Wat een land!

Screenshot_357

(Door: “bozeoudeman”)

Wat kan ik nog doen in de nabije toekomst? Naar buiten ga ik vast niet meer. Enkel boodschappen doen en dan gauw terug naar huis, knippen op de deur, schuiven erop, alle twee de sloten dicht, want ik woon in de Vogelaar-prachtwijk Nederland. Het land waar politieke beroepscriminelen met witte boorden via speciaal aangepaste statistieken bewijzen dat er helemaal geen criminaliteit is. Het land waar je stiekem van achteren door een ‘verward’ iemand kan worden beslopen om je de nek door te snijden. Of door een loslopende ‘idioot’, die eigenlijk binnen had moeten zitten, als oefenpersoon voor zijn cursus mes-vaardigheden worden gebruikt.

Ja, dit is het land waar je rustig op je fietsje op weg kan zijn naar je atelier om dan door een voorbijgaande fietser te worden afgeknald en later ook nog een slagersmes in je buik van deze persoon te krijgen. Dit is het land waar je beter niet door de Hilversumse media kunt worden uitgenodigd als je een andere mening hebt dan de zich rijk stelende fabels verhalende ‘linksen’.

Het land waar je vanaf nu beter elk moment van de dag moet opletten of er geen verdacht vreemd rijdende auto zich achter je rug in jouw richting begint te begeven. Het land waar dan de bestuurder natuurlijk een te lage bloedsuikerspiegel heeft waardoor hij, of straks vast en zeker ook zij, de macht over stuur en been verloor en helaas in plaats van remmen vol het gaspedaal intrapte en een rare ruk aan het stuur gaf. Oeps weer twee doden en tien gewonden. Sorry!

Nederland, dat land waar het opeens niet echt meer prettig wonen is, als het dat al was de afgelopen decennia met dat zooitje oplichters dat het ieder burger verbood om hen oplichters, ladelichters, dieven, zich zelf verrijkende schooiers et cetera te noemen.

Dat kun je ook beter niet doen, omdat je dan met hun onderdrukkingsinstituten als politie, justitie en via de openbaar aanklager de geheel en al ‘onpartijdige’ rechtspraak te maken krijgt. En dat gaat je kosten. Geloof een ervaringsdeskundige, die ooit heeft getracht dat bolwerk te bestormen.

Men is niet mals voor lieden die maffia-achtige praktijken van hun familie of vriendjes wensen aan te kaarten. Ze houden ook niet van nepotisme, stellen ze, en om dit te bewijzen wordt er soms een van hen geofferd als zij als goeie ‘socialisten’ de brave burgerslaven willen laten zien dat zij echt niet allemaal ordinaire criminelen zijn.

Kijk maar, na de woning-man met de Maserati, die andere woning-man met zijn pensioengat, de man met zijn hand in de kas bij de Utrechtse daklozen, die mevrouw met vele duizenden euro’s te veel ontvangen huursubsidie en ga maar door, wordt er nu weer zo een de laan uitgestuurd.

Een groot verdienende ‘socialist’. Bah! Daar trekken de andere groot verdienende ‘socialisten’ direct hun handen van af. Driewerf bah, zou ook een CDA ‘christen’ zeggen en er aan toevoegen ”Boeh crimineel, dat mag je niet doen!” Maar die mevrouw mocht wel van hem het teveel ontvangen geld behouden, ik moest braaf € 200,- terugbetalen, maar verschil moet er nu eenmaal zijn, nietwaar.

Wat een land is dit toch, helemaal geen bananenrepubliek of zoiets. Geweldig toch.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wat een land!

 1. Sharon zegt:

  Nederland ooit mijn Vaderland waar ik voor zou strijden als oprechte NL, Door een stelletje malloten in Den Haag en Brussel weggegeven aan de ISLAM omdat ze zo graag Turkye bij de EU willen hebben en Erdogan als eis heeft gesteld dat minstens 50% ISLAM moet zijn. Ik voel me heden als een vreemdeling in mijn eigen land en bejubel Italie Hongarije en Polen dat ze wel hun identiteit willen behouden

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  ’t Is allemaal nog niet erg genoeg. 85% of nog meer van de Kaaskoppen interesseert het geen ene FUK hoe de toekomst voor hun kinderen er uitziet. Zelf ouders met een ietsie-pietse sjoege zeggen “dat er altijd wel wat speelt’. Zelf kom als aow’er zo weinig mogelijk de deur uit. Overdag ben ik zeker niet bang, maar ‘k heb gewoon geen zin om tegen al dat domme volk aan te kijken. ’s Avonds is een ander verhaal, te veel gespuis op straat. Kan er ook tegenopzien om ’s avonds van het OV gebruik te maken. Zit niet vaak in de trein, maar er zijn altijd wel ergernissen en dubieus volk in de buurt. Ach, dit gaat ook al zo’n 40 jaar. Herinner mij nog goed de waarschuwingen voor zakkenrollers op CS Amsterdam in de jaren 80. Met eigen ogen dat Schorem beziggezien. Ik laat geen ‘levende have’ achter en heb een goed leven (gehad). Wat wil een mens nog meer? Nu ja, er is nog een wens; dat er eens zo’n Dikke Lullo Landverrader / Hypocriet in Brussel / Den Haag of elders omgelegd wordt, ipv van de zoveelste onschuldige burger!

  Geliked door 1 persoon

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Rotterdam 1960 ca. 700.000 inwoners aangifte criminaliteit 6.500.
  Rotterdam 2014 ca. 650.000 inwoners aangifte criminaliteit 122.000.
  Factor 19.

  Geliked door 1 persoon

 4. Republikein zegt:

  Het bestuur van westerse landen vertoont kenmerken van een kakistocratie, vindt cognitiewetenschapper Tjeerd Andringa. “Het zijn de slechtsten die regeren.” De enigen die hier een einde aan kunnen maken, zijn wijzelf. “Geopolitiek wordt bepaald aan de keukentafel.”

  “Kakistocracy, een 374 jaar oud woord, is zojuist opgenomen in het woordenboek.” Aldus kopte The New York Times op 13 april 2018. Wat bleek? Voormalig CIA-directeur John O. Brennan had een tweet de wereld ingestuurd waarin hij president Donald Trump toebeet: “Jouw kakistocratie staat op instorten na de bedroevende weg die deze heeft afgelegd.”

  Omdat vrijwel niemand begreep wat Brennan bedoelde met ‘kakistocracy’, gingen zijn Twitter-volgers massaal op zoek naar de betekenis van het woord. Bij online-woordenboek Merriam-Webster vingen ze aanvankelijk bot, maar de redactie liet er geen gras over groeien en voorzag de zoekers alsnog van een uitleg. ‘Kakistos’ is oud-Grieks voor ‘slechtsten’ en kratos’ betekent ‘macht’. Een kakistocratie betekent dus dat de slechtsten aan de macht zijn. Het tegenovergestelde van een aristocratie, waarin de besten (aristos) het voor het zeggen hebben.
  http://www.novini.nl/het-zijn-de-slechtsten-die-regeren/
  Mooi topic trouwens.

  Like

 5. Vogelwijk is toch in Den Haag?
  Mijn moeder heeft in de Kanarielaan gewoond en daarna in de Pieter Meijndersstraat werd ze beroofd van 800 euro en wat juwelen.
  Steeds meer Joden verlaten Europa……steeds meer Nederlanders emigreren…..steeds meer vreemd volk komt ongevraagd binnen omdat er geen grenzen zijn…..omdat deuren en ramen nog steeds gemakkelijk zijn te openen…..of omdat ze dorst hebben of een dokter moeten bellen en daarom aanbellen bij oudere bejaarden……die ze naderhand beroven en in elkaar slaan.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  En we zijn toch zo blij dat we hier mogen wonen, wij de melkkoeien van Den Haag en Brussel !

  Like

 7. Astrid zegt:

  Mooi geschreven, bozeoudeman, dit stuk over de lelijke werkelijkheid. Wat een afgezakt land zijn we toch geworden, niks om nog trots op te zijn. Corruptie en nog eens corruptie en veel onveiligheid.
  Maar het tij zal op een zeker moment gaan keren en of wij van dit forum dat nog zullen meemaken, je ne sais pas. Ik ben i.i.g.heel blij dat ik geen kinderen heb. De stijging van zelfdoding onder Westerse jongeren is ook drastisch aan het toenemen. Die kinderen hebben geen keuze, die zitten met de wrede mohammedanen in dezelfde school gevangen, een school zeer vermoedelijk geleid door een chantabele pro-mohammedaan….. Ik heb het onderwijs al enkele jaren achter me gelaten, ziek van de hypocrisie en dat eeuwige aaien van die verwende moslims. Ik kon me zelf niet langer verloochenen. En waar gaan de Westerse kinderen straks wonen, de mohammedaan heeft immers steeds voorrang op alles…..?

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Boze oude man je hebt zo verschrikkelijk gelijk en onze regering speelt verstoppertje in het Binnenhof, het is een verdomde schande en anders niet!

  Like

 9. Peter zegt:

  Halsema donderdag beëdigd als burgemeester
  Hang allen de vlag halfstok !!!

  Like

 10. Williaam zegt:

  Als U inderdaad in dergelijk een Vogelaar-prachtwijk woont kan ik uw boze brieven begrijpen.
  Ik ken een paar boze gepensioneerde mannen (ene geen asio’s!) die noodgedwongen in dat soort wijken wonen.

  Like

 11. ruud zegt:

  We leven in een politiestaat, het gevolg van een verkeerd beleid van zogenaamd democratisch besturen. Alleen de gewone man heeft niets meer aan de agent. In alle bovenlagen word er gegraaid en gesjoemeld, de elite kan er wel om grijnzen, het raakt ze niet eens, als je naar de schijnheilige vertoningen kijkt van de min.president als er weer een door de mand gaat en de zalvende woorden spreekt jammer hij was wel erg goed.
  Zoals de waarden van de samenleving worden verkwanseld kan dit niet lang stand houden.

  Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Van deze bozeoudeman
  word ‘k steeds opnieuw weer vrolijk van
  omdat hij zonder grof te sneren
  het fruit ontdoet van rotte peren
  en afgewogen ’t juiste zegt
  voor wie het oor te luistern legt
  door haat en woede niet verzwolgen
  moge er nog vele mannen volgen…
  .

  Geliked door 2 people

 13. Haksteeg Anton zegt:

  “Boze oudeman” je hebt volkomen gelijk en wat er ondermeer aan deze flut-regering mankeert is dat ze er werkelijk niets aan doen Rutte wil een fijne baan in Brussel waar Juncker, Timmermans en Mogherini en Sargentini de politieke idioten zijn die niet gekozen zijn door het volk want dat wordt niet intelligent genoeg geacht voor het “kiezen” van zulk belangrijke “personen” Weg met die hele E.U. en Nederland weer terug aan de echte Nederlanders en de grenzen dicht want wat binnenkomtstaat in het eerstedeel van het verhaal van de “Bozeoudeman”.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Nu dacht ik dat het “Nederlands-Nationaal-Veiligheidsinstituut” [ (NVI) ]
  pas kortgeleden een brochure had uitgegeven waarin zij met de grootst mogelijke lofuitingen het nieuwste veiligheidsmiddel voor de gewone Nederlander had aan geprezen.
  DE DEUR VEILIHEIDSKETTING

  Like

 15. ruud beijer zegt:

  Beste regeerders wat kunnen we doen?Niets anders dan op de PVV stemmen. Komt de PVV aan de macht dan zal de islam in Nederland zijn langste tijd gehad hebben.De Grenzen gaan dicht. Criminelen met dubbel paspoort gaar er dezelfde dag nog uit.We stappen uit de EU ellende.Er is geen alternatief onze kinderen en kleinkinderen gaan anders een vreselijke tijd tegemoet waarin ze zullen moeten buigen voor de islam.

  Geliked door 1 persoon

 16. delamontagne zegt:

  Abed, 14 jaar oud:”Als we in de rijke wijken een beetje gaan “rondhangen” !.

  Abed woont in het 15e arrondissement van Parijs, in een nogal arme buurt.
  Van tijd tot tijd gaat hij naar de rijkere wijken, “een beetje geld verdienen !”, dwz …Stelen.

  Door Abed E. • 4 juli 2018

  Ik woon in Parijs in het 15e arrondissement, in de wijk Falguière. Maar niet bij het Falguière-metrostation. Dat is in de rijke buurt.

  Vanaf dat ik klein was, woon ik op de 5e verdieping van een grote witte toren, in een flat met vijf kamers.
  We zijn met z’n zevenen bij ons thuis.: mijn twee grote broers, mijn drie grote zussen, mijn kleine zusje en ik. Door het raam zien we de acht andere torens.

  Vrijwel geen enkele blanke woont hier: drie of vier maar in elk gebouw, niet meer.
  Het zijn vaak oude vrouwen die bij het minste/geringste geluid de politie bellen. Als mijn vrienden beneden op me wachten, gooien ze soms eieren en water om ons weg te jagen.

  Het is een wijk waar veel rare dingen gebeuren. Op elke straathoek zijn er wel surveillanten.
  Ze doen net alsof ze met hun telefoon bezig zijn, maar ik herken ze. […]

  Als we niet weten wat we moeten doen, gaan we rondhangen in de rijke buurten.

  Dat is amper 10 minuten lopen hier vandaan.

  Als ik met mijn vrienden door hun straten loop, kijken ze ons vreemd aan. Ze zijn bang omdat we zwart en Arabisch zijn, dat weet ik zeker.

  Verbaasd zijn ze ook als we hun zonen afpersen en zij berooid thuis komen !

  Het is waar, wanneer we geld nodig hebben, doen we dingen op straat

  We pikken alles wat “smart” is en dat opnieuw kan worden doorverkocht: smartphones, tassen, merkjassen … We kunnen wel zo’n 500 of 600 euro per maand verdienen !.

  Maar het is vooral omdat wij onze ouders niet kunnen vragen om ons geld te geven.
  En trouwens, op die manier zullen die rijke ouders wel stoppen om merkproducten voor die sulletjes te kopen!

  Abed, 14 jaar oud, scholier in Parijs

  https://www.la-zep.fr/societe/quand-on-va-trainer-dans-les-quartiers-riches/

  Like

 17. tinekevanschagen zegt:

  Wat een “gaaf” land he…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s