We hebben een gedenkplaats voor de slachtoffers van migrantengeweld nodig

Screenshot_359

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Mia, Susanna, Maria en al die anderen zijn geen “normale” slachtoffers van moord, maar doden van een geloofsoorlog.

journalistenwatch

Het “koord van de gruwel” wordt steeds langer. Zondag werd deze in het kader van een manifestatie van “Breng wat in beweging Duitsland” opnieuw in Mainz getoond. Natuurlijk wordt ze intussen doodgezwegen, want, zoals de “Mainzer Allgemeine Zeitung” al op de herdenkingsdag voor Susanna verkondigde, gaat het immers om een “zogenaamde documentatie” van “handtastelijke overvallen”. Dat klinkt als “vastgrijpen” of “een draai om de oren geven”, in werkelijkheid zijn het echter moorden, “eer-moorden”, mes-aanvallen, lichamelijke mishandeling, trappen tegen het hoofd, verkrachtingen, roof en zware rellen. Door de “Mainzer Allgemeine Zeitung” ogenschijnlijk als te verwaarlozen delicten gebagatelliseerd of door anderen gezien als nevenschade voor een “vluchtelingenpolitiek” die zich nauwelijks concentreert op echt vervolgde mensen. Veelmeer komen vervolgers en leden van gewelddadige clans het land binnen – tot aan terroristen toe. Ze kunnen zich allemaal verheugen in een volledige verzorging, die miljarden kost.

De slachtoffers van deze politiek bedroegen voor de vluchtelingengolf al meer dan duizend. Ieder jaar komen daar bijna honderd “eer-moorden” bij, dus in naam van de islam gepleegde misdaden. Er volgt een veel groter aantal moorden op Duitsers en EU-burgers, dat door de jaren heen bij elkaar opgeteld zelfs het aantal doden van burgeroorlog overtreft. In een periode van 50 jaar kwamen door de gewelddadigheden van de ETA 800 mensen om het leven. De IRA bracht het in een periode van 30 jaar tot 1800 doden. Het hele conflict in Noord-Ierland heeft aan meer dan 3000 mensen het leven gekost. Het aantal slachtoffers van het Corsicaanse conflict – de strijd van het FLNC tegen de centrale regering in Parijs – bedroeg enkele tientallen.

Waarom de slachtoffers van migrantengeweld in zekere zin oorlogsslachtoffers zijn

Als je deze aantallen vergelijkt met de aantallen slachtoffers van migrantengeweld – inclusief “eer-moorden” – dan kom je, voorzichtig geschat, op meer dan 6000 doden, dus meer dan de Noord-Ierse burgeroorlog, het Corsica-conflict of de strijd van de Basken samen. Anders uitgedrukt: In Duitsland stierven meestal door islamitische migranten bijna net zoveel mensen als Noorse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Is men deze soldaten vergeten? Zeer waarschijnlijk niet. De Duitse slachtoffers van migrantengeweld daarentegen wel.

Zijn dat criminele handelingen? Nee. Het zijn overwegend oorlogshandelingen! Collectief gepleegd om binnen de openbare ruimte machtsdomeinen te creëren. Volgens het motto: de straat is van ons! Het park is van ons! De metro is van ons! Vanaf 22.00 uur of bij invallende duisternis is de hele stad van ons! En op zeker moment is het hele land van ons.

“Wij baren jullie dood!” zou ooit een Turkse vrouw na haar vijfde kind op de verloskamer geschreeuwd hebben. Op een gegeven moment helpt dan een van haar kinderen ook met een mes een handje mee. Zoals de moordenaar van Mia of de wurger van Susanna. Onze wetten werden niet gemaakt voor oorlogszuchtige veroveraars, maar voor mensen die in een vreedzame, open, tolerante en vooral geseculariseerde burgersamenleving leven, die natuurlijk ook perverselingen, pedofielen, op geld beluste roofmoordenaars, bedriegers enz. voortbrengt. In bijna alle gevallen van moorden op vrouwen speelt deze cultuurspecifieke mentaliteit van de intolerantie tegenover de westelijke wereld een sleutelrol. Wie zich niet onderwerpt aan de islamitische krijgers, slavin en hoer wil zijn, moet boeten.

Het “koord van de gruwel” evenals de struikelblokken van “Kandel ist überall” zijn daarom het begin van een grote burgerlijke oorlogsbegraafplaats, een gedenkplaats tegen migrantengeweld, die hopelijk ooit een vaste plek zal krijgen. Niet alleen in de harten van de mensen, om de ontelbare slachtoffers ervoor te behoeden vergeten te worden, maar ook als documentatiecentrum en plek van herdenking. Wie nu luidkeels schreeuwt van verontwaardiging en zwetst over instrumentalisering, maakt gemene zaak met de daders en hun mensen achter de schermen. Daartegen moeten we ons verzetten. Daarom hebben we een gedenkplaats voor de slachtoffers van migrantengeweld nodig.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op We hebben een gedenkplaats voor de slachtoffers van migrantengeweld nodig

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Inderdaad een gedenk plaatsdie met camera’s (op z’n minst) goed bewaakt kan worden en is er geen goede plaats op het binnenhof in Den Haag? Oh dat is wellicht politiek niet correct maar gevoelsmatig (ja er zijn nog burgers die dat hebben) volkomen juist.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Deze gedenkplaats zal er nooit komen omdat dan toegegeven wordt dat er een reusachtig migrantenprobleem is.
  Het probleem is er duidelijk maar het moet politiek doodgezwegen worden, want anders kan Merkel morgen al opstappen.
  Zaak is om de burgers zo weinig mogelijk van de problematiek te laten weten en vooral de andere kant op kijken.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  Agenda 21.Rivieren van bloed zullen binnenkort door europa stromen.

  Geliked door 2 people

 4. dondorp zegt:

  geachte wagensveld neree mik zelf had verscheidene keren kontakt met fanatici die hun eigen kinderen wilden stenigen te vaak politie aanraking geweesd dus stenigen met 16 kinderen-dat is geen gezin voor de gezelligheid stichten maar pure jihad– kan ik dit er niet nog bij hebben zij hij en zag een van hen een brilleman met zijn vuisten bedreigen-met uitzinnige ogen–als hij dus de kans krijgt te slaan is de man de rest van zijn leven blind !!! Deze man had langdurige rechtzaken door het vadertje aangespannen– wiens mogelijk zijn zoon 18 22 jaar die vertelde moslim het recht hebben de ongelovigen te doden maar als een moslim gedood word door ongelovige het 10 voudig gewroken moet worden!! Hoe durft iemand mijn zoon te slaan ander moeten met hun poten van mijn zoon af blijven!! Dus wat ik geloof :er is maar een antwoord mogelijk:: Here jesus u bent een bovennatuurlijk god die de tzunamie zond aan 200.000 die de wereld in brand wilde steken u bent degene die na erdo zei europa ineen dag te veroveren –zoals ik meer dan duizend mensen in buda-pest voorspelde–dat als gevolg van erdo s uitspraak Koning Jesus erdo een lesje gaat leren en voorspelde 700 aardbeving s doden in turkye voordat 2017 eindigt en als hij europa binnenvalt kunnen er wel eens 50000 minder zijn in istanbul!! Koning Jesus heeft alle macht!! in tacna bestolen ale mijn documenten 4 agent in opleiding en voorspelde een aardbeving 5 richter binnen 5 uur wat gebeurde!!!!! ieder maand ga ik enkele dagen droog vasten bidden en dan kan er van alles gebeuren!! Ik verwacht een fikse aardbeving in san Fransisco waarbij 20 procent huizen onbewoonbaar word en het gebouw facebook twitter google helemaal plat gaat waarin de wereld een berg zuiker minder zal hebben!! Ik geloof dat de wereld de democratise ondergang tegemoet gaat en uitstel new world order tot stand komt doordat Hij bevennatuurlijk ingrijp middel een antwoord gods activering yellowstone en activering vulcanen in moslimlanden–er is er een vlakbij mekka! 7 IN MAROC EN 7 IN SAOEDI EN 7 IN TUrKY de zwaarste aardbeving ooit in maroc plaats gaat vinden niet in europa en zwitserland vanwege hun satanise wetenscappelijk project CERN mogelijk met de grond gelijk gemaakt gaat worden—–

  Like

 5. dondorp zegt:

  ejbron is vel pro joods ben ik ook maar dat neemt niet weg dat de firma weinsten rotschild soros pure stanisten zijn!!!

  Like

 6. ruud zegt:

  Een mooi streven,

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Gedenkplaats voor de slachtoffers van migrantengeweld .
  In hilversum bij het omroepgebouw waar Pim Fortuyn is vermoord lijkt me een prima plek mooie grote vijver kunnen een hoop drijvende gedenk kaarsen in lantaarntjes kruizen vinden ze vast niet erg .
  En ze hoeven niet de deur uit om er verslag van te doen makkelijker kunnen we het niet maken.

  Oh wacht die vijver is er meteen gebouwd zodat het geen gedenkplaats zou worden .
  Nou reden des te meer om het er wel van te maken

  Like

 8. Jan zegt:

  Vertuscht! Rund 39.000 Deutsche wurden 2017 Opfer von Migranten-Kriminalität

  In Deutschland werden laut einer aktuellen Statistik des Bundeskriminalamts durchschnittlich pro Tag über 100 Bürger Opfer von Verbrechen, die von Zuwanderern begangen werden.

  2017 gab es knapp 40.000 deutsche Opfer von Straftaten durch vermeintlich „Schutzsuchende“ – fast sechsmal mehr als in umgekehrter Konstellation.

  https://www.wochenblick.at/schock-statistik-rund-39-000-deutsche-wurden-2017-opfer-von-migranten-kriminalitaet/

  Geliked door 1 persoon

 9. Elisah zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/terreurverdachte-parijs-en-brussel-herkend-als-beul-bij-is-verbranding~a07b066c/
  Terreurverdachte Parijs en Brussel herkend als beul bij IS-verbranding
  De Belgische politie heeft een Zweedse terreurverdachte, die betrokken was bij de aanslagen in Parijs en Brussel, herkend als een van de IS-beulen die in februari 2015 een Jordaanse piloot levend verbrandden. De gruwelexecutie van Muath Safi Yousef al-Kasasbeh werd gefilmd en online gezet. De gemaskerde daders waren allen hooggeplaatste IS’ers.

  Like

 10. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/06/oostenrijk-gaat-een-stap-verder-immigranten-zouden-op-europees-grondgebied-geen-asiel-meer-moeten-kunnen-aanvragen/
  Oostenrijk gaat een stap verder: Immigranten zouden op Europees grondgebied geen asiel meer moeten kunnen aanvragen
  Het moet zo snel mogelijk uitgesloten zijn om asiel aan te vragen in Europa. Is de mening van Oostenrijk, dat nu het voorzitterschap van de EU heeft overgenomen. De Oostenrijkse regering van het land is van mening dat veel immigranten “extremisten” kunnen worden en moeten daarom eerst leren “de waarden van de EU te respecteren”.

  Like

 11. Dat zal moeilijk worden een juiste plek te vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s