”Alternatief voor Zweden” wil 500.000 vluchtelingen uitwijzen

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden bezit sinds maart een nieuwe patriottische en immigratie-kritische partij genaamd “Alternatief voor Zweden” (AfS, “Alternativ för Sverige”). De oprichter van de partij is de voormalige voorzitter van de jeugdorganisatie van de Zweden Democraten, Gustav Kasselstrand. Hij werd in 2015 door de Zweden Democraten uitgesloten. De partij maakte zich destijds wegens ideologische verschillen los van haar hele jeugdorganisatie.

Mitteleuropa

“500.000 redenen om op het Alternatief voor Zweden te stemmen”

De AfS treedt duidelijk meer vastberaden tegen immigratie en multiculti op dan de Zweden Democraten. Kasselstrand heeft een “remigratieplan” opgesteld, dat hij op 4 juli in de krant “Fria Tider” presenteerde. Volgens dit plan dienen 500.000 immigranten Zweden te verlaten. Kasselstrand ziet daarin “500.000 redenen om op het alternatief voor Zweden te stemmen”.

Asielsysteem dient volledig afgeschaft te worden

Bij de 500.000 immigranten die moeten vertrekken, gaat het grotendeels om asielzoekers. De AfS wil het asielsysteem compleet afschaffen, en wel met onmiddellijke ingang. Alle asielprocedures zouden daardoor gestopt en de asielaanvragers uitgewezen worden. Dus zowel de 50.000 al afgewezen asielzoekers evenals de 63.000 asielzoekers met een lopende procedure zouden Zweden dus moeten verlaten.

Ook “erkende vluchtelingen” dienen uitgezet te worden

Ook de 289.000 asielzoekers met een positief afgesloten procedure en een verblijfsvergunning dienen, evenals hun familieleden, bijna allemaal uitgewezen te worden. Uitzonderingen zouden er alleen maar zijn voor onontbeerlijke geschoolde krachten, die perfect Zweeds spreken en van onbesproken gedrag zijn. De AfS houdt rekening met 275.000 asielzoekers met een verblijfsvergunning en familieleden die weer zouden moeten vertrekken.

Van ingeburgerde immigranten dient het staatsburgerschap afgenomen te worden

Ook al ingeburgerde immigranten dienen in bepaalde gevallen het Zweedse staatsburgerschap weer kwijt te raken en uitgewezen te worden. Dit betreft zware criminelen, veelplegers, langdurig werklozen en personen die geen Zweeds kennen en over het algemeen hun verplichtingen niet nakomen. De AfS houdt hierbij rekening met 88.000 al ingeburgerde personen die uitgezet zouden moeten worden.

Remigratie dient binnen zes jaar uitvoerbaar te zijn

Door de uitzettingen dienen volgens de AfS enorme bronnen voor het welzijn van het Zweedse volk vrij te komen. De AfS schat dat het plannen binnen zes jaar uitgevoerd kan worden. Om de bureaucratische kosten te drukken, dient de huidige “migratieautoriteit” (“Migrationsverket”) door een “remigratieautoriteit” (“Återvandringsverket”) te worden vervangen.

Nog een eis: EU-uittreding

De AfS heeft nog meer eisen, die haar onderscheiden van welke andere partij dan ook: onmiddellijke EU-uittreding (“Swexit”), afschaffing van de publieke omroep en de invoering van een uniform belastingtarief voor alle inkomens (“Flat Tax”).

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Vluchtelingen", asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op ”Alternatief voor Zweden” wil 500.000 vluchtelingen uitwijzen

 1. Pingback: ”Alternatief voor Zweden” wil 500.000 vluchtelingen uitwijzen | toodlessss

 2. koddebeier zegt:

  Mooi, SUCCES !! 🙂

  Like

 3. ildiko zegt:

  dat wordt oorlog !

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Sverige ar vart at fa en reset!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Sorry moderator het betekend Zweden verdient een “reset’!

  Like

 6. theresageissler zegt:

  Dat is waarachtig hollen na het stilstaan! Afwachten maar, of het voldoende inslaat.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Gustav Kasselstrand mag wel zorgen dat hij beveiliging krijgt.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Alternatieven voor de Brusselse manie worden al decennia keihard verdrukt, de EU kost de samenleving miljarden euro’s en het doet de problemen escaleren, alternatieven zijn slechts uitstel van de ondergang, het roer moet om, overnieuw beginnen zonder de linksche psychopaten met hun communistische utopie.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Een lange reportage/film over immigratie in Zweden en zijn inwoners die “Stop”zeggen wat migratie betreft.

  Op ’t hoogtepunt van de grote toestroom van immigranten naar Europa in 2014 en 2015, accepteerde Zweden, met een bevolking van +- 10 Miljoen, 100-duizenden asielzoekers – verreweg de
  meesten42 per hoofd van de bevolking van de EU.
  Sindsdien is het aantal gewelddadige misdaden omhooggeschoten en dan vooral wat aanranding betreft.

  De Zweedse politie heeft meer dan 50 gebieden met grote allochtone bevolkingsgroepen aangewezen die “worden gekenmerkt door criminaliteit, sociale onrust en onveiligheid”.
  Hiervan zijn er 23 geclassificeerd als “bijzonder gevoelig”, of zoals critici van migratie het noemen: “no-go zones” , waar zelfs de politie nauwelijks durft te komen.

  Behalve over drugshandel en bendegeweld klagen bewoners dat deze gebieden vrijwel worden gekoloniseerd door immigranten wier cultuur in strijd is met de Zweedse waarden. Veel Zweden en vroegere immigranten zeggen dat Zweden niet langer Zweden lijkt te zijn.

  Critici van het open immigratiebeleid van de regering klagen erover dat de politie bang is om in te grijpen uit angst om beschuldigd te worden van racisme, terwijl de politiek correcte pers van het land over het algemeen
  degenen die bezorgd zijn over de toestand van het land, als racisten weggezet.

  Maar nu hebben sommigen die genoeg hebben van wat zij zien als passiviteit van de autoriteiten het heft in eigen handen genomen.
  Ze zijn begonnen groepen te organiseren genaamd “Odin’s Soldiers” om in de meest “verwoeste” gebieden van het land te patrouilleren. Ze worden soms burgerwachten of al-dan-niet racisten genoemd, maar de groepen zeggen dat ze in hun eigen land willen kunnen leven zoals ze dat deden vóór het begin van de migranteninvasie………..

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Moslims zullen pas bereidt zijn te vertrekken als ze tegen geweld aanlopen waarbij ze zelf het onderspit gaan delven. Eerder zullen ze nooit gedwongen vrijwillig gaan. De dag gaat komen dat Europa niet anders meer kan.

   Geliked door 1 persoon

 10. koosv8 zegt:

  Het klinkt keihard, maar als de Zweden een beetje nadenken dan weten ze dat het opzich niets anders is dan Zweden eerst. En dat is alleen maar goed te vinden na alle auto branden, mishandelingen ,verkrachtingen, en moorden. Mogelijk gemaakt door wegkijken van de regering, en alle linkse mooi praters, zowel bij justitie als het onderwijs .
  Ik hoop alleen maar dat het lukt, want ze zullen net als in ons landtje zelfs in het stemhokje laf en zg.correct hun stem uitbrengen. Wie doordenkt weet dat het niet anders meer kan.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Gelijk hebben ze. Eruit dat getijsem, al verwacht ik enorme weerstand als het zover komt. Maar daar hebben ze legers voor uitgevonden. De handen van die soldaten jeuken al jaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s