“Belgen” (20 en 23) slaan taxichauffeur bewusteloos in Salou

Screenshot_61

Twee “Belgen” (20 en 23) en een “Spanjaard” (30) zijn in de noordoostelijke Spaanse badplaats Salou gearresteerd voor het ernstig mishandelen van een taxichauffeur. De 30-jarige man raakte bewusteloos en liep een hoofdletsel op. 

De schermutseling ontstond rond 6 uur ’s ochtends aan de verlichte fontein Font Lluminosa nabij de uitgaansbuurt.  De drie wilden niet aanschuiven in de rij voor taxi’s. De taxichauffeur weigerde hen daarom mee te nemen.  Ze scholden de man uit en gingen hem te lijf.

Niet alleen sloegen ze en schopten ze de chauffeur, ze gooiden hem zelfs de lucht in waardoor hij met zijn hoofd hard de grond raakte. De taxichauffeur liep daarbij een ernstig hoofdletsel op en raakte bewusteloos. Een ambulance bracht hem met spoed naar het ziekenhuis in de stad Tarragona. De collega’s van de man stonden volgens de krant La Vanguardia machteloos.

Lees verder>>>
(h/t Saskia D.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, België, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Spanje. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Belgen” (20 en 23) slaan taxichauffeur bewusteloos in Salou

 1. koddebeier zegt:

  De media brengt de autochtone Belgen en Nederlander steeds weer in diskrediet door het allochtone tuig Belg of Nederlander te noemen ! Een paspoort maak ze nog geen Belg of Nederlander !
  Stop daar mee !! Media !

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Maghrebijnse afkomst.
   Staat véél interessanter.
   In gedachten hoor je die betoverende Arabische muziek, lurk je eens lekker aan je waterpijp terwijl top-loze gesluierde lieftallige arbische hoeren uit 1000-en-een-nacht je Arabische lekkernijen aanbieden.
   Ik vraag me af wat doen al die tapijtenhandelaars hier…?
   Ik zeg maar zo iedere blanke heeft recht op ’n Kalasjnikovs met oorlogsmunitie.

   Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Het grote sociale onderhoudsplan van : Uitkeringen, kinderbijslag, huursubsidie en de vele andere vormen van uitkeringen.

    Like

 2. kampersrene zegt:

  verdachten van Maghrebijnse origine…..dat zegt veel want een “goede” Belg doet zoiets niet ! Ik voel me als Belgische Vlaming beledigd als ze de naam Belg gebruiken voor getaand krapuul

  Geliked door 2 people

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Heerlijk die “Belgen” in het buitenland.
  Hier hebben we nog zo’n “Belg”

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2280403/kopschopper-praagse-ober-biedt-excuses-aan-vanuit-cel

  Deze “Belg” heeft een beetje angst dat hij toch de hoofdprijs gaat krijgen in Praag en dus biedt hij zijn excuses aan, aan het slachtoffer en zijn familie.

  Nog wat andere Belgen zijn verbolgen over het feit dat wegens beroepsrisico een familielid is overleden.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2280646/overvallen-juwelier-bedreigd-door-familie-dader

  Altijd iets met die “Belgen”

  Like

 4. frank claes zegt:

  Titel moet zijn : 3 marokkanen met een belgisch paspoort….

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Als ik “Belgen” lees, en “Spanjaard”, dan weet ik al dat dit geen Belgen en een Spanjaard zijn, maar doodgewoon fanatieke moslims, behorend tot een groep die wereldwijd enorme ellende veroorzaakt en in zeer veel gevallen de aanstichters zijn van onlusten en zelfs (dreigende) burgeroorlogen.
  Het is goed dat ze alle drie gearresteerd zijn en er duidelijk is gemaakt dat ze uit de Maghreblanden afkomstig zijn (Marokko, Algerije, Tunesië), maar dat maakt voor deze taxichauffeur nu even niets uit, want hij is zwaargewond geraakt door de buitensporige agressie van dit islamitische schorem!

  Europa moet gezuiverd worden van dit tuig. De gewelddadigheden nemen hand over hand toe en steeds meer onschuldige burgers zijn het slachtoffers van bruut en meedogenloos geweld.

  Daarom moet dat tuig worden uitgezet. Zelfs als ze in Europa geboren zijn. Ze horen hier niet.
  (En mijn uitspraken zijn niet racistisch, want ik heb niets tegen mensen uit een ander werelddeel die zich normaal gedragen).

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Ik ben ook niet racistisch maar ik vindt dat iedereen in zijn eigen land moet blijven wonen.

   Like

  • Anneke zegt:

   Ben het geheel met jou eens, Cathja. Máár een zuivering op ons continent zal nog lang op zich laten wachten. De Evil Union freaks zullen HELAAS de Europese wetgeving niet zomaar gaan wijzigen, in positieve zin voor de autotonen. Nee, zij moeten niets van die autochtonen hebben, máár beseffen maar half dat dit continent weldegelijk de geld verdienende Europese autochtonen hard nodig hebben. Géén geld in het Evil Union laadje, géén brood op de plank in Brussel en Straatsburg.

   Like

 6. ReaGluurder zegt:

  België is er nog slechter aan toe dan wij. Maar we volgen ze op de de voet! Vreselijk wat Juwelier Moens en zijn familie in Oostakker (B) hebben moeten meemaken!! Weer tig levens de vernieling in. Maar de aanstichters in Brussel blijven weer buiten schot! Laf als ze zijn met hun 24/7 beveiliging op onze kosten!! Familie Moens wens ik Heel Veel STREKTE!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/overvallen-juwelier-bedreigd-door-familie-dader/ar-AAzPEgE?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Maar als je nou in deze tijden juwelier bent dan heb je toch je wapen in een riemholster achter op je rug…. nietwaar.
   Schieten op daders die de deur uit zijn, geeft veel problemen, omdat je namelijk in de publieke ruimte het recht in eigen handen neemt.
   Elke rechter kan daar dus nooit meer om heen.
   Risico van het verwonden, cq doden van onschuldige passanten, weet je wel…
   Nee erg verstandig was deze juwelier niet.
   Je moet in die branche er van uit gaan dat je vandáág nog wordt overvallen…,.
   Dus je 9-mm altijd op zak, en niet ergens in ’n la.

   Overigens hoop ik natuurlijk dat die juwelier vrijuit gaat.

   Like

 7. Jean zegt:

  Wedden dat het van die dubbele nationaliteit Belgen zullen zijn? Wedden?
  Voor ons zijn dubbele nationaliteitsbezitters NOOIT Belg resp. Vlaming.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Dat zijn van die creepy aso- types die hun gebrek aan brein menen te kunnen compenseren door de hele dag in de sportschool te hangen en te kickboksen…

  Like

 9. Peter zegt:

  Overvallen juwelier bedreigd door familie dader.
  U raadt het vast en zeker !
  OOSTAKKER – De juwelier die om zijn zaak te beschermen een roofovervaller doodschoot, wordt bedreigd door de Marokkaanse familie van de crimineel Hasan L.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kan alléén maar in zijn voordeel werken.
   Maar als je toch niks meer te verliezen hebt valt het aan te bevelen die familie eens op te zoeken met meename van ’n stuk of 10 extra magazijnen.

   Like

 10. Pietersen zegt:

  Gefrustreerde doorgefokte Marokjes die niet kunnen genieten in het uitgaansleven, want koran…mag niet drinken, mag dit niet, mag dat niet en normale vrouwen zien hen niet staan. Gaan zich dan maar uitleven op ’n taxichauffeur. Ellendig volk.

  Like

 11. hotchkisssaiga zegt:

  Ik stel voor om die familie ook vast preventief te ruimen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s