FREE Tommy Robinson! (14-07-2018)

file-5

Op zaterdag 14 juli organiseren wij van RIV (Rechts in Verzet) een demonstratie op de Koekamp voor Tommy Robinson. Koekamp ligt schuin tegenover Station Den Haag Centraal.

Zaterdag 14 juli gaan in meerdere landen, mensen de straat op om de vrijlating van de Britse anti-islamactivist Tommy Robinson te eisen.

Wij zijn te volgen op
Facebook: 5 voor 12 geweest
Twitter: @rechtsinverzet

Door:
Hugo Kuijper
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Verzet, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

39 reacties op FREE Tommy Robinson! (14-07-2018)

 1. theresageissler zegt:

  Hugo, hoe moeilijk het financieel ook weer gaat worden, ik zal al het mogelijke doen om erbij te zijn!
  FREE TOMMY ROBINSON!!!

  Geliked door 3 people

 2. Republikein zegt:

  Neem in het protest ook Jayda Franzen mee, zij is onder mensonterende voorwaarden naar ” huis” gestuurd, je wens het je grootste vijand niet.

  Geliked door 2 people

 3. Jack Terrible zegt:

  Ik (Hans van Tamelen) ben volgende week ook van de partij met mijn fotocollage van Tommy op de Kruiskamp in Den Haag!!! https://plus.google.com/u/0/105792476709984401449/posts/DQifpf6tZKi

  Like

 4. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  https://fenixx.org/2018/07/07/radar-en-vier-islamitische-koepelorganisaties-willen-wilders-alsnog-vervolgen-voor-haatzaaiende-campagnespot/
  RADAR en vier islamitische koepelorganisaties willen Wilders alsnog vervolgen voor ‘haatzaaiende’ campagnespot
  Antidiscriminatiebureau RADAR en vier islamitische koepelorganisaties willen dat de PVV alsnog wordt vervolgd voor de ‘Islam is’-campagne. Ook de Rotterdamse Islamitische stichting SPIOR doet mee. Ze zijn met een ‘artikel 12’ procedure naar het gerechtshof gestapt. De officier van justitie zag eerder geen mogelijkheden voor vervolging.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Allemaal goed bedoeld, al die akties voor Tommy, maar geen enkele demonstratie zal wezenlijk effect scoren. De boven ons gestelden, al dan niet zelfbenoemd, hebben een hardhouten plank voor hun kop. Ze houden zich Oost Indisch doof en West Indisch blind, en rammen er van alles doorheen. Willen we de arme man uit de gevangenis krijgen, dan zouden we hem er met een knokploeg er uit moeten gaan halen en ergens moeten laten onderduiken….Geld verloren; iets verloren, hoop verloren, meer verloren, en eer verloren alles verloren. De E.U. en haar companen stelen ons geld, ontnemen ons alle hoop, en hanteren een eerloos beleid. Dat is meer dan een mens kan verdragen.

  Geliked door 3 people

  • theresageissler zegt:

   Ja, maar, tjesus, bigljohn, moeten we dan maar liever zwijgen als het graf? Doodse stilte?
   Mensen als Tommy en Jayda moet toch minstens af en toe íets ter ore komen van dat ze ergens in Europa niet vergeten worden?
   Trouwens, het voornaamste: Wie zwijgt, stemt toe!

   Geliked door 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    theresageissler; Mensen als Tommy en Jayda moet toch minstens af en toe íets ter ore komen van dat ze ergens in Europa niet vergeten worden? Ja en nee. Je kunt iemand onbedoeld ook valse hoop geven. Ook kan de gevangenis brieven openen en of vernietigen, nieuws filteren, enz. enz. De linksmens zul je nimmer kunnen overtuigen, alsmede die lui in Brussel en in de tweede kamer. Blijven wijzelf alleen dus over, en dat is praten voor eigen kerk. Probeer ook maar eens een verhaal in de krant te krijgen.
    Het lukt mij zelden. En meestal blijft er van de essentie niet veel over, omdat de redactie van die MSM krant jouw ingezonden verhaal aanpast, censureert zeg maar.
    Demonstreren voor de goede zaak kan, maar je zult er nooit veel wijzer van worden. Dat is ook de reden dat sinds 1980 (Jan Maat) de islamisatie toch gestaag verder ging. Pim Fortuijn werd op een laffe manier uitgeschakeld. Geert Wilders doet zo zijn best, maar blijft een roepende in de woestijn. Hij is zo serieus bezig, maar word door de complete 2e kamer gebasht. Al bijna 40 jaar werden en worden geweldige inspanningen geleverd die helemaal niets opleverden. Het Forum voor democratie is ook al een wassen neus gebleken, maar pikt wel zetels van de PVV in. De versnippering op rechts is een gruwel die we al helemaal niet kunnen gebruiken. Als Geert in het parlement en voor heel Nederland al tegen een muur aan botst, wat moeten wij dan nog gaan uitproberen ???
    We stemmen trouw op de PVV, maar waarom groeit de partij niet. Bij de laatste 2e Kamerverkiezingen werden 20 zetels behaald, terwijl enkele dagen voor de verkiezingen de PVV 37 virtuele zetels had. Daarentegen Groen Links (Marx) opeens 16 Kamerzetels. Stembusfraude die de VVD alweer aan de macht bracht. Ons woord word of niet serieus genomen, of het word anders uitgelegd. Voor wie of wat eigenlijk demonstreren, en wat levert het nou op. Hooguit een voldaan gevoel dat men – strijdt – voor de goede zaak. Meer echt niet ! Moeten we demonstreren om de linksmens te overtuigen, voor de PVV aanhangers, de overheden, of de man in de straat die je niet serieus neemt, ja je zelfs uitlacht. Zelf al verschillende keren meegemaakt. Begin er ook niet over met verjaardagen en bij familie, en al helemaal niet op je werk. Zodra men door heeft waar je voor staat, word er op een geniepige manier een ontslag voor je geregeld. Het is vechten tegen de bierkaai, alwaar je nooit van gewonnen zult krijgen. Het is niet anders ! Wie zwijgt stemt toe. Pertinent niet waar. En er zijn veel betere manieren van verzet, maar de Europese volkeren willen er nog steeds niet aan. De al veelbesproken burgeroorlog.

    Geliked door 2 people

   • theresageissler zegt:

    Opwekkend ben je weer! (LOL!) Nou ja, het zal je zéker weer een paar likes opleveren en ik heb zelfs een vermóeden vanuit welke hoek….
    Maar ik lach er op dit moment om, want mijn dag kan wat dit betreft even niet meer stuk: Iemand uit óns midden, heeft nl. zojuist geld aan mij overgemaakt voor de treinreis, en néé, ik ga hier even níet van de daken schreeuwen, wie het is.
    Blijft tussen hem/haar en mij. Maar wat ik maar zeggen wil: Zo heb je ze óók!
    En kijk, dát te ervaren, daar put je dan weer moed uit, ik tenminste wel!

    Geliked door 1 persoon

   • bigljohn zegt:

    Ik heb respect voor jouw zienswijze, want een ieder is vrij om er het zijne van te denken. Vrijheid van meningsuiting. Alleen zie ik het dus weer iets anders dan jij.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    “Nou ja, het zal je zéker weer een paar likes opleveren en ik heb zelfs een vermóeden vanuit welke hoek”….

    Ik dacht dat jij zou stoppen met je insinuaties, @Theresa.

    Blijkbaar kun je het niet laten.

    “Hugo, hoe moeilijk het financieel ook weer gaat worden, ik zal al het mogelijke doen om erbij te zijn!”

    En natuurlijk stuurt iemand je geld; je hebt toch echt duidelijk genoeg gemaakt dat je dat nodig had.

    ’t Is te hopen dat hij/zij – net als die doodgoeie Harry – later te horen krijgt .dat hij/zij het heeft gedaan om er iets voor in de plaats te krijgen of dergelijk fraais.

    Moesten wij dat weten trouwens, dat iemand je geld heeft gestuurd?

    Ik accepteer niet meer dat je opnieuw begint met anderen – o.m. ‘Tistochwat – het bloed onder de nagels weg te halen, omdat zij over de ontwikkeling van de gang van zaken voor wat betreft de islam een andere mening heeft dan jij. Mag dat niet?

    Je zou je beperken tot het schrijven van artikelen en ook daarin zaten al voldoende verborgen verwijzingen om op de hoogte te blijven van jouw mening over andersdenkenden.

    Geliked door 2 people

   • theresageissler zegt:

    Oh, en dan toch nog even iets: Je vraagt je nu vertwijfeld af, waarom de PVV niet groeit:
    Tja, dat kan ík je allang vertellen. Dat hèb ik zelfs al ettelijke keren gedaan.
    Maar telkens als je daarover begint, worden er hier een paar kregel, om niet te zeggen: razend, sommeren je, er over óp te houden, beschuldigen je van trollen en dergelijk fraais en betichten je zelfs van “verraad”, waarop ze pogingen gaan doen om je de mond te snoeren. Tja, dan houdt het op, hè…
    Waarom de PVV niet groeit….Omdat de basis teveel als los zand aan elkaar hangt, omdat, ik zal het vieze woord nog maar eens gebruiken, het geen lédenpartij is.
    Dat ging éven goed, maar nu, 12 jaar verder, begint het scheuren en afbrokkelen. Tja, het is ook de enige partij, in heel Europa, die het zo doet, met maar één enkel lid en zonder fundament aan de basis.
    Maar goed, goed, ik zwijg er verder weer over; laat iedereen hier dus maar gerust zijn: De tijd zal het leren….
    (Ik blijf er uiteraard op stemmen; zo ver gaat dat “verraad” van mij dus niet.)

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Wachters, 9.13u.: Nu verzoek ik bij deze jóu even beleefd maar dringend, óp te houden, Wachteres:
    Ik heb hier geen enkele naam genoemd en ik zal dat niet doen.
    En over Tistochwat ben IK met geen woord begonnen: Dat doe j i j hier, om precies te zijn.
    En ik ‘zou’ helemaal niets: Alles, wat ik hier al of niet doe gaat in overleg met Hr. Bron en níet met jou.
    Aan hèm doe ik zekere toezeggingen, niet aan iemand anders en ook niet aan jou.
    Begin dus a.u.b. niet met mijn teksten uit te pluizen, in de hoop, mij ergens op te kunnen betrappen en wat nóg wenselijker is: Laat mij mijn zienswijzen uiten, zoals ík ze zie, a.u.b.
    Dat is evengoed het recht van mij, als van wie dan ook, al bevallen ze jou dan misschien af en toe niet.
    De toekomst zal wel leren, wie van ons er gelijk heeft. Maar ik weiger, mee te huilen met de wolven in het bos op momenten,dat ik het nu eenmaal anders zie.
    Zo af en toe zul je dat ook nog wel bij anderen tegenkomen. Dus: Als je dat niet bevalt, dan lees je het maar niet.
    En sorry, ík begin hier nu niet met ruziemaken, Jij doet dat, op deze manier.
    Oké, gemoederen bedaard en discussie gesloten. Hoop ik.

    Like

   • Harry zegt:

    Een oud chinees spreekwoord zegt : “iemand met een tyfuskarakter zal nooit veranderen , net als houtkevers vreten ze alles alleen steeds verder op” .

    Mijn vorige vriendin was een Chinese arts , ik stond altijd versteld van de levenswijsheid van die mensen en hun observatievermogen !

    Maar als ik er een Nederlandse wijsheid aan toe mag voegen ,
    T.G. gaat N O O I T VERANDEREN !
    Dat “karakterdingetje” zal altijd op blijven spelen .
    We zien het hier zelf , nadat ze kennelijk weer mee mocht gaan reageren , eerst heel gedecideerd en neutraal , loopt het toch weer gierend uit de klauw .
    Ze kan het niet helpen , zo is ze gebakken .

    Geliked door 2 people

   • theresageissler zegt:

    @bigljohn, 00.22u: Dat weet ik. En dat is dan ook, volgens mij, de reden, dat w i j , voor zover ik me herinneren kan, nooit kwestie met elkaar gehad hebben.

    Like

   • Wachteres zegt:

    En daarna de volledige onschuld uithangen, @Harry:

    “Nou ja, het zal je zéker weer een paar likes opleveren en ik heb zelfs een vermóeden vanuit welke hoek”….

    Ben benieuwd welke hoek zij dan bedoelt. Of was het een zinloze opmerking?

    Het gaat mij mijlen de keel uithangen.

    Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Tja , iemand heeft weer geld geschonken aan madame Geissler .
    Zou die arme : “oh , je bedoelt Gérard” , wakker geschrokken zijn en aan z’n stutten hebben getrokken , of is ie financieel zóver uitgekleed dat ie nu ook blut is ?

    Ik ben ook zo’n sukkel die meent steeds mensen te moeten helpen .
    Meestal is het stank voor dank .
    Dat soort mensen , die niet met geld om kunnen gaan , menen , dat als zij een lening krijgen , bij voorbeeld , dat ze dat geld dan hébben , maar terugbetalen , hó maar .
    Komt in hun kop niet óp .
    Dan krijg je soms als argument : ” Ja , maar jij hebt toch zát , waarom moet je dat van een arme sloeber dan terug hebben ?
    Wij hebben al zo weinig .
    Dat is toch gewoon niet eerlijk ” ?
    Hun eigen vorm van nivelleren .
    Als ze het geld hebben gekregen , is het van hén ; en terugbetalen bestaat niet .
    Een raar manco in het gedachtepatroon .
    Van huis uit ook niet bijgebracht natuurlijk .
    Maar sommigen kún je ook niks bijbrengen .
    Dat soort lui zitten eeuwig in de shit !

    Ik heb ook eens een soort compagnon gehad , getrouwd , zij werkten allebei .
    Afijn huisje , bootje , autootje , twee inkomens , het ging prima .
    Op een gegeven moment raakte ze zwanger , ze stopte metéén met werken ,
    Maar hun uitgavenpatroon ging op dezelfde voet door .
    Dan loopt het spaak .
    Oh , nou , weet je wát , dan doen we maar een P.l.- etje .
    ( Persoonlijke lening , zoals je toen nog had ) .
    Als je van nature niet snapt , dat je dan NOG verder in de shit komt te zitten , dan ben je reddeloos .

    Kan jij ons niet helpen ?
    Wij hebben gewoon pech !
    Dát soort argumenten , waaruit blijkt , dat ze het gewoon niet snappen .
    Heeft me wel ruim 50.000 euro gekost en een paar honderd uur aan arbeid .
    Ze hebben een boot die ik betaald had , verkocht en het geld in eigen zak gestoken .
    Rechtszaak aangespannen , dwaze imbeciel van een linkse rechter , die een bewering van de advocaat van de tegenpartij volgde , dat ik toestemming zou hebben gegeven voor de verkoop en :
    ” DAT ZE MAAR MOESTEN ZIEN WAT ZE MET HET GELD DEDEN ” !

    “Bewijst u het tegendeel maar” , ja hoe dan , godverdomme ?

    Toen ik aan de rechter vroeg of er wel vaker dat soort debiele afspraken door mensen met verdachten gemaakt werden , kreeg ik geen antwoord .
    Afijn het sujet werd failliet verklaard ( mijn enige genoegdoening ) en enkele jaren later door een ander opnieuw .

    Ergo , bij sommige mensen moet je zo ver mogelijk uit de buurt blijven !!!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ bigljohn 7 juli 2018 om 23:15

    Als Geert in het parlement en voor heel Nederland al tegen een muur aan botst, wat moeten wij dan nog gaan uitproberen ???

    en

    Het is vechten tegen de bierkaai, alwaar je nooit van gewonnen zult krijgen. Het is niet anders ! Wie zwijgt stemt toe. Pertinent niet waar.

    Zo is dat! U bent zeer realistisch, heer bigljohn.
    Degenen die denken dat ze het tij nog kunnen keren, hebben het nog steeds niet begrepen.
    Een demo, laat me niet lachen.
    Sorry, hoor, mensen die het alsmaar willen blijven proberen. Het is niet kwaad bedoeld.

    En het is dom GELUL om te stellen dat degenen die zwijgen, toestemmen!

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 8 juli 2018 om 09:13

    Ik accepteer niet meer dat je opnieuw begint met anderen – o.m. ‘Tistochwat – het bloed onder de nagels weg te halen, omdat zij over de ontwikkeling van de gang van zaken voor wat betreft de islam een andere mening heeft dan jij. Mag dat niet?

    Nee, dat mag niet van dwingeland Geisslert.
    Als ik ontdek dat Geisslert nog één keer bepaalde dingen insinueert, ben ik vertrokken. Voorgoed.

    Moesten wij dat weten trouwens, dat iemand je geld heeft gestuurd?

    Kennelijk vermeldt ze dat om ons te laten zien hoe goed en stoer ZIJ is, hoeveel moeite ZIJ doet om ons te redden. Ik word er zo langzamerhand kotsmisselijk van.

    artikelen en ook daarin zaten al voldoende verborgen verwijzingen om op de hoogte te blijven van jouw mening over andersdenkenden

    Dat klopt. Als ik webmaster was, had ze van mij allang een permaban gekregen. Er zijn nog genoeg andere mensen die nuttige bijdragen kunnen en willen leveren aan deze voortreffelijke site.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Op jouw onzin reactie ga ik maar helemaal niet in, @Theresa.

    Wat je zegt slaat nergens op, je kletst uit je nek.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Tis, dat verslag, wat er zeker gaat komen, kan je ook al bedenken.

    Ik heb even uitgezocht hoe ik er moest komen, maar dat wist ik nog van de vorige keer.
    Ik kwam zo als vaker te vroeg aan.
    Ik kwam die en die tegen en we hebben gezellig bij gekletst.
    Daarna gingen we nog even even een borreltje halen, het was heel gezellig zo allemaal.
    En o ja, voordat ik het vergeet, het ging over Tommy.

    Geliked door 2 people

 6. Tanya zegt:

  “FREE TOMMY” ik ben ook zeker aanwezig en ik hoop velen met mij.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Dat Tommy zo snel mogelijk in vrijheid moet worden gesteld lijkt mij geen punt waarover enig misverstand kan bestaan.
  Evenmin kan er misverstand over bestaan dat er enige tijd geleden zeer onverkwikkelijke verbale schermutselingen plaats vonden tussen reageerders op de site , waarin de opstelling en en het verbale gedrag van een zekere T.G nogal centraal stond.
  Van de hand van de webmaster kwam toen de uitspraak dat T.G. zich zou beperken tot het schrijven van artikelen en dat zij zich onthouden van deelname aan de discussies.
  In deze uitspraak van de webmaster stond geen woord Spaans. Er werd NIET opgemerkt dat het hier slechts om een tijdelijke oplossing ging.
  De nogal aanmatigende toon die in de volgende uitspraak doorklinkt hebben mij ervan overtuigd dat wij weer helemaal terug zijn bij af, helaas:
  ”En ik ‘zou’ helemaal niets: Alles, wat ik hier al of niet doe gaat in overleg met Hr. Bron en níet met jou.”Aan hèm doe ik zekere toezeggingen, niet aan iemand anders en ook niet aan jou.”

  Dat weten wij dan alweer.
  Ik zal mij nooit in dit type ”discussies”mengen , maar de conclusies die ik uit de terugkeer van een al te bekend verschijnsel zal ik zeker wel trekken en uitvoeren.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Vertel je nou in hele mooie zinnen dat we er op kunnen wachten op een nieuwe ontploffing hier, i.v.m. T.G.
   En dat het weer als vanouds helemaal uit de hand loopt.
   Je kan er op wachten, als het ware.
   Of lees ik het verkeerd.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat lees je verkeerd. Een tweede maal zal ik voorkomen! Ten koste van wie dan ook!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik begrijp precies wat je bedoeld, maar ik had graag een reactie van Henk V.zelf gehad.

    Like

   • delamontagne zegt:

    begint ’t gez..k nu weer opnieuw ?
    Men kan ook bedenken dat je het de Hr Bron alleen maar moeilijker erdoor maakt…………!

    Like

   • Henk.V zegt:

    Er dient zich zeker het gevaar van herhaling aan, Bert.G, maar ik hoop dat onze webmaster zijn verstandige besluit dat tot een op oplossing leidde weer onverkort toepast, want er ontstond toen een ontspannen klimaat. Hij is in elk geval alert 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Dan heb ik dus toch goed gelezen.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Henk V,
   Ik ergerde me kapot gister aan een bepaalde opmerking,en zat met mijn vingers boven het toetsenbord om te reageren,
   Tot ik tegen mezelf zei, je laat je niet uit de tent lokken…..
   Maar er is helemaal niets ten goede veranderd.
   Maar je merkt in de reacties dat deze persoon erop uit is, om bepaalde reageerders uit de tent te lokken.
   En Ja,hoelang kun je dit vol houden….das de vraag.
   Jammer, het had zo gezellig kunnen zijn.
   Niet weggaan alstublieft?

   Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    Ik wacht gewoon af, Tineke. Bert had duidelijk orde geschapen en het is mij niet duidelijk waarom aan de duidelijke regels die hij opstelde niet meer de hand wordt gehouden.
    Uit zijn woorden maak ik op dat ook hij alert is. Wij moeten hier- hoe dan ook een sfeer blijven houden- die de onderlinge harmonie versterkt.
    Dat is nodig, want op deze site moet maar een stem klinken: die van onze boodschap die gericht is TEGEN politiek correct en tegen de EU. DE AfD laat zien dat een helder klinkende boodschap heel ver draagt 🙂

    Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk.V 8 juli 2018 om 17:43

   ”En ik ‘zou’ helemaal niets: Alles, wat ik hier al of niet doe gaat in overleg met Hr. Bron en níet met jou.”Aan hèm doe ik zekere toezeggingen, niet aan iemand anders en ook niet aan jou.”

   Ik heb me ook zitten ergeren aan deze opmerking van de haaibaai.
   Doet me denken aan ‘likken naar boven en trappen naar onderen’.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Tja , Tistochwat ,

    je moet toch wel héél stevig in je schoenen staan , om dat soort opmerkingen van de haaibaai langs je kouwe kleren af te laten glijden .
    Ik heb er ook over nagedacht om helemaal weg te blijven van de site .

    Maar aangezien het veruit de beste site is op dit vlak , valt dat ook niet mee !
    Zelfs BertG is weer terug ! Blij toe , overigens .
    Het is ook best wel een beetje verslavend , trouwens .

    Maar ik bespeur in de woorden van Henk V. en jou , dat er bijna een punt bereikt is om er helemaal maar de brui aan te geven .
    Dat zou natuurlijk vreselijk jammer zijn , waarschijnlijk haak ik dan ook af .
    Slechts het idee dat T.G. zichzelf dan als een soort winnares ziet , heeft me ervan weerhouden .
    Ze heeft dan wel een fors aantal critici uitgeschakeld .

    Maar ze zal het blijven proberen !
    Die verander je echt niet .
    Ook haar stukjes lees ik niet , enerzijds vanwege het ego gedreven langdradige gezeur over ál die films die ze gezien heeft , terwijl de rest van Nederland gewoon aan het WERK was ,
    anderzijds om de irritatie tot het minimum te beperken .

    Als ondersteuning voor die gedachte , haar stukjes van 9.45 en 10.38.
    Ik kan me niet aan de illusie onttrekken dat ze , vanwege haar onophoudelijke gedram , wat de PVV betreft , blijft etteren in de hoop dat de PVV een open partij wordt en dat ze zichzelf daar dan naar binnen kan wringen en nét als hier , zal proberen de hele boel naar HAAR HAND te zetten .
    Ik heb die mensen al gewaarschuwd !
    Ze heeft een manier van reageren , die je bij moffen in documentaires over de periode 40/45 nog wel aantreft .
    Vréselijk individu !

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik mag dan bij tijd en wijle wel een vervelend mopperig kereltje zijn (zo als jij het noemt), maar ik heb nog nooit een spreek verbod gehad van zo’n 2 maanden.
    Ik heb zelf even een soort van pauze ingelast van zo’n 2 maanden, en ja, ik wou er mee stoppen hier. Er komt geen eind aan soms hier.

    Dan heb je het toch goed voor mekaar, zou ik zo zeggen.
    Als het je opgelegd krijgt. Maar sommige zullen het nooit snappen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 8 juli 2018 om 21:07

    Ik heb je geen ‘vervelend mopperig kereltje’ genoemd, maar een ‘mopperkont’ (tussen aanhalingstekens, dus).
    Je moppert er maar op los, hoor. 😉

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 8 juli 2018 om 20:37

    je moet toch wel héél stevig in je schoenen staan , om dat soort opmerkingen van de haaibaai langs je kouwe kleren af te laten glijden .

    O, maar ik lig er niet van wakker, hoor.
    IK heb namelijk wél een leven naast de uitmuntende site van heer Bronmaster.
    Alleen hou ik er niet zo van om door een bepaald persoon op de vingers getikt te worden met woorden als ‘dame’ en met andere les-lezerij.

    Like

 8. Rapunzel zegt:

  Afgelopen zaterdag was er een #FreeTommy demo in Leeds en Tommy’s personal assistent Hel Gower tweette dit:

  Just spoke to Tommy, he is well but bored with looking at the ceiling 23 hrs a day. Big shout out for the people at Leeds I had it on live stream and Tommy could hear them singing out Tommy Tommy and he was laughing down the phone and said thanks lads/lasses.

  Het zal dus misschien wel zijn dat de boven ons gestelden schijt hebben aan alle demonstraties maar we doen het ook niet voor hen. Laat ze maar weten dat ze Tommy Robinson tot martelaar bevorderen als hem iets overkomt en dat dat zeker niet onopgemerkt zal blijven.

  Afgezien daarvan is het voor Tommy zelf en zijn familie denk ik wel degelijk hartverwarmend om te merken dat zoveel mensen met ze meeleven.
  Verder is het natuurlijk fantastisch dat Geert Wilders komende zaterdag weer zal spreken op de #FreeTommy demo in het UK.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s