VIDEO: “Tears of Another Genocide”

 

Een korte video, die slechts summier laat zien wat ISIS en het FSA de christenen in Syrië hebben aangedaan. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: “Tears of Another Genocide”

 1. Haksteeg Anton zegt:

  Werkelijk verschrikkelijk en wij halen dat tuig weer terug in ONS (echte Nederlanders) land?

  Geliked door 3 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Schiet het op met de subsidies voor re-integratie cursussen voor terugkerende IS terroristen en hun kinderen.

  Iedereen verdient een tweede kans, tóch!

  Of een derde of een vierde.

  We leven immers in Nederland.

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Een land dat geregeerd wordt door softies en idioten, lieden die er niet voor schromen om hun ‘eigen’ bevolking in gevaar te brengen door islamitische terroristen en hun gebroed binnen te halen alsof ze verloren zonen/dochters zijn (waren) !

   Geliked door 2 people

 3. boorzalf zegt:

  Owee, als er een korantje de fik in gaat, staat heel de maan aanbidders bevolking samen met de linkse farizeeërs te schreeuwen en te demonstreren. Met groen links voorop.

  Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  Zo te zien hebben deze mensen niet de mogelijkheid gehad om te kunnen vluchten naar Europa….

  Geliked door 1 persoon

 5. Petra DeBoer zegt:

  Deze proxy oorlog in Syrië is vreselijk en hoop dat de volledige waarheid wereldwijd naar buiten komt.

  Een IS tribunaal is dichterbij en dan willen ze ook de financiers achterhalen. Heel mooi want dan hangen er vele politici zoals Bush, Obama, Koenders, Tony Blair, Hillary Clinton, John McCain, Hollande en Erdogan.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  100.000en sympathisanten van de moordenaars van Francis van der Lugt hebben Merkel, Rutte, De Zooi in Brussel etc etc met open armen en ogen ONTHAALD met WelkomWelkomkoortjes en 50.000 pp. op een presenteerblaadje!! ONS is niks gevraagd, alleen maar de benodigde centen afgejat! Opdat wij niet vergeten!

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @ReaGluurder, het is nog erger want de Nederlandse regering gaf 22 miljoen aan “gematigde” rebellen in Syrië. Gematigde rebellen doden schijnbaar wat gematigder dan de andere rebellen oftewel Jihadisten. Als een Nederlander terroristische groeperingen financieel ondersteunt is hij/zij strafbaar en dan is de overheid ook strafbaar. Daarnaast heeft Koenders nog een paar miljoen gegeven aan de white helmets oftewel al Qaida.
   Het is schandalig dat dit is gebeurd en de verantwoordelijken moeten vervolgd worden want mede door de financiering van Jihadisten zijn mensen als van der Lugt vermoord.

   Like

 7. fleckie zegt:

  Die ‘ KANSEN’ mogen ter beschikking worden gesteld aan ALLE D 66- leden, ( het kader een paar meer)! en diegenen die ‘welkome tefugees’ ‘ staan te ‘kwelen’! En,oh, ja, Femke HALSEMA, die NU een heel mooi groot pand in AMSTERDAM ‘mag bewonen’!. ( dus ‘ koningin Utopia’, ‘voorlopig onder de pannen’.)

  Like

 8. ildiko zegt:

  WIE KAN DEZE VIDEO NAAR ONZE IMBECIELE GRAPPENHUIS STUREN?????wie hij met zijn idiote beleid hier terughaalt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  De slimste mens van Nederland, Maarten van Rossum, laat zien dat als het er op aankomt, massamoordenaars steunt

  Zelfde laken een pak, Jan Jaap de Ruiter
  Er komt een moment dat we moeten gaan praten met ISIS
  https://politiek.tpo.nl/column/er-komt-een-moment-dat-we-moeten-gaan-praten-met-isis/

  Groenlinks en SP, zelfde laken een pak:

  Like

  • Elisah zegt:

   Het programma heet de slimste mens, die van rossum zit in dat programma maar is verder zelf niet bepaald de slimste….

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Maarten van Rossem spoort niet. Een echte linkse kerk aanhanger die met flut redeneringen de feiten onder het tapijt veegt want het ging om “regime change” en had op zich niets met de rechte grenslijnen van doen.

   Like

   • Marc zegt:

    Met de heren Maarten en Jan Jaap kan worden vastgesteld dat links Nederland definitief afscheid genomen heeft van het jaren 1970 credo “Nooit meer Auschwitz”!

    Like

 10. Jan zegt:

  Turken, zelfde kudtvolk

  Bedrosyan: Searching for Lost Armenian Churches and Schools in Turkey
  ……

  There are only 34 churches and 18 schools left in Turkey today, mostly in Istanbul, with about less than 3,000 students in these schools. The challenging and frustrating issue is how many were there in the past.

  Recent research pegs the number of Armenian churches in Turkey before 1915 at around 2,300. The number of schools before 1915 is estimated at nearly 700, with 82,000 students.

  https://armenianweekly.com/2011/08/01/searching-for-lost-armenian-churches-and-schools-in-turkey/

  Like

 11. kampersrene zegt:

  De Paus zag , hoorde en liet een goedkeurend gemompel horen . Hij herinnerde zijn gelovigen aan het lijden van Jezus Daarentegen is wat zijn schapen nu meemaken slechts een habbekras een niemandalletje Hij wil Allah en zijn dienaren niet tegen het hoofd stoten .Hij beloofde veel te bidden voor deze nieuwe martelaren hun zielenheil , drukte hun op het hart geen geweld te gebruiken tegen hun beulen zoals Jezus……Heer vergeef het hun want zij weten niet wat ze doen ( ze weten het maar al te goed !) Hij ging verder met het wassen van Islamvoeten

  Geliked door 1 persoon

 12. Elisah zegt:

  Een heldere bisschop,
  https://www.breitbart.com/london/2018/07/07/bishop-europe-migrant-crisis-orchestrated-international-powers/

  Catholic Bishop: Europe Migrant Crisis ‘Orchestrated’ by International Powers

  The Catholic church is being used as a pawn in a well-orchestrated plan to radically alter the Christian identity of European nations through mass migration, said Bishop Athanasius Schneider in a bombshell interview last week.

  The powers in question “use the enormous moral potential of the church and their own structures to achieve their anti-Christian and anti-European goal more effectively,” he said.

  Like

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Dit is de zoveelste aanwijzing, dat moslims geen gevoelens en emoties en ook geen ratio meer in hun donder hebben en gewetenloos handelen vanuit hun door mind control ingeprente absurde obsessies.

  Hetzelfde fenomeen treffen we aan bij de geïllumineerde heersers bij de EU. Toen zij werden geïnitiëerd in een van de broederschappen, die deel uitmaken van de sekte van het “alziend oog” werden ook zij onderworpen aan een proces van mind control.

  In dit proces van mind control worden gevoelens en emoties en het rationele denken vervangen door obsessies. En dientengevolge hebben deze lieden geen geweten en geen verantwoordelijkheid en geen angsten meer en kunnen niet meer rationeel denken. Ze gaan ervan uit, dat ze juiste weg bewandelen. Ze begrijpen absoluut niet, wat ze aanrichten. Ze hebben nog slechts de obsessie “de ingeprente opdracht” uit te voeren. Ze begrijpen zelfs niet eens, dat ze na uitvoering van de opdracht verder nutteloos zijn en worden afgedankt.

  In het proces van mind control worden zaken als, indoctrinatie, hypnose, drugs etc. etc. etc. niet geschuwd. Het is gewoon satanisch gespuis.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  De christenen en Jezidis in Syrië en Irak zijn de enige die recht hebben op asiel Zij zijn de enige slachtoffers van ISIS en Co.. Gek genoeg, zijn er maar enkelingen van hen die kans zagen naar Europa te vluchten. De tsunami van “vluchtelingen” dat hier rondzwermt, zijn DE DADERS: de moordenaars, verkrachters en kannibalen die onze regeringen met open armen ontvangen. In de coalities van diverse Europese regeringen zitten ook partijen die zich christenen noemen. Christen Democraten, Christen Unie en andere christenen van alle soorten en maten. Ook de vunzige club van psychopate Angela Merkel draagt het christendom in haar naam, CDU en CSU. Al deze christenen hebben een ding gemeen. Zij hebben een grote schijt aan de genocide op de christenen in Syrië en Irak. Ze hebben lak aan de aanvallen op christenen in alle moslimlanden. Zelfs de Argentijnse Pinokkio-paus vindt het allemaal niet erg dat er X aantal christenen in het Midden Oosten wordt door moslims afgeslacht. Hij houdt schijnheilige toespraken vanuit zijn balkon en zorgt voor stroperige politiek-correctheid. Hij wil zijn Allah vriendjes niet al te kwaad maken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Jezidis zijn ook agressie mossels, dat zijn niet allemaal christenen.
   Hier heeft er 1 geprobeerd ze zus dood te schieten en te verzuipen omdat ze een vriendje had die de man niet beviel.
   Meisje kon nog net gereanimeerd worden na bijna verzopen te zijn in een sloot.
   Gewoon overdag bij een druk station, gevalletje eerwraak.
   Heeft ie 18 jaar cel voor gehad.
   Heeft hier allemaal uitgebreid in de krant gestaan.

   Like

 15. fleckie zegt:

  Men heeft het over ‘dreigingen’ in den vreemde, terwijl.O PVALLEND. EIGEN NEDERLANDSE. STAATSBURGERS, , ALWEER bang moeten zijn voor hun VEILIGHEID! …..
  NW. ISR . WEEKBLAD 6.7.2018: ‘DREIGINGSNIVEAU blijft ‘substantieel”, ..
  …BART SCHUT. ‘ Het dreigingsniveau voor de Joodse gemeenschap blijft verontrustend hoog,schrijven de beveiligers van. Bij Leven En Welzijn ( BLEW) .Opvallend is vooral dat het GEVOEL van veiligheid steeds verder afneemt. …………..’Het is het vijfde jaar op rij dat het adviesorgaan ter bescherming v.d. Joodcse gemeenschap in Nederland ,Bij Leven En Welzijn(BLEW) pmet zijn dreigingsrapport uitkomt. Bestuursvoorzitter Mok heeft weinig moeite man en paard te noemen: wie een politiek correct beleidsstuk verwacht is bij BLEW aan het verkeerde adres. ‘”Het dreigingsniveau is al enkele jaren verontrustend hoog”, schrijft Mok in het voorwoord van het Dreigingsrapport 2018. ” Een belangrijke oorzaak is de niet aflatende dreiging van. JIHADISTISCH TERRORISME”. Ondanks het feit dat er in Nederland geen grote aanslagen tegen Joodse doelen zijn geweest, schat BLEW het dreigingsniveau op 61.5 op een schaal die tot 100 loopt, een minimale stijging tegenover het jaar ervoor. Vanaf ’70 is de situatie ‘rood/ kritiek’, een niveau dat in 2015 voor het laatst wetd bereikt. Het cijfer 61.5 heeft overigens betrekking op 2017… BLEW weegt verschillende factoren mee: waargenomen incidenten,de algemene terreurdreiging in ons land en antisemitisme ,maar bijvoorbeeld ook vertrek van individuelen en families uit de Nederlandse kehilla. Het aantal’verdachte handelingen’ dat BLEW in 2017 waarnam is ong. gelijk gebleven aan dat van 2016. Dit is opvallend ,want het bewijst dat ondanks het feit dat terroristen steeds vaker voor ‘algemene'( niet- Joodse ) doelen lijken te kiezen, Joodse doelwitten nog steeds als zeer aantrekkelijk worden beschouwd door islamitische terroristen. Dat Joodse doelen vaak beter worden beveiligd en dus moeilijker te raken zijn dan zogenaamde SOFT TARGETS ,wordt zo ongedaan gemaakt door hun aantrekkelijkheid voor JIHADISTEN . Conclusie:” De waarschijnlijkheid en het risico voor een aanslag op een Joods doelwit in Nederland is gestegen”. Zij het licht. … FYSIEK. GEWELD. Op basis van
  . cijfers van het Centrum Informatie en Documentatie Israel
  ( CIDI) en de universiteit van Tel Aviv constateert BLEW dat het antisemitisme nationaal en wereldwijd toeneemt. De conclusie liegt er niet om: 2017 wordt gekarakteriseerd ‘als een jaar waarin antisemitisme een niveau van normalisatie en mainstreaming heeft bereikt dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet is waargenomen’. Als voorbeelden van fysiek geweld noemt BLEW internationaal de aanslag met molotovcocktails op een synagoge in Gotenburg en in eigen land de aanval op restaurant HaCarmel in Amsterdam. Maar het gaat niet alleen om fysiek geweld: ook bedreigingen,intimidaties,beledigingen,vandalisme en het oproepen tot het uitmoorden van de Joden spelen een rol.Dit laatste sluit aan bij JIHADISTISCHE organisaties die oproepen Joden over de hele weteld aan te vallen en ‘betogen waarom Joden aan de hand van religieuze islamitische bronnen een legitiem doelwit zouden zijn.’ook de ‘groei van extreemrechtse partijen in Europa’ en ‘ het anti- Israelbeleid en retoriek van extreemlinkse organisaties die zich manifesteren via antisemitische organisaties en individuen’worden gezien als oorzaken v.d.stijging van het aantal antisemitische incidenten. Dit laatste leidt tot een opvallend fenomeen: Bij Leven En Welzijn constateert dat het veiligheidsgevoel onder Joden afneemt.,waarschijnlijk in sterkere mate dan de objectieve veiligheid. Dennis Mok: ” Door de toename van gevallen van vandalisme ,bedreiging,intimidatie en belediging zijn mensen zich bewust van hun kwetsbaarheid. Dit wordt versterkt door een zeer verontrustende beweging waarbij antizionisme en anti- Israelgeluiden inmiddels als een haast geaccepteerde vorm van antisemitisme gemeengoed zijn geworden.” Om hier de vinger achter te krijgen kondigt BLEW een onderzoek naar subjectieve veiligheid aan: hoe veilig voelen Nederlandse Joden zich en hoe is dit in vergelijking met andere jaren?. Nog niet bekend is wanneer de conclusie van dit onderzoek bekendgemaakt zullen worden, maar BLEW geeft in zijn rapport alvast een tweede opvallende voorbeelden. De moeder van een leerling uit groep 3 van basisschool Rosj Pina vertelt: ” Toen mijn kind zei:” Mama, waarom staan er elke dag mannen met wapens voor de deur?”, moest ik toch even slikken. Is dit het nieuwe normaal voor Joden?” En een Joodse man van 40 jaar zegt:” Als ik ga bidden word ik beveiligd.Als ik naar school ga om mijn kinderen op te halen word ik beveiligd. Als ik naar een herdenking ga word ik beveiligd. Elk Joods aspekt van mijn leven is onlosmakelijk verbonden met beveiligd worden”. *~*~*~*~*~*~*~

  Like

 16. fleckie zegt:

  Inderdaad, een ‘andere genocide?… NOGMAALS uit het boek, op pag 7’ ‘WAS WOLLEN DIE ARABER.?, van FEREYDOUN HOVEYDA, uitg. KNAUR Verlag, , isbn 3.426.04867. 1. …onder andere. ” VERALLGEMEINERUNG hin oder her, ich sage Ihnen , sie wollen wenn nicht die totale AUSLOSCHUNG des ABENDLANDES , so doch zumindest seine. DEMUTIGUNG! seine SCHWAGUNG , seinen VERFALL. Warum den wachsenden HASS auf die Unglaubigen, ( genauer gesagt auf die Christen und die JUDEN der Industriestaaten ) verstecken,…der auf dem BODEN des ISLAM gart? Er zeigt sich in aller Offentlichkeit in Amman wie in Bagdad, in Algier wie in Islamabad, in Londen wie in PARIS…..etc………Fouad Saleh, der Chef eines Terroristennetztes ,ruft wahrend seines Prozesses:” Ich bin der Tod des Westens”.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 17. Henk.V zegt:

  Wat mij het meeste stoort is het gegeven dat de grote kerkgenootschappen in Europa, de instituten die BIJ UITSTEK zouden hebben moeten waken over het behoud van het christelijke karakter van ons westerse samenlevingen, bijna en masse het linkse pad op zijn gegaan en de (toekomstige) islamitische moordenaars van ALLE niet-islamitische gelovigen als broeders omhelzen, uit naam van de naastenliefde.
  Opzettelijk wenden zij de blik af van een keiharde waarheid: De islam duldt geen niet-islamitische opvattingen naast zich en welke oplossing de moslims daarvoor in petto hebben laat dit afschuwelijke filmpje zien.
  Het christendom heeft in de loop der eeuwen – in toenemende mate aangevuld met humanistische ideeën,voor een specifieke Joods-christelijke cultuur gezorgd. Dat de dragers van de christelijke genen zich van deze waarheid afkeren is ONVERGEFELIJK De kerken onderschrijven het beleid van de EU .De kerken en de politiek correcte elites plegen hoogverraad.
  Nu weten wij dat de EU BESLIST NIET de bestaande christelijke cultuur wil voortzetten. De islam moet de plek van het christendom innemen en de uitvoerders van dat onvergefelijke, genocidale VERRAAD zien wij voor onze ogen opdoemen, wanneer oneindige stromen -voornamelijk islamitische zwarten- in rubber boten de Middellandse Zee zien oversteken, of: aan boord van NGO schepen de overkant bereiken. En mallotig Duitsland is zelfs niet te beroerd regelmatig vliegtuigen in te zetten, om onze verrijking sneller binnen te halen.
  De meerderheid van de Duitsers is hier volstrekt onvoldoende van op de hoogte gebracht!
  En als ze al iets afweten van deze ”extra service” dan werd hun daarbij de gedachte aangereikt dat de ”vluchtelingen zouden terugkeren, zodra hun land weer vrede kent..”
  Deze systematische afbraak van Europa gaat voort en wanneer er niet een moment komt dat de bedreigde blanken wakker worden en zich met alle middelen zullen ontdoen van krankzinnige EU leiders/lijders en hun trawanten, dan gaan wij vreselijke tijden tegemoet, die zullen doen denken aan de de gruwelen die de christenen in Syrië ondervinden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s