Decadentie ten top

Screenshot_1

(Door: “bozeoudeman”)

Het einde van onze beschaving staat voor de deur, veroorzaakt door decadente idioten die hun financieel genot niet kunnen dragen en daarom kiezen om ‘zielige’ middenstand immigranten een handje te helpen onze beschaving onder de voet te lopen. Onze landen staan op punt van instorten en zo behalen de nazi’s, dit keer onder leiding van oud SS’er George Soros, toch de overwinning op onze beschaving. Niemand legt de meute in het zwart geklede en met helmen gesierde terroristen, die zogenaamd strijden tegen het fascisme, ook maar iets in de weg.

Gestoorde rechters spreken een wijnboer en wellicht kapitalist, die honderden illegalen Frankrijk heeft binnengesmokkeld, vrij van mensensmokkel op basis van de brede begrippen ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap’, ongeacht wat hier de gevolgen van worden.

Iedere idioot die zich bezwaard voelt met zijn/haar te rijk zijn, kan dus nu de auto volproppen vanuit Griekenland met zielenpoten om deze, eenmaal op de gewenste bestemming aangekomen, wel of niet voor deze dienst te laten betalen na hen netjes voor de deur van de plaatselijke sociale dienst te hebben afgezet.

Of hier werk voor hen is, dat deert deze goede mensen niet, zij hebben hun christelijke daad verricht. Dat de meesten van deze door hen ‘geredde’ immigranten dan hier in de criminaliteit terechtkomen, waar dan andere burgers weer de dupe van worden, kan deze christenen ook niet schelen. Dat is op het geweten van die persoon zelf en daar hebben zij dus niets mee te maken.

Dat er met hen vele tienduizenden idioten zijn die ook hun christendaad verrichten iedere keer weer als zij van hun teveel bezit hebben genoten en zo een signaal afgeven dat je vooral naar Europa moet gaan als zielige middenstand immigrant, want de echte arme immigranten hebben geen geld om de smokkelaars te betalen, deert deze heilige goeddoeners niet.

Dat kan hen dus nu ook niet meer worden aangerekend, gezien de uitspraak van het hoogste gerechtshof in Frankrijk. Het kan hen ook niet worden aangerekend dat zij met hun goede daden meehelpen de fundamenten te leggen voor de ontmanteling en vernietiging van ook hun eigen maatschappij, omdat ze daar het verstand niet voor bezitten om dit te kunnen inzien.

Simpel toch, dus volle kracht vooruit met die vrachtwagen vol zielige middenstand immigranten, die ook wel eens een eigen Mercedes onder hun kont willen hebben. Stuur na deze uitspraak nog meer schepen de zee op met bordjes ‘gratis veerdienst’ om sneller de ultieme christendaad in het door  immigranten op te richten anti christen circus te kunnen plegen. Eindelijk martelaar, eindelijk heilig!

En zo, met dank aan ‘hooggeleerde’ rechters, gaan we richting einde van de wereld, die we met elkaar ooit hebben opgebouwd, of richting burgeroorlog als er voldoende burgers wakker worden en inzien dat decadente idioten de hele wereld in de fik aan het steken zijn omdat zij er een probleem mee hebben stinkend of redelijk rijke decadente idioten te zijn.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Decadentie ten top

 1. Born to be wild zegt:

  Helaas kan ik alleen maar op aanvullen dat ik denk dat dat hele volproppen met Islam te maken heeft met de toetreding van Turkye tot de EU, wellicht is de gestelde eis dat het hier minimaal uit 50% moslims moet bestaan, wat de orginele bevolking ervan vind of denkt doet allemaal niet terzake.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat een geleuter.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @Born to be wild
   Mooie nickname,maar dat ter zijde.

   Leest U de resolutie van straatsburg eens.
   Er zal u veel duidelijk worden.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Tsja.
   Ik heb zo langzamerhand de indruk dat deze oude mannen-schrijver ons geen creatieve ideeën en geen nieuws te bieden heeft, maar het leuk vindt dat hij artikeltjes geplaatst krijgt onder het pseudoniem: “Boze oude Man”.
   Nou doe je daar natuurlijk geen kwaad mee, maar ik zou als ik “Boze oude Man” was maar gewoon besluiten met het schrijven van: “Boze oude Man”.
   Maar dan ook niet meer aub.

   Dan hoeven wij dat hele artikel tenminste niet te lezen, om te zoeken naar iets wat echt de moeite waard zou kunnen zijn, eventueel natuurlijk.
   Nou ja, niet boos worden oude man.
   Het is maar ’n suggestie.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik weet niet of je Champagne drinkt zoals de afgebeelde “MOËT & CHANDON” , die kost ongeveer Euro 50.-
    Maar een Franse wijn die net zo smaakt is de “Saumur Demi-Sec” en die kost Euro 5 bij Intermarché.
    Die kopen wij altijd. Maar mag geen Champagne worden genoemd van de champagne-boeren, is concurrentievervalsing.
    Of je moet “decadent” zijn en uitsluitend Champagne willen drinken………………..

    Like

   • Republikein zegt:

    Is genoemd naar de streek dus beschermd, of de maker, net zoals bier.

    Like

 2. Thom zegt:

  Soros is het grootste stuk afval dat de wereld ooit geproduceerd heeft. De schrijver moet echter wel bij de feiten blijven. Soros was geen oud-SS-er, want hij is geboren op 12 augustus 1930 en heeft een Joods-Hongaarse achtergrond. Hij was op het einde van de oorlog 15 jaar. Er bestonden geen SS-ers van 15 jaar en hij was niet eens in Duitsland tijdens de oorlog.

  Like

  • De boze oude man vindt dat Soros een SS is, gezien zijn vernietigend gedrag naar anderen….de conflicten en de chaos die hij sticht.

   Like

   • Thom zegt:

    Er staat overduidelijk oud SS-er en dat kan Soros nooit geweest zijn.
    Je moet het woord SS niet bij iedereen in de schoenen schuiven. Links schrijft Wilders is een SS-er en AfD zijn allemaal nazi’s en SS-ers en rechts schrijft Soros is een oud SS-er. Hou je bij de feiten, anders vervalt de lading die het woord heeft. Gebruik het woord SS-er voor degenen die het echt waren en niet om tot uitdrukking te brengen wat je zelf van iemand vindt.

    Like

   • bozeoudeman zegt:

    @ Thom
    Sorry dat ik de man een oud SS’er noemde als hij dat qua leeftijd niet geweest kan zijn. Het is nog wel erger dan dat, in mijn ogen is hij even erg in zijn eentje als de gehele SS bij elkaar als ik mag geloven wat deze man allemaal op zijn geweten heeft. Hij schijnt met gewetenloos gespeculeer bijna heel Engeland failliet te hebben gemaakt, hij is een van de belangrijkste idioten achter het open grenzen idee waar hij de wereld mee wenst op te zadelen. De vraag is hoeveel hij wellicht hieraan verdient, aan mensensmokkel dus, direct ofwel indirect. De andere vraag is hoeveel doden deze man met zijn dwingelandij in de toekomst zal veroorzaken? Miljoenen? Tientallen miljoenen? Speculatief? Ja nog wel, helaas we zullen zien. Dus nee, hij is geen oud SS’er maar misschien nog veel erger. De toekomst zal het leren. Maar je argument klopt. Het is vervuilend om namen te roepen als die op dat moment niet passen bij de persoon die je noemt.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Wat is er mis met de “huidige” SS-ser?

    Je bent ’n “huidige” Nazi, SS-er, racist, fascist, kampbeul of Capo en tegelijkertijd ben je daardoor gelijk kansloos en monddood.
    Nou is het leuke dat de mensen die links en rechts deze benamingen om zich heen smijten voor 99,9 % nog niet eens, zeg maar helemaal niet, die WOII hebben meegemaakt.
    Ik heb het voorrecht gehad.

    Dus ik weet waarover ik praat, àls ik er al over praat…!
    Ik zou héél graag willen dat al die lui die het niet laten kunnen om ’n ander door het oneigenlijk en misleidend gebruik van bovengenoemde namen monddood te maken, ’n permanente verlamming in de tongspier kregen.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Eens met jouw eerste regel.
   Thom er bestaat een intervieuw op infowars.van een journalist aan Soros.
   Daar vraagt de journalist of hij tegen joden geweest is.
   Soros erkende dat hij een nazi-“peetvader” had die hij geholpen heeft net het ontdoen (stelen) van bezittingen van joden door die nazis.
   Op de vraag of hij er moeite mee gehad had dacht hij even na en zei nee.
   Geen ss.er maar hij gedroeg zich wel zo.

   Like

 3. Het zijn keiharde feiten boze oude man. Alleen de blinde wegkijkers zien het niet.

  Like

 4. Williaan zegt:

  De Gutmensch is de gevaarlijkste getolereerde vijand van het vrije Westen én van de illegalen die daar door denken in het paradijs aan te komen met alle kwalijke gevolgen van dien.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Ik geef Europa nog 3 tot 4 jaar en dan vliegt iedereen elkaar de strot en niet uit blijdschap, zo kan ik U verzekeren !

  Geliked door 4 people

 6. Kev zegt:

  Sorry lees hier vaak hier dat Brussel / Rutte en co nazi regime/fascisme is ben ik het totaal niet eens en mr soros een nazi . De EU Rutte en co mr soros hebben niks met nazisme of fascisme te maken het zijn marxisten socialisten en liberalen die hebben altijd samen gewerkt liberalen verdien aan socialisme . Brengen samen vreemde volken in andere landen om het instabiel te maken en het zorgt er voor dat men zich niet meer thuis voelt in eigen land en een opstand van het volk onmogelijk maakt . Lenin Stalin en andere communisten deden het zelfde met geld van wall street

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Kev.De nazi,s zijn socialisten.

   Like

   • Kev zegt:

    Nationaal is voor mij anders internationaal/communisten. En als mensen zeggen dat ik niet weet waar ik over spreek ik de verhalen van mij familie die hier in Nederland duitsland en Indonesië de oorlog heeft mee gemaakt bv het bouwen aan de treinrails in Azië en kan je zeggen die film die er klopt niet en is een schande voor de overlevende en gesneuvelde

    Like

 7. delamontagne zegt:

  U bedoelt die Wijnboer uit Zuid-Oost Frankrijk.
  Hij heeft al 100-den (1000-den ? ) illegalen de Italiaans / Franse grens over geholpen.
  Mocht samen met andere linkse figuren op het Flmfestival van Cannes, een maand of 2 terug, meedoen.


  Een schandelijke provocatie van de Veroordeelde Cédric Herrou die, omringd door migranten ! !, de middelvinger opsteekt en zo miljoenen Fransen vernedert die niet aan deze massale immigratie willen toegeven….
  * *
  Hier staat hij schaamteloos met een pas over de grens gesmokkelde “asieligert”………….

  BRON:
  https://www.nouvelordremondial.cc/2018/05/20/le-doigt-dhonneur-de-cedric-herrou-accompagne-de-migrants-au-festival-de-cannes-cree-la-polemique/

  Like

 8. bozeoudeman zegt:

  En allemaal samen Inch allah zingen met boef Sting en ‘kill the boer’ krijsen met de schooier Bono.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s