Meisjesbesnijdenis in Nederland geen probleem voor ruime Kamermeerderheid

(Klik op de afbeeldingen voor groter beeld!)

 

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

92 reacties op Meisjesbesnijdenis in Nederland geen probleem voor ruime Kamermeerderheid

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Niet te geloven! werkelijk zelfs de SGP? Ik kan het niet geloven/accepteren dat meisjes besnijdenis goedgekeurd wordt. Werkelijk ik ben totaal ontdaan dit kan niet in Nederland.

  Geliked door 2 people

 2. texel zegt:

  Blijkbaar wordt het bij de Unive vergoed.

  Geliked door 1 persoon

  • annah zegt:

   bij Unive wordt het maagdenvliesherstel ook betaald !!!!!!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik stel voor ter plekke een met zaaddodende eigenschappen uitgerust insect in te naaien dat alles wat naar vervuild en via inteelt gekweekt mannenvlees ruikt onmiddellijk te verslinden…!

    Probleem opgelost.

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Partij van de Arbeid voorheen de grootste wegkijker kijkt nu een keer niet weg.

  Grote vraag. Waarom nu niet.

  Wat zijn de overwegingen van de andere partijen om tegen te stemmen.

  Niemand kan toch voor het verminken van meisjes zijn.

  Vinden zij het uitzetten van de daders te ver gaan?

  Een pervers idee van geloofsvrijheid?

  Van mij mochten ze de daders ook besnijden. Maar ja die zijn meestal al besneden.

  Vragen, vragen, vragen.

  Geliked door 2 people

  • Heniusz zegt:

   Je kan altijd nog een stukje verder snijden…. Wat mij betreft helemaal OK. Maar even meer On Topic: Is dit nog wel mijn land? Wil ik hier zo wel blijven…. Ook vragen, maar nu nog even geen antwoord. Shock is ff te groot.

   Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   PvdA heeft nauwelijks nog aanhang onder moslims en kan zich dus nu deze houding veroorloven. Nederland heeft geen christelijke partijen, zijn allen socialistisch. Je hoeft alleen maar te kijken met wie zij samenwerken en dat zijn socialistische organisaties.
   Rot tot op het bot

   Geliked door 4 people

  • willie zegt:

   @Guus ”Maar ja die zijn meestal al besneden.”
   Niet genoeg : ik zou die hun HELE ZAAKJE eraf halen , trouwens lijkt me dit ook een goed idee om dit ook bij uw parlementairen( M/V) te doen, dan kunnen ze geen gedrochtelijke smeerlappen ‘ zoals zijzelf zijn’ meer op deze klotewereld zetten

   Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Partij van de Arbeid voorheen de grootste wegkijker kijkt nu een keer niet weg. Grote vraag. Waarom nu niet.”

   Omdat 9 zetels een beetje weinig is, Guus. Dus moet er een andere strategie worden bedacht. ’s Kijken of dit wat oplevert.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • mahoog zegt:

   Vrouwen verraders em islam knuffelaars ,schoften zijn het die dit gore gebruik niet tegen willen houden.

   Like

 4. Pingback: Meisjesbesnijdenis in Nederland, gefaciliteerd door onze NSB-politici. Mag ik hen allen persoonlijk besnijden aub? | toodlessss

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De Kamer,
  gehoord de beraadslaging,
  verzoekt de regering niet langer weg te kijken van meisjesbesnijdenis en het exacte aantal meisjes dat reeds besneden is of risico loopt besneden te worden, in kaart te brengen en de verantwoordelijken actief op te sporen, te berechten, hun straf uit te laten zitten en, voor zover aanwezig, hun Nederlandse nationaliteit te ontnemen,
  en gaat over tot de orde van de dag.”

  Als de motie had geluid zoals bovenstaand, was er een grotere kans geweest dat de motie was aangenomen.

  1e Van de meisjes die al besneden zijn moet uitgezocht worden of dat gebeurd is vóór of ná dat de ouders zich in Nederland gevestigd hebben. Als het erna is, is er namelijk sprake van een strafbaar feit volgens de Nederlandse wet. Consultatiebureaus, kinderartsen, schoolartsen moeten verplicht worden te noteren of een meisje al of niet besneden is.
  2e De aanduiding “net als in België” heeft in een Nederlandse motie niets te zoeken.
  3e “De daders” wie zijn dat? Alleen degene die de besnijdenis uitvoert? De ouders van het betreffende meisje? De handlangers die het meisje vasthouden? Alle verantwoordelijken moeten opgespoord worden, tot en met degene die de kamer beschikbaar stelt.
  4e Het land uitzetten komt verdacht dicht in de buurt van deporteren en heeft een vieze bijsmaak. De nationaliteit ontnemen zal eerder aanvaardbaar zijn voor de hele groep die nu tegengestemd heeft.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Alle betrokkenen zijn daders. Aiding and abetting,

   Geliked door 1 persoon

  • Bob Koster zegt:

   Repatriëren klinkt een stuk vriendelijker dan deporteren.

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Er is natuurlijk goed nagedacht over deze motie. Het is een feit dat iedere motie van de PVV wordt weggestemd. Zeker wanneer er sprake is van een oplossing. Het is altijd de schuld van de PVV.
   Blijft natuurlijk wel veelzeggend dat andere partijen nimmer komen met een echte oplossing van de honderd problemen van de islam, terwijl bv een serieuze motie van de VVD of SGP inzake verbod meisjes besnijden, beslist kan rekenen op de steun van de PVV. Zo simpel voor de VVD om deze verminking te stoppen, maar ze doen het niet. Dat is het echte probleem.

   Geliked door 3 people

  • ruud beijer zegt:

   Deporteren is helemaal geen vies woord.Ik zou graag willen dat ze per 100duizend Oprotten. Hopelijk wordt het volk ooit wakker !

   Geliked door 2 people

  • mahoog zegt:

   Die indringers NOOIT de nederlandse nacionale tijd geven zou beter geweest zijn…..hier in Brasil zijn we wijzer.

   Like

 6. Perfide Albion zegt:

  na de islamiseringsmotie van Halsema in 2010 is dit een goede 2e qua NSB 2.0. Goed gedaan PVV! Laat maar heel duidelijk zien wie tegen concrete maatregelen stemt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  We zijn een land zonder gezicht geworden!
  Wat een lafaards, werkelijk, dit is te achterlijk voor woorden.
  Waar zijn al die godvergeten rooie vrouwen gebleven?
  Het is een schande!

  Geliked door 4 people

 8. tinekevanschagen zegt:

  Verworpen met hand opsteken:

  In de tabel rechts zie je alle gluiperds op rij.
  Hoe christelijk ook om dit te faciliteren!

  Iemand nog wat gehoord van Hedy d Ancona?……of is ze ondergedoken……..
  .

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   H. d’Ancona , ging VOOR de vorige verkiezingen,…OUDEREN ‘PRIJZEN’ o.a. Ook met hun ‘recreaties’ , e.d.) …….( hoeft voorlopig Niet Op te komen draven? i.v.m. met verkiezingen? )*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 9. Marc zegt:

  De kneep in de motie van Agema zit ‘m er natuurlijk in dat ze voorstelt om, na uitzitten van de straf, de dader het land uit te zetten. Wij zijn natuurlijk voor, de rest niet. Het is ook om deze reden dat ik mij niet langer Nederlander voel.

  Overigens merk ik de bijzonderheid op dat de PvdA voor de motie hebben gestemd. Zou dit te danken zijn aan de invloed van de Deense socialisten? Het lijkt erop. Ik ben benieuwd hoe het deze partij op dit pad zal vergaan.

  Like

 10. Marco koeman zegt:

  Van mij mogen ze de wegkijkers ook besnijden ga nog een stap verder zelfs onvruchtbuur maken en ook de families van deze politieke wegkijkers.

  Geliked door 1 persoon

 11. Merel zegt:

  Ze zijn bang dat ze geen benzine meer krijgen voor hun heilige koe, dus moet er maar onbeschrijfelijke pijn worden geleden, voor het leven verminkt.
  Terwijl onze God de Vader ons volmaakt heeft geschapen naar zijn Evenbeeld.
  Luister naar de lieve stem van God de vader , luister lieve mensen, luister

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Je kan luisteren tot je een ons weegt, je zal niks anders horen dan wat je jezelf verbeeldt te horen.
   En als die “god de vader” ons zo volmaakt heeft geschapen, waarom moet er dan aan Joodse jongetjes (over moslim jongetjes praat ik niet; dat is naäperij) al duizenden jaren gelijk worden gesleuteld? Was “god de vader” dan wat vergeten? Dus toch niet zó volmaakt?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • mahoog zegt:

    Daar klopt ook geen reet van…pikkie elke dag wassen vóòr ie begint te jeuken… maar je moet wèl water beschikbaar hebben.in die tiefes woestijn.

    Like

  • toetssteen zegt:

   @Mahoog
   Dat wassen kan ook met urine. Urine van een kameel kan gewoon gebruikt.
   Me dunkt trouwens dat een onbedekte eikel in een woestijnachtige omgeving voor meer schuring zorgt dan een bedekte.
   Overigens was het bij de Joden de bedoeling dat alleen het aller vorste stukje werd verwijderd. Dat is nog te zien bij de David van Michelangelo.
   Het totaal ontbloten van de eikel komt uit latere periode.

   Like

   • mahoog zegt:

    Ze krijgen wèl eeld op die kale eikel door dat schuurend woestijnzand,en dan nog al hun vrouwen bevruchten…das veel werk voor de lul.

    Like

 12. Willem Sterk zegt:

  Onbegrijpelijk die partijen die hier tegen stemmen en ik stemde nog wel op de partij van de dieren en die zijn ook tegen. Allemachtig!!! Wat is hier aan de hand in Nederland??? Het normaal gezond verstand is slaaf van de politieke correctheid, dhimmie gedrag, vooral verbindend zijn met de islam hoor, zij zijn de nieuwe Nederlanders, zij verrijken de samenleving, stelletje linkse lafbekken. 10-talle jaren heeft het feminisme gestreden voor gelijke rechten etc. en hierover zwijgen ze, sterker nog ze omarmen de religie van de vrede, niet willen beseffen dat ze de helft en meer van hun verworvenheden meteen verliezen als de islam aan de macht komt. Ziende blind en horende doof, al staat de Keizer in zijn blote kont dan nog zullen ze zijn jas mooi vinden. Het is in en in triest.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   De Partij voor de Díeren? Die offeren, als het er op aankomt, immers zelfs de díeren voor de islam, datwil zeggen: Ze durven er geen afdoende krachtig stemgeluid tegen te laten horen!
   En als zij dat m.b.t. de DIEREN al niet durven, kun je het wel schúdden, wat betreft de MEIDEN!
   Sorry, hoor,maar dat kunt U rustig vergeten!

   Geliked door 1 persoon

  • alwine kerkhof zegt:

   PvdD vind het ontzettende leed in de Oostvaarders plassen ook geen probleem. Je wilt niet weten wat voor achterlijke mails ze rond sturen daarover.

   Geliked door 1 persoon

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Met Knudde-3 zinken we in Nederland met de dag verder weg in de prut van de polder. Het ontbreekt de Nederlandse politici steeds meer aan karakter en ruggegraat. Waarom moet alles, wat ons dierbaar is, worden weggegooid en verkwanseld ??? Het wordt hoog tijd, dat die politici zelf eens heel grondig besneden/verminkt gaan worden. Hoe lang gaat de kruik nog te water, eer die barst ???

  Destijds dacht de politieke leider, Johan de Witt, ook, dat hij alles mocht, maar het volk had er opeens schoon genoeg van. Op 20 augustus 1672 werd hij samen met zijn broer door een woedende menigte te grazen genomen en op het Groene Zoodje in Den Haag gelyncht. Ze werden geslacht, gevild en in stukken gesneden. En lichaamsdelen werden zelfs verhandeld. In het Haags Historisch museum worden de tong en duim van Johan nog steeds als curiositeit bewaard.

  https://www.google.nl/search?q=johan+de+witt+gelyncht&newwindow=1&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=vxYCZ0vIE_3kRM%253A%252CizGH7UOoGT5XSM%252C_&usg=__BHam74cGV1l2jpNqVc8fZWc7or4%3D&sa=X&ved=0ahUKEwj-pPX1jI7cAhVPLFAKHQ5cCSAQ9QEIZDAF#imgrc=F8ttA5tQVVy1xM:

  https://vandaagindegeschiedenis.nl/20-augustus/

  https://www.literatuurgeschiedenis.nl/goudeneeuw/literatuurgeschiedenis/lgge017.html

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Ongeveer in 2005 heb ik slaande ruzie met Jet Bussemaker gehad.

  Zij was destijds verantwoordelijk en ik stelde voor om vlak voor de vakantie de meisjes die gevaar liepen te worden besneden te controleren en na de vakantie weer, desnoods door een vrouwelijke verpleegkundige of arts.

  De ouders moesten bij aankomst al.worden ingelicht dat het bij ons wettelijk verboden is meisjes te besnijden en dat zij een gevangenisstraf zouden krijgen als zij de wet overtraden.

  Simpel toch?

  Bussemaker vond dit kwetsend voor de ouders zowel als voor het meisje.en het feest ging dus gewoon door.

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Want stukken weg snijden bij een klein meisje met een bot scheermesje, zal ze dan wel minder kwetsend hebben gevonden.
   Met dat soort mensen kan je alleen maar hopen dat ze zelf een keer aan beurt komen.

   Geliked door 4 people

   • Wachteres zegt:

    @BertG, ik heb haar geschreven dat ik wel wist wat ik wilde, als ik moest kiezen tussen me zonder verdoving laten besnijden met een scheermesje of me door een verpleegster laten controleren.

    Ik kreeg daar geen antwoord meer op.

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    @ Toets, Heel veel sterkte toegewenst. Wij weten wat kanker is.

    Like

  • toetssteen zegt:

   @Wachteres
   Bij een bevalling wordt het toch ontdekt….:( .
   Daar kan de missus nog heel wat griezelverhalen over vertellen.

   Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    @Toets, ik heb ook eens van een arts gehoord dat hij zich doodschrok toen hij een vrouw eens moest onderzoeken.

    Er kwam alleen maar een vloekwoord bij hem uit.

    Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    Mede daarom eisen moslims eigen artsen en krijgen ze nog ook.

    Like

   • toetssteen zegt:

    @Wachteres
    Gynaecologe geweest, nou wat Milady vertelde zal vermoedelijk een schrap zijn, maar genoeg om mijn veren recht overeind te krijgen.
    Maar ook die verongelijkte blaatpartijen voor de operatiekamer (ik druk me mild uit). Hé schoenzool, er staat een vrouw aan de snijtafel joh! Mja en dan zou je menen dat ze zouden zijn afgedropen…..

    Pfff, wat mij betreft mag de beuk erin. Helemaal klaar met die klaagkippen die niet weten wat ze andere vrouwen/ jonge meisjes aandoen. Zij mogen als eerste en dan babbelen we nog weleens.
    Ik denk niet dat ze in de rij zullen staan, want zo steken die sneeuwvlokjes cs dan ook wel weer in elkaar.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Toets, hoe is het met jezelf? Wij kennen elkaar in feite al jaaaren

    Bij Frik en van Artikel 7.

    Like

   • toetssteen zegt:

    @Wachteres
    Ik zit weer in de molen. Lees: uitzaaiingen. Volgende week de internist, er is een nieuwe methode en wellicht kom ik in aanmerking.
    Zo sta je en gaat het 100% en dan na een volgende bloedproef plus wat nadere onzerzoeken, krijg je dat.
    Ach we gaan gewoon door heur.

    Like

  • Bob Fleumer zegt:

   Het wordt de hoogste tijd dat die motie Halsema wordt ingetrokken, maar dat zal niet meevallen, Amsterdam is een linksdraaiend gat geworden zonder bodem.

   Geliked door 1 persoon

 15. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat deze ‘heren’ en ‘dames’ is flink besneden worden !

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Ja, mee eens. En ik ga het nu eens niet to beschaafd zeggen, zoals bijvoorbeeld “stukken wegsnijden”, maar het benoemen zoals het gebeurt.
   Dames uit het rood omkaderde gedeelte, van mij mag u als eerste. Daar er hier ook ziekenhuizen zijn die aan deze godvergeten smeerlapperij meedoen, hoeft u niet naar Somalie of zo.
   We stoppen u in een bus, rijden naar dat ziekenhuis en daar zult u worden besneden. Dat betekent, uw clitoris alsook grote delen van de schaamlippen worden weggesneden. Dan wordt uw, wat er van overgebleven is, dichtgenaaid op een klein gaatje na, zodat u nog net kunt plassen, het menstruatievocht kan afvloeien en uw heer en meester nog zijn pleziertjes kan hebben. Zou u zwanger worden en de bevalling is ingezet, wordt dat wat dicht genaaid is, even opengesneden. Als dat alles voorbij is, wordt het weer dicht genaaid. Geen leuk idee? Ik zou zeggen u moet er maar wat voor over hebben. Wat u anderen gunt, zal u ook worden aangedaan.
   Daarna komen de heren aan de beurt, dat gaat iets anders, maar volgens zeggen is daarna gemeenschap vaak een behoorlijk pijnlijke aangelegenheid, alsook het schuren van het ondergoed ook bijzonder onaangenaam.
   Maar dames en heren allah en mo zullen u prijzen. Is toch ook wat waard.

   Geliked door 4 people

   • koddebeier zegt:

    Het merendeel van de politici bestaat uit imbecielen , dat blijkt hier overduidelijk !

    Like

 16. theresageissler zegt:

  Ze hebben, als je het goed nagaat, nog maar steeds een houding van “W i j -autochtone Nederlanders- doen het immers niet; láát die mensen nou toch hun eigen cultuur, wat hebben w i j daar nou over te vertellen…?”
  Zo helemaal “Weg met ons.” En daar zijn ze met z’n allen, GVD, nog trots op ook!
  Er moet hier ècht eens een enorme catastrofe plaatsvinden i.v.m. met die “verrijkende” cultuur: Als we dàt mochten overleven, gaan ze er misschien nog eens anders over denken, ook híerover!

  Like

 17. Cathja zegt:

  Dit kan toch niet waar zijn?

  Waarom bestaan er allerlei organisaties die vrouwenonderdrukking willen tegengaan….., maar een meisje besnijden -lees: verminken- dat kan zomaar??
  Dat zelfs de SGP hier niet tegen is, roept bij mij de nodige vragen op. Ik zou graag een openlijke reactie van Kees van der Staaij hierover willen horen of lezen.
  Deze misdaad tegen meisjes heeft niets te maken met religie, maar alles met het ontnemen van lusten van seksuele aard. Vrouwen mogen niet van seks genieten. Mannen mogen dat wel, tot in het perverse aan toe, en alles binnen de regels van de islam.
  Kunnen we opnieuw zien hoe een verrotte ideologie de islam eigenlijk is.

  Waar blijven de protesten uit feministische hoek? Geen antwoord, ‘dames’?

  Geliked door 2 people

 18. leefbarbaar zegt:

  De tweede kamer is in meerderheid ook voor het kindhuwelijk. Laat ze er niet mee weg komen blijf ze ter verantwoording roepen.
  En ja, als de motie anders was opgesteld dan was deze wel aangenomen.
  De kamer, gehoord de beraadslaging inzake besnijdenis van meisjes stelt 30 adviseurs aan om de kennismigranten beter voor te lichten. Ja, dan was de motie er wel doorgekomen. En hadden 30 PvdA/ers er weer een dikbetaalde nepbaan bij. En veranderde er niks. Maar deugde iedereen wel. Zelfs onze Agema.
  Dit is de weeffout van de democratie, zolang de meerderheid misdadig is, is het beleid misdadig. En niet te stoppen. De schuld ligt natuurlijk bij de staatsomroepen, die horen, zien zwijgen toepassen.
  Intussen kunnen we alleen de foute politici aanspreken op hun wangedrag. Blijf dat doen.

  Geliked door 1 persoon

 19. Erik zegt:

  Wie geloofsovertuiging/vrijheid vooropstelt boven de wetten van het land ondermijnd haar.
  Dat er maar drie partijen deze motie steunen zegt genoeg over de islamisering en dus ondermijning van dit land, nog ff en sharia is de wet.
  Zo bang zijn de partijen die tegen stemde voor de islam, wie is er nou islamofoob?
  Liever een kind verminken dan je koppie eraf denk ik dan maar.
  Het lijstje van te onthoofde dhimmies is kort.
  Met de tegen stemmers heeft dit land reeds gecapituleerd.
  En dat de pvda voor stemde is vreemd.
  Het gewicht aan onze kant is duidelijk, stem op Wilders en natuurlijk Agema.

  Geliked door 2 people

 20. Elisah zegt:

  Welke gestoorde maniak heeft sowieso deze perverse ingreep bedacht?
  Hoe kom je überhaubt op het idee om het vrouwelijk geslachtsdeel op deze brute en vernederende manier zwaar te verminken?
  Hoe haalt iemand het in zijn of haar hoofd om deze ingreep die getuigd van ultieme vrouwenhaat en onderdrukking goed te keuren in een land als Nederland?

  Geliked door 2 people

 21. kampersrene zegt:

  Dat is bijna niet te geloven !! Deze praktijk is een schending van de fundamentele mensenrechten van vrouwen en meisjes, en verboden door verschillende internationale en regionale mensenrechtenverdragen, Het is in vele landen ook zijn omgezet in nationale wetgeving.(Wikipedia) Behalve in Nederland ? Hallo Rutte …Als je vrouw of vriendin niet mag meegenieten van uwe sex kun je ophoepelen ” geen probleem voor ruime Kamermeerderheid ” zijn dat allemaal homo’s of janetten ….hoe kan dat nu …dat een beschaafd land zich laat beinvloeden door een hoop achterlijken die ons komen vertellen hoe het moet…. Is dat mijnheer Rutte uw interpretatie van “godsdienstvrijheid” ….vrouwen het genot van sex ongedaan maken !

  Geliked door 1 persoon

 22. Bob Fleumer zegt:

  Die tegenstemmers hebben de moed niet om dit aan te pakken want dan moet ook de jongensbesnijdenis worden aangepakt en dat durven ze niet, het is een en al ontwijk gedrag.
  Dank voor de voorstemmers, we weten nu waar we op moeten stemmen om Nederland van de lafheid te redden.

  Geliked door 1 persoon

 23. Tanya zegt:

  Lijkt me een goed idee om dan te beginnen met de dochters van de parlementsleden die tegen deze motie hebben gestemd.

  Geliked door 2 people

 24. Tanya zegt:

  SCHANDALIG dat de meerderheid deze motie afkeurt. De islam is belangrijker voor deze regering. Ach toch mijn lieve Vaderland, we worden steeds meer geislamiseerd.

  Geliked door 1 persoon

 25. AEO zegt:

  Nederland is niet meer het Nederland waar ik in ben opgegroeid. Het is jammer dat het leven in IJsland zo duur is, want anders zou ik vanaf mijn pensionering daar gaan wonen.

  Geliked door 1 persoon

 26. VarAway zegt:

  Ik geef hier de inhoud weer van mijn email aan de Tweede Kamerfracties
  van de VVD, CDA, D66, Gslinks, SP, Gristen Unie, PvdDieren, 50Plus, SGP.
  Aan de Denk facisten heb ik niets gestuurd. Alle partijen staan op dezelfde
  adres link, ze kunnen ZIEN wie ik heb gemailed.

  Ik snap best dat het hen niet zal storen en ze mij zullen antwoorden met een
  niets zeggende tekst…..maarrrrrrrrr.

  Mijn mail is ook gestuurd naar de diverse kranten en bevriende (?) journalisten
  en webmasters…. We wachten dus maar af.

  Prettig Weekend!

  Subject: Aanpak huiselijk geweld….FGM, meisjes BESNIJDENIS!

  Geachte Kamerleden.
  Als vader van een dochter ( en zoon ) en opa van 2 mooie blonde
  meisjes ( en ook nog 2 jongens ) wil ik hier even mijn AFSCHUW uiten
  mbt uw STEMGEDRAG bij deze motie van Mw.Agema.

  Komt u aub NIET met een slap verhaaltje en ” wetten/regelgeving ”
  om uw stemgedrag goed te praten.
  GA U ALLEN DIEP SCHAMEN.
  Juist de Dames daar op het pluche.
  Maar ook de ” mannenbroeders “.
  Driewerf BAH.

  Van het DENK clubje ” paard van troye ” islam nazi macho mannetjes
  kan ik het ergens nog begrijpen.
  Zij zijn reeds verloren voor de westerse beschaving, maar U
  ” geachte afgevaardigden ” rest alleen diepe schaamte.
  Hoe KUNT u nog in de spiegel kijken?

  Ik wens u allen een prettige zomer toe.

  Geliked door 4 people

  • theresageissler zegt:

   Ja, je kunt er lang en kort over praten, maar het is uiteindelijk dat totáál doorgeslagen respect-voor-andermans-cultuur, dat ons hier de das om doet.

   Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    Dit moet toch juridisch te bestrijden zijn. De politiek doet het dus niet.

    Like

   • Elisah zegt:

    Respect voor een zgn cultuur, maar respectloos voor vrouwen….

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Zie John Locke, grondlegger van het liberalisme:
    – verdediging van particuliere eigendom en individuele rechten.
    Mensen hebben recht op integriteit en bescherming van hun eigen lichaam. Dit is een onvervreemdbaar recht.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    John Locke (vervolg)
    Onvervreemdbaar zijn o.m. de menselijke waardigheid en het bestaan als persoon.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    “We ” praten altijd over multi-culturaliteit. Fout begrip. Ja, onze maatschappij is PLURIFORM. Maar, er is maar een cultuur, die leidend is, of, althans, dient te zijn, en dat is onze eigen cultuur.t

    Like

 27. Pietersen zegt:

  Jaren geleden is er iets aangenomen in de 2de Kamer over meisjesbesnijdenis. Er zou oh zo streng gestraft gaan worden als het uitkwam. Wacht nu maar ‘rustig’ af tot die beerput ooit opengaat van asielzoekers die hun dochters in Afrika hebben laten besnijden. Wacht maar rustig af, er zullen vreselijk zware straffen worden uitgedeeld aan die ouders. Hahaha.

  Geliked door 1 persoon

 28. Johanna zegt:

  Schandelijk om te kotsen!!

  Geliked door 1 persoon

 29. Tistochwat zegt:

  Voor mijn part ‘besnijden’ die idioten elkaar tot aan hun nek.
  Ook de dames en heren ‘politici’ mogen voor mijn part in plakjes gesneden worden.
  ONVERDOOFD.

  Ik heb totaal geen medelijden met de ‘besneden’ mohammedaansen.
  Opoe besnijdt haar (klein)dochters en die (klein)dochters doen later hetzelfde met hún (klein)dochters.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Je heb wel gelijk.
   Je kan het ze toch niet uit hun kop praten dat ze hiermee moeten ophouden.
   Wat is de zin er dan nog van om er over na te denken of je er mee bezig te houden.
   Ze doen het toch wel, niemand die ze tegen houd om een klein meisje te beschadigen voor het leven.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 8 juli 2018 om 17:14

    Ik heb veel meer medelijden met dieren die mishandeld worden…
    Medelijden hebben met lieden die er een achterlijke ‘religie’ op nahouden, is verspilde energie.

    Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Ayaan Hirsi Ali is ook door haar grootmoeder besneden [of zij heeft Ayaan laten besnijden] toen vader op reis was.

   Die vrouwen deden dat uit angst dat hun kleindochter anders niet aan de man zou komen.

   Ayaan heeft gezegd dat ze het haar grootmoeder niet erg kwalijk neemt.

   Maar achterlijk blijft het.

   Geliked door 2 people

 30. Luc Smet zegt:

  Wat is dat in Nederland ! Willen Jullie echt moslims worden ! Bij ons in Vlaanderen is het echt niet veel beter hoor ! Ik word hier echt niet goed van, wat bezield die partijen, dit druist toch recht in tegen onze morele waarden , is dit wat het volk wenst ? Ik dacht het niet !!! 🤔👎, Volksraadpleging ! dat zou pas democratie zijn , zodat de laffe zakkenvullers van politici Ens goed op hun bek gaan, maar dat zullen ze wel zolang mogelijk tegen houden, want dan zijn ze geen baas meer , en vallen de steekpenningen weg !

  Like

 31. eliz zegt:

  volksraadpleging svp. wat moet ik (vloek) nu stemmen.in SHOCK.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s