De grote bek van “We Are Here”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “BertG.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

58 reacties op De grote bek van “We Are Here”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Oprotten en terug naar je negorij!

  Geliked door 4 people

 2. delamontagne zegt:

  Als je alleen al de aanhef leest “de grote bek…” etc, wordt je in wezen al woedend, te weten dat ze dat in land van oorsprong niet hoeven te proberen.
  Hier enkele nieuwe “Fransen” die een dansje doen bij de Eifel-toren.
  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/xmrbH8f5fY7ZMOKKWGzf.mp4?_=1
  Die zijn dan nog vreedzaam in tegenstelling tot de pas aangekomen nieuwe “Spanjaarden” in Spanje met de Aquarius.
  Verstrekte voedsel niet goed ? ?
  https://tvs24.ru/reseaulibre/cc-content/uploads/h264/WdEohtk1UmnQfgD46Zvt.mp4?_=1

  Like

 3. Alphons Mantel zegt:

  ze is van harte welkom in Marokko

  Like

 4. theresageissler zegt:

  Om de kopvoddenverplichting kan het in ieder geval niet zijn, dat ze “gevlucht” is!

  Geliked door 1 persoon

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Nobody wants to be in this kind of situation.”

  Voorzover ik weet zijn jullie/ben jij hier vrijwillig naartoe gekomen. Als je alles hebt geprobeerd en tot in laatste instantie bent afgewezen, ligt het voor de hand dat je ook weer vrijwillig weggaat.
  In ieder geval is duidelijk dat je NERGENS recht op hebt. Maak dat je wegkomt! En neem vooral je kopvod mee.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 6. Pietersen zegt:

  Wat een islamitisch haatwijf. Nooit toelaten deze uitzuiger.

  Geliked door 1 persoon

 7. Marc zegt:

  Binnenkort te verwachten, de opening van Nieuw-Dachau: uitsluitend voor autochtonen!

  Want dan blijkt discrimineren een must voor elke rechtgeaarde allochtoon, zoals de dame in het filmpje!

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  ‘Daarnaast proberen zij een ander beeld van vluchtelingen neer te zetten’.

  Om je te bescheuren!

  Geliked door 2 people

 9. Thoth zegt:

  Kijk eens aan. Deze gast zal natuurlijk werkloos gedurende haar leven, tig kinderen baren en de mensen in Nederland – i.e. de autochtonen – moeten haar onderhouden.

  Geweldig hoor.

  Geliked door 1 persoon

 10. Japio zegt:

  Met die grote bek van haar, in hun eigen land worden ze hierom gestenigd. Die lui zien er anders altijd wel goed doorvoed uit. Tis niet dat ze overlopen van verdriet, honger en armoe.

  Geliked door 2 people

 11. Elisah zegt:

  Lees, kijk en huiver…
  https://fenixx.org/2018/07/10/afrikanen-oefenen-voor-als-ze-naar-europa-gehaald-worden-vn-rapport-onthult-massaverkrachting-en-kannibalisme-in-congo/comment-page-1/#comment-121549

  Afrikanen oefenen voor als ze naar Europa gehaald worden – VN-rapport onthult massaverkrachting en kannibalisme in Congo
  Jongens worden gedwongen om hun moeders te verkrachten en kleine meisjes krijgen te horen dat hekserij hen zal toestaan om kogels te vangen: VN-rapport onthult massaverkrachting en kannibalisme in de Congo-oorlog.

  Geliked door 1 persoon

 12. Peter zegt:

  Ik word niet snel boos en ben niet agressief ,maar als ik deze in lappen gehulde uitgeprocedeerde minkukel zie, wens ik dat ze met gepast geweld ons land wordt uitgesodemieterd.

  Geliked door 3 people

 13. Astrid zegt:

  De televee-meneer heeft het over ‘vrouwelijke’ vluchtelingen, maar dit tentmokkel heeft vermoedelijk een op Somalische wijze dichtgenaaide vagijn en is dus technisch gesproken vrouw-af. Wat een hooghartige rotkop en die bolle hamster-wangen getuigen ook al niet van ondervoeding. Dit soort omhoog gewaaide tentwezens moeten we ver buiten de Westerse grenzen houden, want ze zijn nu al boos, nog voor ze rechten hebben gekregen van onze volksverraders. Brutaliteit kent geen grenzen bij die lui.
  Toch vind ik ze als ze boos zijn op hun leukst, dan zijn ze namelijk helemaal zich zelf. Duidelijk gevalletje inteelt weer.

  Geliked door 2 people

 14. Leo zegt:

  Voor een zielige vluchteling heeft deze klaploopster een aardig volgevreten bakkes …

  Geliked door 2 people

 15. ReaGluurder zegt:

  Onze Voorouders hebben het vele vele vele malen slechter gehad dan al die zgn. vluchtelingen. Maar ondanks alles hebben ze met bloed, zweet en tranen een fantastisch land voor ons achtergelaten! Sins enkele decennia zit de Sloop er in! De Verwende Nazaten zitten diep weggedoken in de chillhoek van de Verzorgingsmy. en denken dat er nooit een eind aan zal komen. Dat ‘De Tent’ inmiddels al bijna is overgenomen door Profiteurs uit alle uithoeken van de wereld dringt nog niet tot ze door. Als dit Kopvod uit de video haar Grote Bek eens mee terugneemt naar daar waar ze wegkomt en de handjes daar eens laat wapperen, krijgen haar (klein)kinderen misschien wel een redelijk leven. 1000en MILJARDEN, ONZE CENTEN, zijn er in Afrika gedumpt zonder toezicht of restricties. Weggegooid geld, maar ach, het waren toch maar andermans centen! Bij het misdadige af, zoals er met ONZE CENTEN is omgesprongen! Val dood met je Zielenpietenindustrie!! In Afrika moeten ZE ZELF aan de bak, en hard ook!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @ReaGluurder. Ik ben net vanuit mijn vakantiebestemming terug. Dit jaar hielden wij vakantie buiten Europa. Na anderhalve week afwezigheid, viel het mij op hoe geordend Nederland is en in welke aangename en prettige omstandigheden wij leven. U hebt gelijk! Daar hebben generaties van voorouders gezorgd die het vele malen slechter hadden dan al de onuitgenodigde parasieten die hierheen komen op andermans land te teren. Zij gebruiken het vluchtelingenfabeltje om hen levensstandaard te verbeteren; en dat is begrijpelijk. Wie wil niet lekker leven zonder een dag te werken? Maar wie heeft zulke mensen hier nodig? Wat heeft deze vrouw en haar soortgenoten aan Nederland te bieden? Kan de hele zwerm van gespuis uit islamitische landen en Afrika zichzelf meten met bijvoorbeeld de Hugenoten? Of de mensen die tijdens de Franse Revolutie naar Nederland vluchtten? Kunnen zij zich meten met de Chinezen die hierheen kwamen in de jaren ’30? De Indo’s? De Vietnamezen? Het antwoord is vierkant NEE. Het is een bekend verschijnsel dat als twee groepen mensen met divers ontwikkelingsniveau zich op een plek bevinden, trekt juist de groep met het laagste niveau het niveau van beide groepen naar beneden. De groep met hoog niveau heeft geen enkele invloed op de andere. In Amerika is dat overal te zien in wijken waar veel negers en Latino’s wonen. Het leefklimaat in deze wijken is bijna net zo gevaarlijk als in Aleppo en de scholen in dergelijke wijken zijn levensgevaarlijk voor iedereen die ze betreedt. De bendes maken daar de dienst uit.
   Wij mogen ons vragen of wij zo’n situatie ook graag in Nederland willen? Als wij dat niet willen, is er maar een oplossing: GRENS HERMETISCH DICHT

   Geliked door 1 persoon

 16. Cathja zegt:

  Wat een brutaal stuk vreten zeg! Zij denkt ons even de les te kunnen lezen?
  Graag per direct retour herkomstland. We hebben al profiteurs genoeg hier.

  Geliked door 2 people

 17. alwine kerkhof zegt:

  Kots.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  ROT die lui het land uit !!! NU, slappe overheids zakken !!

  Like

 19. Elisah zegt:

  Nog een grotere bek…
  https://fenixx.org/2018/07/10/kuzu-kritische-nederlanders-moeten-maar-oprotten/
  Kuzu: Kritische Nederlanders ’moeten maar oprotten’

  Deze uitspraak van Denk Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu doet veel stof opwaaien op Twitter. „Als hun dat niet bevalt, dat veranderende Nederland, waarbij verschillende mensen met verschillende achtergronden samen met elkaar leven, in een stad als Zaandam, een wijk als Poelenburg, dan rotten ZIJ maar op”, zegt Kuzu in een video van Ismail Ilgun. De clip is honderden malen gedeeld en bekritiseerd.

  Oprotten richting waar ze thuishoren als zelfs Nederlanders niet meer kritisch mogen zijn, ergerdogannetje zal ze met open gevangenisdeuren ontvangen….

  Geliked door 2 people

 20. We willen je hier niet hebben op kosten van ons belastinggeld, want werken ben je te lui voor !! kijk maar naar de statestieken dat 98% in de bijstand zit. ga terug naar waar je vandaan komt er is hier gewoon geen plek voor iedereen die zich zielig voelt en een beter leven wil

  Geliked door 2 people

 21. Elisah zegt:

  http://www.assembly.coe.int/nw/xml/XRef/Xref-XML2HTML-en.asp?fileid=17880&lang=en
  Uit 2010:
  Resolution 1743 (2010) Final version
  Islam, Islamism and Islamophobia in Europe

  Like

 22. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/wilders-reageert-op-kuzu-die-nederlanders-wil-laten-oprotten-erdogan-lovers-snel-optiefen-naar-turkije/

  Wilders reageert op Kuzu die Nederlanders wil laten oprotten: “Erdogan-lovers, snel optiefen naar Turkije!”
  Geert Wilders heeft niet veel woorden nodig om te reageren op Tunahan Kuzu die kritische Nederlanders wil laten “oprotten”; wat de PVV’er betreft zijn het juist “Kuzu, Denk en alle andere Erdogan-lovers” die een plekje mogen uitkiezen in een ander land. “Weg met DENK,” voegt Wilders er aan toe.

  Geliked door 1 persoon

 23. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/sneu-hoor-nederlandse-isis-knuffelbeer-yilmaz-is-nu-zelf-door-zn-geliefde-isis-geexecuteerd/

  Sneu hoor! Nederlandse ISIS-knuffelbeer Yilmaz is nu zelf door z’n geliefde ISIS geëxecuteerd
  Wat zielig: Nederland is weer een geëmigreerde landgenoot armer. Ditmaal gaat het om Israfil Yilmaz, een mediagenieke voormalige soldaat die zich aansloot bij ISIS en daar een beetje de knuffeljihadi ging uithangen. Maar dat leverde hem geen lang en gelukkig leven op, zo leren we vandaag: hij is door z’n geliefde werkgever ISIS doodgeschoten.

  Geliked door 1 persoon

 24. Thomasson zegt:

  Wij kunnen deze vrouwen niet kwalijk nemen dat ze zo brutaal zijn. Wij geven ze de kans brutaal te zijn en ze maken 100% gebruik van. In de landen van Viktor Orban en Vladimir Poetin zouden ze geen grote bek hebben. Dat geldt trouwens niet enkel voor deze vrouwen, maar ook voor andere ‘Helden’ tegen de burgelijke orde. Neem bijvoorbeeld de WK in Rusland. Poetin heeft eenheden van Kozakken uitgenodigd om de orde in de straten en rondom de stadion te handhaven. Heeft iemand iets gehoord over Engelse Hoolingans en de gelijken die daar rotzooi trappen? Noi mooi niet.

  Geliked door 2 people

 25. Mary zegt:

  De theedoek wil niet in deze “situatie” zitten, had je hier niet moeten komen met een pakket leugens, je bent niet voor niets uitgewezen, wegwezen dus!!!!

  Geliked door 1 persoon

 26. Sabeltant zegt:

  Gewoon een dikke stomp op die vette neus en in de boeien afvoeren naar Schiphol.
  Sodemieter op naar dat shithole waar je vandaan bent gekropen.

  Geliked door 2 people

 27. boorzalf zegt:

  In Rusland gaat het wel iets anders dan hier, wat betreft illegalen. Oppakken en het land uit flikkeren. En zo hoort het ook.

  Geliked door 4 people

 28. paulzwueste zegt:

  Kijk nou toch eens goed naar die ingebeelde en met allerlei vodden omwikkelde lappenpop die zich inbeeld dat Nederland totaal van haar is en alle Nederlanders zich misdragen maar het beter kunnen doen als ze maar willen…!
  Dus als ik het goed heb hebben we eerst de apenrots-venten moeten dulden en nu we uitgeduld schijnen te zijn komen de apen-vrouwtjes het woord doen.
  Nou ja.
  We zouden hier natuurlijk heel veel over kunnen zeggen…maar is het niet beter om niks meer te zeggen maar ze gewoon bij kop en kont door de ramen te smijten en ze tezamen met hun partners in crime eerst ’n jaar op water en brood te zetten en ze dan over de grens te jagen.

  Kunnen ze in het buitenland de beest uithangen, tot die het ook zat zijn.
  En zo afzakken naar hun thuislanden Bangla des of “Embola” of waar dat ongedierte ook onder stenen en wortels leeft…

  Geliked door 2 people

 29. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Die hooghartige rotkop en de brutaliteit onvoorstelbaar!

  Geliked door 1 persoon

 30. Freda110 zegt:

  Waar halen die lui het lef vandaan om met zo,n air dingen te eisen, je maakt mij niet wijs dat ze dit allemaal zelf bedacht hebben, daar zit een hele batterij fout linksvolk achter.
  Hoezo geen water en elektriciteit, die krijg je als je betaald, dat doen de linkse hulpverkrachters zelf ook van hun uitkering, want werken is in die kringen een vies woord!
  Maar desalniettemin willen je met alle plezier helpen de weg terug te vinden naar waar je vandaan komt, er ligt vast nog wel ergens een dobberbootje waarmee je meteen kunt vertrekken.
  Misschien begrijpen ze het nog niet helemaal, maar Illegaal betekent opzouten !!!

  Geliked door 1 persoon

 31. BertG. zegt:

  De halve wereld over gereisd, door 10tallen landen getrokken.
  Om dan uiteindelijk hier te gaan eisen dat je alles gratis wil om gelukkig te worden.
  Waarom? Omdat het kan, en omdat ze het gaat lukken.
  Zonder ook maar 1 moment te beseffen hoe gelukkig wij hier nou eigenlijk zijn na alles betaald te hebben.
  Oprotten met dit soort uitvreters, wij moeten overal voor betalen, voor elke druppel water.
  De ongelooflijke brutaliteit die hier van uit gaat is met geen pen te beschrijven.

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Van heer Kuzu moeten wij oprotten als het ons niet meer bevalt
   Zouden we eigenlijk als dat kon massaal moeten doen ,geen werkende mensen meer,geen geld meer en een leeg land met nog een paar verdwaasde nieuwkomers die niet snappen dat er geen geld op hun rekening is gestort

   Geliked door 2 people

 32. Wachteres zegt:

  Wat mij opvalt is, dat ze er allemaal zo ellendig en mager bijlopen.

  De jonge mannen ook, in elkaar gedrukt van de honger en de narigheid..

  Echt zoals je dat verwacht van oorlogsvluchtelingen.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   “En toen onthulde hij dat ‘er geen enkel overleg met kanselier Angela Merkel plaatsvindt zonder dat de Moslim Broederschap daaraan deelneemt, en op de eerste rij zit. Dit zijn mensen die de afgelopen 4 jaar een grote wereldwijde campagne hebben gevoerd om de Europese samenleving ervan te overtuigen dat geweld in naam van de (islamitische) religie niets met die religie te maken heeft.’”

   Like

   • Merel zegt:

    Dat heb ik ook gelezen, en het komt uit betrouwbare bron denk ik. Merkel is ziek . De dominee s dochter bidt alleen nog voor bruine bonen……..voor wie het snappen

    Like

 33. Klaas Dijkstra zegt:

  Wie nog steeds socialist / links stemt of zich uit, IS EEN VOLKSVERRADER !
  EN WAT DOEN WE MET VOLKSVERRADERS?
  De dag komt steeds dichterbij !!

  Like

 34. bigljohn zegt:

  Ze komen hier niet voor niets naar toe, want hier kunnen ze de kachel aanmaken. Ze weten dat hier alles van hun getolereerd word en dat ze, ondanks dat ze uitgeprocedeerd zijn, toch mogen blijven. Alles word hun gratis aangeboden en de politie mag van de burgemeester niet ingrijpen. Nu Femke Halsema de nieuwe burgemeester gaat worden zal alles helemaal uit de hand gaan lopen. Amsterdam maakt zich zorgen over de vele toeristen die de stad aandoen. Welnu, dat probleem zal zich vanzelf oplossen. Het is een kwestie van tijd dat geen enkele toerist Amsterdam nog aan zal willen doen. Alleen nog de drugs-toeristen en beroepscriminelen zullen de stad nog bezoeken. Zou zoiets zich 60 jaar geleden afgespeeld hebben, dan zou de regering het leger opdracht gegeven hebben om Amsterdam eens recht te gaan zetten, en zouden zuiveringen gaan plaatsvinden op allerlei niveau.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Hoe zit het eigenlijk met een aanbod van HALSEMA, ( MOTIE HALSEMA) zij kan toch ter ‘OVERBRUGGING’ tot ‘ aan ‘VERWIJDERING’ van illegalen! een voorlopig onderkomen aanbieden, vanuit haar eigen riant grote behuizing!!

   Like

 35. Lee zegt:

  Aantal seconden geprobeerd het filmpje te kijken maar het lukte niet. Wie denkt dat mens dat ze is? Niemand zit op zo’n hobbezak te wachten. Kssssssst. Ga weg!

  Like

 36. Marijke zegt:

  Hmmmm. Ik heb haar niet uitgenodigd. Waarom moeten wij zorgen dat zij blij is en gastvrij geholpen wordt?! Ze heeft zichzelf uitgenodigd. Niet zeuren!

  Like

 37. guusvelraeds zegt:

  Het eerste waar ik aan dacht toen ik deze Somalische kopvod zag, zal ze haar klit nog hebben.

  Like

 38. Merel zegt:

  Waarom vragen ze niet, er is een camera, waar voor zijn jullie dan op de vlucht? Daar ben ik nou benieuwd naar, naar hun antwoord

  Geliked door 1 persoon

 39. Willem zegt:

  Wat een walgelijke rotkop heeft dat wijf!

  Daar moet je op schijten net zoals bij Merkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s