Oliver Janich: “Seehofer´s asielbedrog: definitieve overstroming van Duitsland besloten”

Screenshot_374

PSYCHOPATEN regeren onze wereld. Met onmiddellijke ingang kan vrijwel iedere “vluchteling” in de wereld naar Duitsland komen. Dat is het einde van een 2000 jaar oude natie.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

 

REGERING-MERKEL: HET MEEST MISDADIGE SYSTEEM IN DE DUITSE GESCHIEDENIS

Oliver Janich drukt in de onderstaande video datgene uit wat alle oprechte en democratische Duitsers moeten ervaren – als ze zouden weten dat de politiek besloten heeft tot de definitieve overstroming van Duitsland met islamitische indringers (mediaspraak: “asielzoekers”). En wel met hulp en ondersteuning van de man op wie een paar dagen geleden de hoop van miljoenen Duitsers was gevestigd: Horst Seehofer.

Michael Mannheimer Blog

Enkele dagen geleden nog sprak hij van aftreden. Maar Seehofer blijft minister van Binnenlandse Zaken.

CDU en DSU werden het eens – en toch blijft er veel hypothetisch. Of de ruzie tussen Bondskanselier en minister van Binnenlandse Zaken is bijgelegd, is zeer twijfelachtig. De vraag is: Is zijn in functie blijven de beloning voor zijn hoogverraad aan het Duitse volk?

Pathocratie: Wij leven in een door psychopaten geschapen systeem

Het zogenaamde asielcompromis is, aldus Janich, “een onvoorstelbaar kiezersbedrog: thans werd de definitieve overstroming van Duitsland besloten”.

De taal van deze beslissing draagt kenmerken in zich van totalitaire systemen zoals die van Noord-Korea of Cuba – of ook van de DDR, die, zoals wij inmiddels weten, nooit ten onder is gegaan, maar in het Herenigde Duitsland weer opgestaan is tot nooit verwachte grootte:

Er wordt in het asiel-compromis over gesproken, dat aan de Duits-Oostenrijkse grens “een nieuw grens-regime” zal ontstaan. Wat dit “regime” zal doen, verneemt U uit de volgende en gedeeltelijk in een andere vorm overgebrachte rede van Oliver Janich.

(Michael Mannheimer)

_____________________________________________

 

(Oliver Janich, gepubliceerd op 03-07-2018)

Seehofer´s asielbedrog: Definitieve overspoeling van Duitsland besloten.

Beste vrienden,

Wij hebben immers allemaal wel gedacht dat Seehofer door de knieën zou gaan. Maar hetgeen nú werd beslist, slaat werkelijk álles.

Het is een onvoorstelbaar kiezersbedrog: Er werd nu besloten tot de definitieve overstroming van Duitsland.

Laten we eens kijken… Wij moeten letterlijk bekijken, hoe het “asielcompromis” er uitziet:

“Wij komen aan de Duits-Oostenrijkse grens een nieuw grens-regime overeen, dat garandeert dat wij asielzoekers, voor wier asielprocedures andere EU-landen verantwoordelijk zijn, de binnenkomst verhinderen.” (Bron – ook voor alle volgende regels van dit besluit [MM]).

Dat is een heel kleine groep, waarvoor dit überhaupt niet geldt. Dat zal ik dadelijk nader uitleggen..

De SPD heeft het groene licht al gegeven: Daaraan alleen kan men al zien dat het om een gigantisch volksbedrog moet gaan!

Ik zal het ook linken. De “FAZ” van vandaag. Citaat:

“In tegenstelling tot het concept voor de doorgangszônes, dat de SPD in 2015 nog had afgewezen, gaat het bij de door CDU en CSU nagestreefde doorgangscentra aan de Duits-Oostenrijkse grens om een “kleine omlijnde groep” van asielzoekers voor wier procedures een ander land verantwoordelijk is, zei Kramp-Karrenbauer Dinsdag in ´Morgenmagazin´ van het ZDF.” (Bron)

Een “kleine omlijnde groep”. Nu zal ik jullie eens vertellen, welke groep dat is. Alleen maar iemand, die in een ander land een asielverzoek voor dít land heeft ingediend! Dat heeft dus praktisch op niemand betrekking. Omdat ze immers allemaal naar Duitsland willen.

Dublin III betekent: Iedereen kan kiezen waar hij naartoe wil – of wie aldaar alleen maar ergens een familielid moet hebben – maar dat niet eens hoeft te bewijzen. De meesten zijn immers al in Duitsland. Dat wil zeggen: volgens deze regel kunnen de meesten naar Duitsland….

Voor belangstellenden hier de volledige tekst van het misdadige asiel-compromis:

Wij komen overeen ter verbetering van de ordening, sturing en verhindering van de secundaire migratie:

 1. Wij komen een nieuw grens-regime overeen aan de Duits-Oostenrijkse grens, dat garandeert dat wij asielzoekers, voor wier asielprocedures andere EU-landen verantwoordelijk zijn, de binnenkomst verhinderen.
 2. Wij richten daartoe doorgangscentra in, van waaruit de asielzoekers direct worden terugverwezen naar de verantwoordelijke landen (terug verwijzing op grond van een fictie van de niet-toelating). Daarentegen willen wij niet eigenmachtig handelen, maar met de betreffende landen staatsverdragen afsluiten of de handelwijze herstellen.
 3. In de gevallen, waarin landen de staatsverdragen over de directe terug verwijzing weigeren, vindt de terug verwijzing plaats aan de Duits-Oostenrijkse grens op grond van een overeenkomst met de Republiek Oostenrijk.

Bron: www.faz.net

Meer over het onderwerp:

www.n-tv.de

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Oliver Janich: “Seehofer´s asielbedrog: definitieve overstroming van Duitsland besloten”

 1. Henk zegt:

  Waar zij hun eerste aanvraag hebben ingediend is het land van
  HERKOMST het is simpel zo we hoeven het niet moeilijker te maken .

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Dat werkt niet, die “vluchtelingen” willen helemaal niet naar die landen. Die willen naar landen met vette uitkeringen en gratis huizen. Na “uitzetting” wandelen ze gewoon terug naar de landen met de hoogste uitkeringen.
   De allerbeste methode is die schepen terug slepen en in Libië aan de ketting te leggen, maak ze desnoods onklaar, zonder werkende motor varen ze niet meer uit.
   Het grootste probleem is de vloot schepen die als veerdienst fungeren.

   Like

  • Pietersen zegt:

   Probleem is : zij laten zich niet meer registreren maar reizen rechtstreeks door naar Merkel’s Islamitische Republiek.

   Like

   • Henk zegt:

    Sabeltat & Pietersen ,
    Wat zij willen of doen is hun probleem niet de onze zij hebben simpel
    het recht niet om dit te doen en ieder die daar aan mee helpt is schuldig
    aan land veraad ook zij die in een regering zitten en al die NGO`S .
    Merkel is hierbij de grootste bedrieger samen met macroni en brussel
    links is de mars naar de afgrond en zijn geen bruggen bouwers .
    Probeer een land in Afrika zo binnen tekomen dan kan je beter op zee
    verzuipen .

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Waar blijft Neurenberg2 ?? Zodat we al die smeerlappen tot de doodstraf kunnen veroordelen >

  Like

 3. fleckie zegt:

  Het wordt nu zaaks, dat Merkel MET haar ‘aanhang’ NIET. ‘De kuierlatten gaat nemen’ ! ( DIT zal waarschijnlijk ‘ DE. EINDSTUNT’. van haar betekenen?…….( nu ook ‘haar toegedane ‘kameraden in de gaten houden, En , ( de guillotine is niet meer in gebruik, jammer, dan kon men de echte koppen zien rollen, i.p.v.’vervangers’! eventueel gedwongen!!). ï

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nepotisme heet dat, de reden is simpeler dan menigeen denkt, de AfD is bezig met een opmars en hij heeft nu geprobeerd kiezers ervan te overtuigen dat hij en zijn partij ook zeer kritisch zijn mbt de toevloed van migranten. Dat is niet zo maar het is een poging om twijfelaars binnen te houden.
  Politiek werkt net als de ambtenarij heel stroperig, eerst heette het “mensen die op de vlucht zijn voor oorlog”, daarna simpel “oorlogsvluchtelingen” ondanks dat al lang en breed bekend was dat dit slechts een minimaal deel van de mensen betrof, daarna werden het “asielzoekers” om het beeld vast te houden dat het vluchtelingen betrof. Toen ook dat niet langer overeind te houden bleek werden het plots “migranten”.
  In werkelijkheid zijn het economische nomaden, ze zijn niet op zoek naar een “beter leven” maar naar gratis leven, een land dat zoveel mogelijk geeft in de vorm van geld, woningen en god weet wat nog meer. Vergist u zich maar niet; Nederland staat direct na Duitsland op het lijstje van landen waar men heen kan. Haast nog erger is de groep van ‘nareizigers’ die straks op gang gaat komen, die aantallen zijn veel groter maar worden in de statistieken anders genoemd/verwerkt waardoor men niet in de gaten heeft over hoeveel mensen dit gaat.
  De vraag is hoelang onze sociale systemen dit financieel kunnen dragen en op wie men dat gaat afwentelen, ik heb zo’n flauw vermoeden dat u en ik dat zijn… !

  Geliked door 2 people

 5. kampersrene zegt:

  De oplossing ! Je bent een straatarme Nederlander, je woont in een krot ,je werd in het verleden achtervolgt door tegenslagen Duitsland is daar om je te helpen ….De voorwaarden zijn eenvoudig Je bekeert je tot de Islam ….Je gaat enkele weken naar de zonnebank en dan vraag je asiel aan in Duitsland Je wordt daar feestelijk onthaald door de linkse broeders …je krijgt onderdak in afwachting van een mooie woning , je krijgt een leefloon en gratis dit en dat .Krijg je eens trek om eens goed te neuken …geen probleem , neem je slachtoffer niet te oud eerder te jong want dat eerste wekt argwaan op.Je zegt dat je niet graag werkt ….dat vormt geen enkel probleem want je bent tenslotte een getraumatiseerde sukkelaar …O! bijna vergeten , erg belangrijk ,vergeet zeker niet af en toe een moskee te bezoeken

  Like

 6. Anneke zegt:

  Láát het heel rap wereldwijd gáán stormen, ‘op’ de politieke werkvloer….Vernieuwing is de hoogste nóódzaak, de wereld crepeert ten top. Teveel incorrecte debielen/imbecielen die de maatschappijen letterlijk vernielen. We leven in een SOS tijdperk; Alarm-code ROOD is al decennia hyperactief…”Moeder aarde zucht en puft straks haar laatste adem uit”.

  Like

  • Dewevoga zegt:

   Hoe zo vernieuwen? Dat hebben de PvdA, SP, de Groene Khmer en Demoraliseer66 toch al 40 jaar gedaan. Voor de oude waarden moet men de geschiedenisboeken in. Of die geschiedenis klopt, daar kan men ook vraagtekens bij zetten, want hij die schrijft die blijft, en dat weet onze historicus Pinokkio maar al te goed.

   Like

 7. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/07/07/merkel-op-het-randje-poll-onthult-meerderheid-van-duitsland-furieus-over-immigratie-regeringsstrijd/
  Merkel op het randje: Poll onthult meerderheid van Duitsland furieus over immigratie regeringsstrijd
  Acht van de tien Duitsers is ontevreden over de coalitie van bondskanselier Angela Merkel, blijkt uit een nieuwe opiniepeiling, in het kielzog van de aanhoudende chaos in de Berlijnse regering over de al lang bestaande immigratie-strijd tussen Merkel en de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer.

  Like

  • alwine kerkhof zegt:

   De enige plaatsen waar men de straat op gaat, is in het voormalige Oost Duitsland. Wat ik mee krijg dan. Waar ik woon, in het westen van Duitsland, zie ik steeds meer en meer kop vodden lopen, met tig aantal kinderen.

   Like

   • theresageissler zegt:

    Oh, U woont in Duitsland? Interessant! Op welke hoogte ongeveer, afgezien van dat het dus in het westen is, Alwine?
    Het Ruhrgebied, om maar wat te noemen, is i.h.a. niet zo aantrekkelijk, maar al even voorbij Keulen bv., ietsje naar het oosten, kan het al práchtig zijn!

    Like

   • alwine kerkhof zegt:

    Ik woon zo’n 50 km van Munster af Theresa, richting grens bij Enschede

    Like

   • theresageissler zegt:

    Aha, metterdaad ‘vlak over de grens’ dus.
    Ik passeerde jarenlang de grens niet veel zuidelijker, bij Arnhem-Nijmegen en het gaf me, ongelogen, telkens weer zo’n blij-opgewonden gevoel, die momenten.

    Geliked door 1 persoon

 8. Elisah zegt:

  Off topic
  https://www.nu.nl/buitenland/5351720/iran-executeert-acht-veroordeelden-van-aanslagen-in-teheran.html?redirect=1
  Iran executeert acht veroordeelden van IS-aanslagen in Teheran
  Acht leden van Islamitische Staat (IS) zijn zaterdag in Iran geëxecuteerd. Ze waren veroordeeld voor het plegen van aanslagen op het Iraanse parlement en het mausoleum van ayatollah Khomeini in juni 2017.

  Like

 9. Williaan zegt:

  REGERING-MERKEL: HET MEEST MISDADIGE SYSTEEM IN DE DUITSE GESCHIEDENIS.
  En dat is nog zachtjes uitgedrukt en de rest van EU doet dapper mee.

  Like

 10. tinekevanschagen zegt:

  Ze worden gewoon een handje geholpen met deze overeenkomst.
  Wat zijn er toch veel slechte mensen.
  Het enige wat nog eerlijk is,is de dood.
  we gaan allemaal,en hun gelukkig ook.
  Al houden ze het een stuk langer vol dan ons.4 levertransplantaties(George Soros) en die heeft echt niet op de wachtlijst gestaan,zoals mijn man (RIP)
  (
  “Geld maakt niet gelukkig,maar stelt je wel in staat om op een comfortabele manier ongelukkig te zijn”

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Eerst werd er heel bewust door de E.U. een gigantisch probleem geschapen (Import van massa’s – exoten die de islam aanhangen). En nu doet men ons voorkomen (al voor de zoveelste keer) om dit probleem aan te pakken. Hypocrieter kan het niet meer worden ! Eerst iemand tegen zijn schenen schoppen, en dan zeggen; Het ging per ongeluk, het was niet zo bedoeld, en vervolgens weer een schop verkopen met hetzelfde riedeltje er achter aan. Onze Westerse beschaving en cultuur gaat naar de kloten toe. En dat is iets wat wel zeker is. Met of zonder Seehofer !

  Like

 12. fleckie zegt:

  Merkel komt uit een MILIEU! ( vroeger) waar men gewend was , …mensen in ‘HET GAREEL’ ‘ te DWINGEN ! Natuurlijk eerst met ‘zoete woorden’ , daarna,? als dat niet hielp?! …….’ Jong geleerd is immers oud gedaan)!*~*~*~*~*~*~*~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s