Achttal “jongeren” slaan onschuldige jongen halfdood

Screenshot_54

Prachtig land, dat Nederland. Op momenten dan. Want ondanks dat we er met zijn allen een hoop aan doen om het een beetje leefbaar te houden, loopt het bij tijd en wijlen helaas weleens de spuigaten uit.

Zo werd de 21-jarige Nick Hazewinkel uit Noord-Scharwoude afgelopen vrijdagnacht gruwelijk in elkaar geslagen door een groepje van acht “jongeren”, allen rond de 15 jaar. Waarom, vraagt u zich af? Nou, de “jongeren” wilden niet dat Nick langs hen liep.

Het slachtoffer, dat op dat moment zijn hoogzwangere vrouw van een tweeling aan de telefoon had, liep tóch langs de jongens. Want waarom zou je immers niet langs iemand mogen lopen? Opeens kreeg hij van achter een klap en verloor zijn bewustzijn. Toen hij even later weer bijkwam, voelde hij naar eigen zeggen nog steeds dat er op hem ingetrapt werd.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Achttal “jongeren” slaan onschuldige jongen halfdood

 1. guusvelraeds zegt:

  Jongeren is het nieuwe code woord.

  Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Welkom in het Nieuwe Nederland!! Hét project (wensdroom!!) Hersenspinsel van de Wereldverbeteraars op Het Binnenhof / in Brussel. Waarin het gevaarlijk geworden is om langs anderen te lopen, of te dicht in de buurt komen, p.o. aanraken, kijken/lachen naar anderen, anderen aan te spreken, het huis niet meer uit kunnen ete etc. Menigeen is hierdoor al lichamelijk en geestelijk verminkt! Mensen die ’s nachts vanwege werk op pad zijn, weten er ook alles van. Moeten rekeninghouden met confrontaties onderweg, op het werk. Ook is het link je nog alleen op te houden in de kleine uurtjes in de binnensteden. De Lullo’s die dit allemaal voor ons geregeld hebben, hebben zelf niks te vrezen; worden 24/7 beveiligd op ONZE KOSTEN! Met ‘state of the art’ beveiliging thuis. En wie zullen het kluisje van Conny van Breukhoven nu in huis hebben???? Menige bn’er woont al in een bijna onneembare vesting. Jan L. kan dit allemaal niet bekostigen, kan lekker liggen stressen in bed als ie weer dubieus volk in de buurt heeft! Het is GVD allemaal om zeep geholpen, verkloot. Niet alleen de daders van de neergeschoten student (20) in Groningen moeten voor het gerecht komen, ook de Kopstukken die hiervoor indirect verantwoordelijk / medeschuldig aan zijn. Zelfs postuum nog. Ruudje Lubbers, ik noem maar een naam!

  Like

 3. Merel zegt:

  WAS een prachtig land, dat Nederland

  Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   we kunnen het terug veroveren, toch…. ????

   Niet meer lullen, maar meppen, van het zelfde laken een pak !!

   NEDERLANDERS moeten ZELF weer Nederland “graet again ” maken !

   Uit je luie stoel, ALLEMAAL en er flink tegen aan.

   Like

   • Corrie Bruin zegt:

    Ik wou dat er meer mensen zoals jou denken maar geloof me over het algemeen zijn het klagers en geen vechters voor de eigen nageslacht hebben zij het er zelfs niet voor over.

    Like

   • Anneke zegt:

    Alleen in je uppie kun je niets voor elkaar krijgen. In Nederland is men zo extreem op zichzelf gericht, dat een sociaal sterk netwerk opbouwen de laatste decennia onmogelijk is geworden. Niemand heeft nog tijd, of interesse voor de medemens.

    Like

 4. ildiko zegt:

  ik ben woest. Wat soort vreedzame samenleving wacht op mijn kinderen en kleinkinderen hier? het trieste van alles dat onze eigen jeugdige generatie zo gehersenspoeld is dat ze het gevaar van deze idiote multiculti islamisme niet willen zien of erkennen.

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Achttal “jongeren” slaan onschuldige jongen halfdood….. moedige mannen , normaal zijn ze met veel meer….bende lafaarden …grote smoel en van niets bang , tenminste als ze met velen zijn Het wordt tijd dat een wapenvergunning en wapendracht voor de burger die een bewijs van goed en zedelijk gedrag kan voorleggen geen problemen meer geeft ….Een jachtvergunning dat is iets voor later

  Geliked door 1 persoon

 6. Bezorgde burger zegt:

  Ik woon gelukkig in een fatsoenlijk land. Hier worden de daders na zoiets vrijwel ALTIJD opgepakt. Of het nu ergens op het platteland gebeurd of midden in de stad, zodra de politie op de hoogte wordt gebracht worden de daders meteen opgespeurd en vastgezet. Waarom worden daders in NL standaard nooit opgepakt? Als ik weer in NL moest wonen had ik mezelf bewapend en voor eigen rechter gespeeld. Beter 2 of liever 8 marokanen minder dan zelf total loss worden geslagen. De politie heeft het geweldsmonopolie van de bevolking gekregen en de corrupte kliek en ondergeschikte agenten die de politie vormen hebben deze monopolie ernstig misbruikt. Zelf de wapens oppakken en voor eigen rechter spelen is geen oproep tot geweld maar een basisrecht om jezelf te verdedigen tegen deze barbaren.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Ocharme het betroffen jongetjes van rond de 15 jaar .Vermoedelijk fluchtelingeskes zonder begeleiding , die hun mama en papa missen, vandaar hun frustratie en die moesten ze afreageren Als ze moesten gevat worden mijnheer de judge , wees niet te streng …laat uw vaderhart spreken , ocharme toch

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Als de jongens autochtonen zijn, gooi ze het liefst 10 – 12 jaar de bak in. Zo houdt men ze voor lange tijd uit de roulatie. Als de jongens allochtoon zijn, maak geen moeite ze de bak in te sturen. Dat kost de staat te veel aan belastinggeld. De goedkoopste manier om van ze af te komen – en de nest waar zij toebehoren – is deporteren naar het land van herkomst. De winst uit zo’n actie is enorm. Niet enkele de jongens, maar ook hen gezin gaat terug naar de woestijn, de jungle of een mooie tropische eiland. Reken maar uit hoeveel subsidiegeld en uitkeringen worden op zo’n manier bespaard? Op lange termijn wordt ook detentiegeld voor de volgende misdrijven bespaard. Schoon schip is makkelijk te onderhouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s