Sarrazin´s nieuwste boek verschijnt toch – bij het “Finanzbuch-Verlag”

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Er bestaan in Duitsland toch nog uitgevers die niet door de knieën gaan voor linksen en islamiseerders. Nadat Random House het nieuwe boek van Thilo Sarrazin niet op de markt wilde brengen, verschijnt het nu bij het “Finanzbuch Verlag”.

journalistenwatch

En dit kunnen we verwachten:

Het achterblijven van de islamitische wereld, de integratietekortkomingen van de moslims in Duitsland en Europa evenals de onderdrukking van de islamitische vrouwen zijn een gevolg van de culturele beïnvloeding door de islam. Dat toont Thilo Sarrazin aan in zijn nieuwe bestseller.

Ook Duitsland moet deze feiten onder ogen zien, aangezien het aantal moslims in Duitsland en Europa door immigratie en aanhoudend hoge geboortecijfers steeds verder toeneemt. Bij een voortzetting van deze trend zijn de moslims hier op weg naar de meerderheid. Onze cultuur en samenleving kunnen alleen maar beschermd worden door de verdere immigratie van moslims te stoppen en de integratie van de bij ons levende moslims met robuuste middelen aan te pakken. Want alle tendensen om de islam te hervormen, zijn tot nu toe in ruime mate mislukt. Zo bestaat er in geen enkel land waarin de moslims in de meerderheid zijn vrijheid van godsdienst en een functionerende democratie. In plaats daarvan lijdt de islamitische wereld als geheel onder een explosieve bevolkingsgroei en het fanatisme in deze islamitische wereld neemt constant toe.

Thilo Sarrazin spant een boog van de uitspraken in de koran naar het mentale karakter van de moslims, dan verder naar eigenheden en problemen van islamitische staten en tenslotte naar de instellingen en gedragswijzen van moslims in de immigratiesamenlevingen van het Westen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Islamisering, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Sarrazin´s nieuwste boek verschijnt toch – bij het “Finanzbuch-Verlag”

 1. Peter zegt:

  SPANIEN NEUES DURCHGANGSLAND
  Frontex-Chef warnt vor neuer Hauptroute für Flüchtlinge
  Der Chef der europäischen Grenzschutzagentur Frontex, Fabrice Leggeri (50), warnt vor einer neuen Hauptroute für Migranten nach Europa!

  In einem Interview mit der „Welt am Sontag“ äußerte sich der Franzose: „Wenn Sie mich fragen, was meine größte Sorge derzeit ist: Dann sage ich Spanien“.

  Bron : Bild Zeitung 07.07.2018 – 02:11 Uhr

  Like

 2. john van antwerpen zegt:

  Deze moedige man verdient nu al een standbeeld naast Salman Rushdie.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Het is mij een raadsel waarom deze man nog steeds lid is van de SPD.

  Met zijn visie en juiste inzicht zou hij toch moeten maken dat hij daar weg kwam.

  Geliked door 2 people

  • Charles Martel zegt:

   Legt hij uit in zijn boek “Der Tugendterror”. Ze wilde hem destijds uit de SPD zetten, maar vonden geen geldige reden, en hij vertikte het ontslag te nemen.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Het zal zonder keiharde maatregelen nooit meer goed komen, maar daar zijn veruit de meeste politici te grote slappelingen zonder wilskracht voor !!

  Like

 5. Peter zegt:

  Thilo Sarrazin is een staatsman die denkt aan de volgende generatie en die zich niet laat inperken door wat zijn partijlieden correct vinden,
  Hij zal de discussie weer aanwakkeren en de ogen openen voor het kankergezwel dat islam heet.

  Geliked door 2 people

 6. Wim zegt:

  PVV loopt altijd voorop met kijk op islam. Ook nu met de noodzakelijke focus op de-islamiseren. Laat ook zien hoever het al gekomen is… Het boek van Sarrazin bevestigt de noodzaak van de-islamiseren. Met een variatie op slikken of stikken: integreren of (‘robuust middel’) vertrekken naar een land waar je je ‘geloof’ wel tot op de punt en komma in de koran kunt uitleven…

  Geliked door 1 persoon

 7. Williaan zegt:

  Hulde aan de uitgever, steeds meer instellingen zijn beducht iets te doen wat islam ongewelvallig is. Ze worden “onopgemerkt?” door de angstige en domme overheid steeds machtiger.
  Ook de overheden worden steeds meer geinfiltreerd, tot vreugede van de levensgevaarlijke Gutmensch.

  Geliked door 1 persoon

 8. theresageissler zegt:

  en dat is dan de oorspronkelijke Sociaal-Democraat Sarrazin, die tot zulke conclusies komt!
  Zo zie je maar weer, dat iedereen de realiteit kan inzien, als de wil maar aanwezig is.

  Like

 9. Wim Vreeswijk zegt:

  Als Sarrazin ook nog exemplaren in het Nederlands wil produceren zijn we allemaal blij !

  Geliked door 1 persoon

 10. ruud zegt:

  Islam is een langzaam dodend gif in de vrije wereld, 50 jaar geleden zeiden de moslim kinderen al wij nemen jullie over. Commentaar van onze regenten ach zover laten wij het niet komen, nu zitten ze al op vertrouwensposten en kunnen het hele land plat leggen wanneer het hun uitkomt.

  Geliked door 2 people

 11. Marc zegt:

  Komt er een Nederlandse vertaling?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Niet door mij! LOL 😆

   Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Dat kan je gerust vergeten, bij mijn weten is ook van de andere boeken geen Nederlandse vertaling verschenen. Aangezien de boeken niet al te ingewikkeld Duits zijn geschreven voor mensen met enige kennis van de Duitse taal uitstekend leesbaar. Toch zou een Nederlandse vertaling wat mij betreft beslist positief zijn, nu nog een uitgever vinden….

   Like

   • Wim zegt:

    In mijn tijd was Duits nog gewoon een van de vakken die je op school kreeg. Dat was in ieder geval genoeg om normale Duitse boeken te kunnen lezen, en Sarrazin schrijft inderdaad niet al te moeilijk.

    Geliked door 1 persoon

 12. Peter zegt:

  AUS DEM INHALT
  Das Zurückbleiben der islamischen Welt, die Integrationsdefizite der Muslime in Deutschland und Europa sowie die Unterdrückung der muslimischen Frauen sind eine Folge der kulturellen Prägung durch den Islam. Das zeigt Thilo Sarrazin in seinem neuen Bestseller.

  Auch Deutschland muss sich diesen Tatsachen stellen, wächst doch der Anteil der Muslime in Deutschland und Europa durch Einwanderung und anhaltend hohe Geburtenraten immer weiter an. Bei einer Fortsetzung dieses Trends sind die Muslime hier auf dem Weg zur Mehrheit. Unsere Kultur und Gesellschaft lassen sich nur schützen, indem die weitere Einwanderung von Muslimen gestoppt und die Integration der bei uns lebenden Muslime mit robusten Mitteln vorangetrieben wird. Denn alle Tendenzen, den Islam zu reformieren, sind bisher weitgehend gescheitert. So gibt es in keinem Land, in dem Muslime in der Mehrheit sind, Religionsfreiheit und eine funktionierende Demokratie. Stattdessen leidet die islamische Welt als Ganzes unter einem explosionsartigen Bevölkerungswachstum, und ihre Fanatisierung nimmt ständig zu.

  Thilo Sarrazin spannt einen Bogen von den Aussagen des Korans zur mentalen Prägung der Muslime, von da weiter zu Eigenarten und Problemen muslimischer Staaten und Gesellschaften und schließlich zu den Einstellungen und Verhaltensweisen von Muslimen in den Einwanderungsgesellschaften des Westens.

  https://www.m-vg.de/finanzbuchverlag/shop/article/15466-feindliche-uebernahme/

  Like

 13. fleckie zegt:

  Jammer genoeg kam men de moslima’s na de geboorte van het 2 e kind : NIET. steriliseren , net zoals de Amerikanen bij de Indianen doen, ( die door de Amerikanen ‘NOMADEN’ genoemd worden, de oorspronkelijke bewoners v.d. VS dus!)

  Like

 14. bigljohn zegt:

  Deze Duitser (Sarrazin) heeft pas ballen. Gelijk Salman Rushdie dit ooit deed. Ik hoop niet dat de islam ook een fatwa tegen hem gaat uitspreken. Maar zo een trots zouden alle Duitsers zich eigen moeten maken. Dan zou de – immigrant – zich moeten aanpassen aan de cultuur van het gastland, en niet andersom. Maar daar is het nu al veel te laat voor. Nu rest alleen nog de burgeroorlog. Tenminste, als er maar genoeg Europeanen zijn die net zoveel – ballen – hebben als Sarrazin en Rushdie !

  Like

 15. M.A.L. Sion zegt:

  Sarrazin is op de goede weg maar hij vergist zich als hij een oplossing ziet in betere integratie. Gelovige moslims laten zich niet (NOOIT !! ) integreren.
  Daarom ben ik het niet eens met de uitspraak: Onze cultuur en samenleving kunnen alleen maar beschermd worden door de verdere immigratie van moslims te stoppen en de integratie van de bij ons levende moslims met robuuste middelen aan te pakken.
  Deporteren. Terug naar de zandbak waar ze uit komen. En het afwijzen van moslims in onze samenleving is geen discriminatie maar noodweer exces want de ‘onderwerping’ komt met rasse schreden dichter bij. Uit levensbelang moeten we ons daar tegen verzetten.
  ISLAM ? – Weg ermee !!!
  Malsion@orange.fr

  Like

 16. Republikein zegt:

  Kijk uit Theo, voor je het weet ga je Udo U. achterna.
  Udo J. was ook al gestruikeld over de piano.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s