Belgische jongeren van allochtone afkomst supporteren tegen Rode Duivels en maken amok in Genk

Screenshot_7

(Door: Dario D’Arpino)

In Genk heeft een groepje jonge Belgen van allochtone afkomst amok gemaakt tijdens de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Japan. Ze supporterden luidkeels tegen België en irriteerden de 3.000 andere supporters die de match volgden op een groot scherm op de Grote Markt. Het kwam tot schermutselingen met de politie en ook enkele stewards moesten ingrijpen. (video in de bron!)

Bron:
www.tvl.be
(h/t “Roni Thome”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Belgische jongeren van allochtone afkomst supporteren tegen Rode Duivels en maken amok in Genk

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Gebrek aan aandacht, misschien slecht rapport? Neen en het heeft ook niets met integratie te maken want het is al de 4e generatie ellendelingen die niet in Europa thuishoort. Waar zou het dan wel mee te maken hebben? Misschien dat die lui echt absoluut niet deugen en ze niet zullen rusten voor het hier net zo’n doffe ellende is als de landen waar zij vandaan komen en thuishoren. Die nietsnutten doen maar op 1 ding hun best en dat is onze maatschappij ondermijnen.

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Ach ja, Turkije en Marokko konden al na de eerste wedstrijd terug naar huis geloof ik.
  België laat zien wat ze de afgelopen jaren hebben geleerd en brachten dat op een professionele manier in beeld.
  Dat zet natuurlijk kwaad bloed.
  Dat zou je nou eens in Marokko of dat andere apenland Turkije moeten doen, supporteren tegen je eigen gastland!
  De fuckers en hun broedkippen worden hier volledig gratis onderhouden, brutaliseren hun gastheren en maken het ze onmogelijk de wedstrijd te zien!

  Wat zullen ze woedend geweest zijn toen België met 2-1 van Brazilië won…
  België chappeau!
  Fantastische prestatie!

  Like

 3. annah zegt:

  stelletje lafaards

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Dat zijn geen rode duivels, maar zwarte duivels uit Noord Afrika. Altijd bereid om herrie te schoppen c.q. iedereen lastig re vallen. Dit is volgens de video al de vierde generatie van allochtonen jongeren. Dit tuig zal zich nooit aanpassen, en altijd dwars blijven liggen, ook al zou het de 20e generatie betreffen. Dit in tegenstelling tot alle andere nieuwkomers (Geen moslims) en oudgedienden zoals de Molukkers, Joden en Chinezen. Van deze drie heb er je bijna geen erg in dat ze bij jou in de buurt wonen ! Wijzelf hebben twee cafetaria’s naast de deur met Chinezen. Vriendelijk en voorkomend zoals die mensen zijn….Dit in tegenstelling tot (heel soms) het publiek die de zaken bezoekt !

  Like

 5. Yvonne zegt:

  En weer treiteren in het land dat ze te vreten geeft, ga in je eigen rotlanden amok maken

  Like

 6. bozeoudeman zegt:

  Ja nou en? Wij moeten meer begrip tonen, dat is het. Dit soort jongeren moeten meer en betere stageplekken en goed betaalde banen krijgen, grotere huizen, meer huursubsidie, meer en gratis zorg en onderwijs er moet meer thee gedronken worden met de ouders en alle andere buurtgenoten moeten minstens een keer in de week, liefst vrijdag, de gebedsbijeenkomst bezoeken om dus meer begrip te leren opbrengen, dat is het. Dit soort jongeren moeten meer en betere stageplekken en goed betaalde banen krijgen, grotere huizen, meer huursubsidie, meer en gratis zorg en onderwijs er moet meer thee gedronken worden met de ouders en alle andere buurtgenoten moeten minstens een keer in de week, liefst vrijdag, de gebedsbijeenkomst bezoeken om dus meer begrip te leren opbrengen, dat is het. Dit soort jongeren moeten meer…..en zo gaan ze eindeloos verder, de Cohennetjes, de Patijntjes en zeker straks ook de Halsematjes….

  (En oh ja, sorry dat ik Soros een SS’er noemde maar ik vind dat er weinig verschil tussen hem en dat soortlieden is… Bij deze rechtgezet, ik vind hem precies en SS’er!)

  Geliked door 1 persoon

 7. Patriot 2.0 zegt:

  Wat zijn de consequenties? Niks, zeker weer.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  AH,Ha Nep Belgen dus, het zijn geen Belgen, het zullen nooit Belgen worden, het zijn gewoon buitenlanders met een Belgisch paspoort !
  Net als die Nep Nederlanders hier !

  Geliked door 1 persoon

 9. Eric zegt:

  Voor één keer kan ik de allochtone jongeren alleen maar gelijk geven. België is een sof, het had nooit mogen bestaan en Vlaanderen had deel van de Nederlanden moeten blijven uitmaken. Als zogenaamde “Belg” nam ik het op voor Japan, dat tenminste een beschaving heeft, waar moslims geen kans maken binnen te geraken. Spijtig genoeg schoot Japan tekort en zitten we hier nu in België met de gebakken peren, d.w.z. de voetbalhysterie zal nog een tijdje aanhouden. Ondertussen islamiseert dit land tegen een razend tempo verder. Knappe tranquillizer, die voetbal der dwazen.

  Like

 10. bokito zegt:

  die 3000 belgen hadden dat tuig op moeten vreten

  Like

 11. Roeland zegt:

  België barst! Vlaanderen onafhankelijk !! Wales heeft een nationaal voetbal team , Schotland en Engeland ook. Waarom Vlaanderen niet? De vraag stellen is hem natuurlijk beantwoorden.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Met open mond gekeken en geluisterd naar het frontaal offensief van downplayen en goedpraten.

  Welnee hééélemaal geen integratie probleem, ben je mal.

  Ze hadden misschien een slecht rapport of konden geen vakantie werk vinden.

  Zie je nu dat de Belgen allemaal racisten zijn.

  Allochtonen slechte cijfers geven en dan ook nog het vakantie werk misgunnen.

  Logisch dat ze dan gaan rellen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Republikein zegt:

  Lijpe Jan Mulder houdt zijn bek, is met stomheid geslagen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, wat ’n ongelofelijke lelijke brutale volkskop heeft die Jan Mulder, toch.
   Met die scheve bek.
   In Nederland is hij al héél lang geleden afgeserveerd, samen met z’n vriendje van Dorp, maar voor de onnozele Vlamingen is hij kennelijk de juiste man die het allemaal zo zeker weet.
   En die Vlamingen maar blijven twijfelen, weet je wel.
   Twijfel niet, schop ‘m terug naar z’n NL-dorp waar hij thuis hoort.

   Like

 14. Republikein zegt:

  Waar zal ik dit eens plakken, nou, hier maar, voor de fam. Mulder uit Winschoten.

  Er was een vogeltje en die kon niet kakken, er was een veertje voor zijn poepertje blijven plakken, oh jee, dat heeft niks met Winschoten te maken.
  Free Winschoten van Jan en Jojanneke, en zoonlief.

  Valverde is de slimste slikker en de bevrijding is begonnen op de Afsluitdijk.
  Een Arabier werd te pletter geslagen door een hoer en van een moslima is een tepel afgebeten, de dader ontkwam.
  Nadere mededelingen worden in de gaten gehouden olv dhr, Schoof, laat die maar schuiven.
  En dan nog het weerbericht voor de komende dagen:

  Als volwassene hoorde ik in de moslimwereld verzen en hadiths (uitspraken van Mohammed) die vaak door extremisten werden gebruikt en die in hun gedachten gekerfd zijn. Voor hen zijn dit de ware instructies en voorspellingen van het machtigste wezen. Die moslims zijn ervan overtuigd dat deze verzen en hadiths uit zullen komen, omdat ze afkomstig zijn van Allah of zijn boodschapper, Mohammed. Allah zegt bijvoorbeeld in het Koran-hoofdstuk (9:33) ūrat al-tawbah (Het berouw):

  “Hij (Allah) heeft zijn Boodschapper gestuurd met raad en de godsdienst van de waarheid (islam), om dominant te zijn over alle andere religies, ongeacht of de Mushrikoon (ongelovigen) het haten.

  Een populaire hadith is:

  “Voorwaar, Allah heeft mij het oostelijk en westelijk deel van de aarde getoond en ik zag, dat het gezag van mijn Umma (natie) alles wat ik zag overheerste.

  Sommige extremistische moslims geloven dat Allah en Mohammed voorspelden dat ze zouden heersen over Amerika nog voordat Amerika werd ontdekt door de Europeanen. Een radicale moslimactivist stelde in het ABC-nieuws : “Wij geloven inderdaad dat op een dag de vlag van de islam boven het Witte Huis zal wapperen.” Hij citeerde een gezegde van Mohammed, verwoord door de moslimwetenschapper Al-Tabarani uit de 10e eeuw. “Het laatste uur,” zei hij, “zal niet komen, totdat de moslims het Witte Huis veroveren.”
  https://nl.gatestoneinstitute.org/12672/radicalisme-islamisten-amerika

  Ik hep vandaag alleen water en koffie gedronken, je gaat er helder van denken.
  Hoort en zeg het voort.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ben je aan het afkicken? Best wel moeilijk hé.
   Ik doe het ook regelmatig, een paar dagen alleen maar appelsap, water en thee.
   Is soms wel eens goed voor je, als het maar geen gewoonte gaat worden.

   Like

   • Republikein zegt:

    In het achterland van Pakistan vindt u een unieke oude stam van mensen die wonen in het Chitral District van de Khyber-Pakhtunkhwa provincie. Wat ze uniek maakt voor de meeste Pakistani is het feit dat veel mensen in de stam blond haar en blauwe ogen hebben. Ik wil hier nog aan toevoegen dat zij beweren uit Griekenland te stammen in de tijd van Alexander de Grote.

    Like

 15. paulzwueste zegt:

  Turkije en Marokko samen met Iran en Saoedi-Arabië tegen de rest van de wereld, en dan nog verliezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s