Viktor Orbán: Hongarije zal geen asielzoekers opnemen

Screenshot_15

Viktor Orbán en Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de Hongaarse minister-president bijt Merkel op graniet

Viktor Orbán is de minister-president van Hongarije en als zodanig niet afhankelijk van het wel en wee van Merkel. Dat was te zien tijdens zijn staatsbezoek in Berlijn. Orbán´s niet mis te verstane uitspraak: zijn land neemt geen asielzoekers op.

Die Freie Welt

Merkel heeft langzamerhand geen opties meer. Nauwelijks iemand wil de soep, waarvoor Merkel in september 2015 met haar illegale solo ter afschaffing van de personencontroles aan de grenzen van Duitsland en Europa heeft gezorgd, oplepelen. Steeds meer landen weigeren Merkel te volgen, de ene keer fluisterend en met diplomatieke winkelhaken, een andere keer echter ook heel openlijk en direct – zoals op dit moment eens temeer Viktor Orbán, de Hongaarse minister-president.

Tijdens zijn staatsbezoek in Berlijn liet hij er geen twijfel over bestaan dat Hongarije definitief niet zou deelnemen aan de verdeling van asielzoekers. Zijn land zou met de bewaking van zijn zuidelijke grens een voldoende grote bijdrage hebben geleverd aan het indammen van het asieltoerisme. Hongarije zou door de oprichting van het grenshek niet alleen de controle over zijn eigen staatsgebied weer hebben teruggekregen. Het hek en zijn beschermende functie zou ook ter bescherming van Duitsland dienen.

Daarom zou Hongarije ook geen enkele asielzoeker opnemen, die volgens welke regels dan ook Duitsland zou worden uitgewezen. Hongarije zou niet verantwoordelijk zijn voor de verwerking van de asielaanvragen van deze mensen. Ze zouden weliswaar in Hongarije geregistreerd zijn, maar het eerste land dat de “vluchtelingen” betreden, is niet Hongarije, maar Griekenland. Wanneer er in Duitsland dus al in een ander EU-land geregistreerde asielzoekers worden opgepakt, dan zouden die in de regel als eerste Grieks grondgebied hebben betreden. Daarom zou Duitsland zich ervoor moeten inspannen om een repatriëringsakkoord met Griekenland te sluiten.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Merkel, Patriottisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Viktor Orbán: Hongarije zal geen asielzoekers opnemen

 1. tinekevanschagen zegt:

  ” Bij de Hongaarse minister-president bijt “wir schaffen das op graniet”

  Als ze nog geen kunstklapper heeft,mag ze er al haar tanden op breken.

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  En zo is het! Die Merkel denkt dat ze boven de wet staat maar dat is natuurlijk helemaal niet waar. Hadden wij maar iemand als Orban aan het roer. Dat zou een stuk beter zijn dan dat Moffen slaafje dat de VVD nu levert..

  Geliked door 1 persoon

 3. Haksteeg Anton zegt:

  En volkomen gelijk heeft hij Dhr. Orban meer dan dan hij is een sprekend voorbeeld voor heel Europa

  Like

 4. Jan zegt:

  Dat Ferkel meent dat zij achteraf iemand met de rotzooi kan opschepen die zij illegitiem heeft binnengesluisd om vervolgens te zeggen dat zij het probleem heeft weten op te lossen. Net Groenlinks Marijke Vos die het gif van de Probo Koala in Afrika meende te kunnen dumpen zodat het hier weg was:

  In het najaar van 2006 mocht Vos als wethouder aanblijven nadat bleek dat de gemeente Amsterdam nalatig geweest was door toe te staan dat het schip de “Probo Koala” een zeer giftige lading (waterstofsulfide) over mocht laden. Het schip zou later dit op illegale wijze hebben gedumpt in Ivoorkust. Hier kwamen volgens een rapport van de Verenigde Naties 7 mensen door om het leven en raakte er duizenden ernstig ziek. Ook werd er een grote hoeveelheid vee preventief geruimd. Als wethouder in Amsterdam was Marijke Vos hiervan toen de hoofdverantwoordelijke.

  http://www.foute-politici.nl/2013/08/marijke-vos-groenlinks.html

  Consequenties had dit niet voor de groene gek want zij zit doodleuk dankzij hulp van, daar zijn zij weer, de PvdA in de Eerste Kamer terwijl zij wegen meervoudige dood door schuld levenslang zou moeten hebben.Wapenhandelaar Kouwenhoven moet 20 jaar achter de tralies en Vos gaat vrijuit.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Ferkel Merkel heeft werkelijk iedereen binnengesluisd, zelfs Russen:

  Russische parasiet moordt gezin uit

  Der mutmaßlich “russisch-stämmige” Täter ermordete seine komplette Familie und sprang dann vom dritten Stock des Mietshauses in der Bismarckstraße. Es geht ihm den “Umständen” entsprechend. Hat der Täter seine Frau und seine Kinder enthauptet? Darauf geben Polizei und Staatsanwaltschaft in der Pressekonferenz (Minute 24:00) keine Antwort.

  https://nixgut.wordpress.com/2018/07/07/gunzenhausen-bayern-familiendrama-endet-in-ehrenmord-russischer-migrant-ttet-drei-kinder-und-ehefrau/

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Wat zou het mooi zijn als Nederland ook zo’n krachtdadige Minister-President had, maar helaas wij hebben de poedel van Frau Merkel !

  Like

 7. Cathja zegt:

  Wijze man, die Orbán. Alle ellende met asielzoekers van de laatste jaren hebben zijn besluit om niet mee te doen in dit verwoestende ‘spel’ opnieuw onderstreept.
  Orbán is een man met een rechte rug, en niet zo’n zwalker die vandaag dit en morgen dat zegt.
  Nee is nee.
  Duidelijker kan een mens niet zijn. Dat dwingt bij rechtschapen mensen alleen maar respect af.

  Like

 8. koosv8 zegt:

  Wat mis ik dat toch in dit KWALITATIEF UITERST TELEURSTELLENDE landtje. Mensen in het bestuur met een eerlijke visie voor zijn volk en vaderland.

  Like

 9. Wolf zegt:

  Ik had die zure linkse jank kop van Merkel wel eens willen zien toen deze geweldige M.P. [ was het maar onze M.P.] dat zei tegen dit onding Merkel genaamd.

  Like

 10. dutchess zegt:

  Is de like-knop hier voorgoed verdwenen Webmaster?

  Like

 11. Patriot 2.0 zegt:

  Orban stelt vast wie er verantwoordelijk is. Dat is de juiste benadering. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het lot van elke Afrikaan, hoe schrijnend het soms ook is.

  Like

 12. Wolf zegt:

  Hadden wij Geert maar als M.P. alvast , samen met Victor ,Kürz, Le Pen, lega Nord en de Polen schoon schip in kerk en staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s