder berichtte, tonen de spuigaten uitlopende betrokkenheid met het geld van de burger:

www.journalistenwatch.com

www.journalistenwatch.com

www.journalistenwatch.com

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Hamburg: nieuwe fantastische woningen voor “nieuwe bewoners” – wanhopige buurtbewoners machteloos

 1. Cathja zegt:

  Het schandalige gedrag van de aan de ‘vluchtelingen’ grof geld verdienende lieden en instanties nemen absurde vormen aan.
  Waar blijft het massale verzet in Hamburg? Moet nu ook al overstromingsland bouwrijp gemaakt worden om talloze vreemdelingen een goed leven te geven, ten koste van de belasting betalende en wanhopige Duitsers?
  Hoe ver moet het komen wil er een enorme opstand uitbreken? Mij dunkt dat het water bij vele Duitsers inmiddels tot aan de lippen staat.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Het kán gewoon niet op voor de mohammedaanse asielparasiet.

  Iedereen die werkt, is een moderne slaaf van de ‘overheid’.
  Hoezo ‘slavernij afgeschaft’?

  Geliked door 2 people

 3. Hannah zegt:

  Kraken.

  Like

 4. Sharon zegt:

  De asielprofieur een volle bijstandsuitkering en volle AOW, de oorspronkelijke bevolking werken tot 72 jaar en de ene na de andere belasting vehoging

  Geliked door 1 persoon

 5. bigljohn zegt:

  Als ik de echte verhalen over Duitsland lees, nog nooit in de MSM media benoemd, verword Duitsland tot een net zo achterlijk land als Zweden. Hoe verder de islamisatie in een West Europees land land evolueert, hoe achterlijker de bevolking schijnbaar word. Waar is toch die nationale trots gebleven van west Europese volkeren. Ik hoop toch niet dat Nederland eenzelfde ontwikkeling gaat laten zien. Op deze manier zal de totale islamisatie van Europa zo gepiept zijn !

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  In die nieuwe wijk kregen verschillende straten namen zoals De Mutti Merkel straat … de Allahu Akbar straat , De grote Profeetstraat , Het Mohamed pleintje ……..

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s