VIDEO: Martin Hess leest Horst Seehofer de les: “U zult de rekening gepresenteerd krijgen”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De politieman en plaatsvervangend woordvoerder van de AfD in de deelstaat Baden-Württemberg, Martin Hess, heeft donderdag 5 juli 2018 de onderstaande toespraak in het Duitse parlement over de veiligheidssituatie in Duitsland gehouden:

journalistenwatch

Zeer geëerde meneer de voorzitter! Zeer geëerde dames en heren! In het jaar 2017 werden er ongeveer 290.000 delicten door immigranten gepleegd – 290.000 delicten, die nooit in ons land gepleegd zouden zijn wanneer deze regering onze grenzen effectief zou beschermen.

Desondanks vertelt de Duitse regering de Duitse bevolking een sprookje. Ze beweert dat Duitsland zo veilig zou zijn als sinds 1992 niet meer, en verwijst daarbij naar de criminaliteitsstatistiek van de politie. Terwijl u toch heel goed weet, meneer de minister, dat deze niet de totale veiligheidssituatie in Duitsland weergeeft.

Het grijze gebied, dus die delicten waarvan weliswaar geen aangifte wordt gedaan bij de politie, maar die wel gepleegd worden, is aanzienlijk. Volgens schattingen van de Bond van Duitse rechercheurs bedraagt het totale aantal van de in Duitsland daadwerkelijk gepleegde delicten niet, zoals in de criminaliteitsstatistiek van de politie staat, 5,7 miljoen, maar in werkelijkheid 25 miljoen.

Bovendien is het radicaalislamitische terreurgevaar niet in de statistiek opgenomen – die is zo hoog als nooit tevoren.

Het aantal radicaalislamitische bedreigers, het aantal Salafisten en het aantal radicaalislamitische terreurprocessen stijgt van het ene record naar het andere. De Binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt inmiddels zelfs voor aanslagen van radicaalislamitische slapers op kleuterscholen en ziekenhuizen. Dat uw bewering niet kan kloppen, meneer de minister, is voor iedere burger duidelijk. Vóór 2015 hadden we namelijk geen betonblokken, geen zwaarbewapende politieagenten en geen beschermende zones voor vrouwen nodig om openbare evenementen vreedzaam en veilig te vieren.

Daarom is en blijft het een feit, of u dit nu bevalt of niet: de weigering van de bondskanselier om de Duitse grenzen te sluiten voor illegale migranten heeft Duitsland bewijsbaar onveiliger gemaakt.

Als je kijkt naar dit onwaardige toneelstuk van de afgelopen dagen, dan stelt men vast: daar zal ook niets aan veranderen. Men moet zich toch eens voorstellen: de Duitse minister van binnenlandse Zaken en de Duitse bondskanselier maken er ruzie over of geldend recht weer moet worden toegepast aan de grens. Hoe diep is deze regering inmiddels gezonken!

Dan presenteert deze regering een oplossing die de intelligentie van de burgers beledigt. Ik moet dit zo hard formuleren: meneer de minister, waar u hier mee bezig bent, grenst aan volksverdomming. Iedere man van de praktijk zal u vertellen dat deze transitcentra niet functioneren. De redenen liggen voor de hand: deze regeling betreft ten eerste slechts een klein, al geregistreerd deel illegale migranten, de overwegende meerderheid kan dus gewoon ongehinderd Duitsland blijven binnenkomen. Nieuwkomers zullen de registratie in de EU gewoon vermijden om ongehinderd naar Duitsland te komen. Personen die al geregistreerd zijn, zullen gewoon de Duits-Oostenrijkse grens mijden, ze zullen via Zwitserland, Frankrijk of Tsjechië Duitsland binnenkomen. Uw bedoelde bilaterale akkoord met Oostenrijk werd immers al door de Oostenrijkse kanselier, de vicekanselier en de minister van Binnenlandse Zaken afgewezen. De belangrijkste reden is echter: de repatriëring zonder effectieve grenscontroles is absoluut zinloos, omdat deze personen zich enkele dagen later alweer in Duitsland bevinden.

Dat zou u weten, meneer de minister, wanneer u eens een keer zou praten met medewerkers van de politie. Uw politiek bestaat inmiddels in principe uit twee elementen: totale realiteitsweigering en puur wensdenken. Deze regering moet eindelijk voor kennisgeving aannemen dat Europa haar welkomstpolitiek niet meer wil. De Europese staten hebben ingezien dat deze politiek de sterken in plaats van de zwakken helpt, dat zij sociale onvrede creëert en de veiligheidssituatie in de Europese landen enorm verslechtert.

Meneer Seehofer, een afsluitende opmerking: u had de historische kans om een einde te maken aan de heerschappij van het onrecht; maar daarvoor ontbrak het u blijkbaar aan rechtlijnigheid, besluitvaardigheid en doorzettingsvermogen. Zodoende hebt u de veiligheid van de Duitse bevolking opgeofferd aan puur machtsbehoud. Dat zullen de kiezers in Beieren onthouden. U zult – daar ben ik heel zeker van – op 14 oktober daarvoor de rekening gepresenteerd krijgen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Martin Hess leest Horst Seehofer de les: “U zult de rekening gepresenteerd krijgen”

 1. theresageissler zegt:

  Dat kan-ie in zijn zak steken! Als deze voorspelling nu maar eens uit zou komen….

  Geliked door 1 persoon

 2. Thomasson zegt:

  Wat een geweldige toespraak van Martin Hess in de Bundestag. Hij confronteert zonder schroom de psychopatenregering van Angela Merkel met de realiteit. Eigenlijk kunnen wij eerder spreken van een Alfa pathologische leidster, die omringt is door laffe Ja en Amen volgelingen. Mensen die goed beseffen in welke situatie hen land verkeert, maar zijn te bang om hun ware mening te reflecteren. Horst Seehofer is een goed voorbeeld. In de tijd dat hij was Minister President van Beieren sprak hij duidelijke taal over het gevaar van de open grenzen en de tsunami van vluchtelingen die Duitsland overspoelt. Hij zei dat de deelstaat Beieren kan de massa mensen niet aan. Als de grenzen niet snel dicht zouden gaan, zal de zwerm vluchtelingen serieus gevaar vormen voor Beieren en Duitsland. De Seehofer anno nu, heeft sinds 14 maart 2018 een volledige metamorfose ondergaan. Vanaf het moment dat hij zit op de schoot van Moeder Merkel en werd Bondsminister van Binnenlandse Zaken en Heimat, veranderde hij van een leeuw in een poedel. Met andere woorden de hele regering van Duitsland bestaat nu uitsluitend van poedels met eigen agenda.
  Duitsland verkeert nu in een soort politieke San Andreasbreuk. Enkel de Duitsers zelf kunnen verandering aan deze gevaarlijke situatie brengen. Dat hoeft helemaal niet via fysiek geweld te gebeuren. Zij moeten de kans grijpen om de geschifte Kanzlerin en haar poedels naar huis te sturen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Anneke zegt:

  De grote steden kreunen en zuchten onder de ‘werken’ van de zéér verhitte radicale mohammed freaken.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Héél BLIJ dat ik nu alweer ruim driekwart jaar in een (nog) zéér rustige stad woon. Weer tuus in Zeeland, weg uut Tilburg, na 36-jaar daar met vaak ergernis te hebben gewoond. Het kon niet anders, dit heeft blijkbaar zo moeten zijn.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Anneke. Dezelfde geluk hebben mensen die in het hoge noorden van ons land wonen. Ik bedoel ermee Friesland en de Waddeneilanden. Friesland is nog steeds van de Friezen. Andere Nederlanders die daar wonen, genieten van het rust en de geborgenheid die een homogene Nederlandse samenleving biedt. De vraag is : hoe lang nog mogen de bewoners van Friesland en Zeeland genieten van het goede leef klimaat in hen omgeving? Onze huidige en toekomstige regeringen met hen kruiperige houding in de richting van de EU, volgen nauwgezet iedere beveel uit Brussel en Straatsburg. Zij zouden de laatste Nederlandse reservaten opofferen voor de Kalergi-Plan.
   De EU is gevaarlijker dan je lief is. Hoofddoel is: de boel laten overspoelen met gespuis uit islamitische landen en Afrika. Er is geen plaats meer voor de lokale bewoners.

   Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Beetje goed om je heen kijken in Ljouwert, Drachten, Heerenveen… Het begin van de Omvolking is reeds begonnen! Op Texel rommelt het ook al!

    Like

   • Anneke zegt:

    Inmiddels is er één moskee(tje) gebouwd tussen Middelburg en Vlissingen en natuurlijk alweer goed actief. Máár als je door het centrum van deze twee Zeeuwse steden loopt, wordt je gezichtsvermogen niet belemmerd door burka’s, niqaabs en dergelijke oog ontsierende kledij. Een hoofddoeken gekte, zoals in de grote steden is er (nog) niet.

    Like

   • Anneke zegt:

    @Thomasson…De EU is gevaarlijker dan je lief is….Vandaar dat ik deze stampij, de Evil Union noem.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Thomasson.Jij vergeet agenda 21 en rivieren van bloed die door europa zullen stromen.

    Like

   • erik zegt:

    Wij wonen in het uiterste noorden van Friesland, maar hier wonen ook al in gordijnen gehulden hoor. Overal worden ze ‘geplaatst’, strategisch verdeelt over heel neder(ig)land.
    Maar inderdaad, in tegenstelling van veel hollandse steden, het is hier nog vrij rustig.
    Wat mij opvalt aan die ‘in gordijnen gehulden’, ze voelen zich zo vrij als een vogel, in hun blik is geen schijn van bescheidenheid, het lijkt wel of ze zich hier totaal op hun gemak voelen, alsof ze hier horen te zijn. Ik gun iedereen het beste hoor, maar ik verwacht van gasten een dankbare, bescheiden houding, heb ik het mis?

    Like

 5. Elisah zegt:

  Over rekening gesproken…
  https://www.breitbart.com/london/2018/07/05/study-terror-costs-eu-countries-160-billion-2004-2018/
  RAND: Terror Has Cost EU Countries £160 Billion Since 2004
  A study by the RAND Corporation has revealed that from 2004 to 2016, terrorism cost European Union countries £160 billion ($210bn) with France and the UK losing the most.

  Daar mag men de kosten van de “vluchtelingencrisis” eens bij optellen….

  Like

 6. john van antwerpen zegt:

  Prachtige toespraak. De revolte tegen uberheks Merkel is al aan de gang.
  Iedereen, ook in Belgie, Nederland of whatever, die wegloopt met dit gedrocht
  heeft bloed aan zijn handen. Of een ideologische tic (toeval) in zijn kop.
  Merkel is het omgedraaide oorlogsgeweld (dus tegen de Duitsers) ten voete uit.
  Jesse Klaver, Macron enz; jullie moeten voor de spiegel gaan staan en jullie diep
  schamen. Spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is er de schijnheiligste van het
  land ?

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Die kunnen niet met zijn allen voor de spiegel staan.
   Zij zijn allemaal met het zelfde (hypocriete,schijnheilige) sop overgoten…..

   Like

 7. Williaan zegt:

  De west Europese regeringen zijn radeloos. Het volk redeloos. De landen reddeloos.
  De “Eindtijd” van de van het vrije Westen kom steeds meer in zicht, de duistere eeuwen melden zich aan als en niet snel wordt in gegrepen.

  Like

 8. Spiegeltje spiegeltje aan de wand…wie is….?

  Like

 9. Cleo zegt:

  Wat een onbeschoft mens is dat Merkel-mens; net als pathologische leugenaar alias Pinocchio Rutte heeft ze wel aandacht voor haar levenloze mobieltje en negeert ze ostentatief de sprekende volksvertegenwoordiger en zijn treffende betoog. Dan vraagt ze toch gewoon om een gigantische schop onder haar h*l?!

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Engeltje Merkel doet (net als Trutte!) alsof het haar geen fuk interesseert. Reken maar dat het wél bij haar binnenkomt. Als je die lui daar (2:22) samenzweerderig ziet zitten, dan voel je je van je verstand beroofd. Hoe kun je in dat ingekakt zootje nog vertrouwen hebben! Denk dat 65% of nog meer van de Duitsers nog vertrouwen heeft in Merkel cs. Nou ja, Grúss Gott! (Net binnen; Juwelier schiet overvaller dood in België! Laat me raden!)

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Aan de stoelpoten van Seehofer en Merkel word gezaagd. Het werd jandorie eens hoog tijd ook, want die laatste zit er al meer dan 12 jaar op en won iedere verkiezing…..Vóór 2015 hadden we namelijk geen betonblokken, geen zwaarbewapende politieagenten en geen beschermende zones voor vrouwen nodig om openbare evenementen vreedzaam en veilig te vieren…..Zolang de islam met al zijn uitwassen gedoogd word, zolang blijven wij met walgelijke toestanden zitten. Aanslag hier, aanslag daar, verkrachtingen en aanrandingen, moorden, overvallen, geweld tegen ouderen, homo’s, noem maar op. Werd er echt snoeihard tegen al het voorgaande opgetreden, dan zou er helemaal niets aan de hand zijn, ja zouden ze allemaal zo uit Europa verdwenen zijn ! Maar ja, vele Europese landen verafgoden die Duivelse afgod in Brussel zodat alles alleen maar erger en erger word.

  Geliked door 1 persoon

 12. Eric zegt:

  Ik hoop dat het toneeltje dat Seehofer enkele weken lang heeft volgehouden hem bijzonder zuur zal opbreken, en dat AfD de grootste partij van Beieren, en nadien van heel Duitsland wordt. Dan kan eindelijk de keerborstel boven worden gehaald !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s