Oostenrijkse regering dringt verder op: asielaanvragen in het vervolg alleen nog van buiten de EU

Screenshot_57

(Vertaling: E.J. Bron)

De Oostenrijkse regering wil zich met het onlangs gesloten Europese asielcompromis niet tevredenstellen en wil nu blijkbaar doordrukken dat “vluchtelingen” in het vervolg, op enkele uitzonderingen na, geen asielaanvragen meer mogen indienen op EU-territorium, maar uitsluitend in de zogenaamde “hotspots” buiten de EU. Dit blijkt uit een document van het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken, waarin een nieuw beschermingssysteem in de EU geëist wordt.

Duits - Zuerst

Het Oostenrijkse lid van de permanente veiligheidscommissie in de Europese Unie (COSI) zou het voorstel tijdens een ontmoeting met EU-vertegenwoordigers op ambtenarenniveau gepresenteerd hebben, bericht het Oostenrijkse nieuwsblad “Profil”.

Zo moeten in het vervolg alleen nog maar in de “hotspots” buiten de EU beschermingzoekers uitgekozen en naar de EU-landen gebracht te worden – en bovendien alleen maar zoveel als de opnamelanden toestaan. Asiel dienen alleen aanvragers te krijgen die “de waarden van de EU, haar fundamentele rechten en fundamentele vrijheden” respecteren.

De Weense regeringswoordvoerder Peter Launsky-Tieffenthal bevestigde tegenover “Profil” de authenticiteit van het document, zei echter dat het alleen maar als “suggestie om de gedachten over te laten gaan” beschouwd zou moeten worden.

Minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ) had midden april al geëist dat het n de toekomst “niet meer mogelijk” zou moeten zijn dat niet-Europese personen “een asielaanvraag op Europees grondgebied kunnen indienen”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Oostenrijk, Patriottisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Oostenrijkse regering dringt verder op: asielaanvragen in het vervolg alleen nog van buiten de EU

 1. Mary zegt:

  Helemaal eens met Herbert Kicki, van mij mag daarbij dat niet Europese personen maar asiel aanvragen in buurlanden in de regio zoals b.v. Saoedi Arabië etc., gaan er ineens een stuk minder aan de wandel, dan hoeven daar dus geen hotspots buiten Europa voor opgezet te worden waarvan nu al bekend was dat daar de Islamitische VN club even zou gaan bepalen wie wel of niet vluchteling zou zijn met als gevolg dat er niets veranderd.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Allemaal leuk en aardig maar kijk ook in hoeverre “vluchtelingen” in staat zijn werk te vinden en te houden binnen de EU. Kortom wat is hun integratie potentieel. Dit in ogenschouw genomen moeten asiel aanvragers uit Somalië, Eritrea en de Sub Sahara landen sowieso afvallen. Hun integratie potentieel is praktisch nihil.

  Geliked door 2 people

 3. Peter zegt:

  Echte vluchtelingen zijn welkom zolang dit noodzakelijk is,
  Economische migranten zijn alleen welkom wanneer WIJ hier behoefte aan hebben en hen UITNODIGEN..
  Voorbeeld : Stel WIJ hebben verpleegkundigen nodig. Dan gaat Nederland op zoek naar geschikte kandidaten uit bij voorkeur Azië.
  Ongeletterde moslimnegers hebben we niet nodig en ook op lieden uit Somalië, Eritrea en de Sub Sahara landen moeten hier niet heenkomen.
  Maar op de eerste plaats moeten we onze Augiasstal.grondig reinigen.
  Alle uitgeprocedeerde mislukkelingen met gezwinde spoed ons land uitzetten.
  Zo nodig met GEWELD ! ( = staatsmonopolie )

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Welkom kinderkwekers , Hoeveel kindervergoeding zouden ze krijgen voor een twaalf tal kinnekes

  Like

 5. ieznogoedh zegt:

  Asiel dienen alleen aanvragers te krijgen die “de waarden van de EU, haar fundamentele rechten en fundamentele vrijheden” respecteren.
  Nou daarmee houdt het dan al meteen op voor die Fürchterlingen.
  Dat kunnen ze niet (ook al gooi je er 100 integratiecursussen tegenaan)
  en … dat willen ze ook helemaal niet.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Zeeeeer heftig dit nieuws uit een verraden duitsland…

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/07/Undercover-journalist-Moslim-Broederschap-zit-bij-ieder-overleg-met-Angela-Merkel

  Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel

  Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit: ‘Islam heeft rotsvaste grond gekregen in Duitsland’ – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’
  Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s