Nieuw immigratieschandaal: Zijn Eritrese “vluchtelingen” überhaupt wel Eritreeërs?

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Een van de brandpunten van de massa-emigratie richting Europa is Eritrea. Alleen vorig jaar al zijn er tienduizenden van hier naar Europa gevlucht – het land staat vanwege zijn repressieve systeem bekend als het “Noord-Korea van Afrika”. Maar nu betwijfelen Europese diplomaten het VN-rapport over de mensenrechtensituatie aldaar.

Duits - Zuerst

Daarbij kunnen ze zich beroepen op de Eritrese regering. Deze beweert dat het gros van de Eritrese “vluchtelingen” in werkelijkheid Ethiopiër zou zijn. Taalkundig en cultureel lijken beide landen zo veel op elkaar dat Europese asielbeslissers een verschil maar heel moeilijk kunnen vaststellen. “Als dat allemaal Eritreeërs zouden zijn, dan zou er bij ons thuis toch geen mens meer zijn”, zei de Eritrese ambassadeur in Zuid-Afrika enige tijd geleden tegen de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

Het klopt dat zich – volgens informatie van Frontex – onder de 170.000 “vluchtelingen”, die in 2017 in Italië aankwamen, 20.000 Eritreeërs bevonden. Alleen de groep Nigerianen was met 36.000 mensen nog groter – Nigeria heeft echter 190 miljoen inwoners, Eritrea maar net 6 miljoen.

Tot nu toe vormt alleen de inschattingen van de VN de basis voor het verbreide vermoeden dat er in het afgesloten land inderdaad tot willekeurige executies, martelingen en slavernij komt. Nauwkeuriger gezegd: de berichten van de Hoge Commissaris voor Mensenrechten in Genève, waarin sprake is van “systematische aanvallen op de mensenrechten” en daarom van “misdaden tegen de menselijkheid” in Eritrea. Deze VN-mensenrechtenberichten zijn de maatstaf voor de internationale omgang met Eritrea, en inmiddels beveelt men daar aan om de “zaak Eritrea” voor het internationale strafgerechtshof te brengen.

Deze weergave wordt echter door de vier in Asmara geaccrediteerde ambassadeurs van EU-lidstaten betwijfeld, waaronder de Duitse ambassadeur en de afgevaardigde van de EU. In een document, dat in het bezit is van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, noemen de Europeanen de verwijten in het tweede, begin 2016 gepubliceerde VN-mensenrechtenbericht over Eritrea  weinig geloofwaardig, omdat daarin wordt beweerd dat de systematische schendingen van de mensenrechten een sinds 1991 voortdurend, algemeen fenomeen zou zijn. “Dan kun je je afvragen waarom het meer dan twee decennia duurde om bewijzen voor zo´n enorme misdaad te vinden”, schrijven de diplomaten. Temeer daar in die periode meer dan 20 VN-lidstaten ambassades in Eritrea onderhielden, die regelmatig over de situatie in het land berichtten.

Wellicht ligt het er aan dat de Hoge Commissaris van de Mensenrechten van de VN, de Jordaniër Said Raad al-Hussein, een bijzonder ijverige migratielobbyist is, die de massale komst van niet-Europeanen naar de EU ondersteunt waar hij maar kan. We weten nog heel goed dat al-Hussein nog maar enkele weken geleden heftige woordenwisselingen had met de Hongaarse regering, wier strikte anti-immigratiekoers hij heftig veroordeelde.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Globalisering, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nieuw immigratieschandaal: Zijn Eritrese “vluchtelingen” überhaupt wel Eritreeërs?

 1. koddebeier zegt:

  De Jordaniër Said Raad al-Hussein, is een soldaat van de islam die perse Europa wil bezetten !

  Geliked door 2 people

 2. Maar dat kan je ook van Arabieren zeggen die allemaal uit Syrië komen…..aan de neus kan je soms zien dat het Marokkanen zijn….!

  Like

  • texel zegt:

   De arabische taal verschild van land tot land en ik snap gewoon niet dat men zich zo laat belazeren. Er zijn genoeg europeanen die goed arabisch spreken en zouden kunnen helpen in het ontmaskeren van de bedriegers. Maar nee,de linkse gütmenschen gaan het zelf wel ff regelen. Met gevolg dat ze constant bedonderd worden.

   Like

 3. alwine kerkhof zegt:

  Paspoorten hebben ze natuurlijk niet.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  De corrupte VN is niet geloofwaardig en liegt er zoals altijd op los.

  Like

 5. Jan zegt:

  In ieder geval is niemand van die zwarten op de foto een Eritreeër

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Al zou iedere zwarte zeggen dat hij uit Syrie komt, geen ID papieren heeft (zoiets kan alleen in West Europa) dan nog word hij geloofd op zijn bruine ogen als zou hij een vluchteling zijn. Ondanks alle controles die er al zouden zijn en nog moeten komen. Hier is puur kwade opzet aanwezig aan twee kanten. Dit is ook meteen de reden dat van de E.U. alle Europese binnen en buitengrenzen wagenwijd open moeten blijven staan. En alweer; Zonder controles alhier. En als de HH Afrikanen niet in staat zijn zelf te komen, worden ze opgehaald door NGO of door het alom bekende zee-taxi bedrijf Frontex. Zolang dit alles door bijna iedereen gedoogd word, zal het zo tot in lengte van jaren door blijven gaan….Ondanks alle mooie beloftes die vanuit Brussel ons bereiken !

  Like

 7. Petra DeBoer zegt:

  De VN verteld statushouders dat ze hun leven lang een uitkering krijgen.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Van de Beek rekent even voor: “Stel dat het sommetje voor de gemiddelde asielzoeker uitkomt op een kwart miljoen. Je hebt één primaire asielmigrant en die neemt ook nog een volgmigrant mee. Dan worden er nog twee kinderen geboren. Als je dan kijkt naar de kosten over twee generaties, dan kom je uit op een bedrag van één miljoen.” Van der Beek houdt nog wel een slag om de arm: “Dat is een voorzichtige schatting. Dat kan ook veel meer of veel minder zijn, dat moeten we nog uitrekenen. Maar in die orde van grootte moet je denken. Dat zijn forse bedragen.”

  https://wnl.tv/2018/06/09/zoveel-kost-een-asielmigrant/

  Geen werk voor de ‘vluchtelingen’ :

  https://nos.nl/artikel/2113172-nauwelijks-kans-op-werk-voor-vluchtelingen.html
  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2015/31/zeven-van-de-tien-somaliers-in-de-bijstand

  ‘Vluchtelingen’ krijgen binnen een 1/2 jaar een woning :

  https://nos.nl/artikel/2166681-10-000-vluchtelingen-krijgen-binnen-een-half-jaar-woonruimte.html

  En, Nederland gaat er lekker mee door hoor, tot ze op een moment geeneens meer de gepensioneerden kunnen betalen…

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Nederland zit bomvol met asielzoekers die alles bij elkaar gelogen hebben om een status te krijgen. De suffe ambtenaren van de IND hebben meegewerkt met deze nep-asielzoekers en zijn erger dan de NSB destijds.

  Like

 10. Elisah zegt:

  https://www.breitbart.com/london/2018/07/07/bishop-europe-migrant-crisis-orchestrated-international-powers/
  Catholic Bishop: Europe Migrant Crisis ‘Orchestrated’ by International Powers
  The Catholic church is being used as a pawn in a well-orchestrated plan to radically alter the Christian identity of European nations through mass migration, said Bishop Athanasius Schneider in a bombshell interview last week.
  To achieve their objectives, these powers abuse “the true concept of humanism and even the Christian commandment of charity,” Schneider said, exploiting the moral authority of the church for anti-Christian purposes.

  Like

 11. hans zegt:

  vieze gore stomme stinknegers. ze stinken echt heel erg. Dan nog denken dat je wie dan ook het hoofd op hol kan brengen, ha ha. echt ik snap steeds minder dat wij als blanken sommige met een grote bek en het geweld wat ze plegen niet eens het hoofd kunnen bieden. Het enige wat ik nog wil zien zijn blanken die een grote-bek neger of moslim eens goed de tering slaan! Dat zou mijn dag goed maken! Moreel omhoog.

  Like

 12. Qvic zegt:

  De politici zijn allemaal verwende kinderen geweest in hun jeugd, zij hebben zelf nooit ergens voor behoeven te strijden, om te kunnen overleven. Alles kregen zij wat zij maar wilde hebben van hun ouders. Met deze mentaliteit geven zij nu het gemeenschapsgeld uit als water. Van kijk mij eens hoe solidair ik ben met al die zielige en arme volksstammen uit het buitenland, die zij importeren die zij vervolgens overstelpen met alles en nog wat. Dat het allemaal van het gezamenlijke gemeenschapsgeld gaat, die eigenlijk voor andere doelen bestemd waren. Dat besef is er eigenlijk niet, want in hun jeugd kon ook alles, dus waarom nu niet. Hierdoor explodeert de gemeente en staatsbelastingen voor het gewone volk, maar daar hebben de politici geen boodschap aan, want zij zij goed bezig denken zij. Dat de politici hiermee hun eigen volk wegzetten en discrimineren beseffen zij niet eens en door de jaren heen zijn de politici zo arrogant geworden en ook door hun machtsmisbruik en omkoping, dat zij alles denken te kunnen veroorloven en dat alle kosten voor de gemeenschap zijn. Want zij zijn tenslotte volksvertegenwoordigers. Als het gewone volk hun constant de schenen aan de voet blijven leggen, dan pas zal er verandering komen. Want dan wordt hun eigen leventje aangevallen en moeten zij verantwoording afleggen aan het eigen volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s